Hİçbir şekilde iletişime geçmeyin çok rahatsız ederse onun taktiğini kullanın ailenize duyurursa borcunu ifşa edeceğinizi hatta borç vermediğiniz için uydurduğunu söyleyinHayırlı akşamlar hanımlar yazdıklarım uzun olabilir. Çok özür dilerim. Hayatımın şokunu yaşıyorum. Daha önce bi konumda anlatmıştım ama hatırlatmak istedim. 18 yaşında bekaretimi kaybettim. Daha sonra birlikte olduğum çocuk hakaret şiddet tehdit gibi olaylar yaşadık. O zamanlar çok çaresiz kaldığımda polise gitmek yerine dayımın oğlundan yardım istedim. Birlikte olduğum sevgilimin bu olayı anlatacağını düşünmedim açıkçası, korkar anlatmaz diye düşünmüştüm. Ama o tam tersi kuzenin böyle bir kız onun için mi kavga ediyorsun gibi şeyler söylemişti. Kuzenim sayesinde kurtulmuştum. Ve daha sonra bu olay hiç açılmadı ve kimseye söylemedi. Ben üniversite kazandım gittim. Orda da bazı şeyler yaşadım ama olayla ilgisi yok diye anlatmıyorum. Sonra okul bitti 1 sene sonra atandım. Kuzenimle ara sıra konuşurduk. Bu konuyu 1 kez bile konuşmadık. Taki düne kadar. Beni aradı. 30 bin tl borçlanmis. Bizimkiler bilmiyor duyarsa ölürüm dedi. Ve otuz bin kredi çekmem karşılığında benimle evlenirmis ! Sahte bir evlilik olurmuş ben ortada kalmazmisim ve 1 sene sonra boşanırmisim. Kulaklarıma inanamadım. Ve zar zor topladığım psikolojim yine yerlerde. Kavga edip telefonu kapattım. Bu konu hayatım boyunca karşıma çıkacak gibi
Hayattda maalesef hiç bir sır sır olarak kalmıyor...çok zorda olan çıkmazda çaresiz olan kişinin ne yapacağı belli olmaz bi şekilde uygun veya uygunsuz bi dille olmayacağını dile getirin ki terkrarlamasın sizin korktuğumuzuda hissederse ardı arkası kesilmez bunun....Hayırlı akşamlar hanımlar yazdıklarım uzun olabilir. Çok özür dilerim. Hayatımın şokunu yaşıyorum. Daha önce bi konumda anlatmıştım ama hatırlatmak istedim. 18 yaşında bekaretimi kaybettim. Daha sonra birlikte olduğum çocuk hakaret şiddet tehdit gibi olaylar yaşadık. O zamanlar çok çaresiz kaldığımda polise gitmek yerine dayımın oğlundan yardım istedim. Birlikte olduğum sevgilimin bu olayı anlatacağını düşünmedim açıkçası, korkar anlatmaz diye düşünmüştüm. Ama o tam tersi kuzenin böyle bir kız onun için mi kavga ediyorsun gibi şeyler söylemişti. Kuzenim sayesinde kurtulmuştum. Ve daha sonra bu olay hiç açılmadı ve kimseye söylemedi. Ben üniversite kazandım gittim. Orda da bazı şeyler yaşadım ama olayla ilgisi yok diye anlatmıyorum. Sonra okul bitti 1 sene sonra atandım. Kuzenimle ara sıra konuşurduk. Bu konuyu 1 kez bile konuşmadık. Taki düne kadar. Beni aradı. 30 bin tl borçlanmis. Bizimkiler bilmiyor duyarsa ölürüm dedi. Ve otuz bin kredi çekmem karşılığında benimle evlenirmis ! Sahte bir evlilik olurmuş ben ortada kalmazmisim ve 1 sene sonra boşanırmisim. Kulaklarıma inanamadım. Ve zar zor topladığım psikolojim yine yerlerde. Kavga edip telefonu kapattım. Bu konu hayatım boyunca karşıma çıkacak gibi
Olayi tecavuz gibi uzucu bi konuya baglamayin bence. Ulkenin kanayan yarasi boyle durumlarda kullanilmamali.Vayyyy şerefsiz....
Sakın boyun eğme. Hayatını yakarsın. Bir daha ararsa kaydet, mesaj atarsa sakla. Baktın çok ileriye gidiyor polise giderim de. Hatta baktın iyice arsızlaşıyor gerçekten polise git.
Diyelim ki ailenden korkuyorsun ve öğrensinler istemiyorsun o zaman sende savaş aç. Bana iftira atıyorsun kendi kıçını kurtarmak için diye kıvır ama sakın ha sakın kendini ele verecek mesajlar konuşmalar yapma. İnan ki kanıt biriktirir, şantaj yapar.
Safa yat. Abi sen ne diyorsun, bunlar demek. Sen beni ne sanıyorsun vs vs.
Hahhh aklıma geldi baktın tehditin boyutu arttı, beni sinirlendirme tecavüz ettiğini polise anlatırım de
Sence bu şerefsizliği yapan kişi, kızın ailesine söylemeyecek mi? Kızınız biriyle yattı kalktı derse ve ailede kızı mahvederse ne olacak! Ben gözdağı versin dedim. Tecavüzle suçlasın demedim.Olayi tecavuz gibi uzucu bi konuya baglamayin bence. Ulkenin kanayan yarasi boyle durumlarda kullanilmamali.
Hayırlı akşamlar hanımlar yazdıklarım uzun olabilir. Çok özür dilerim. Hayatımın şokunu yaşıyorum. Daha önce bi konumda anlatmıştım ama hatırlatmak istedim. 18 yaşında bekaretimi kaybettim. Daha sonra birlikte olduğum çocuk hakaret şiddet tehdit gibi olaylar yaşadık. O zamanlar çok çaresiz kaldığımda polise gitmek yerine dayımın oğlundan yardım istedim. Birlikte olduğum sevgilimin bu olayı anlatacağını düşünmedim açıkçası, korkar anlatmaz diye düşünmüştüm. Ama o tam tersi kuzenin böyle bir kız onun için mi kavga ediyorsun gibi şeyler söylemişti. Kuzenim sayesinde kurtulmuştum. Ve daha sonra bu olay hiç açılmadı ve kimseye söylemedi. Ben üniversite kazandım gittim. Orda da bazı şeyler yaşadım ama olayla ilgisi yok diye anlatmıyorum. Sonra okul bitti 1 sene sonra atandım. Kuzenimle ara sıra konuşurduk. Bu konuyu 1 kez bile konuşmadık. Taki düne kadar. Beni aradı. 30 bin tl borçlanmis. Bizimkiler bilmiyor duyarsa ölürüm dedi. Ve otuz bin kredi çekmem karşılığında benimle evlenirmis ! Sahte bir evlilik olurmuş ben ortada kalmazmisim ve 1 sene sonra boşanırmisim. Kulaklarıma inanamadım. Ve zar zor topladığım psikolojim yine yerlerde. Kavga edip telefonu kapattım. Bu konu hayatım boyunca karşıma çıkacak gibi
Baska cozum yollari varken gozdagi icin bile olsa ayni serefsizligi yapmaya gerek yok.Sence bu şerefsizliği yapan kişi, kızın ailesine söylemeyecek mi? Kızınız biriyle yattı kalktı derse ve ailede kızı mahvederse ne olacak! Ben gözdağı versin dedim. Tecavüzle suçlasın demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?