Kuzenim eltim oldu...

Sevgi54

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
47
0
16
Kocaeli
Merhaba arkadaslar ben 4 senedir nişanlıyim ..nisanlim ve ben severek nisanlandik 2008 senedinde..cok mutluyduk sanki dünya bizimdi.benim kuzenim var Sibel onunla nisan olmadan küstük . Nisanım olcak diye beni tebrik etti barıştık cok tatli gelmisti gözüme sımsıkı sarıldı cok mutlu olmuştum..

O da sevgilisinden ayrilmis, 11 yas büyük birinle cikiyordu onun adina sevinmistim..biraz sohbet etmiştik.Bu arada nisan olay falan oldu bitti nisanlimin ixini bitti geri gittiler..benim nisanlim Almanya'da yasiyor ve bende almanca öğrenmek zorundaydim hergün telden konusuyorduk askimla..birgun ben kaynimi tele cagirdim, bir kiz var cok iyidir tatlidir seni seviyor dedim oda tamam konusuruz dedi numarasini ver ben halederim dedi..yok teli onun dedim, benim telden yarin konusun bize gelcek dedim ok dedi. Kizada kayinim seni sevmis begenmis dedim onlara yalan söyledim aslinda..benim telden konusmaya basladilar 1 ay böyle devam etiler.nisanlim izine gelmek zorunda kaldi nikah yapmak zorundaydik, 2009 senesi izine geldi nisanlim ve kayinimda kizi görmek icin geldi, nikah yaptik bu arada.

Ben almanca belgemi aldim vizeye verdim bir buçuk ay sonra ret geldi, esimin ayligi yetmedi 1 sene gecti, bu arada kayinimla kuzenimde işi pişirdi, pc den konusuyorlardi kıza babası teli yasaklamisti çünkü erkeklerle konuşmasını istemiyordu ..Neyse yanına gittim ve bana karsı soğuk gelmişti havalanmisti bayağı, bana ihtiyacı yoktu artik, ben bunlari ayırmaya çalıştım beceremedim olmadı asik olmuştu kayinim, kiz çakmadı ama daha souk davranmaya başladı ne desem aksini diyor isim var baska zaman gel konusuruz annemler evde yoken evi toparkayip pc ye oturcam kayinin bekliyor dedi.

Ben acayip yikildim kovdu gibi geldi ve ona demedigimi bırakmadım oda sessiz kaldi dinledi..2010 senesinde 8. ayda söz yapmak istedi kayinim, benden izin aldı kıramadım verdim boynunu büktü yengecigim aşığım dedi, tmm canim benim yap dedim ama gelmemi bekleme, ok dedi söz yaptılar 2011 senesinde yine vizem ret geldi, bunlar Nisan yapmak istedi buna hayir dedim ve nişanlım beni ikna etmeye basladi, bizi bekliycekler dedi sadece Nisan dedi, hayir, ya biz ya onlar dedim, nisanlim kardesinin mutlulugunu seçti bende ayrıldım boşandım.

Yaz geldi bunlar Nisan yapti biz ailecek gitmedik çünkü o kızın babası bana küfür etti ve evimizin karşısında Nisan yaptılar, nisanlim cok mutsuzdu oynamamış ağlamış benle barışmak istedi Nisan'dan sonra bende barıştım, o kızın vizesi cikti 1 ayda hemde Alman vadatdasi olmus kayinim zorluk yasamadılar, bizde nikah yaptik yeniden, onlar sibeli aldi götürdü Almanya'ya kina yaptılar dugun oldu ben hala daha nisanliyim, onun dün kizi bile oldu 2 görümcem var aram iyi ama Sibel ile daha iyi onlar çünkü hala oldular ilk kez onun sayesinde, ben kiskansamda yapacagım bisey yok 1 ay sonra vizeye vercem cikar inşallah, bu arada ben cok vijdanliyim bunu anladim doğuruyor diye eltim uyuyamadim bunu görümcemle paylastim oda hemen yengesine demis oda saolsun demis sevinmiş, yenge diyor görümcem yengem cok sevindi sen onu önemsedin diye diyor, bende ses cikarmadimnlara yeni ev düzülüyor cocuk odasi yatak odasi oturma odasi dizayn yapılıyor bana gelince vize çıkınca 2 görümcem kayinvaldemler baba anne nisanlim ben Bir yasamak zorundayim 2 sene, nisanlim öyle istiyor çünkü krada oturmak istemiyor para bitiktirip ev alcakmis vize çıkmadan sesimi çıkaramıyorum ,bana iyi davranıyorlar para yoluyorlar her ay sabret deyip destek oluyorlar ama biryandanda onlara araba ev gezmek Alışveris her Cumartesi biryere gidiyorlar, doğal olarak cekemiyorum artik bana Sibelden bahsetmiyorlar rahatsız oluyorum üzülüyorum diye::görümcelerim cok iyidir Pinar 20 bahar 21 inar biraz işine gelenin yaninda olur yengesi gezmeye onuda çağırırsa onunla iyi olur, araları bozuk ise beni arar sohbet eder, cok sıcak davranır zaten hic kötü konuşmazlar bana karsı ama aramazlar fazla bisey olacakta araycak .Baharim cok iyidir he...

