Kuzenim ve taciz

Grouchy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
16
21
3
Arkadaşlar, önerinize ihtiyacım var. 1 haftadır içim içimi yiyor. Özet geçmeye çalışacağım.

Ben 26 yaşındayım. Benim amcamın 3 oğlu var. Ortanca kuzenim 36 yaşında. Evli ve 7 yaşında bir kızı, 2 yaşında da bir oğlu var.

O benim hep kuzenimdi. Çok yakın değildik ama uzak da değildik. Bayramlarda memlekette görürdüm sadece ve 1 hafta öncesine kadar her şey normaldi.

Benim babaannem çok hasta. Dönüşümlü olarak amcalarım ve sonra babam bakıyor. Sıra bize geldi. Bir gün amcam ve kuzenlerle otururken babam ve amcam bir yere gittiler akşam 9-10 gibi. O kuzenimle ve abisi yani diğer kuzenimle ben kaldım babaanneme bakmak için. Uyurken bir şey olursa diye nöbet gibi.

Normal sohbet ediyorduk, bir şeyler izliyorduk. Sonra büyük kuzenim o ara biraz uzanmak için içeri gitti. Ben su içmeye giderken bir kilitleme sesi duydum. Dış kapıdan geldi. Sonra arkamı döndüğümde kuzenim vardı ve anlamadığım şekilde aniden beni zorla öptü. Ama çok rahatsız edici bir öpücüktü yani dilini filan kullandı ve ben çok iğrendim o an. Beni zorla ellemeye başlayınca onu ittirdim. Sonra nasıl oldu bilmiyorum ama diğer kuzenim bizi gördü. Kıpkırmızı kesilmişti, zaten normalde de sinirli bir tip. Ben de kıpkırmızı oldum, o an yerin dibine girmek istedim. Hızlıca hiçbir şey demeden oradan çıktım, halamın evine gittim. Şok içindeydim ve arkamdan kimse gelmedi çok şükür.

O zamandan beri kuzenim bana sürekli özür mesajları atıyor, arıyor vs. Eşiyle kavga ettiği bir dönemmiş ve bir anlık gaflete düşmüş vs vs. Abisiyle kavga etmiş falan filan. Hiçbirine cevap vermedim. Bu olaydan sonra bir kere daha gördüm onu çok kalabalıktı ve ikimizde çok gergindik. Sürekli benimle konuşmak için bir an kolluyor gibiydi.

Şimdi sorum şu: Bu durumu babama veya amcama anlatsam mı? Olay çok büyüyebilir çünkü ortada taciz var ve babamın gözü döner ve sıkıntı çıkarır doğal olarak. Ya da yılda 1 kere görüyorum, sadece babaannemin durumundan dolayı şu an sık görüşüyoruz. Mesela 1 aydır buradayım ve 1 ay daha kalacağım. Ama yine de kısa bir süre. Bu olayı unutup, kaos olmadan olayın üstünü mü kapatsam? Ama bir yandan da bu durum tekrar yaşanabilir diye korkuyorum. Böyle düşünsem bile, diğer kuzenim birine söyler mi, anlatır mı… Off, çok karışık anlayacağınız.

Allah korusun, benim yerimde olsanız ne yapardınız? Yardımınıza çok ihtiyacım var.

aileme anlatırdım ki ne onlar bir daha aynı ortamda bulunsun ne de ben aynı ortamda bulunmak zorunda kalayım. ek olarak bir daha baska birine daha ağırlarını yapmaması için ortalığı ayağa kaldırırdım. bu öyle sessizce gecistirip aman nasıl olsa çok görmüyoruz birbirimizi ile kapatılacak konı değil

Sizin içinizden geçen nedir?

Aslında duyurmak lazım, yaptığı pisliği herkes bilmeli, ama o durumda olsam konuşulması beni rahatsız ederdi.
Ben de duyurmak istiyorum ama babamım tepkisinden çok korkuyorum. Amcamla babamın arası çok iyi. Ayrıca ne yazıkki biliyorsunuz kadın tacize uğrasa bile insanlar olayları evirip çevirip yine kadını suçlayabiliyorlar. İşin sonunda benim adım bile lekenebilir çünkü küçük bir mahalle orası ve kuzenimin bu durumu kabul edeceğini sanmıyorum.

Mallesef bu tarz olaylar unutulmuyor nerden bildiğim sormayın. Hele ki aynı ortama girip çıkıyorsanız berbat bir durum. Zamanında ben anlatamamıştım aradan uzun zaman geçti hala kendimi sorguluyorum keşke söyleseydim diye. Konuyu yakın gördüğünüz bir akrabaya anlatabilirsiniz. Diğer kuzen bunu gidip başka yerlerde anlatabilir.

