kuzenim ve kayınvalide sizce??

Ah canim fedakarlik olarak mi goruyrlar saniyrsun ben eski nisanlim icin kv ile oturacaktim bna derdi ki sen ne fedakarlik yapiyrsun

Ah canim fedakarlik olarak mi goruyrlar saniyrsun ben eski nisanlim icin kv ile oturacaktim bna derdi ki sen ne fedakarlik yapiyrsun

seninkide ayrı bi olay tatlım. kaynanaya bakılacak elbette sevdiğimiz adamları doğuran kadınlar. ama olmuyor aynı evin içinde olmaz. sen de İnşallah en yakın zamanda karşına değer göreceğin seni el üstünde tutacak, seni çok sevecek ve seninde sevdiğin biri çıkar karşına.
kuzenine gelince rest çeksin..

sor bakalim kuzenine: kaynanayla ayni evde oturan ve memnun kalan varmiymis?
Kadin melek olabilir, belkide oyledir.
Ama ihtimaller goz ardi etmemeli.
Eger zor bi kadinsa sukredersin iyiki ayri eve cikmisim diye.
Eger melek gibi bi kadinsa eminimki yakarmazsin tuh tuh keske yaninda oturaydim diye.
ha en guzel olasi sk sk ziyaret etmek o melek gibi anneyi. Sende memnun olursun kocanda kayinvalidende.
++++ kayinvalideyi gormek icin taaa uzaktan gelen gelin
( digerleri yani basinda olduklari icin senin icin taa diyorum)herkesin gozunde sevilir.
Eltin ve digerleri senin bu saygili davranisina killanma ihtimalleri buyuk, ama kim takar onlari.
Olay sende esinde ve kayinvalidede bitmezmi?

Emin ol kimse pisman olmaz kayinvalideden uzak oturmayla, oysa beraber oturyoruz diye pisman olanlarin orani??

Bende oyle dusundum canim saygisizlik hic etmedim cok sukur ama bazi seyler rek tarafli yurumuyr

Cok.guzel ifade etmissin canim

ben olsam gitmem büyük konuşmak istemem ama. kv şehir dışında oturuyor senede 2 kere görüyorum tahammül edemiyorum aynı evde mümkün değil

Ben daha once 3 aya yakin kayınvalidemmlerle kaldm. Benim esimde ooyle annem de annem der!! Ama hickimseye tavsiye etmem. Evin üzerine ev kurulmaz bu bir gercek...

Evlenince koloni halinde yaşayan insanların hayatı bana çok ürkütücü geliyor. Belki gül gibi geçinenleri de vardır. Ama eminim çok nadir dir. Inşallah kuzeniniz de mutlu olur.

Ama baştan söylemesi gerekirdi bencede. Şimdi yapacağı tek şey ya kabul edecek beraber oturmayı yada nişanlısına baskı yapacak nişanlısı sorun yapar ve herşey sarpa sararsa da ayrılacak

Bende oyle dusundum canim saygisizlik hic etmedim cok sukur ama bazi seyler rek tarafli yurumuyr
Kuzeninin ailesi ne diyor bu duruma gerekirse annesi-babası devreye girecek ve damat beyin kulaklarını çekecekKızımızın aynı evde oturmasını istemiyoruz diye.

Biz bir bayram ziyarete gitmistik kizlari torunlari hepsi birarada idi kucuk evde birde eniste bey de biraz oturdu yanimizda sonra icrrye yigenleryle oynamaya gtmis sonra teyzem gidip bakinca damat beye oyle iceri girdi sonucta bayram buyukler gelmis ti

Kuzeninin ailesi ne diyor bu duruma gerekirse annesi-babası devreye girecek ve damat beyin kulaklarını çekecekKızımızın aynı evde oturmasını istemiyoruz diye.

Kuzenim daha iki haftalik sevgili iken basta kabul edince nisandan sonra teyzem de birsey diyemedi kendileri karae vermis napabilirum dedi hakli olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…