kuzenim evlilik programına katılıyor

Ona söylersin o programlar insan çöpü dolu die
neler neler söyledim. hatta hanifenin facebook hesabından yapılan yorumları gösterdim. dışardaki vatandaşların ordakiler hakkında neler düşündüğünü görsün diye. ama yok vazgeçmiyor.

Ahahaha valla adım adım haberdarız ama bizim evde anten yok tv çekmiyor. Cidden hepsi dışarda rasgeldiklerim tülinle emrahın oğlunu yeni duydum ama, nasıl denk gelmedi isem
Bizim evde canak var da noldu? Bak ben de kacirmisim Tulin ile Emrah'in oglunu

orasi ünlü olmak için katılıyor evlenmeye gitmiyo kimse:) hanife evlenemedi mesela.. ünlü oldu.:)

neler neler söyledim. hatta hanifenin facebook hesabından yapılan yorumları gösterdim. dışardaki vatandaşların ordakiler hakkında neler düşündüğünü görsün diye. ama yok vazgeçmiyor.
Olsun bi katılsın edebiyle durduğu sürece skntı olcağını sanmıyorum belki kısmeti ordadır belli mi olur... Zuhal topal senaryo üstüne kurulu bir program onu orda fazla tutacaklarını sanmıyorum

Siz tutamazsınız yetişkin kadını, kendi hayatı.
Gitsin, imzaları atsın, büyük maddi yaptırımların altına girsin de görsün.
Zaten biraz kırık bir tipse salmıyorlar da, programın maskotu(!) oluyor.
Sorunlu, ilgi manyağı, dikkat çekmeye çalışan rahatsız tiplerin başvurduğunu ve programların da reyting getiren bu manyakları besleyip, bölüm bölüm sömürdüğünü düşünmüşümdür hep, al gülüm ver gülüm hesabı.

Solmaz-Nurullah-Gözde-Kaan aşk dörtgeninde son durum nedir, izleyen var mı?

Bayhan haftalık 10.000tl almış diye okumuştum reyting için ne oyunlar dönüyor bı programlarda İnş kaldırılır

Benim de bir arkadaşım orda şu an. Bende ifşa etmemek için ismini vermeyeyim programın. Arkadaşımın parası olmadığında çok sıkıştığında kalkıp gidiyor. Aylık belli bir ücret alıyor, günlük de alabiliyor sanırım. Konaklama bedava , yeme içme bedeva... Her gelen öyle mi bilemiyorum benim bildiğim bu. Siz varın düşünün ne kadar güvenilir olduğunu.

Resmen dizi olmuş :)

İşi olmayanlar için mantikli bence ekmek elden su gölden üstüne bide para veriyorlar ohhh miss beş on gün çıkınca kendilerini dünya starı sanıyorlar izlemiyormuyuz izliyoruz
Halleri tavırları hep yapmacik
Pamuk ile Umut ;yalan aşk
Mehmet ile Raha ;yalan aşk
Bahar;başli başina yalan
Şenoluydu Caneriydi bide Meriç katildi. Offf
Herşey reyting için.
İlk başlardaki yayın şekilleri ile şimdiki bile farkli.
Şimdi bir senede evlenen bir iki kişi ya var ya yok
Arkası yarin diziler gibi oldu.
O ona ne supriz yaptı bu kimle görüntülendi o buna ne dedi.
Allah sabır versin kuzeninize

Bu programlarım müdavimi olanlar dönen kurgunun farkında olmuyor bu nedenle belki mutlu olurum en olmadı ünlü olurum kafasıyla gidiyorlar...Herikisinede razılar.
Enteresan bir tipsen bir süre sonra tüm masraflarını karşılayıp birde üstüne maaş bağlayıp seni ağzını kapalı tutma şartıyla tutuyorlar programda.Başta eğleniyor her geçen gün değişen fiziksel görünümüne aldanıp kapılıp gidiyorsun..Sonra seni belli entrikalara sürüklüyorlar psikolojin bozuluncada uzaklaşma ihtiyacı duyuyorsun yine zorla seni programa dahil ediyorlar.
Uyanıyorsun tabi bir süre sonra tehditleşmeler başlıyor ya kovuluyorsun ya ifşa edip mahkemelık oluyorsun...Sosyal medyadan aldığın hakaretler kendini sorgulayıp kafayı yemene neden oluyor..Bu insanlara müstahak diye düşünüyorum..
İnsan seçimlerini yaşar..

Zaman zaman bende bakıyorum oyun olduğunu bile bile insan psikolojisi işte..Bir anda içine alıyor seni merak uyandırıyor çünkü toplumca entrika sevıyoruzki ben asla dizi izlemem sıkılırım bu program aksıne sıkmıyor alıp götürüyor uyuşturuyor seni..Bir anda kendimden soğuyup kapatıyorum ...Tv genel anlamda bir tuzak izlenmemeli diye düşünüyorum.

Belki bu yorumu okutursun bir faydası olur..

o proğramların gerçek olduğuna inanmıyorum ben...bakalım gerçekmiş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…