- 18 Ekim 2017
- 6.565
- 39.697
- 548
- 34
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Tam bir aslan burcu degil mi ya
Kesinlikle. Hiç bizi dinlemiyor. Ölümüne konu açıyor, ölümüne diğerlerine sataşıyor.Tam bir aslan burcu degil mi ya
Bunlar nisanlanmadan 1 sene önce konuştuk ? yani fol yumurta yok iken ortada.Kiz kendi kendine gelmiş bana biz evleneceğiz abla dedi.Siz ne cevap verirsiniz.Daha sonra ben teyzeme şaşırdım dedim erken değilmi dedim.Yuzuk takılınca.O kadarEe aileler bir şey demiyor sanırım durumlarına.
Siz erkek tarafının kuzeni olarak yorum yapınca kız dinler mi?
Doğasına aykırı bir kere kadının.
Erkek tarafı hıh kıskanıyor falan der ne karışıyorsunuz ki?
Aa iyi nasıl geçineceksiniz iş mi buldunuz derim sanırım.Bunlar nisanlanmadan 1 sene önce konuştuk ? yani fol yumurta yok iken ortada.Kiz kendi kendine gelmiş bana biz evleneceğiz abla dedi.Siz ne cevap verirsiniz.Daha sonra ben teyzeme şaşırdım dedim erken değilmi dedim.Yuzuk takılınca.O kadar
tamam iste size ne ki erkense erken . dugunu siz mi yapcaksiniz hayir siz mi karinlarini doyurcaksiniz hayir ee o zaman niye karisiyorsunuz sizle hic alakasi yok .bosverin kimsenim hic bir seyine yorum yapmayin .birisi de gelir sen kac yasinda evlenmedin der canin sikilir . kimse kimseye yorum yapmamali boyle yorumlardaBen ona evlenme gibi birşey demedim.Sadece erken değil mi ? Dedim.Yuzune de demedim.
Ben yorum yapalı uzun zaman oldu.t
tamam iste size ne ki erkense erken . dugunu siz mi yapcaksiniz hayir siz mi karinlarini doyurcaksiniz hayir ee o zaman niye karisiyorsunuz sizle hic alakasi yok .bosverin kimsenim hic bir seyine yorum yapmayin .birisi de gelir sen kac yasinda evlenmedin der canin sikilir . kimse kimseye yorum yapmamali boyle yorumlarda
Çünkü çevresinde dedikodu yapabileceği kimse yok bu dürtüsunu burayla gideriyor .Niye bize tanımadığımız insanların özelini anlatıyorsun ki? Açacaksan kendinle ilgili konular aç. İnsanların özel hayatını burada yoruma açman çok rahatsız edici
Çünkü çevresinde dedikodu yapabileceği kimse yok bu dürtüsunu burayla gideriyor .
İkisi de çocuk bana göre 20 yaşında.Kuzenim Üniversite Öğrencisi.2 senesi olacak kız da kazanamadı galiba bilmiyorum.Sevgililerdi.Gecen sene zamanlarında kız ciddi ciddi biz evleneceğiz gibi konuşmalar yaptı bana.Bende yaşınız daha erken acele etmeyin okulunuzu bitiriniz gibi cümle kullandım.
Sonra bunlar nişanlandılar.Benim bu şekilde konuşmadan rahatsız olmuşlar.Ya ben karışmadim sadece erken değil mi ? Dedim okulu bitmedi.Erkek çocuğu iş bulabilecek mi vs. Çokta karışmadim.Buna bozulmuslar.
Nuran denmesinden rahatsız oluyorum.O yüzden Nur benim adım normalde.
parasızlık işin içine girince aşk pencereden uçar gider.İkisi de çocuk bana göre 20 yaşında.Kuzenim Üniversite Öğrencisi.2 senesi olacak kız da kazanamadı galiba bilmiyorum.Sevgililerdi.Gecen sene zamanlarında kız ciddi ciddi biz evleneceğiz gibi konuşmalar yaptı bana.Bende yaşınız daha erken acele etmeyin okulunuzu bitiriniz gibi cümle kullandım.
Sonra bunlar nişanlandılar.Benim bu şekilde konuşmadan rahatsız olmuşlar.Ya ben karışmadim sadece erken değil mi ? Dedim okulu bitmedi.Erkek çocuğu iş bulabilecek mi vs. Çokta karışmadim.Buna bozulmuslar.
Evlenmeyi dusunuyoruz dedi.Bunlar nisanlanmadan bir sene önce ve supriz şekilde yüzük taktılar.Cocugun bekar abisi var.23 yaşında ve 20 yaşında erkek çocuğu daha üniversite okuyor.Siz olsanız ne cevap verirdiniz.Kimse sizden fikir falan istememiş ki, kız gelmiş evleneceğiz biz demiş , hayırlı olsun de geç yani, kimse size fikrinizi sormadan beyan etmeyin, öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki kız gelmiş barbie abla ben evleneceğim sen bu konudaki engin bilgi ve tecrübenle donat beni demiş sanki.
Allah tamamına erdirsin derdik .Evlenmeyi dusunuyoruz dedi.Bunlar nisanlanmadan bir sene önce ve supriz şekilde yüzük taktılar.Cocugun bekar abisi var.23 yaşında ve 20 yaşında erkek çocuğu daha üniversite okuyor.Siz olsanız ne cevap verirdiniz.
Bunlar nisanlanmadan 1 sene önce konuştuk ? yani fol yumurta yok iken ortada.Kiz kendi kendine gelmiş bana biz evleneceğiz abla dedi.Siz ne cevap verirsiniz.Daha sonra ben teyzeme şaşırdım dedim erken değilmi dedim.Yuzuk takılınca.O kadar
Ay Nuran aslan burcu muTam bir aslan burcu degil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?