Kuzenimin aşkı..

Leyallim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
185
63
118
İstanbul
Arkadaşlar bu yaz uzun süre görmediğim bir kuzenimle kavuştuk uzakta oturuyor evli ve çocuğu var.esinden genel manada memnun aslında.fakat bir derde düşmüş.ben tanımıyorum ama baba tarafından bekar bir kuzeniyle çok samimilermis.bir dönem yedikleri içtikleri bir gitmezken ona aşık olduğumu farkettim diyor.fakat platonik olma ihtimali yüksek.sorun şu ki kız duygularini söylemeye karar vermiş.gorusmeyelim bundan sonra demeye karar vermiş.benim duyularim var bilmeni istiyorum demeyi düşünüyormuş.fakat herhangi bir beklentisi yok.sadece çok üzgün.karmakarisik.sizce uygunmu söylemesi?

Evli barklı adamın böyle birşeyi söylemesi uygun mu diye mi soruyorsunuz? Hem de kuzenine?

Evli kadın için uygun mu sence????
Bunu önce bi sen düşün sonra kuzenine bi sor bakim kocan ne alemde boynuzlamış olmuyor musun?? diye..

Eger soylerse esinin kulagina gidebilir esini sevmiyomuda akli baskasina kaymis

Tabikide söylemesin. Olacak is değil yani. Biri duyar eder akrabalar arasinda yayilir konu al başına bela.
Baska birine aşık oluyorsa demek ki evliligi iyi gitmiyor. Bugün bu olmaz yarin başkasına aşık olur bu isin sonu yok.

Artık kuzenlerimize de güvenemeyeceğiz anlaşılan. Kuzene yan gözle bakmak?
Eşinden memnun ama başkasına aşık üstelik kuzenine?
Onu geçtim madem bir beklentisi yok hiçbir şey demeden uzaklaşsın ve münasebeti kessin?! Neden duygularını açıklama gereği duyuyor? Kusura bakmayın da anlatacak başka külah bulsun.

Ay hiç karıştırmasın bence ortalığı. Görüşmek istemiyorsa bahane uydursun görüşmesin. Duygularını niye açıklıyor ki karşılık bekler gibi...

İnanın bende anlamadım.neden açıklama gereği duyuyor.uzaklasacaksam sevgim için diyor.

Bencede öyle zaten...
Bide kocasından pek bi memnunmuş...
Demek ki adam çok iyi bir koca ve çok iyi bir baba böyle adam gibi adamlara oluyor olan...

Adam nilse ne olur bilmese ne olur?
Söylemesine hiç lüzum yok.bence. Ayıbını bir kişi daha öğrenince başı göğe mi erecekmiş kuzenin.
Hem söyleyerek adamdan olumlu veya olumsuz bir beklentiye girmiş oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…