• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenime hiçbirşey olmamış gibi yardım etmeliyim?

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
kuzenimi ben çok severdim küçüklüğümde beraber büyüdük ve belli yaşa kadar kardeşim olmadıgı için öz ablam gibi sevdim onu ne sırrım varsa anlattım o bana anlattı ancak o benim anlattıgım

herseyi babanneme anlatıyormuş ben tabi bunları sonradan ögrendim ben ise saf gibi o benim arkamdan iş çevirirken ben onu sevgilisiyle bulusturmak için kırk takla atıyordum yengemden zorla

izin alıp bize getiriyordum benım sevgilimde onunkini kendi evinde misafir etti kaç defa sırf onlar bulussun diye çünkü amcam kuzenımı dısarıya göndermez despottur vs.

onun sevgilisi evde kpssye çalısıyor 5 senedır ne atandı nede başka işe girdi nerdeyse 10 senedir birlikteler hala amcamlara söyleyemediler işi olmadıgı için sözde ev alıp öyle evlencekler ama

ikiside evde oturuyolar ben evlendim ondan önce sevdigim adamla eşimin çok iyi işi var iyide kazanıyoruz beraber evimiz arabamız var diye kıskançlıgından evlendıkten sonra 1 kere bile aramadı

bende ilk zamanlar aradım sonra bıraktım aramayı benim özelimi ona günevipte söyledigim şeylerı amcamlara söylemiş benim hamıle kaldıgımı bu yüzden evlenmısım falan üstüne katarak

anlatmıs hep ve babamın yüzüne söylemiş amcam kızın böyle yapmı diye çok üzüldü tabı babam ama ben gene onun yaptıgı tek birseyi söylemedim sevgilisini bile kimseye söylemedim büyüklük

bende kalsın diye onun yüzünden evlendigim hafta kavga ettim eşimle facese resimler koymus kına gecemde gece hamama gittik absurt fotolar falan çekildik onları koymus eşim görünce

sinirlendi ve ben ona koyar tabi obenim kuzenım dıye onu korudum kavga ettık..çok uzattım ama tüm hepsi içimde çıkmadı yanı neyse dün msj attı napıyosun diye bende aradım hoş beşten

sonra ya x benimkine bi iş ayarlaya bilirmi (daha önce sevgiliyken işe ihtiyacın olursa bana söyle demiş eşim)bende bi sorıyım dedim ama eşime söylemedim dün kararsız kaldım içimden

gelmiyorda aslında o bana okadar şey yapsın biz ona yardım edelim ama kuzen sonuçta kararsız kaldım size danışmak istedim...

kuzenimi ben çok severdim küçüklüğümde beraber büyüdük ve belli yaşa kadar kardeşim olmadıgı için öz ablam gibi sevdim onu ne sırrım varsa anlattım o bana anlattı ancak o benim anlattıgım

herseyi babanneme anlatıyormuş ben tabi bunları sonradan ögrendim ben ise saf gibi o benim arkamdan iş çevirirken ben onu sevgilisiyle bulusturmak için kırk takla atıyordum yengemden zorla

izin alıp bize getiriyordum benım sevgilimde onunkini kendi evinde misafir etti kaç defa sırf onlar bulussun diye çünkü amcam kuzenımı dısarıya göndermez despottur vs.

onun sevgilisi evde kpssye çalısıyor 5 senedır ne atandı nede başka işe girdi nerdeyse 10 senedir birlikteler hala amcamlara söyleyemediler işi olmadıgı için sözde ev alıp öyle evlencekler ama

ikiside evde oturuyolar ben evlendim ondan önce sevdigim adamla eşimin çok iyi işi var iyide kazanıyoruz beraber evimiz arabamız var diye kıskançlıgından evlendıkten sonra 1 kere bile aramadı

bende ilk zamanlar aradım sonra bıraktım aramayı benim özelimi ona günevipte söyledigim şeylerı amcamlara söylemiş benim hamıle kaldıgımı bu yüzden evlenmısım falan üstüne katarak

anlatmıs hep ve babamın yüzüne söylemiş amcam kızın böyle yapmı diye çok üzüldü tabı babam ama ben gene onun yaptıgı tek birseyi söylemedim sevgilisini bile kimseye söylemedim büyüklük

bende kalsın diye onun yüzünden evlendigim hafta kavga ettim eşimle facese resimler koymus kına gecemde gece hamama gittik absurt fotolar falan çekildik onları koymus eşim görünce

