- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
iyi de sen arkadaşını eleştirirken aynısını yapıyorsun..evlenmiş boşanmış çpocuklu adam neden potansiyel sapık oluyor anlamadım..halbuki senin eski kocan olur sapık olsa olsa..döven söven vuran kıran despot adam için ağlıyorsun da ,boşanmış adama niye sapık diyorsun...al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
Sudamlasi sen kafan 50 yil oncelerde halaYalniz beni etiketleyen o kiz bekaretinin yarisini ilk gun tanistigi adam sahesi de kaybetti sonra yanima geldi kizlik. Zari muayenesi yaptirdik yirtilmis birazi dedi doktor ve bana seni bekar almaz diyor yaa kendisini alir neden cunku imza atip kendisini mimlettirmedi
Arkadaşınız hatalı ama siz de hatalısınız. Boşanan herkesin potansiyel manyaklar olmadığını biliyor olmanız gerek.
Ne guzel analiz etmissin ..Size hakaret etmek için yazmıyorum bunları. Baştan söyleyeyim ki sonradan sorun olmasın.
Korkaksınız. Hem de çok. Yeni bir düzen kurmaktan, yeni insanlarla tanışmaktan korkuyorsunuz. Çünkü sizde başarma arzusu yok. Yani tembelsiniz! Var olana uyum sağlamak, değiştirmekten daha kolay geliyor.
Almamanız gereken insanları ciddiye alıyorsunuz. Burada yüzlerce kadın sizi destekledi, yüreklendirdi, silkeledi. Ama siz bu yüzlerce kadının binlerce sözünü bırakıp tek bir beyinsizin peşinden gittiniz. Kısaca siz iyiliği değil acıyı, aşağılanmayı, zulmü seviyorsunuz. Mutluluk doğanıza ters geliyor. Sizi üzse de civarınızda gezen silüetleri gerçek insanlara tercih ediyorsunuz. Acıya karşı tuhaf bir zaafınız var. Sanki yaşama amacınız sadece buymuş gibi.
Şükürsüzsünüz. Yerinizde olmak isteyen milyonlarca insan varken şükretmek yerine daima kötü şeylere odaklanıyorsunuz.
Aşağılanmayı sevdiğiniz gibi aşağılamayı da seviyorsunuz. Boşanmış erkekleri yerin dibine sokuyorsunuz. Ancak kendinize de bekar muamelesi yapılmasını istiyorsunuz.
Fikirleriniz karışık hatta iki yüzlü. Erkekler kötü, erkekler zalim, erkekler bela. Ama yine de bir erkekle evlenebilmeyi arzuluyorsunuz.
Kendinizi sevmiyorsunuz. Sizin için evli olmayan bir kadın hiç. Hele ki bir de boşanmışsa. Bir evlilik yaşamış olduğunuz halde hala "hayırlısı"nı istemeyi düşünemiyorsunuz.
Özel hayatınıza ya da psikolojik sorunlarınıza dair hiçbir tavsiyeye kulak vermiyorsunuz. Burnunuzun dikine doğru mutsuzluğa koşarak gidiyorsunuz. Buradaki güçlü kadın tavsiyelerini bırakıp zavallıyı oynamayı tercih ediyorsunuz. Çünkü bu daha kolay. Çabalamak yok, değişmek yok, değiştirmek yok, yenilik yok. Sadece şikayetlenmek sizin için yeterli.
İnşallah sonu benzemesin. Yakınınızın kızına da çok üzüldüm gerçekten. Hele ki bir anne en başta çocuğu için dik durmalı. Hepimizin hayatında tonlarca sorun var. Vazgeçersek buna yaşamak değil ömür doldurmak diyebiliriz.Ne guzel analiz etmissin ..
Evet maksat ,iyilesmek degil,caba yok ,gayret yok ,tekrar eskiye donmek icin ugrasiyor.
Ayni seyleri yasayn bir tanidigim vardi,Bosanma sonrasi toparlanmak yerine kendini heba etmeyi secti.
Gencecik kadin,bile ,isteye depresyona girdi,odalara kapatti kendini
Bosandigi kocasi hayatini yasarken ,o kendini dibe cektikce cekti,tedaviyi kabul etmedi,kaderim buymus dedi
En son duydugum bir kizi vardi 15 yasina gelmeden fuhusa ,uyusturucuya dusmus annesinin ilgilenmemesi yuzunden
Anneyi ise akil sagligini tamamen yitirdi diye akil hastanesine kapatmislardi ,
Oysa cok guzel ,cok genc bir kadindi,35 yaslarinda
Onca begeneni,isteyeni oldu ama o hayatini yeniden kurmak yerine cokusu tercih etti.
Kader degil bu tercih diyorum ben ...
Sudamlasida aynisini yapiyor,hep bahanesi var,neymis kucukken sorun yasamis.
Iyide gecmisi degistiremeyiz ,bari bundan sonraki hayatini degistir
Yalniz beni etiketleyen o kiz bekaretinin yarisini ilk gun tanistigi adam sahesi de kaybetti sonra yanima geldi kizlik. Zari muayenesi yaptirdik yirtilmis birazi dedi doktor ve bana seni bekar almaz diyor yaa kendisini alir neden cunku imza atip kendisini mimlettirmedi
al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
O nasıl bir hakarettir yahucanım seni de genel ev bile işe almaz kusura bakma deseydinnefret ediyorum böyle zekası amip kadar olan insan görünümlü şeytanlara. kıskanç yaratık
Yalniz beni etiketleyen o kiz bekaretinin yarisini ilk gun tanistigi adam sahesi de kaybetti sonra yanima geldi kizlik. Zari muayenesi yaptirdik yirtilmis birazi dedi doktor ve bana seni bekar almaz diyor yaa kendisini alir neden cunku imza atip kendisini mimlettirmedi
ne alaka şimdi ya allah aşkına ne alaka hani nerde kalbimde kötülük var? benim mi kalbimde kötülük var seni bekar almaz kusura bakma diyen gerizekalı bir yobazın kalbinde mi?Kalbini bu kadar kötülükle doldurursan iyiliklerin güzelliklerin sana gelmesini bekleyemezsin. Ne ekersen onu biçersin.
ne alaka şimdi ya allah aşkına ne alaka hani nerde kalbimde kötülük var? benim mi kalbimde kötülük var seni bekar almaz kusura bakma diyen gerizekalı bir yobazın kalbinde mi?
hakkaten ne koca derdiymiş bitmedi gitti ya. normal değil senin bu pskolojin herşeye inanıyor kadın ya. yazık valla.valla bende senin şu erkeksiz yapamaz halinden nefret ettim. yapacak birsey yok.
nerde yobazlık var ya nerde göster de göeyimOnda da var sen de de var, sen şu yazdığınla yobaz değil misin yani?
İyi düşün iyi seni bulsun.
benim derdim koca değil anlayın artık ama anlayamazsınız hye ölüyorum ben koca için.öyle olsa 40 yaşında çocuklu bir adam var onu isterim.ama İS TE Mİ YO RUM çünkü derdim koca değil.bu durumu arkadaşım olacak pisliğe söylediğimde d e bekar seni almaz dedi.pis domuz.hakkaten ne koca derdiymiş bitmedi gitti ya. normal değil senin bu pskolojin herşeye inanıyor kadın ya. yazık valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?