Msj yazar yengecigim üzülme sen burda oldunmu senle heryere gitcez en sık sen giyincen Herkez seni kıskanacak bizle yasaycan cok seviniyorum gezeriz beraber,yemek yaparız moda yaparız hersey siüper olcak diyor.kauinvaldemde melek kadar iyidir namazında yemekleri evi o temizler kızlara arada nisanlim kızıyor yardim edin kadına çıkın odadan süslenmtkten bikmadinizmi diyor.Cok tatli o ev sıcacik geliyor.ama ben ayrı evim olsun gezmeye gitsek onlara daha iyi olur ama iste nisanlim istemiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
gezeriz beraber,yemek yaparız moda yaparız

Moda yaparız ha =)

Güldürdünüz beni

Bir nevi akraba evliliği gibi birşey oluyor

Senin kuzenin ve nişanlının kardeşi & sen ve nişanlın hiç bir zaman tasvip edemeyeceğim ilişki türlerinden.Kusura bakmayın =)

Yapmışsınız bir çöp çatanlık,mecburen sonuçlarına katlanacaksınız.

Kıskançlıktan onların mutluluklarına engel olmak bile istemişsiniz .

Hadi onların mutluğunu geçtim , kendi mutluluğunuzu bile bozmak için niyetlenmişsiniz

Boşverin hayatınıza bakın

sonunda açabildin konunu
öncelikle hem tanıştırmışsın sonrada ayırmaya çalışmışsın.
seni kötü niyetli gördüm arkadaşım kusura bakma.
gereksiz yere kıskançlık yapmışsın nişan atmışsın.
işler iyice sarpa sarmış uzamış.
2 yıl da onlarla yaşayacakmışsın.
bence bu süre daha uzun olur.
2008 den beri nişanlıydınız 4 yılda olmayan şey 2 yılda mı olacak.
bu kıskançlık vs düşünceleri kafandan at biraz ,kalbini hafiflet.
yoksa daha çok üzülürsün.
Allah yuvalarında mutlu etsin de daha mutlu olsunlar inşallah de.
ne güzel anlaşmışlar bir düzen kurmuşlar bana da nasip olur inşallah de.

O kadar uğraştınız konu sahibi tam konuyu açmışsınız,şimdi de çıkmışsınız.
Bence yersiz bir kıskançlığa kapılmışsınız.
Sırf nişanlandılar diye nişanlınızla ayrılmışsınız.
Bana çok abartı geldi davranışlarınız.

Bir de anlamadığım Sibel'in vizesinin neye göre daha erken çıktığı.
Kaynınızın maddi durumu daha mı iyi de ona göre belli oluyor bu işler.

sana bı zararları yokkı anladıgım kadarıyla bence kalbını karartma allah daha ıyı etsın dekı temız dusunkı sende onlar kadar mutlu olasın bır ablam vardır bısey alsın bıseye sahıp olsun gule gule kullan derız oda bıze allah sıze daha ıyılerını nasıp etsın der ben onu ornek alırım hep cunku herzaman ıyıyye gıtmıstır allah kalbı guzele yardım eder

Şükür sen konunu actın ben de rahatladım Sabahtan beri herkesin konusunu sabote etmiştin

Sibelle kaynınızı ayırmak için elinizden geleni yapmışınız,Sibel'in çocuğu olunca aradığınız için kendinizi vicdanlı ilan etmişiniz...

Çok garip bir insansınız...Kusura bakmayın ama şu an bu durumda olmanızın tek sebebi sizsiniz bana göre...

Son düzenleme:
Kıskançlıktan kendi mutluluğunuzdan olmuşsunuz resmen.

Evet aynı evde otur istemeyebilirsin ama derdinizi anlatırken niye kuzeninizle olan konulara girdiniz anlamadım. Konuyu bu şekilde açıklamanız bana sadece kıskançlığınızdan doğan bir yarışma arzunuz olduğu izlemini yarattı. Kuzeniniz yanlarında otursaydı eminim olayları kaçırmamak için siz de onlarla oturmak isteyecektiniz.

