- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...
halbuki hayat akıp gidiyor. bugun şöyle bir dolastimda ne oteller ne turlar ne gezilecek yerler var. git hayatini yaşa degil mi?Gercekten yaaa her gun ayri bi konu... Vay arkadas ne merakliyiz melankolik takilmaya...
al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
sen de çok normal değilsin yani. eski eşe takıntılı biriyle kim evlenmek ister ki?al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
Kusura bakmayın ama burada hergün bir gün konu açıyorsunuz . En son dayanamadım yazıcam artık . O kadar kendine acıyorsunki insanlara bu sözleri söyleme Fırsatı veriyorsunuz . Tek boşanmış kadın siz değilsiniz . Bende boşandım ama hiç böyle sözler duymuyorum . Her Allah'ın günü oturup ağlamak biraz dualara sarılın . Bu nedir ya . Sabahtan Akşama kadar ağlamakla durumunuz çözülmediğini artık anlamış olmanız lazım 8 senedir . Üzülerek söylüyorum ama bu kafayla gidersiniz yeniden yanlış bir evlilik yapıp yeniden boşanırsınız . Bu Allah'ın takdiri . Bunu kabul edin . Elimizdekilerin kıymetini bilin . Boşanmayı yaşamış bir kadın olarak sizi anlamıyorum . Yaşamayanlar ne yapsın .al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
Bunu farketmenize sevindim. Ama geç olmadı mı biraz..yok evlenip boşanan erkekler kanatsız melek.benimki mesela gökten zembille inmişti.ben değerini bilemedim.
Aynen benim ilk evlılıgım eşimin ikinci. Ve harika bi evlılıgım var! Ayrıldığın esin bekardı herhalde ne faydasını gördün????Karısından ayrılmış erkek manyak mı oluyor sudamlası. Bir kendine gel ya. Ben eşimin ikinci eşiyim. Gayet de mükemmel bir erkekle evliyim.
Acil terapiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?