Kuzenim Ve Nişanlısı

Evet doğru nurankanın zihniyetine göre çok uygun evlilik biraz çekememezlik sezdim gibi.

Siz siz olun doğru da yapsalar yanlış da yapsalar kimsenin hayatına karışmamayı düstur edinin. İnsanların ne yaptığıyla ilgilenmek hem yorucu hem gereksiz.
Karışma olayı şöyle Nisanlanmadan önce kızla tanıştım.Arada bir sene önce zaman dilimi oldu.Kuzenim öğrenci aklımdan geçmezdi gidipte teyzemlerin isteyeceği kızı kuzenimin kendinden büyük bekar abisi var.Oda daha 23 yaşında.Kiz böyle heyecanlı anlatıyor.Bende dedim ki daha erken bunları düşünmek için buna bozulmuşlar.

Keyifleri bilir. Siz doğru olanı demişsiniz. Daha kendileri büyümemiş, hayatlarını kazanmamışlar ama evlilik düşünüyorlar. Sonra bebek olacak hop bunların sonu belli olan bebeğe olacak yazık

Evet dedi çünkü sarı saç istediğimi biliyordu.Neden istediğin gibi yaptırmadin dedi.Ben erken yaşta evlilik teklifi de aldım.İstemedim.Ayrica suanki 20 yaşla 10 sene öncesinde fark var.

Keyifleri bilir. Siz doğru olanı demişsiniz. Daha kendileri büyümemiş, hayatlarını kazanmamışlar ama evlilik düşünüyorlar. Sonra bebek olacak hop bunların sonu belli olan bebeğe olacak yazık
Kuzenim ayağından doğuştan rahatsız ayağının biri çok hafif kısa.Topalliyor yazın babalarına tarlada falan yardım eder.Ama askerlik yapamaz.Universite okuyor bu çocuk sadece masabasi işi yapabilir.
Sizce kızın babası geziyorlar diye hemen nisan istemiş.Okul biter bitmez çocuğun işi yok düğün yapın diye tutturmaz mı?

kibarca nasil soyleyebilirim bilmiyorum ama sizi neden ilgilendiriyor . iki tarafinda zekasi anasi babasi var siz dis kapinin mandalisiniz suan bu kadar gorev edinmeyin

Geziyorlar diye mi Bi tane normal insan yok o çevrede.

Bu tarz düşünceler kendini muhafazakar nitelendiren bana bile tuhaf geliyor. Yahu zaten gezmenin birlikte vakit geçirmenin mantığı tanımak değil mi? Hemen evlenince ne olacak sonu belli değil mi ? Garip karşılıyorum belki ben de garibim ama evlilik olayı cidden çocuk oyuncağı zannediliyor. O evlen diye baskı yapan baba kuzenin tam çalışmaya atılmadığında ya da hayat düzenlerini kurana kadar geçen sürede kızımın yaşadığı hayat diye başlar. Maddi olarak da destek verir mi o da apayrı mesele . En doğrusunu yapmışsınız. Zaten böylesi bir söze alınganlık etmeleri bile henüz evliliğe hazır olmadıklarını, ergen olduklarını gösterir bana göre

Aynen öyle.Bende uzun süren arkadaşlık sevmem tabiki.Bir ara çok geziyorlar yaşadığımız yer küçük diye nisan istedi kız tarafı.

Niye bize tanımadığımız insanların özelini anlatıyorsun ki? Açacaksan kendinle ilgili konular aç. İnsanların özel hayatını burada yoruma açman çok rahatsız edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…