sinirlendi ve ben ona koyar tabi obenim kuzenım dıye onu korudum kavga ettık..çok uzattım ama tüm hepsi içimde çıkmadı yanı neyse dün msj attı napıyosun diye bende aradım hoş beşten

sonra ya x benimkine bi iş ayarlaya bilirmi (daha önce sevgiliyken işe ihtiyacın olursa bana söyle demiş eşim)bende bi sorıyım dedim ama eşime söylemedim dün kararsız kaldım içimden

gelmiyorda aslında o bana okadar şey yapsın biz ona yardım edelim ama kuzen sonuçta kararsız kaldım size danışmak istedim...

eşime söylemez o işe ayarlatmazdım açık ve net kendi istemiş bunu
hayrına aramamış çıkarına aramış:47:

ne gıcık biriymiş.

Yine işi düşmüş ve yine sizi kullanacak bence eşinize hiç söylemeyin. Yaptıkları cezasız kalmasın. Kim işini nereden bulursa bulsun kuzen bile olsa farketmez

Beni şuraya götüre bilirmisin, yada
Şunu ödünç alabilirmiyim dese neyse,

Ama iş konusunda gerçekden, böyle bir şey yapmak çok vişdansizlik olur.
Hadi kuzenini gec, kocası okadar caresiz demek, yazık değilmi? O bence karısının günahlarını ödemek sorunda degil..

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sende yüzüne söylemiyorsun hiçbirşeyi, normal gibi konuşuyorsun iş konusuna gelincede söylemeliyim diyorsun herşeyi alttan aldığın gibi işide söyle bari oldu olacak.Sana yazık şu yaptıkların baştan beri susmuşsun senin yerinde olsam iş konusundan önce açar söylerim hala hangi yüzle iş diyor. İş buldu diyelim güvenilecek biri değil okuduğum kadarıyla bir sorun çıkarsalar sizin başınıza kalır.Biraz kızmış gibi olmuş yazdıklarım:)))

ben olsam yardım filan etmem
hem haketmeyen nankör biriymiş
hem de yarın öbür gün işte filan sorun çıkar senin eşinin üstüne kalır.
eşinin arkasından iş bile çevirebilirler

yani anneleriniz elti oluyor.işte eltinin kızı da bu kadar olur.nayırrrrr öyle bir şey yapmazdım.hele ufak çapta bir işe girmemiş birine.onca kötülük yapmış size bu kadar burnumun dibine getirmezdim.eşine yakın olsa ona da bir şey söyler.haset, kıskanç değişmez böyleleri

Sana bunları yapıyor sen hala neye dayanarak hala onla görüşüyorsun ki.
Ne malum yarın eşinle aranı bile bozabilir.
İlerde daha büyük sorunlar yaşamamak için şimdi onu hayatından çıkar.Görüşme.

çok çalışmak sıteyen 5 senedır bulur çalışırdı

hem oneçim erkek sevgilisin akrabasından medet umuyor uzak dur bence telle bıle görüşme

bayramda seyranda çok icab ederse merhaba deyip geç

böyle insanlara ıyılık olmaz yapsanda kıymet bılınmez boşuna başını ağrıtır

hayatım yardım etsen bile bence o kuzeninle daha görüşme uzak dur, kadın sana iftira atmış resmen daha ne olsun. evliliğini bile bozabilir.uzak olmakda büyük fayda var

Kizlar kötü ile, kötümu olmakiyiz?
Anlayamadım yani:44:
Benmi hala safim?

Aç ve perişanda olabilirler. .
Sanki kocasının bir iş yerisi var, kuzenin eşinide yanına alacak, başini belaya sokarlar demişsiniz..
Yani gider esnaflardan rica edecek, bilemediniz başka bir yere..
Ne var bunda? Bankami soyacak adam?

Bence en azından eşinden gizlememeli!
Kötü ile kötü olmayalim! Ama kuzeni ile mesafesini korusun!

Konu icerigi sebebiyle ilgili başlığa tasinmistir.

Benmi hala safim?

