Kuzenim ve taciz

Annene anlat bence birlikte kinusuo karar verin ve bence mesajları silmeyin bu adam belki de ben de gönlü vardi diyecek elinizde ispat olarak kalsın. Ortamdan olabildigince uzak durun.

Acilen kızılcık şerbeti izlemeyi bırakmalısın

Bu nasıl absürt bir olay. Kapıyı kilitliyor ama öperken diğer kuzen nasıl görüyor o kısmı anlayamadım. Ayrıca diğer kuzen size bir zorlama olduğunu vs görmüyor mu itişme kakışma olmadı mı dilli milli öpebilmek öyle anlık bir şey mi anlayamadım. Gören kuzen noluyor lan burda falan der hani refleks olarak bir de hasta kadının başında karı koca bile olsa biri görse hoop noluyo der adam görüp sustu mu. Bana hikaye saçma geldi ya da eksik bilemedim ama gerçekse şimdi değil o an ortalığı ayağa kaldırmalıydınız eşşek kadar adam tutup koskoca kadını nasıl öpüyor valla aklım yemedi benim

Kapıyı kilitlemiş, muhtemelen çok daha fazlasını yapmaya niyetlendi. Bu nasıl bir hayvanlık ki durduramamış kendini evde başkaları da olmasına rağmen. Bağırabilirdiniz, abisi araya girebilirdi derken acaba anlaştılar da bilerek mi uzanmaya gitti abisi şeklinde bir soru oluştu bende... Ailenize söylemek zorundasınız.

Çok geçmiş olsun öncelikle siz olsanız ne yapardınız diye sormussunuz ben kesinlikle babama anlatırdım çünkü babam herzaman benden bişey saklmayin der arkamızda durur sizin babanız nasıl tepki verir kavga falan çıkar diye kokuyorsunuz sanırım ya diğer sizi gören kuzen biseyler sacmalarsa bu sefer daha işin içinden çıkılmaz bı hal alır amcanizi bilmem ama babanıza söyleyin bence birde adam evliymis ya Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.insan yeri gelir kuzenini kardeş gibi görür

Anlatın tabiki. Size yapan daha önce baskasına da yapmıstır. Yeniden başklaarına da yapacaktır. Bubların arasında çocuk ya da genç kızlar da olabilir korkup demeyebilirler tacizin boyutu artar. Şimdiye kadar dememeniz hata

Kuzen kendini aklamak icin abuk subuk senaryolar üretmeden siz olani biteni herkese anlatin orda da kalmayin. Esiyle arasi kotu olan kuzenine mi askintilik ediyor bu kisi sapık ise cevresine ee zarar duyurun

Bence söyleyin düpedüz taciz etmiş diğer kuzeniniz olmasa daha ileri de gidebilirdi. Daha ileri gitse de babam duymasın diye saklayacak mıydınız? Kuzeniniz kendi kızı ileride aynı şeyi yaşasa nasıl tepki verirdi? Sizin kocanız kuzenini taciz etse bilmek istemez mıydınız? Mutlaka aileniz ile paylaşıp ona göre bir yol çizin

1 saniye durmayın hemen herkese anlatın. Keşke o an bağırıp çağırsaydınız. Herkes bilsin nasıl sapık biri olduğunu. Çocuklarından utansın. Belasını bulur umarım

Anlattığınız hikaye maalesef inandırıcı değil.
Sıra size geldiyse neden hala amcanız ve babanız aynı evde? Evli ve çocuklu olan kuzeniniz neden evinde değil? Daha da büyük olan kuzenin kendi evi barkı yok mu? Kuzeniniz kapıyı kilitleyip bir anda arkanıza nasıl ışınlandı? Aniden sizi hem öpüp hem de dilini nasıl kullandı? Normalde sinirli olan büyük kuzeniniz sizi görünce nasıl sesini çıkarmadı ya da ittirmenizi gördüğünde nasıl müdahale etmedi? Yani çok fazla mantık hatası var bu olaylarda. Kapı kilitleme sesi vs. de heyecan yaratmak için verilmiş detaylar gibi hikayeye.
Eğer gerçekse de bu olayı öylece bırakmamanız gerekiyordu bence. Sapık kuzeninizin yaptığı yanına kalmamalıydı.

Ay çok kötü durum. Siz olsanız demişsiniz ben o gün ortalığı ayağa kaldırırdım. Hiç olmazsa gidin o serseri pisliğin abisine deyin ki sizden uzak dursun. Msjları da silmeyin her ihtimale karşı. Babanızın karakterini bilemedim yani gider birşey yapar çok kötü olur sonu.

Annenizle mutlaka paylaşın o sizi yönlendirir.

Konuda eksik anlatılan şeyler çok , kusura bakmayın ne taraftan tutsan elde kalıyor

kapıyı kilitliyse diğer kuzen nasıl gördü ? Ha eğer dış kapıysa bu hemen sizin yanınıza nasıl gelebildi ?

ha öyle zorla bir anda öptüyse dilli milli öpüşmeye nasıl döndü ? O ara ellemeye de başlamış ? Bunlar saniyelik şeyler değil

birden öpen bi insana şok bile olsanız napıyorsun diye bi bağırılır adam ellemeye de başlıyor siz o evi başına yıkmıyorsunuz diğer abiyi çağırmıyorsunuz

Üstelik zorla olan bişeyi diğer abi gördüyse o da bir tepki verirdi illaki, ya da siz o an o abiden güç alarak mutlaka hesap sorardınız

Hiç anlattığınız gibi olacak şeyler değil Olayın doğrusunu anlatın da ona göre yorum yapalım

Tabiki oyumu anlatmandan ve ortaligi ayaga kaldirmandan yana kullaniyorum. Evli cocuklu haliyle kuzenini taciz eden s.refsiz birdaha senin ve ailenin yanina yaklasmamali, ki hatta kendi ailesinin bile kapinin onune koymasi lazim. Bu ensest iliskilerden biktim ya! Bizde kuzen kardestir. Kardesine yeltenen serefsiz aile icinde tutulmamali bukadar basit..

Merhaba, oncelikle boyle bir tacizle karsilasmak zorunda kaldiginiz icin cok uzgunum. Kuzeniniz kapiyi kilitleyip kendi amcasinin kizina boyle bir tacize girecek kadar arsizlasmisa, bu onun ne ilk nede son tacizi. Burda onu ifsa etmek tercih degil bir bakima zorumluluk. Normalde tacizin hic bir bahanesi olmazken ( alkol, uyusturucu vs) bunun gercekten hic ama hic bahanesi yok. Yarin bir gun bu kisi baska birine belki daha gucsuz birine bunu yaparsa ben zamaninda niye birsey demedim diye kendinizi suclarsiniz. Babaniz ve amcanizla iletisimiz nasil bilmiyorum ancak rahat konusacaginiz birine durumu anlatin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…