- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Yeme bizi barbie birak bu isleri. Hepimiz senin kafa yapini biliyoruz simdi okul mokul ihhh olmuyor. Sen erkenden birini bulsaydin 18'inde evlenecek potansiyel var sende. 2 sene cocuk icin gec, 2 sene iliski icin cok, maddiyat cocuk dogurmaya engel degil diyen hep bizdik zaten. Sen masallah herkese akil veriyorsun birazini kendine sakla bir gun lazim olur, boyle herkesin hayatina burnunu sokarak harcama. Dun kuzenim neden sacini sari yapmadin diyor demistin. Masallahiniz var herkes herkesin hayatina burnunu sokuyor. Hayir bize ne isyediginizi yapin ama sonra gelip burada agliyorsun.
Şuan ben 30 yaşındayım.Fazla erken evlenen yok normalde.Bence dogrusunu yapmış nuranka, 20 yasında ilk bulduğuna atlamak sizin ailenin dnasında var
Karışma olayı şöyle Nisanlanmadan önce kızla tanıştım.Arada bir sene önce zaman dilimi oldu.Kuzenim öğrenci aklımdan geçmezdi gidipte teyzemlerin isteyeceği kızı kuzenimin kendinden büyük bekar abisi var.Oda daha 23 yaşında.Kiz böyle heyecanlı anlatıyor.Bende dedim ki daha erken bunları düşünmek için buna bozulmuşlar.Siz siz olun doğru da yapsalar yanlış da yapsalar kimsenin hayatına karışmamayı düstur edinin. İnsanların ne yaptığıyla ilgilenmek hem yorucu hem gereksiz.
Keyifleri bilir. Siz doğru olanı demişsiniz. Daha kendileri büyümemiş, hayatlarını kazanmamışlar ama evlilik düşünüyorlar. Sonra bebek olacak hop bunların sonu belli olan bebeğe olacak yazıkİkisi de çocuk bana göre 20 yaşında.Kuzenim Üniversite Öğrencisi.2 senesi olacak kız da kazanamadı galiba bilmiyorum.Sevgililerdi.Gecen sene zamanlarında kız ciddi ciddi biz evleneceğiz gibi konuşmalar yaptı bana.Bende yaşınız daha erken acele etmeyin okulunuzu bitiriniz gibi cümle kullandım.
Sonra bunlar nişanlandılar.Benim bu şekilde konuşmadan rahatsız olmuşlar.Ya ben karışmadim sadece erken değil mi ? Dedim okulu bitmedi.Erkek çocuğu iş bulabilecek mi vs. Çokta karışmadim.Buna bozulmuslar.
Evet dedi çünkü sarı saç istediğimi biliyordu.Neden istediğin gibi yaptırmadin dedi.Ben erken yaşta evlilik teklifi de aldım.İstemedim.Ayrica suanki 20 yaşla 10 sene öncesinde fark var.Yeme bizi barbie birak bu isleri. Hepimiz senin kafa yapini biliyoruz simdi okul mokul ihhh olmuyor. Sen erkenden birini bulsaydin 18'inde evlenecek potansiyel var sende. 2 sene cocuk icin gec, 2 sene iliski icin cok, maddiyat cocuk dogurmaya engel degil diyen hep bizdik zaten. Sen masallah herkese akil veriyorsun birazini kendine sakla bir gun lazim olur, boyle herkesin hayatina burnunu sokarak harcama. Dun kuzenim neden sacini sari yapmadin diyor demistin. Masallahiniz var herkes herkesin hayatina burnunu sokuyor. Hayir bize ne isyediginizi yapin ama sonra gelip burada agliyorsun.
Kuzenim ayağından doğuştan rahatsız ayağının biri çok hafif kısa.Topalliyor yazın babalarına tarlada falan yardım eder.Ama askerlik yapamaz.Universite okuyor bu çocuk sadece masabasi işi yapabilir.Keyifleri bilir. Siz doğru olanı demişsiniz. Daha kendileri büyümemiş, hayatlarını kazanmamışlar ama evlilik düşünüyorlar. Sonra bebek olacak hop bunların sonu belli olan bebeğe olacak yazık
kibarca nasil soyleyebilirim bilmiyorum ama sizi neden ilgilendiriyor . iki tarafinda zekasi anasi babasi var siz dis kapinin mandalisiniz suan bu kadar gorev edinmeyinKuzenim ayağından doğuştan rahatsız ayağının biri çok hafif kısa.Topalliyor yazın babalarına tarlada falan yardım eder.Ama askerlik yapamaz.Universite okuyor bu çocuk sadece masabasi işi yapabilir.
