kuzenime hiçbirşey olmamış gibi yardım etmeliyim?

Yine çok duygusal yaklaşdim sanirim..
Herkez dışında bir ben farkli yaklaşdim. .

Ama hala okadar tuaf budumdumki, bu konuyu bi eşime okuyayim dedim. .
Inananadim ya!
Çünkü herkesin yorumlarinda dediğini, dedi:)

Neyse:)
İçinden ne geliyorsa,
senin icin doğru neyse onu yap.

Belki doğru olan uzak durmak.
Ama en azından bu durumu eşine bildir..
Belki kendi sektöründe değil, baska bir yerde iş bulmasını sağlar. .

Ve bence sende artık kuzeninle yüzleş ve yıllardır neden böyle davrandığını sor..

:) eşime söyledim sen bilirsin nasıl yapmak istiyorsan öyle yapalım ama bana kalırsa bi iş bulalım yazık evde kaldı x dedi şakaya vurarak:)
bende boşver ne yaparlarsa yapsınlar dedim pazar günü arıyıp söyledim ama ona göre şuanda bildigi iş yokmus dedim..
yüzleşmeye gelince ben çok fazla tartışmayı seven biri degilim polemıge girmek istemiyorum:(

konu sahibesi valla kusura bakma ama sende ne kadar rahatsın, yani o sana etmediğini bırakmamış ama sen hep sessiz kalmışsın üstüne üstlük eşine karşı kuzenini savunmuşsun...senin en özel halini afişe etmiş hala tık yok senden....artı evlendikten sonra hasetinden bi kere bile aramamış hala devam ediyorsun, en son mesaj atıyor sana hiç bişey olmamış gibi hoşbeş yapıyorsun...işi düşünce aklına gelmişsin, bu kadar olur valla tebrik ederim yani..
kardeşim bukadar sessiz kalınırmı ya, nedir bu gaflet üzerindeki, birde şimdi kalkmış bize soruyorsun napsam diye...
valla benim diyecek bişeyim yok, sen bu kadar rahat karşılayabiliyorsan bütüüüün bu olanları, var git eşine söylede adamı işe katıversin....
tövbe tövbe...nasıl sinirlendim...

rahatlıktan degil sessizlıkten ve tartışma ortamlarını hiç sevmememden eger birinden rahatsız olursam uzak durup konusmamayı tercih ediyorum aramamın sebebı ise amcam hasta ve ona birşeymı oldu diye merak ettım msj atınca.. kuzenımı korudugum zaman benım hakkımda konustugunu ona anlattıklarımı baskalarına anlattını bilmiyordum yoksa asla artık onu korumam olası degil..

Kuzenin hoş olmayan şeyler yapmış olabilir ama görüştüğü kişinin ne kabahati var ?
İmkanı varsa eşinin yardım etsin bence .

görüştüğü kişinin elbet bi kabahatı yok ama oda kuzenım gibi okadar sey yaptık ona bı saol bile demedi hadi neyse geçti helal olsun ama kıymet bilmiyo yarın öbür gün işten ayrılcak eşim busefer rahatsız olcak..

Valla ben konu sahibesi gibi iyi niyetli olmamam asla o size iftira atmış siz susmuşsunuz bu kadar bence doğru olanı yapmışsınız ama bundan sonrası aşırı iyi niyet ben olsam onun yüzüne herşeyi vurur.Artık görüşmek istemiyorum seninle der ve hayatımdan çıkartırdım.Kusura bakma ama bana zarar veren değil kuzenim kardeşim bile olsa görüşmezdim yaptıklarını da rabbime havale ederdim.sen ne kadar görüşürsen o kadar zararını görmeye devam edeceksin belki değişmiştir deme bir insan yedisin de ne ise yetmişinde de odur.

yüzüne vurmam benim söylememle degil kendı anlaması lazım oda emınım anlıycak yaptıklarına yanına kar kalmıycak elbet bana yaptını oda çekcek ama ben söylemem annem zaten hakkından geliyor hepsının:)buzamana kadar görüşmüyordum bundan sonrada görüşmıycem asla zaten bikere hata yapar insan degil mi..

Bende sizin kadar iyi niyetli düşünmezdim, yaptıkları hiç normal değil haince şeyler..
Buna rağmen hoş beş de konuşmazdım..
bence uzak dur o kızdan, yakınınızda olup yine kıskanıp iş çevirmesin, eşinle huzurunu bozmasına fırsat verme.. onları yapan, herşeyi yapar acımaz, ekmeğini o vermiyor neticede..

Back
X