ımmm o zaman otursun anasıyla tek başına evlenmesin.
beni yanlış anlamayın benim ananemde dayımla birlikte oturuyor. ananem çok iyidir hiç bişeye karışmaz odasından dışarı çıkmaz. ama gelini düşündükçe ben daralıyorum. yani evlisin eşinle evde dilediğin gibi rahat olmak varken ne kadar iyi de olsa başka birinin varlığı hoş bişey değil.
kuzenin seviyor ve bunu kabul edebilecek potansiyeli var anladığım kadarıyla. peki kuzeninin nişanlısı seviyorsa eğer o da ayrı evi kabul eder. bayanlardan beklenmemeli bu kadar çok fedakarlık.
Ah canim fedakarlik olarak mi goruyrlar saniyrsun ben eski nisanlim icin kv ile oturacaktim bna derdi ki sen ne fedakarlik yapiyrsun
seninkide ayrı bi olay tatlım. kaynanaya bakılacak elbette sevdiğimiz adamları doğuran kadınlar. ama olmuyor aynı evin içinde olmaz. sen de İnşallah en yakın zamanda karşına değer göreceğin seni el üstünde tutacak, seni çok sevecek ve seninde sevdiğin biri çıkar karşına.
kuzenine gelince rest çeksin..
sor bakalim kuzenine: kaynanayla ayni evde oturan ve memnun kalan varmiymis?
Kadin melek olabilir, belkide oyledir.
Ama ihtimaller goz ardi etmemeli.
Eger zor bi kadinsa sukredersin iyiki ayri eve cikmisim diye.
Eger melek gibi bi kadinsa eminimki yakarmazsin tuh tuh keske yaninda oturaydim diye.
ha en guzel olasi sk sk ziyaret etmek o melek gibi anneyi. Sende memnun olursun kocanda kayinvalidende.
++++ kayinvalideyi gormek icin taaa uzaktan gelen gelin
( digerleri yani basinda olduklari icin senin icin taa diyorum)herkesin gozunde sevilir.
Eltin ve digerleri senin bu saygili davranisina killanma ihtimalleri buyuk, ama kim takar onlari.
Olay sende esinde ve kayinvalidede bitmezmi?
Emin ol kimse pisman olmaz kayinvalideden uzak oturmayla, oysa beraber oturyoruz diye pisman olanlarin orani??
Merhaba sevgili arkadaşlar. sizden bir konuda fikir istiyorum ama bu sefer benle ilgili değil çok sevdiğim kuzenim ile ilgili biliyorsunuz ben evlilik yolunda ayrılmadan ilerleseydim kv ile oturacaktım. Ama ayrıldım. Kuzenim bu yaz evlenecek kendisi memur.nişanlısının annesi, eltisi, kaynı, iki çocuğu ve nişanlısı aynı evde kalıyorlar. Görümcesi yakın oturuyor. eltisi de hemen iki bina öteye taşınacakmış. Kuzenim evlenince eltisigil ( bu arada eltisi damat beyin akrabası soyadları bile aynı birlikte büyümüşler) ayrı eve çıkacak kuzenim yeni eşya aldılar o eve gelin gidecek. kuzenim demiş biz ayrı eve çıksak diye ama nişanlısı ben annemi bırakmam bugüne kadar gün yüzü görmedi olmaz demiş önceden söyleyecektin demiş. Biz de size danışalım dedik doğrumu yanlış mı ne dersiniz? Biraz korkuyor aslında sizden fikir alalım dedik. Şayet ben size çok şey borçluyum bana verdiğiniz fikirler hayatımı kurtardı belki de
ben olsam gitmem büyük konuşmak istemem ama. kv şehir dışında oturuyor senede 2 kere görüyorum tahammül edemiyorum aynı evde mümkün değil
Cok zor demi arkadasim insan kendi yuvasi olsun istyr
Aminnn insallah cumlemizin canimelbette zor bir de yeni evli olacak Allah yardımcı olsun
Cok.guzel ifade etmissin canim
Bana onceki konumda yorum yspanlardan biride sizdiniz gozum acildi cesaret geldi sayenizde hepinizin
cok sevindim bunu duyduguma ama hangi konu onu kestiremedim, kusuruma bakma sen.
Hangisi olaki?
Ben daha once 3 aya yakin kayınvalidemmlerle kaldm. Benim esimde ooyle annem de annem der!! Ama hickimseye tavsiye etmem. Evin üzerine ev kurulmaz bu bir gercek...
Kuzeninin ailesi ne diyor bu duruma gerekirse annesi-babası devreye girecek ve damat beyin kulaklarını çekecekBende oyle dusundum canim saygisizlik hic etmedim cok sukur ama bazi seyler rek tarafli yurumuyr
Evlenince koloni halinde yaşayan insanların hayatı bana çok ürkütücü geliyor. Belki gül gibi geçinenleri de vardır. Ama eminim çok nadir dir. Inşallah kuzeniniz de mutlu olur.
Ama baştan söylemesi gerekirdi bencede. Şimdi yapacağı tek şey ya kabul edecek beraber oturmayı yada nişanlısına baskı yapacak nişanlısı sorun yapar ve herşey sarpa sararsa da ayrılacak
Kuzeninin ailesi ne diyor bu duruma gerekirse annesi-babası devreye girecek ve damat beyin kulaklarını çekecekKızımızın aynı evde oturmasını istemiyoruz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?