Bir de 4 sene bekleyeceğinize keşke nikah yapsaydınız da vizeniz çıksaydı.. Bu durumda çok garip doğrusu

Vize alamadıkça,kaynının ilişkisini sabote etmişsin.
Vize alabilseydin,bu sorunların hiçbirini çıkarmayacaktın.

Bu durumda,kızcağızın suçu ne ?
Kusura bakma ama çok kıskanç ve bencil gördüm seni...

Ayrıca,davulun sesi uzaktan hoş gelir.
O ev şimdi sana sıcacık ve samimi görünüyor ama içine girince öyle düşüneceğini hiç sanmıyorum.
Kayınvaliden melek bile olsa,aynı evde geçinmek zor.

İnsanların mutluluğunu çekemez de ayırmaya çalışırsan nasıl böyle ayağına dolanırın en güzel örneği :)

ben arada boşanma olayınızı kaçırdım..neden boşandınız,niye tekrar birleştiniz???

Bir de 4 sene bekleyeceğinize keşke nikah yapsaydınız da vizeniz çıksaydı.. Bu durumda çok garip doğrusu

Nikah yapmışlar...2 kere vize başvurusu yapmış ama ret cevabı gelmiş...Kaynı ile Sibel vize sorunu olduğu için abisini beklemek istememişler...Bu yüzden abisinden önce düğün yapmak istemişler abi kabul etmiş ama konu sahibi kabul etmemiş...

İlk evlenince ne oluyormuş diye soracak olursanız orasını bende anlayamadım

ben arada boşanma olayınızı kaçırdım..neden boşandınız,niye tekrar birleştiniz???

Kendisine vize çıkmamış...Sibel ile kaynı bu yüzden abisinin beklemek istememiş ve evlenmek istediklerini söylemiş...Konu sahibi ilk evlenen o olsun istediği için ayrılmış

Bir de nişanlısına kızmış kardeşinin evlenmesine izin verdi benim düşünceme önem vermedi diye

Dışardan biri olsa yine neyse ama aileden olup, kanını taşıdığın insanların çekememezlikleri daha fena...

Yalan söyleyerek(bizzat kendi tabiriniz bu) insanların hayatlarına karışıyorsunuz, ne umuyordunuz bilemem ama şu anki tuutmunuzdan mutlu olmaları için yapmadığınız açıkça belli... Allah herkesin sevgisini, mutluluğunu daim etsin, böyle kem gözlerden, fesat kalplerden uzak tutsun inşAllah

..........2010 senesinde 8,ci ayda söz yapmak istedi kayinim benden idin aldı kuramadım verdim boynunu büktü yengecigim aşığım dedi tmm canim benim yap dedim ama gelmemi bekleme ok dedi söz yaptılar 2011 senesinde yine vizem ret geldi bunlar Nisan yapmak istedi buna hayir dedim ve nişanlım beni ikna etmeye basladi bizi bekliycekler dedi sadece Nisan dedi hayir ya biz ya onlar dedim nisanlim kardesinin mutlulugunu seçti bende ayrıldım boşandım............

Kaynı,söz yapmak için izin istemiş.Konu sahibi kıyamamış (!),tamam yap ama gelmemi bekleme demiş.
Nişana sıra gelince izin vermemiş,resti çekmiş ve boşanmış.

İzin neden alınıyor,o da enteresan tabii...

bu konunun şöyle bir başlığı olmalıydı,

"bir kıskançlık masalı"

konu sahibi;iyilik yap iyilik bul demişler..bunun tam tersi de sizin yaşadığınız şey işte..

psikolojin bozulmuş senin. onun vizesi cıktı da benimki neden cıkmıyo diye takıntı yapmışsın. ben de olsam üzülürüm; ama yani neden kıskançlıktan insanları kötü göreyim ki? onların kısmeti daha acıkmış demek ki. inşallah senin de vizen cıkar da gidersin. o insanların yapabileceği de bişi yok ki. vize cıkmış gitmişi napsın kızcagız? üzülüyorsun farkındayım da, üzüntünü biraz da şımarıklığa çevirmemiş misin?

bu konu gerçek olabilr mi,böyle bir kadın gerçek olabilr mi?
2 insan nişanlanmak veya evlenmek için niye sizden izin alsın ki,böyle hasetlik olur mu? buna izin verdi diye adam boşanır mı? bence siz o adamı bırakmayın sizin gibi birine çok bile...

sen biraz kıskanıyosun galiba benim aynı şey benim de başıma gelmiş olsa ben kendi adıma üzülürdüm ama kuzenim içinde sevinirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…