- 4 Haziran 2012
- 899
- 684
- 303
- Konu Sahibi willedwoman
-
O daha kötütürbanlı kendisi
Ewet maasa falan bagliyolarmis benim esimin arkadasi katilmis ajanstan arayip gondermisler oraya. Yaptigi reytinge gore para aliyolarmis. Eger tuzluj gibi bi kosede otururlarsa daha az para aliyorlarmis :)Kaç yıl önce fox da songül ve uğurun programında olan laz bir adamla karşılaşmıştık . Adama araba bile vermişler . Ne kadar doğru bilmem ama adam bile demişti hepsi senaryo sana göre birini buluyolar nişan yapıyolar sürprizler hazırlıyolar sonra ayrılıp başka taliplerimizi bekliyorz demişti. Ki o arada adam nişanlıydı sözde ordan bir kadında sezonu açınca nişanı atıcaktı . Sözleşme gereği bunları anlatmamaları lazım bence:))
Aynen. Ben de bi tanıdığım cıksa diyorum:) O ses Türkiye gibi ses yarışmalarına çıksa da olur mesela, gene neşemi bulurdum :)
en kötüsüde o çingene kız şehit haberleri geldiğinde ülke yastaykende öyle g..t atıyor. ve bu duruma rtük sessiz kalıyor.Hele seda sayanin program evlilik disinda hersey var heralde. O cingene yokmu g*t attirip duran? Tovbe est. simdi bisi dicem olmicak ya. Agzinin ustune bi cakilsada keske azcik gulsek.
Cnm onlara reyting olsun da kimin umrundaen kötüsüde o çingene kız şehit haberleri geldiğinde ülke yastaykende öyle g..t atıyor. ve bu duruma rtük sessiz kalıyor.
en kötüsüde o çingene kız şehit haberleri geldiğinde ülke yastaykende öyle g..t atıyor. ve bu duruma rtük sessiz kalıyor.
Tövbe yarabbi, hiç izlemedim bu programları ancak siz yazınca meraktanen kötüsüde o çingene kız şehit haberleri geldiğinde ülke yastaykende öyle g..t atıyor. ve bu duruma rtük sessiz kalıyor.
Tövbe yarabbi, hiç izlemedim bu programları ancak siz yazınca meraktan
Seda Sayanda g*t attıran kız diye arattım çıktı vallahi.
Yazık gerçekten yazık, gencecik insanlar nasıl kendilerine bunu layık görürler.
Hiç birinin mi aklı çalışmıyor, sıfır km. beyinler maşallah. Sahibinden kullanılmamış temiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?