Kuzenim Ve Nişanlısı

Ee aileler bir şey demiyor sanırım durumlarına.
Siz erkek tarafının kuzeni olarak yorum yapınca kız dinler mi?
Doğasına aykırı bir kere kadının.
Erkek tarafı hıh kıskanıyor falan der ne karışıyorsunuz ki?

Bunlar nisanlanmadan 1 sene önce konuştuk ? yani fol yumurta yok iken ortada.Kiz kendi kendine gelmiş bana biz evleneceğiz abla dedi.Siz ne cevap verirsiniz.Daha sonra ben teyzeme şaşırdım dedim erken değilmi dedim.Yuzuk takılınca.O kadar

Aa iyi nasıl geçineceksiniz iş mi buldunuz derim sanırım.

t
Ben ona evlenme gibi birşey demedim.Sadece erken değil mi ? Dedim.Yuzune de demedim.
tamam iste size ne ki erkense erken . dugunu siz mi yapcaksiniz hayir siz mi karinlarini doyurcaksiniz hayir ee o zaman niye karisiyorsunuz sizle hic alakasi yok .bosverin kimsenim hic bir seyine yorum yapmayin .birisi de gelir sen kac yasinda evlenmedin der canin sikilir . kimse kimseye yorum yapmamali boyle yorumlarda

Ben yorum yapalı uzun zaman oldu.

Birşey yok söylediğinizde ama bazende susmayı bilmek lazım

parasızlık işin içine girince aşk pencereden uçar gider.

Kimse sizden fikir falan istememiş ki, kız gelmiş evleneceğiz biz demiş , hayırlı olsun de geç yani, kimse size fikrinizi sormadan beyan etmeyin, öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki kız gelmiş barbie abla ben evleneceğim sen bu konudaki engin bilgi ve tecrübenle donat beni demiş sanki.

Evlenmeyi dusunuyoruz dedi.Bunlar nisanlanmadan bir sene önce ve supriz şekilde yüzük taktılar.Cocugun bekar abisi var.23 yaşında ve 20 yaşında erkek çocuğu daha üniversite okuyor.Siz olsanız ne cevap verirdiniz.

Soru nerede nooorannn? Soru sormadan, fikrini soran olmadan fikir soylenmez. Sen burada onlarca konu acip soru sordun, fikir istedin ama terkedilene kadar birakmadin. Hala adamin umrunda oldugunu ve seni takip ettigini dusunuyorsun. Yoksa senden once evlendigi icin mi bu dert?

Hemen evlenmezler belki 2 sene nişanlı takılırlar.
Ama bozulmaya gerek yok evlilik zor zaten hele ki şimdi her şey aşşırı pahalı. Bir koltuk takımı olmuş 60bin.
Bende kuzenime demiştim 3 ayda tanıştığı çocukla nişanlancağını söyleyince erken değil mi iyice tanı demiştim bana kızmıştı. Zibilyon insan var 4 yıl konuştuğu adamı evlenince tanıyamayan napiyim yani demişti
haklı ne diyim kendi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…