kuzenim ve kayınvalide sizce??

Kuzenim daha iki haftalik sevgili iken basta kabul edince nisandan sonra teyzem de birsey diyemedi kendileri karae vermis napabilirum dedi hakli olarak
Karışmaları gerek bence sonuçta bir yuva kuruluyor kendileri karar verdi biz ne yapalım demek olmaz 2 gün sonra bir sıkıntı olursa evde yine çekecek olan kendi kızı,artık ailenin karışma vakti gelmiş.

kesinlikle oturmamalı.. hiçbirşey .. dubleks ev bile olmamalı.. hiç rahat olunmuyor sevgi bitiyor. rahat uzanamıyosun.. mesela ben istediğim zaman evi temizliyorum istemediğim zaman ertesi güne bırakıyorum .. istediğim gibi uzanıyorum.. bazen canım yemek yapmak istemiyor .. eşime sarılarak televizyon izlemek istiyorum.. böylelikle sevgimiz artıyor birbirimize daha çok bağlanıyoruz.. ama birlikteyken bu mümkün değil ne kadar melek kaynanada olsa insan çekiniyor.

Belliki damat bey edep adap ta bilmiyor.
Bizimde bir akrabamız var gerçi damat kv sinin üst katında. Bizi eşimle yemeğe çağırdılar. Arkadaşım 2 çocuğu biz iki kişi kv kp onlarla yaşayan gelin oğulları çocukları Görümce. Ne oturduğum dan ne yediğim den ne konuştuğum dan bişey anlamadım he bide damadın kardeşi onlarla yaşıyor. Toplama Kampı gibi.

Canim nisanlimla sorunlar diye baslik acmistimherkes kesinlike ayrilmam gerektgini soylemisti biri de sizdiniz ☺

Ha evet hatirladim konunu canim.
Ayrildigindan haberim yoktu, en dogrusunu yapmissin.
Kimse seni bu yasa getiren kadina boyle konusamaz.
Bu daha basiydi.
Yarin obur gun siz evlenince sevgi bittiginde saygi kalir derler ama o adam saygidan yoksundu.
Elde var sifir olucakti yani her turlu.
En isabet karar. Sevindim senin adina.
Biz kizlara erkekmi yok bee, elimizi sallasak ellisi

çok haklısın canım sonuna kadar ha Allah korusun hastalık olur o zaman başım üzerime dersin ama ben bile artık evlenecek olursam kv ile oturmayı düşünmüyorum nişanlımdan ayrıldığımdan beri

bizim damadın evi de öyle bir şey mi olsun kv hemen kızını torunlarını çağırıyor. ama nişanlısı biz evlenince böyle olmayacak demiş şimdi yengem akrabamız diye kendisi isteyerek çağıryr falan demiş

çok haklısın canım sonuna kadar ha Allah korusun hastalık olur o zaman başım üzerime dersin ama ben bile artık evlenecek olursam kv ile oturmayı düşünmüyorum nişanlımdan ayrıldığımdan beri
evliliğin başında ne yaparsan o zaman yaparsın.. sonradan hiçbişey olmuyo.. annem gün yüzü görmedi demiş .. hizmetçi olarakmı tutacak annesine

Çok teşekkür ederim canım sizden güç aldım inanki çok seviyordum ama şu anda sorsan olmasa da oluyor muş çünkü gereken özeni göstermedi ezdi beni durduk yere kalbimi kırdı ha onun istediği dışına çıkma melek gibi insan. ama nereye kadar sadece onun istediği olacaktı ki anneme şimdiden saygısı yok ki ben kv yanında okulum olduğu halde hastanede kaldım severek isteyerk en ufak saygısızlık yapmadım sonuç olan bana ve aileme oldu fazla iyi olmaya gerek yokmuş birazcık dişli olmalı bir bayan bunu anladım

evliliğin başında ne yaparsan o zaman yaparsın.. sonradan hiçbişey olmuyo.. annem gün yüzü görmedi demiş .. hizmetçi olarakmı tutacak annesine

canım bana soracacak olursan dmadın pek kiraya çıkacak durumu yok sanırım bunu öne sürüyor bana oyle geldi

burdan tüm evlenecekler duysun .. bu yazıyı örnek alsın..

canım bana soracacak olursan dmadın pek kiraya çıkacak durumu yok sanırım bunu öne sürüyor bana oyle geldi
evliliğe kalkışmasın o zaman yada kabul edecek birini bulsun .. biz abime ev almadan onu evlendirmicez.. eğer ev alma ihtimalimiz çok zorsada çocuk bekarmı kalacak tabikide hayır .. birlikte yaşamayı kabul edecek birini bulmak lazım.. zorla güzellik olmuyor. evlilikte sğukluk olur

burdan tüm evlenecekler duysun .. bu yazıyı örnek alsın..

teşekkürler canım inanın burayı çok sevdim hayatımın en zor anlarını buradaki sizlerin desteğiyle gücüyle atlattım şimdi bir ay oldu neredeyse yaşım 23 24 e giricem ama bu yaşadığım çok olgunlaştıırdı beni bir de anladım ki insanları kırmamak adına fazla değer vermek en büyük yanlış. ben eğitim farkından tuttun ki kv ile oturmya kadar hiç bir seyi takmadım gözlerimi kapattım yeri geldi annemi kırdım sonuçç ne yine Annem haklı çıktı evlenmek için doğru insanı bulmak lazım ha birde evlenecekler şunu da unutmasın nişanlı iken en ufak sorunu bile gelecekte bir işaret görüp olaylara düzelir demesinler..

bende 18 yaşındayım ben bile bu kadar tecrübeliyim .. kaynanamın yüzüne söyledim aynı evde asla oturmam diye..

bende 18 yaşındayım ben bile bu kadar tecrübeliyim .. kaynanamın yüzüne söyledim aynı evde asla oturmam diye..

maşallah en güzeli canım valla uzak olsun tatlı olsun hoş bazıları var uzaktanda rahat vermiyorlarda Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın yuva kurmak zor boşanmak ise daha zor yıpratıcı bir durum

aynen öyle .. insanın sevgiliyken yada nişanlıyken aşktan dolayı gözleri resmen kör oluyor.. amaan yaşarız nolucakki diyolar. ama evlendikten sonra işler değişiyo. en baştaki şey aşk değil geçinme derdi oluyor . nişanlıyken en ufak bi sorunu ört bas edip kapatmamalı... herşeyi çözüp öyle evlenilmeli

kesinlkle canım bende zamanında üstünü kapatıp ört pas ettim bana sinir haliyle afedersiniz piç bile dedi sonra hatırlamıyorum dedi onu yüceltmek için aileme yalan bile söyledim sırf damatlarıdr diye neler neler canım.. zor vakit yaşadım ama çok şükür toparlandım canım

güllük gülistanlık geçinmek zor tabi her babayiğidin harcı değildir.

Karışmaları gerek bence sonuçta bir yuva kuruluyor kendileri karar verdi biz ne yapalım demek olmaz 2 gün sonra bir sıkıntı olursa evde yine çekecek olan kendi kızı,artık ailenin karışma vakti gelmiş.

haklısın canım ama damat tek başıma karşılayacağım arkamda kimse yok diyormuş vede kuzenimin ailsenini birseye karıştırtnıyor zaten

öyle canım ayrılmasındn korkuyr ama seviyrsa ayrılmz tabiki

şimdi nişanlısını kaybedecegı için korkuyor ama kabul ederse aklını kaybedecek. bundan korkmuyor mu?
üstelik adam için ne kadar degersizmiş kuzen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…