- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
- Konu Sahibi willedwoman
-
bu kimseye talip olmuyor. orda taliplerini bekleyip aralarından seçecekmiş.
neler neler söyledim. hatta hanifenin facebook hesabından yapılan yorumları gösterdim. dışardaki vatandaşların ordakiler hakkında neler düşündüğünü görsün diye. ama yok vazgeçmiyor.Ona söylersin o programlar insan çöpü dolu die
Bizim evde canak var da noldu? Bak ben de kacirmisim Tulin ile Emrah'in oglunuAhahaha valla adım adım haberdarız ama bizim evde anten yok tv çekmiyor. Cidden hepsi dışarda rasgeldiklerimtülinle emrahın oğlunu yeni duydum ama, nasıl denk gelmedi isem
Bizim evde canak var da noldu? Bak ben de kacirmisim Tulin ile Emrah'in oglunu
başka konularda dinlerdi ama bunda gözü dönmüş gibi hiç birimizi dinlemiyor.kuzenin senin sozunu dinler mi ?
orasi ünlü olmak için katılıyor evlenmeye gitmiyo kimse:) hanife evlenemedi mesela.. ünlü oldu.:)merhaba kızlar,
28 yaşında kuzenim var çok güzel sayılmaz. evlenemedi. ismini vermeyim bilindik bir evlilik proğramına müracaat etmiş aramışlar davet etmişler. boydan falan resimlerini göndermiş. banada yeni söyledi engel olmaya çalışıyorum. oralardan düzgün evlilik çıkmaz hepsi yalan dolan diyorum ama çok kararlı. babası yok anneside engel olamıyor. orda çok fazla talip geliyo çok çirkin kızların bile çok yakışıklı talipleri oluyor diyo. kuzenimi nasıl vazgeçirebilirim.
Olsun bi katılsın edebiyle durduğu sürece skntı olcağını sanmıyorum belki kısmeti ordadır belli mi olur... Zuhal topal senaryo üstüne kurulu bir program onu orda fazla tutacaklarını sanmıyorumneler neler söyledim. hatta hanifenin facebook hesabından yapılan yorumları gösterdim. dışardaki vatandaşların ordakiler hakkında neler düşündüğünü görsün diye. ama yok vazgeçmiyor.
Bayhan haftalık 10.000tl almış diye okumuştum reyting için ne oyunlar dönüyor bı programlarda İnş kaldırılırLokantaya gittiğimiz bir gün bu program açıktı. Bayhan mı neyse o talip gelmiş kızla resmen dalga geçiyordu valla salaklığına acıdım kızın. Bayhan şarkı söyleyeyim tekrar piyasaya çıkarım diye her fırsatta şarkı söyleme peşinde kız "aaa ama hani dans edicektik benim ilk dansım bu olacaktı "diyor yazık.. sonra kız "bayhan tlfunu vermiyor,dışarda görüşmeyi de kabul etmiyor o yüzden biz pek tanıyamadık birbirimizi" gibi bir laf etti. Yani gerçekten salak hiç mi uyanamadı adamın niyeti ne diye...
Neyse evde antenimiz olmadığı ve bu programlara maruz kalmadığım için şükürler ederek ayrıldım lokantadan... kuzenin evdeki tvyi annesi yaksın. Belli ki aşırı doz evlilik programı izlemek beyin hücrelerinde yanma yapmış...
Benim de bir arkadaşım orda şu an. Bende ifşa etmemek için ismini vermeyeyim programın. Arkadaşımın parası olmadığında çok sıkıştığında kalkıp gidiyor. Aylık belli bir ücret alıyor, günlük de alabiliyor sanırım. Konaklama bedava , yeme içme bedeva... Her gelen öyle mi bilemiyorum benim bildiğim bu. Siz varın düşünün ne kadar güvenilir olduğunu.merhaba kızlar,
28 yaşında kuzenim var çok güzel sayılmaz. evlenemedi. ismini vermeyim bilindik bir evlilik proğramına müracaat etmiş aramışlar davet etmişler. boydan falan resimlerini göndermiş. banada yeni söyledi engel olmaya çalışıyorum. oralardan düzgün evlilik çıkmaz hepsi yalan dolan diyorum ama çok kararlı. babası yok anneside engel olamıyor. orda çok fazla talip geliyo çok çirkin kızların bile çok yakışıklı talipleri oluyor diyo. kuzenimi nasıl vazgeçirebilirim.
Resmen dizi olmuş :)Siz tutamazsınız yetişkin kadını, kendi hayatı.
Gitsin, imzaları atsın, büyük maddi yaptırımların altına girsin de görsün.
Zaten biraz kırık bir tipse salmıyorlar da, programın maskotu(!) oluyor.
Sorunlu, ilgi manyağı, dikkat çekmeye çalışan rahatsız tiplerin başvurduğunu ve programların da reyting getiren bu manyakları besleyip, bölüm bölüm sömürdüğünü düşünmüşümdür hep, al gülüm ver gülüm hesabı.
Solmaz-Nurullah-Gözde-Kaan aşk dörtgeninde son durum nedir, izleyen var mı?
yaşayarak öğrenecek demek ki. Evlenmek dışında meşhur olma gibi planları olabilir mi ?başka konularda dinlerdi ama bunda gözü dönmüş gibi hiç birimizi dinlemiyor.
o proğramların gerçek olduğuna inanmıyorum ben...bakalım gerçekmiş mimerhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?