Kuzenim eltim oldu...

ne diyelim, Allah tez vakitte Mehmet'ine kavuştursun inşallah hep mutlu olun

Bende eğleneyim bari yarin yine evde tek kalcam Herkez gezmeye gitcek ben cok yanlizim acaba ölsem rahatliycakmi Herkez umrumda deil öleyim Yada gideyim burdan evlenmek Yada ölmek baska çarem yokk

a aaa sende herkezle git nie gitmiyorsun bak kendin tek başına bile sorunsun kendi kendini bitiriyosun bence cevre edin arkadaşlarınla takıl böle böle kıskanclıktan kuurtulcannn

her mesajı kopyalayamadım ama:
1. ne istediğini bilmiyorsun (mini cooper'dan tut, gezmek ya da ölmek arasında kalmana kadar)
2. bencilsin (sen mutlu değilsen başkası da mutlu olmasın)
3. kıskançsın (bencilliğinle tetikleniyor)
4. almanca'dan uzak dur
5. sibel'den uzak dur
6. Allah mehmet'e sabır versin
7. söyleyecek söz kalmadı ama son söz "bir uzmandan destek alsan senin için iyi olur"

Amma güldüm he
Yalçın Çakır programı gibi bu ne yaa

Ya Sevgi sormaya korkuyorum gerci öyle olsada sen simdi cevabinida veremezsin,cünkü hastasin diye..

gercekten cok ciddiyim bu soru ile : senin ruh sagligin yerinde mi?

Buraya bizden kimse girmez yani benden baska :) ben birazcik heryere katilirim Herkez çalışıyor bizden kimse girmez vakti olmuyo miletin balsınlar burda

Buraya bizden kimse girmez yani benden baska :) ben birazcik heryere katilirim Herkez çalışıyor bizden kimse girmez vakti olmuyo miletin balsınlar burda

:44::44::44::44::44::44::44:

sizden girmeyebilir de,nişanlının tarafından,ya da eltinin tarafından birileri girebilir.isimler ortada

Bilmiyorum ruh sağlım yerindemi ama baskalarinin yaninda deli gibi davranmıyorum sonra sohbet edilen bir ınsanım mesela siz beni savunuyorsunuz ama doslarim bana hak veriyor nasil dayandın kiz herseyin iyisini hak ediyorsun diyorlar sonra ben deli olsam burda nasil yazardim ama ruh saglıgım bozuk galiba gerece insan 4 de kadar ağlarımı? Gece yarısını nişanlısına kalk uyuyamiyorum dermi? Herkez sevincini paylaşıyor benle ben onları duymuyorum hep kafam vizede hayal kurup duruyorum.2 sandık Ceyiz yaptim oglan ayakabisi bile aldim onlara baktimi hıçkıra hickira agliyorum ben normal deilim.annem ya gidemezsen deyince düşman gibi görüyorum sen benim iyiliğimi istemiyosun moralimi bozuyorsun deyip küsüyorum

Ya kuzenin görse burayi?

cok mu iyi olacak?belkide sen sahiden bizimle dalga gecmek istiyorsun ve öylesine bir dügün buldun youtube dan,bize daha inandirici gelsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…