Sizce kızın babası geziyorlar diye hemen nisan istemiş.Okul biter bitmez çocuğun işi yok düğün yapın diye tutturmaz mı?
Geziyorlar diye miKuzenim ayağından doğuştan rahatsız ayağının biri çok hafif kısa.Topalliyor yazın babalarına tarlada falan yardım eder.Ama askerlik yapamaz.Universite okuyor bu çocuk sadece masabasi işi yapabilir.
Sizce kızın babası geziyorlar diye hemen nisan istemiş.Okul biter bitmez çocuğun işi yok düğün yapın diye tutturmaz mı?
Bu tarz düşünceler kendini muhafazakar nitelendiren bana bile tuhaf geliyor. Yahu zaten gezmenin birlikte vakit geçirmenin mantığı tanımak değil mi? Hemen evlenince ne olacak sonu belli değil mi ? Garip karşılıyorum belki ben de garibim ama evlilik olayı cidden çocuk oyuncağı zannediliyor. O evlen diye baskı yapan baba kuzenin tam çalışmaya atılmadığında ya da hayat düzenlerini kurana kadar geçen sürede kızımın yaşadığı hayat diye başlar. Maddi olarak da destek verir mi o da apayrı mesele . En doğrusunu yapmışsınız. Zaten böylesi bir söze alınganlık etmeleri bile henüz evliliğe hazır olmadıklarını, ergen olduklarını gösterir bana göreKuzenim ayağından doğuştan rahatsız ayağının biri çok hafif kısa.Topalliyor yazın babalarına tarlada falan yardım eder.Ama askerlik yapamaz.Universite okuyor bu çocuk sadece masabasi işi yapabilir.
Aynen öyle.Bende uzun süren arkadaşlık sevmem tabiki.Bir ara çok geziyorlar yaşadığımız yer küçük diye nisan istedi kız tarafı.Bu tarz düşünceler kendini muhafazakar nitelendiren bana bile tuhaf geliyor. Yahu zaten gezmenin birlikte vakit geçirmenin mantığı tanımak değil mi? Hemen evlenince ne olacak sonu belli değil mi ? Garip karşılıyorum belki ben de garibim ama evlilik olayı cidden çocuk oyuncağı zannediliyor. O evlen diye baskı yapan baba kuzenin tam çalışmaya atılmadığında ya da hayat düzenlerini kurana kadar geçen sürede kızımın yaşadığı hayat diye başlar. Maddi olarak da destek verir mi o da apayrı mesele . En doğrusunu yapmışsınız. Zaten böylesi bir söze alınganlık etmeleri bile henüz evliliğe hazır olmadıklarını, ergen olduklarını gösterir bana göre
Nuran denmesinden rahatsız oluyorum.O yüzden Nur benim adım normalde.Nuranka gene niye nick değiştirdin?
Sonra seni bulamıyorum gözüm arıyor. Neyse umarım bu nickin sen olduğunu unutmam
Günaydın bebişim.Nuranka mı bu?
Maalesef teyzem pasif birisi.Hata onlarda değil onlar çocuk. Şimdi işin ciddiyetini anlayamıyorlar. Hata ailelerinde
Ben ona evlenme gibi birşey demedim.Sadece erken değil mi ? Dedim.Yuzune de demedim.kibarca nasil soyleyebilirim bilmiyorum ama sizi neden ilgilendiriyor . iki tarafinda zekasi anasi babasi var siz dis kapinin mandalisiniz suan bu kadar gorev edinmeyin
Günaydın bebişim.
Kuzenim ayağından doğuştan rahatsız ayağının biri çok hafif kısa.Topalliyor yazın babalarına tarlada falan yardım eder.Ama askerlik yapamaz.Universite okuyor bu çocuk sadece masabasi işi yapabilir.
Aa olur mu biz burda hepimiz E elifnurbeyza fan clup'uz.ThankssKız ben ne bileyim onu mu takip etcem ben son birkaç aydır takip ediyorum burayı bazıları yazma stilinden bile direkt anlıyor ben daha alışmadım o kadar insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?