İnsan kendini sevmezse kahrından yaşayamazmış. Kendinizi sevin, ben seviyorum valla 157 boyumu da biraz karakteristik duran büyükçe burnumu da, ince dudaklarımı da tombul yanaklarımı da seviyorum, başkalarının varsaydığı kusurlarım kusur değil bence. Her şeyden önce hayattayım sağlıklıyım, seviyorum seviliyorum. Üniversitedeyken epeyce yakışıklı bir arkadaşım bana firuze sende boy olsa çok güzelsin aslında demişti, boyumun kısa olduğunu yüzüme vurmuş haftasına da çıkma teklifi etmiş reddedince de peşimden ayrılmamıştı ki evlendim aradan seneler geçti hâlâ instadan arkadaşlık teklifi yollayıp bana bakıp duruyor (Tabii arkadaşım olduğu için teklifini reddetsem de devam eden iletişimimiz var yanlış anlaşılmasın eşime karşı bi sadakatsizlik söz konusu değil ) . Bence insanlar üzerinde tesir bırakan şey özgüveniniz. Evet dış güzellik olarak sıradan biriyim ama okuduğum öğrendiğim dinlediğim, konuşabildiğim pek çok şey var ve sevgi dolu biriyim. İnsan ilişkilerinde iletişim kurabilmek, anlayışlı olabilmek, sevgini gösterebilmek bunlar dış güzellikten çok daha güzel ve nadir bulunan özellikler. Bunlara sahip olmak insanın çabasına bağlı şeyler, doğuştan gelenlerin sorumlusu biz değiliz ama çabamıza bağlı her şeyin sorumlusu bizleriz.
Bence dış güzellikle alakalı kusurlarınızı bir kenara bırakıp çabanızla değişebilen şeylere odaklanın.