Kuzenim bana aşık bense bilmiyorum... Yardım edin lütfen

mehabbet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
2.669
0
116
İstanbul
arkadaşlar bu konuyu başka bi bölümde açtım ama buranın en uygun yeri olduğunu anladım. benim derdim amcaoğlu ile aramızda bi türlü adını koyamadığım bi ilişki yaşamak.bu durum kimilerine iğrenç gibi gelebilir ama anlıyorum çünkü yaşamadan önce bende çok karşıydım halada karşı çıkıyorum ona olmaz diyorum şuan askerde ve biz sevgili gibi hergün konuşuyoruz ve çook şey paylaşıyoruz . Aileler bu durumu şiddetle karşı çıkar ve kimse benden böle bişi beklemezdi duysalar şok olurlar o derece bana karşı bi durumdu ama çook büyük konuştum ve süreç buraya kadar geldi . kimseler duymadan bu olayı kapatmaya çok çalıştım ama kopamıyoruz helede o askerdeyken ona bişi olursa suçluluk yaşamakdan korkuyorum . eğer akrabam olmasaydı gözüm kırpmadan evlenirdim onla o derece yanında mutluyum ama bu onun bana olan büyük aşkından etkilenmekmi bilemiyorum. ben üni mezunuyum o ise lise bu çok problem değil benm için ama çevrem onu bana yakıştırmaz . biz onla beraber falan büyümedik daha bi iki yıldır samimi konuşuyodukki olay buraya geldi napıcamı şaşırdım . bi ömür boyu yüzyüze bakmak kötü bi durum ya onun gibi sevgiyi bulamazsam ve pişman olursam diye korkuyorum

Canım akraba evlilikleri çok büyük bir risktir biliyosun diimi.. Yanı ne bılım bnce olmıcak bısey gıbı gelıyor bana yinede herkesin aile yapısı ayrıdır tabıkıde.. benım ıcın amcacocugu demek kardes demek. ama bu durumda evlılıge norrmal bakan aılelerde var..

bizde normal bakmıyolar bilmiyorumki belkide yasak olduğundan mı böle daha yaklaşıyoruz birbirimize ama nasıl atlatırım onu bilemiyorum

akraba evlilikleri risk değildir ,, akraba evliliklerinden doğacak çocuk risktir canım ,,evlenirseniz bile cocuk yapmamanız lazım

sadece arkadaş kalsanız olmaz mı, illa ilişki yaşamak durumunda değilsiniz, madem ailelerde karşı çıkar belkide bu karşı çıkış yüzünden yaklaşacaksınız, ben hiç mutlu bi kuzen evliliği görmedim açıkcası

ya onu o kadar ii tanıyorumki inanın sadece akraba olmasaydı keşke diyorum yoksa çok mutlu olabilirdim

pek çok konuda anlaşıyor olabilirsiniz...o sana yaklaşdıkça veya sen ona bu ilgi
ikinizinde hoşuna gidebilir...ama çok iyi anlaşan çift yerine dost da olunabilir...
ama bu tamamen alışkanlık olmuştur belki çevrenizdeki diğer erkeklere
dikkat ederseniz yanıldığınızı anlayabilirsiniz.

haklı olabilirsiniz belkide şuann etrafımda sadece o olduğundan öle gelio olabilir inanın ben burda ona bişi hissettiğimi söylüyorum ama ona açık açık diyorum sana aşık değilim diye ki daha fazla ümit vermim diye hoş davranışlarım fazlaca ümit veriyodur ama bana çok bağlı anlatamam çok ii bi insan kalbi temiz bi kere . askerde neler çektiriyorum belki benden soğur diye ama nafile hakkına da girmek istemiyrm ben unutabilirim belki ama onun helede hep yüzyüze bakacakken unutacağını sanmıyrm. (

Bizde 7 kusak arada olmadan evlenilmez .. Bende cok karsıyım akraba evliliklerine .. Kardes gibi büyüyen insanların birbirlerine farklı duygular beslememesi gerekir .. Benim cocugum la kardesimin cocugu kardestir ..Cok fazla yorum yapıp yanlıs anlasılmak ta istemiyorum ..

Bence hissettigin sey ask degil ve hemen bu yoldan geri dönmelisin ..

akraba evliliklerine karşıyım. siz 2 kardeşin çocuklarısınız. nerdeyse aynı kanı taşıyorsunuz. bana ters. ama bu ülkede bunlar yaşanıyor mu evet. ama bana ve yetiştirişime aykırı..

Bana ters,bi insanın akrabasına o gözle bakmasını da anlamıyorum .
Çok çirkin geliyor.
Aşk yaşayacak başka insan mı kalmadı ?

Kuzenler birbirlerini kardeş gibi görmeliler bence. Böyle aşk olayları bana da ters gelir.
özellikle çocuklarınız için çok riskli. ömür boyu pişmanlık duymak da var.
Aranızda konuşup bu işin çocukça olduğunu, başkalarını da pekala sevebileceğinizi kabullenmeniz en doğrusu.

Vallahi benim annem babam çok yakın akrabalar.
Biz de şükür hiçbir sorun yok.
Akraba evlilikleri de çoktur.
Neden karşı çıksın ki aileleriniz?

Testi var oyu var buyu var.
Ayvası var bağı var bahçesi var narı varkaydirigubbakcemile3

Ama sorsan akraba ile evlenir misin diye bana ters.:1no2:

onu bana yakıştırmazlar ailenin gözünde sivri bi karekterim en önemlisi annem sezinlendiğinde bile çıldırdı ben inkar ettim kapandı öle sanıyo ama devam ediyo özellikle annem ona karşı çok ön yargılı diğerlerini düşünemiyorum bile

akraba evliliklerine karşıyım seninki bide amca oğlun çok kötü birşey bu vazgeç bence :sinifsinif:

şuan o askerdeyken bunu ona yaparsam mafolur geldiğinden belki oda anlıcaktır daha doğal süreçde biter belki

Ama neden karşılar?Onu sormak isterim sana.
Neden akraba olmak mı?Senin sivriliğin mi?
-tatlicadiarzu-

akraba evliligine ben de mantıken karsıyım
biz de de hic hos karsılanmaz direk kardeş sayılır amca dayı hala cocugu
su an sanırım yasın kucuk ve ogrencısın-kucukten kastım bır 28-29 degılsındır
su an bu heyecan normal gencsınız ve yakınlastıkca cınsel bır cekım de olur
bu sızı baglar bence bıraz etrafına bak baska genclere
eger kı bırkac yıl sora da aynıysa rabbine sıgınıp evlenıceksın yanı cocuklarınız saglıklı olsun dıye
napalım kaderde olabılır

Ama neden karşılar?Onu sormak isterim sana.
Neden akraba olmak mı?Senin sivriliğin mi?
-tatlicadiarzu-

karşı çıkmaları tabiki akraba olması ve özellikle de annem tarafından ön yargılı görülmesi onun . sivrilik konusunda sülaleden biraz farklıyım kız olarak okuduk hala da yüksek lisansa devam edicem bu banada onu bana yakıştırmazlar anlamında söylemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…