Kuzenim Ve Nişanlısı

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.822
4.471
123
32
İkisi de çocuk bana göre 20 yaşında.Kuzenim Üniversite Öğrencisi.2 senesi olacak kız da kazanamadı galiba bilmiyorum.Sevgililerdi.Gecen sene zamanlarında kız ciddi ciddi biz evleneceğiz gibi konuşmalar yaptı bana.Bende yaşınız daha erken acele etmeyin okulunuzu bitiriniz gibi cümle kullandım.
Sonra bunlar nişanlandılar.Benim bu şekilde konuşmadan rahatsız olmuşlar.Ya ben karışmadim sadece erken değil mi ? Dedim okulu bitmedi.Erkek çocuğu iş bulabilecek mi vs. Çokta karışmadim.Buna bozulmuslar.

Ergenler işte ne bekliyordunuz ki bırakın küssünler.
Bunlar evlenip ev geçindirecek bir de
Evliliği evcilik oyunu zannediyorlar heralde.
Bulaşmayın iyi olursa Allah’tan kötü olursa kuldan demişler.

Bazı insanlar her konuda destek görmek pohpohlanmak ister iyi niyetli de olsa nasihatler batar :) onlar girmiş yoluna aileleri de var sonuçta siz bundan sonra hiç dahil olmayın bana sorarsanız. Gülün geçin hayırlı olsun çok çok sevindim deyin mutluluğumuzu kıskanıyor derler iki gün sonra. Yaşandi

20 yaşında aileler nasıl izin vermiş nişana yahu? yoksa bu bazı ergenlerin yaptığı gibi kendi aralarında çakma yüzük takmak gibi bir şey mi acep? Bu yaşları dolu dolu gezerek eğlenerek geçirmek varken ne bu acele bırakın karışmayın onlar ileride anlar zaten çocuk oyuncağı sanmışlar evliliği

Benim amcamlar da kuzenimi bu sekilde nisanlamisti ama 20 yil once falan. Bunlar okulda / disarda madem geziyor serbest gezmesin kafasi. Sonra hemen evlendiler. Bir sure amcamlar ve dunurleri evi gecindirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…