Kuzenim ve taciz

Sessiz kalırsan;
1- fırsatını bulunca yeniden deneyebilir
2- daha küçük ve güçsüz birine musallat olabilir
3- diğer kuzen şahit olmuş senin de gönlün var gibi algılayabilir
4- yarın fikrin değişirse anlatmak için geç olur

Belli ki ortalık karışacağı için dillendirmek istemiyorsun ama yine aynı ortamda kalmak zorunda kalırsan ne olacak? Ya da olay karşı taraf tarafından başka yayilirsa ne yapacaksın?en azından babana o kişi ile artık aynı ortamda yalnız kalmak istemediğini tavırlarından rahatsız olduğunu söylemelisin

Dilli milli opulmek icin karsilik vermeye gerek yok arkadaslar, dil baska bir dili gormeden calismiyor mu? Mantıksız bir mantik arayisi bu, kizi yalamis iste ahlaksiz pislik.

Kapi kilitleme kismida bence evin dis kapisi.

Bunlar disindaki detaylar benide rahatsiz etti ve inandirici gelmedi ancak taciz edildim diyen birine yalanci muamelesi yapmak istemem

Konu gercekse babanizla ve amcanizla paylasin, hatta ozellikle biraradayken paylasin, hatta mümkünse sahit olan abi ve tacizcide ayni ortamda olsun.

Belki şahit olanda işin içinde dış kapı kilitlenmiş...

Bu devirde kimseye acımıcaksın acıncak duruma düşersiniz o size acımış mı taciz ederken pislik herif yani dışarda başkası yapsa sorun olcak şey akraba yapınca meşru olmuyor bence. Ona görede siz akrabasısınız onun düşünmesi lazm. Sizin babanız amcası oluyor. Yani nasıl bi saygısızlık bu aklım almıyor

Korkunç geldi bana durum. Anonim bir hesapla yazdığınız kadın kulübündeki yorumların yarısı size inanmıyor. Bilmem ne sebeple tutarsız olduğunuzu düşünüyor. Diger taraftan nasıl ortalığı yıkmadınız/yıkmazsınız soruları da var.
Arkadaslar taciz veya tecavüz durumlarında şoka girmek çok doğal, psikolojik bir durum. Hatta bunun birde rıza göstermiş olma inancı ve suçlulukla seyreden bir post efekti var.
Kriz anlarında her insan aynı tepkiyi vermez/veremez.

Diğer yandan herkes kendi öpüşmesini unutmuş gibi -dilin bir diğer tene ulaşması için nano saniye yeterli-.
Öpüşürken elleriniz hareket kabiliyetini falan yitirmiyorsa zaten serbest yahu.
Tek bir el bile yeterli saniyeler içinde gezer vücudu.

Olay örgüsü bana tutarsız gelmedi. Gayette olabilecek bir şey. Ama babanız veya amcanız eve geri dönmeyip, sizi gece orada kalmak uzere tek bıraktılarsa burada tuhaflık var.

Konunun tutarsız olduğunu kabul etmem durumunda akla gelen soru 'Amaç ne?' olurdu. Konu sahibi hasta falan değilse ya geyik yapmaya çalışıyor. Ya senaryo okutuyor.
Buna inansam ben ne kaybederim? Hiçbirşey.

Peki ya gerçekse?
Ve gerçek bir mağduru sorguluyorsak?
Nereden baksak iğrenç bir olay.
Düpedüz bir mağdurun dürüstlüğünü sorgulamış olma ihtimali yüzünden o mağdurun haklılığına ve kendisine inanılacağına dair inancını zayıflatma hatasına düşeceğime inanmayı tercih ederim.

Şimdi şu yorumları bir tahlil edelim; Burada topluluğun yarısını ikna etmeyi başaramayan bir genç kızın bütün ailenin karşısına çıkıp açıkyüreklilikle "Ben tacize uğradım" dediğinde korkunç bir haksızlığa uğramayacağını veya alnına uğursuz bir şüphenin lekesini sürmeyeceğini söylemek mümkün değil.

Allah korusun şöyle bir konu açsam;
yok tutarsız yok şu bu yazsalar dahada yazmam yani. Huyumdur inanmak istemeyene kendimi inandırmaya çalışmam. Çünkü kanundur bu suizan etmek isteyende istisnasız her zaman ters teper.

Son düzenleme:
Yeni üye ve taciz konusu olunca , bilemedim...
Şimdi kapı kilitlenmiş diğer kuzen nasıl gördü?
Dİğer kuzen normalde de çok sinirli bir tipse sadece kıpkırmızı olmakla mı kaldı? Sinirli tipler öfke kontrolü olmayan insanlardır, böyle bir durumda da kontrol edemez.
Tüm bunların ötesinde ben herkese duyururdum.

iki ucu b*klu değnek. Babanlara söylemen çok iyi olur aslında herkes bilsin onun nasıl biri olduğunu ama ortalık çok karışır . Diğer yandan söylemeyip üstü kapanırsa ya başka birine de aynı şeyleri yapmaya kalkarsa.

Küçük olsanız anlayacağım, korktunuz, ses çıkaramadınız diyeceğim ama koskoca kadınsınız. Nasıl hiçbir tepki vermediniz? Evet şok oldunuz ama insan bir noluyor, napıyorsun sen demez mi, tokadı yapıştırmaz mı? Siz hiç sesinizi çıkarmadan öpmesine izin vermişsiniz. Abisi olayı görünce ona söyleseydiniz, zorla öptü beni deseydiniz. Onuda yapmayıp hiç bir şey demeden çıkıp gitmişsiniz.