Siz anlatmazsaniz ve bir sekilde ortaya cikarsa, olayi goren diger kuzeniniz sizin de istekli oldugunuz sekliyle anlatabilir. Bu olaylar boyle maalesef. O zaman neden sesin çıkmadı derlerse daha kotu durumda kalabilirsiniz.

Yaslar buyuk, olayin içinde baba ve amca var. Durum cok sıkıntılı. Şunu yapın bunu yapın diyemem ama her açısını dusunun olayin.

Babanizdan once annenize anlatma durumunuz olur mu?

Yıllarca babam bir şey yapar, anneme babama bir şey olur diye böyle bir durumu gizlemiştim aptallık yapmışım. Yıkın ortalığı söyleyin tabi. Buradaki rol çalan kişi babanız olmamalı. Otursun sahip çıksın kızına fevri hareketlerde bulunacağına. Siz burada hiçbir çekinceniz olmadan ifşa etmelisiniz. Zor olabilir ama suçlu siz değilsiniz. Söylemediğiniz her an içinizde büyüyecek o nefret yine sizi bitirecek. Böyle de pislik bir şey taciz işte. Bir anlık gafletmiş hadi be oradan

Bence söyleyin. Sıcağı sıcağına söylemezseniz ömür boyu bu adamla yüz yüze bakmak zorunda kalacaksınız. Belki adli yaptırımı olmaz ama hiç değilse siz ailecek görüşmezsiniz. Şimdi susarsanız ileride keşke susmasaydım diyeceksiniz. Karısı dahil tüm sülale duysun ki hiç değilse rezil olsun. Bir de şu an susarsanız yarın bundan cesaret alıp ileri gitmeyeceğinin garantisi mi var?

Bilmiyorum.
Korunması gereken bir yaşta değilsiniz muhtemelen.
Aynı ortama girmemeyi başarır mısınız, açıklama yapmaya gerek kalmadan?
Üstü kapatılmamalı evet ama sonucunu kaldıramayacaksanız cehennem olsun gitsin, kolay bir konu değil.

başlığı görünce yıllar öncesinin taciz travması sandım. ama daha yeni yaşamışsınız. sapık herif ya, resmen hayvanlık yapmış. bir gün daha saklamayın. ne olacaksa olsun. sessiz kalışınızı neye yoracak o herif biliyor musunuz, veya diğer kuzeniniz?? kimbilir belki de diğer kuzene de sizin gönlünüz var gibi anlattı?

Öncelikle tacizin bir bahanesi olamaz, mesajlarına sakın cevap vermeyin engelleyin, belki bu şekilde bağ kurmaya çalışacak. Oradan uzaklaşma imkanınız yok mu? Bir bahane bulun babaanneye de yakın olmayın o insandan olabildiğince uzak durun, çok zor bir karar ama sanırım ben ailemle durumu paylaşırdım ama onların bilmiyormuş gibi davranmalarını isterdim sadece benim neden uzak durduğumu anlamalarını sağlar ve kendimi daha korunaklı hissederdim. Daha önce iş yerimde taciz yaşadım ve üzerinden yaklaşık 12 yıl geçti hala nasıl sustuğuma inanamıyorum keşke onu rezil etseydim diye düşünüyorum yapabildiğim istifa etmekti ve aylarca maddi sıkıntı çektim

Akrabasınız sonuçta siz dikkat edersiniz ama ileride belki aynı ortam yine oluşacak ve yine deneyecek. Sesinizi çıkarmadıkça hoşunuza gittiğini düşünüp tekrar tekrar aynı şeye yeltenmesin? Ben olsam söylerdim direkt. Önce annenize söyleseniz onunla birlikte sonra babanıza söyleseniz?

Sana bunu yapan kişi 36 yaşında ve o an sizinle evde olup buna şahit olan diğer kuzenin de bu adamın abisi doğru mu anladım? Başlığı okurken ergen birinden bahsediliyor sandım yaşları görünce şok oldum. Ailene anlat zaten sizi gören bir şahit var. Görmedim dese bile önemseme bunu. Ses çıkarmazsan tekrar edecek cesareti bulur pis sapık. Bir de kapıyı kilitlemiş üstelik evde yalnız değilsiniz ona rağmen gözü dönmüş. Yalnız olsanız belki de daha fazlasını yapacaktı

Artık böyle bir durumda artık ortalık karışmalı mı? Hani siz 26 yaşında, özgüvenli bir kadınsınız ama ya daha küçük, daha naif bir aile üyesine de yapılıyorsa bu taciz? Siz bu adamın ilk maduru değilsinizdir büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…