- 13 Ağustos 2022
- 8.822
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Ergenler işte ne bekliyordunuz ki bırakın küssünler.İkisi de çocuk bana göre 20 yaşında.Kuzenim Üniversite Öğrencisi.2 senesi olacak kız da kazanamadı galiba bilmiyorum.Sevgililerdi.Gecen sene zamanlarında kız ciddi ciddi biz evleneceğiz gibi konuşmalar yaptı bana.Bende yaşınız daha erken acele etmeyin okulunuzu bitiriniz gibi cümle kullandım.
Sonra bunlar nişanlandılar.Benim bu şekilde konuşmadan rahatsız olmuşlar.Ya ben karışmadim sadece erken değil mi ? Dedim okulu bitmedi.Erkek çocuğu iş bulabilecek mi vs. Çokta karışmadim.Buna bozulmuslar.
Benim amcamlar da kuzenimi bu sekilde nisanlamisti ama 20 yil once falan. Bunlar okulda / disarda madem geziyor serbest gezmesin kafasi. Sonra hemen evlendiler. Bir sure amcamlar ve dunurleri evi gecindirdi.20 yaşında aileler nasıl izin vermiş nişana yahu? yoksa bu bazı ergenlerin yaptığı gibi kendi aralarında çakma yüzük takmak gibi bir şey mi acep? Bu yaşları dolu dolu gezerek eğlenerek geçirmek varken ne bu acele bırakın karışmayın onlar ileride anlar zaten çocuk oyuncağı sanmışlar evliliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?