Olay buradan şöyle görünüyor, siz kuzenle yasak aşk yaşıyorsunuz, büyük kuzen görünce paniğe kapıldınız, aileniz akrabalarınız duyacak diye. Sessiz kalmanızın, olayı örtbas etmek istemenizin sebebi bu. Olayın içinden çıkamadığınız için de buraya gelip, bizden fikir almak için hikayeyi biraz değiştirip, yazdınız.

Aksi olsaydı siz ortalığı ayağa kaldırırdınız, en azından büyük kuzeninize anlatırdınız. Hiçbirini yapmadığınıza göre sanırım üstteki varsayımım doğru

Konu bence de gerçekçi değil ama eğer gerçekse ailenizle paylaşmalısınz. Allah korusun evladım böyle bi şey yaşasa eşimde bende bilmek ve çocuğumuza destek olmak isteriz.

Herkes cevaplamış bir şekilde sağ olun o yüzden şimdi buradan herkese toplu mesaj yazacağım;

Evet burada bana hem inanan hem inanmayanlar olmuş. İnanıp destek olan ve öneri sunan herkese çok teşekkür ederim. Dün bu olanlara hakkında bayağı düşündüm.

İnanmayanlara için ise, neden inanmadıklarını anlamadım. Birincisi ben niye yalan söyleyeyim? İkincisi evet böyle okuyunca eksik gibi olabilir ama o an olan her şeyi detaylı bir şekilde yazmam mümkün değil. He sorulara gelirsek; Neden ses çıkarmadım? Çünkü korktum ve napacağımı bilemedim. Ben karakter olarak da öyle kavgacı sıkıntı çıkaran bir insan hiç değilim, oldukça sessizimdir. Kim bilir belki öyle olduğum için yaptı bunu. Böyle bir olay olunca napacağımı ve ne diyeceğimi bilemedim. Şok içindeydim. Kilitlemekten kasıt dış kapıydı mutfak kapısı değil. Neden diye sormayın çünkü onların neye göre hareket ettiğini ve ne düşündüklerini bilemem. Diğer kuzen nedem sinirlenmedi vs. onu hiç bilemem. Onun da benim gibi şok olduğunu düşünüyorum çünkü bakışları öyleydi. Dil konusu neden muhabbet oldu anlamadım. Detaylarını paylaşmak istemiyorum ama bildiğimiz zorla öptü ve dilini kullandı. Aynı şekilde bunu yüzüme ve boynuma da yaptı. Çok korktum ve en son dokunca da dayanamayıp ittirdim. Bunlar saniyelik olaylar değil demişsiniz ama bunlar 20 30 saniyede olmuştur. Ordan telefonu alıp çıkmam ise 10 saniye. Tüm olanlar 1 dakikanın altında oluyor.

Söylediğim gibi bu olay gerçek, herhangibir yalan durumu yok. İnanmanızı anlayabiliyorum konu eksik gelmiş gelebilir ama tüm detayları anlatamam anlatmaya kalksam sayfalar sürer konunun en başında dediğim gibi de özet geçmeye çalıştım. Ama sen yasak aşk yaşıyorsun ve olayı çevirmişsin diyen bile olmuş. En başta dediğim gibi tacize uğrayan kadın ama suçlu yine kadın oluyor ve bazı hemcinsleri de yapıyor bunu.

Bugün ilk işim eşiyle konuşmak olacak. Tüm mesajları ve aramaları duruyor. Bana destek olan herkes için tekrardan teşekkür ederim.

Eşiyle konuşmak hata olur.

Kiskanclik ve ayirma saikiyle hareket ediyor durumuna dusersiniz.

Sizin babaniz, amcanız, tacizci ve abisiyle cozmeniz gerekiyor bu isi. Adimlarinizi dogru atin lutfen.

En azından sizin işinize yarayacak öneri sunan üyelere cevap verseniz keşke beğenmedim atmak yerine
böyle bir şey söz konusuysa korkmayın söyleyin bu arada, ilerde pişman olursunuz.

En azından sizin işinize yarayacak öneri sunan üyelere cevap verseniz keşke beğenmedim atmak yerine
böyle bir şey söz konusuysa korkmayın söyleyin bu arada, ilerde pişman olursunuz.
Çok fazla yorum geldiği için yukarıda topluca açıklama yapmamım sebebi buydu zaten. Bana inanmayanların sorularına topluca cevap yazdım. Eğer hala başka bir sorunuz varsa cevaplayabilirim

Çok fazla yorum geldiği için yukarıda topluca açıklama yapmamım sebebi buydu zaten. Bana inanmayanların sorularına topluca cevap yazdım. Eğer hala başka bir sorunuz varsa cevaplayabilirim
yorum attıktan sonra gördüm toplu cevap verdiğinizi
eşiyle değil direkt amcayla konuşun bence mesajları aramaları babasına gösterin

Eşiyle konuşmak hata olur.

Kiskanclik ve ayirma saikiyle hareket ediyor durumuna dusersiniz.

Sizin babaniz, amcanız, tacizci ve abisiyle cozmeniz gerekiyor bu isi. Adimlarinizi dogru atin lutfen.
Yanlış anlaşılmış. İlk eşiyle sonra babamla görüşeceğim. Ben eşin de bilmesi gerektiğini düşünüyorum, inanmayabilir ama en azından bilmiş olsun diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…