Sanki kocasının bir iş yerisi var, kuzenin eşinide yanına alacak, başini belaya sokarlar demişsiniz..

ama cnm onun bulunmuş işini engellemiyorki zaten 5 yıldır çalışmayan bırıne nasıl kefil olabılır ınsan

bu tıp insanlardan nekadar uzak durulsa kardır düşünsene kız evlenmiş gitmiş hamıleyken evlendı dıye dedıkodu çıkarıyor bır arada oldukça yıne bişiler bulurçıkarır

Canim iyi bir insansin belli bosver,soyle bence esine is konusunu insanlik sende kalsin.
Gun gelir belki yaptiklarindan utanir.

Benmi hala safim?

Canım normal bir durum olsa bende yardım et diyenlerdenim hep tabiki iyiliğe kötülükle karşı verilmez.Şu durumda kötülük yapmış olmuyor sadece eşine söyleycek ve açıp kuzenine kusura bakma bu sorunlarımızı önce bir konuşalım neden böyle yaptın diye sorup iş mevzunada karışamam diyecek kötülük değil bu bence intikam almıyor ki muhabbeti bile sürdüyor neresinde kötülük bunun.Anlattıklarından yola çıkarak tamam kuzeninin eşinin suçu yoksada sonuçda bir sorun çıksa nasıl işi eşi değilde kuzeni söylüyorsa sorunlarada karışır.

bence eşinle konuş kuzeninin yaptıklarını birbir anlat şimdi böyle yardım istiyor de, çünkü yardım edelim onlara dersen başkalarıyla aralarına eşin girecek o ayarlayacak.
onun da bir görüşünü al çünkü sadece senin hakkında değil evliliğin hakkında da konuşmuş ailene, yani konular eşini de ilgilendiriyor.
belki sen yardım edelim diyeceksin ama eşin istemeyecek ve senin hatırın için iş bulacak sonra biri gelip birşey diyecek size güvendik iş verdik şimdi böyle yaptı vs.
öyle bir durumda eşinle sen kötü olursun.
kuzenin minnetsiz bir insan demek ki, bundan sonra da değişeceğini pek sanmıyorum.
bence hayatında fazla yer verme, ben kıskanç insandan korkarım evine huzursuzluk getirmesin.

eşime söylemez o işe ayarlatmazdım açık ve net kendi istemiş bunu
hayrına aramamış çıkarına aramış:47:

evlendikten sonra tek bidefa aramadı bende şasırdıgımdan aradım zaten hayırdır hasta falan mı var bana msj atmazdı diye..

Beni şuraya götüre bilirmisin, yada
Şunu ödünç alabilirmiyim dese neyse,

Ama iş konusunda gerçekden, böyle bir şey yapmak çok vişdansizlik olur.
Hadi kuzenini gec, kocası okadar caresiz demek, yazık değilmi? O bence karısının günahlarını ödemek sorunda degil..

çaresizligi simdimi aklına geldi 5 senedir evde net başında otururken çaresiz degilmiydi diye düşünmeden edemıyorum

Canım sende yüzüne söylemiyorsun hiçbirşeyi, normal gibi konuşuyorsun iş konusuna gelincede söylemeliyim diyorsun herşeyi alttan aldığın gibi işide söyle bari oldu olacak.Sana yazık şu yaptıkların baştan beri susmuşsun senin yerinde olsam iş konusundan önce açar söylerim hala hangi yüzle iş diyor. İş buldu diyelim güvenilecek biri değil okuduğum kadarıyla bir sorun çıkarsalar sizin başınıza kalır.Biraz kızmış gibi olmuş yazdıklarım:)))

:)ben onu okadar çok seviyodum ki dedigim gibi kardesim yoktu abla yerıne koydum ben onu yaptıklarıda halıyle içime oturdu ama genede sevdigimden hiçbir sey demedim aman abla dedim şimdiye kadar diye..iş konusunda güvenılmez biri sevgilisi kesınlıkle kaç işe girdi 2 3 ay çalıstı içerden para çekmiş borclu olarak işten çıktı kaç sefer ama genede acaba bu sefer işe sarılırmı bilmiyorum..

yani anneleriniz elti oluyor.işte eltinin kızı da bu kadar olur.nayırrrrr öyle bir şey yapmazdım.hele ufak çapta bir işe girmemiş birine.onca kötülük yapmış size bu kadar burnumun dibine getirmezdim.eşine yakın olsa ona da bir şey söyler.haset, kıskanç değişmez böyleleri

yakınıma zaten bidaha asla sokmam iş konusunda olursada aman en uzaktakı yere gitsin çalıssın askımdan uzak dursun onunda kuzenımden hiç bir farkı yok çünkü..

Back
X