Kuzenim bana aşık bense bilmiyorum... Yardım edin lütfen

evt bende böle düşünüyorum askerden sonra geldiğinde illaki görüşcez ve yüzyüze anlatmak istiyorum eğer zamanla biz başka yollara gitmiyosak görüşmemize rağmen ( hoş görüşmemek de çok zor ) o vakit onu ciddi düşünmeliyim fisfisfis

akraba evliliklerine oldum olası karşı olmuşumdur. aslında sende farkındasın mümkün olmayacağının. ama imkansız gibi olması askerde oluşu ve aşırı ilgisi seni ona itiyor olabilir. kendini ona mecburmuş gibi hissetme. sirkelen ve kendini dinle. şimdi korktuğun ve cesaret edemediğin için son noktayı koyamazsan ilerde büyür daha da içinden çıkılmaz bir hal alabilir. pişmanlıklar yaşarsın. bu şekilde onada umut vermiş gibi oluyorsun. ama yaşayan sensin yinede kendin için en iyi kararı sen vericeksin.

birlikte büyüyüp büyümeme hiç önemli değildir..hatta isterseninz birbirinizi ilk kez görün..amca oğlu=dayı oğlu=hala oğlu=teyze oğlu=kardeş

En küçük bir tartışmanızda yabancı bir erkekle birlikteliğinizden daha fazla pişman olacaksınız..

Keşkeleriniz çok olacak..

Ailelerinizle ilişkilerinizde daha fazla özverili olmak zorunda kalacaksınız...

Çocuk dünyaya getirirken başlayan sorunlarınız büyütürken katlanacaktır...

Çok yıpranacaksınız..

Tüm bunları iyi düşünün..

Aşk bittiğinde size kalan ne olacak diye iyi düşünün...

hepinize çok teşekkür ederim hep içime atıyorum bunları kendimi dizginlemeye çalışıcam sağolun

ben amca çocukları evlenemez diye biliyorum dinen günah sanırım ama yinede bilememakannehir

Akraba evliligine karşı biri olarak bu şekilde bir ortamın oluşmasına izin vermemeliydin. her ne sebeple olsun. baktın ki bu noktaya geliceksn kaçsaydn hep ondan vs. ne blim ya bana çok acaip geliyor yani kuzen dedigin kişiyle???? askerden geldigi gibi de buna son vermen lazım bence. benm düşüncem bu..

eger (allah göstermesin ) ben senin gibi bir durumda olsaydim
babam hemen evet derdi düsünebiliyomusun ? üstelik ben bile böyle biseye karsiyken
ama annem kesinlikle karsi cikardi..

akraba evliligi bir risk..

kuzenlerime o gozle hic bakmadım bana cok tuhaf geliyor bu durum sanki kız-erkek kalmamısda kuzenim var bi dunyada hos degil bence vazgec

Yargılamıyorum sonuçta kuzeninle beraber büyümemişsin sonuçta çok görüşmediğin ve akraba olarak bir bağ gelişmediği için bu yönde olmuş olabilir ama sen bence GENELİN sesini dinle derim...

Ben devlet yurdunda kalıyorum ve binbir çeşit hikaye dinlemişliğim var , genel hep haklı çıkıyor

üniversite-lise ben her zaman bu eğitim farkının sorun olabileceğini düşünürüm, bazen yok görünmez gibi gelir ama çok enteresan anlarda ortaya çıkıp , farkı fark ettirir.

ve akraba evliliği üstelik ailen karşı çıkacak hayatını karartma derim..

Şimdi diyemiyorsan Askerden gelince söylersin..

ama sakın böyle bir hata yapma derim..

anlamaya çalışıp yardım edenlere çook teşekkürler

kötü bi durum
ama elbette elinde değil
elinde olsa kim ister ki imkansız birine aşık olmayı
uzaklaşmayı denesen ?
konuşmasan bi süre
o zaman belki alışırsın onsuzluğa

kötü bi durum
ama elbette elinde değil
elinde olsa kim ister ki imkansız birine aşık olmayı
uzaklaşmayı denesen ?
konuşmasan bi süre
o zaman belki alışırsın onsuzluğa

deniyorum ama fazla sürmüyo hem şuan askerde o yüzden tam bişi yapamıyorum üstelik doğuda ( döndüğünde daha normale döner ve başarırım inş diyorumbenneyaptımki

deniyorum ama fazla sürmüyo hem şuan askerde o yüzden tam bişi yapamıyorum üstelik doğuda ( döndüğünde daha normale döner ve başarırım inş diyorumbenneyaptımki

Bence sana farklı duygular hissettigini söylemesine izin vermemeliydin .. Ve telefonda konusuyoruz demissin onunla konusmak ona umut veriyor kanımca ..

Bana göre çok yanlış, bir o kadar da tehlikeli bir durum.Amcanızın oğlu ve siz ve AŞK...akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…