kusura bakma ama seni bekar biri almaz dedi..

ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.

Diyen olmuştur ama yine diyeyim. Boşanan her erkek potansiyel manyaksa o manyakların boşanan eşleride manyaktır. Bu da sizi sizin istemediğiniz bir paradoksun bir bilinmeyeni yapıyor.
Erkeksiz de bu hayatta yaşayabilirsiniz.

Bence hiiiiç üzülme teyzelerimin kızları boşanmıştı, ikiside hiç evlenmemiş birileri ile evlendiler.. Söz nişan kına düğün bile oldu aşık olursun hiçbiri gözüne gelmez evleneceğin kişinin.. O arkadaşınla görüşme.

ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...

Karısından boşanmış adam neden potansiyel bir manyak oluyor?

Siz kocanızdan ayrıldınız diye manyak mı oldunuz?

Aklı bi karış havada bekar potansiyel barzolar varken arkadaşınızın abuk fikrini eleştirmek için boşanmış insanları böyle lanse etmeniz çok yanlış, bunu böyle ifade edip eleştirirken asıl siz boşanmayı hayatın sonu anlamına gelen umutsuz bir hadise olarak yansıtıyor, arkadaşınıza hak veriyorsunuz.

Konularınızın tamamı da buna yönelik, bu şekilde düşünen bir kadın sağlıklı bir birliktelik yaşayamaz, ilk evliliğiniz hüsran olmuş, profesyonel yardım alın, bakış açınızı değiştirin ki diğeri bundan beter olmasın, bu hasarlı ruh haliyle boşanmış bir adamdan daha tehlikelisiniz çünkü...

Ama genelde öyle oluyor . Boşanmış erkeklerde hiç evlenmeyen bayanlarla evleniyor daha çok . Bekardan kastı sanırım hiç evlenmemiş bir erkek . Ben yorumu ona göre yaptım .

Bu arada yegenimde boşanmış bir erkek aklıda son derece başındadır . İçerik bilmeden genelleme yapmak doğru değil .

Son düzenleme:
sen de çok normal değilsin yani. eski eşe takıntılı biriyle kim evlenmek ister ki?

Kusura bakmayın ama burada hergün bir gün konu açıyorsunuz . En son dayanamadım yazıcam artık . O kadar kendine acıyorsunki insanlara bu sözleri söyleme Fırsatı veriyorsunuz . Tek boşanmış kadın siz değilsiniz . Bende boşandım ama hiç böyle sözler duymuyorum . Her Allah'ın günü oturup ağlamak biraz dualara sarılın . Bu nedir ya . Sabahtan Akşama kadar ağlamakla durumunuz çözülmediğini artık anlamış olmanız lazım 8 senedir . Üzülerek söylüyorum ama bu kafayla gidersiniz yeniden yanlış bir evlilik yapıp yeniden boşanırsınız . Bu Allah'ın takdiri . Bunu kabul edin . Elimizdekilerin kıymetini bilin . Boşanmayı yaşamış bir kadın olarak sizi anlamıyorum . Yaşamayanlar ne yapsın .

Ne demek almaz? Almazsa almasın sanana be? Ayrıca ne alması vermesi mal mıyım ben deseydin? Ayrıca çoluklu çocuklu kendinden 15 yaş büyük Hz. Hatice ile peygamberimiz evlenmiş. Çokta mutlu olmuşlar bundan bin küsur yıl önce..

Canım evlenip boşanmış kadınla bekar evlenmez diye birşey yok tabiki de bu işler gönül işleri ayrıca sana öyle söylenirse bu kadar çok üzülmemek gerek yok ve illaki bekar erkekle evleneceksin diye de bir kaide yok belki sende zamanı gelince evlenip boşanmış bir erkeğe asik olur evlenirsin

Birincisi, bunu söyleyen sığ düşünceli arkadaşınızla irtibatınızı kesinlikle kesin. İkincisi, karısından boşanmış erkek manyak psikopattır gibi saçma bi düşünceyi kafanızdan atın bu çok çirkin bi söylem. Ayrıca siz de evlenmiş boşanmışsınız. Evlenmiş boşanmış bi erkekle evlenmek neden dünyanın sonu gibi geliyor size anlamadım? Sizin de 2. Evliliğiniz olacak sonuçta. Karşındaki adam da "bu evlenmiş boşanmışsa manyaktır" gözüyle baksa hoşunuza gider mi?

Karısından ayrılmış erkek manyak mı oluyor sudamlası. Bir kendine gel ya. Ben eşimin ikinci eşiyim. Gayet de mükemmel bir erkekle evliyim.
Acil terapiiii.
Aynen benim ilk evlılıgım eşimin ikinci. Ve harika bi evlılıgım var! Ayrıldığın esin bekardı herhalde ne faydasını gördün????

Tamam almazsa almasın sizi bekarlar siz de evlenmezsiniz artık hayatınızın geri kalan bu bölümde.Yav her şey evlenmek mi konularınız ya evlilik ya da eski eşe duyulan saçma bir özlem.Siz bir iyileşin tedavinizi olun evlenince her şey geçecek filan zannediyorsunuz galiba siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…