arkadaşlar bu konuyu başka bi bölümde açtım ama buranın en uygun yeri olduğunu anladım. benim derdim amcaoğlu ile aramızda bi türlü adını koyamadığım bi ilişki yaşamak.bu durum kimilerine iğrenç gibi gelebilir ama anlıyorum çünkü yaşamadan önce bende çok karşıydım halada karşı çıkıyorum ona olmaz diyorum şuan askerde ve biz sevgili gibi hergün konuşuyoruz ve çook şey paylaşıyoruz . Aileler bu durumu şiddetle karşı çıkar ve kimse benden böle bişi beklemezdi duysalar şok olurlar o derece bana karşı bi durumdu ama çook büyük konuştum ve süreç buraya kadar geldi . kimseler duymadan bu olayı kapatmaya çok çalıştım ama kopamıyoruz helede o askerdeyken ona bişi olursa suçluluk yaşamakdan korkuyorum . eğer akrabam olmasaydı gözüm kırpmadan evlenirdim onla o derece yanında mutluyum ama bu onun bana olan büyük aşkından etkilenmekmi bilemiyorum. ben üni mezunuyum o ise lise bu çok problem değil benm için ama çevrem onu bana yakıştırmaz . biz onla beraber falan büyümedik daha bi iki yıldır samimi konuşuyodukki olay buraya geldi napıcamı şaşırdım . bi ömür boyu yüzyüze bakmak kötü bi durum ya onun gibi sevgiyi bulamazsam ve pişman olursam diye korkuyorum
pek çok konuda anlaşıyor olabilirsiniz...o sana yaklaşdıkça veya sen ona bu ilgi
ikinizinde hoşuna gidebilir...ama çok iyi anlaşan çift yerine dost da olunabilir...
ama bu tamamen alışkanlık olmuştur belki çevrenizdeki diğer erkeklere
dikkat ederseniz yanıldığınızı anlayabilirsiniz.
Bana ters,bi insanın akrabasına o gözle bakmasını da anlamıyorum .
Çok çirkin geliyor.
Aşk yaşayacak başka insan mı kalmadı ?
Vallahi benim annem babam çok yakın akrabalar.
Biz de şükür hiçbir sorun yok.
Akraba evlilikleri de çoktur.
Neden karşı çıksın ki aileleriniz?
Testi var oyu var buyu var.
Ayvası var bağı var bahçesi var narı varkaydirigubbakcemile3
Ama sorsan akraba ile evlenir misin diye bana ters.:1no2:
onu bana yakıştırmazlar ailenin gözünde sivri bi karekterim en önemlisi annem sezinlendiğinde bile çıldırdı ben inkar ettim kapandı öle sanıyo ama devam ediyo özellikle annem ona karşı çok ön yargılı diğerlerini düşünemiyorum bile
Ama neden karşılar?Onu sormak isterim sana.
Neden akraba olmak mı?Senin sivriliğin mi?-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?