Kuzenim ben den kıyafet ayakkabı istiyor vermek istemiyorum hoslanmi yorum ama bi kere ayakkabı istedi topuklu verdim . Verme sebebim kuzenim ve ailesi olur olmaz ufacık sebeplerden kuserler aileme yeni barıştık şimdi vermezsem yine kuserler diye vermiş bulundum .ama dün yine istedi ben cvp yazmadım düğün vardı .bu arada kuzenim 18 yaşında ben 30 . Bu durumdan rahatsizim ama ifade edemiyorum bi kere vermiş bulundugum icin
Az yesinler de ayakkabı vs alsınlar,derdim ben,demişliğim de var,küsenlerden de nefret ederim
Her türlü huysuzum yani,bu huyumu da çok seviyorum,benim değil başkasının canı sıkılıyor çünkü.
Az yesinler de ayakkabı vs alsınlar,derdim ben,demişliğim de var,küsenlerden de nefret ederim
Her türlü huysuzum yani,bu huyumu da çok seviyorum,benim değil başkasının canı sıkılıyor çünkü.
Bi de kuzenimgil in maddi durumu çok iyi beraber sinemaya gittik bi kere babası dedi yani amcam kredi karti çok geldi 360 tl ayakkabı aldım ben dedi gulustuler yanımda hani ben hesapliyorum 4 çift topuklu ayakkabımin toplamı bile 360 yapmıyor
Hayir demek cok kolay aslinda bahaneye gerek yok ama hijyenik degil diyebilirsin. Kusunce eksikligi hissedilecek insanlar degiller hic. Kuserlerse kussunler.
Hiç hijyenik değil ya. Kardeşimden başkasinin ayakkabisini giyemem.
Illa gonlu kirilmasin istiyorsaniz ayagimda mantar cikti deyin.
Ama gonul kirmadan bu huyundan vazgeciremezsiniz.
Kuzenim ben den kıyafet ayakkabı istiyor vermek istemiyorum hoslanmi yorum ama bi kere ayakkabı istedi topuklu verdim . Verme sebebim kuzenim ve ailesi olur olmaz ufacık sebeplerden kuserler aileme yeni barıştık şimdi vermezsem yine kuserler diye vermiş bulundum .ama dün yine istedi ben cvp yazmadım düğün vardı .bu arada kuzenim 18 yaşında ben 30 . Bu durumdan rahatsizim ama ifade edemiyorum bi kere vermiş bulundugum icin
Küssün bence daha iyi değil mi sizin için öylesi. Kişisel eşyalarımı başkasıyla paylaşmayı sevmiyorum bir kere istedin kırılma diye verdim ama tekrarı olmaz deyin.