Evli kadın için uygun mu sence????Arkadaşlar bu yaz uzun süre görmediğim bir kuzenimle kavuştuk uzakta oturuyor evli ve çocuğu var.esinden genel manada memnun aslında.fakat bir derde düşmüş.ben tanımıyorum ama baba tarafından bekar bir kuzeniyle çok samimilermis.bir dönem yedikleri içtikleri bir gitmezken ona aşık olduğumu farkettim diyor.fakat platonik olma ihtimali yüksek.sorun şu ki kız duygularini söylemeye karar vermiş.gorusmeyelim bundan sonra demeye karar vermiş.benim duyularim var bilmeni istiyorum demeyi düşünüyormuş.fakat herhangi bir beklentisi yok.sadece çok üzgün.karmakarisik.sizce uygunmu söylemesi?
gorusmeyelim bundan sonra demeye karar vermiş.benim duyularim var bilmeni istiyorum demeyi düşünüyormuş.fakat herhangi bir beklentisi yok.
Ama öyle ne yapak yani evli ve çocukluAma şimdi birazdan kuzeniniz için evli ve çocuklu olduğu halde başka birine aşık olduğu için hakaretler yağdıracak iğrenç diyecek veemojisi koyacaklar hem de bir sürü
Ay hiç karıştırmasın bence ortalığı. Görüşmek istemiyorsa bahane uydursun görüşmesin. Duygularını niye açıklıyor ki karşılık bekler gibi...Arkadaşlar bu yaz uzun süre görmediğim bir kuzenimle kavuştuk uzakta oturuyor evli ve çocuğu var.esinden genel manada memnun aslında.fakat bir derde düşmüş.ben tanımıyorum ama baba tarafından bekar bir kuzeniyle çok samimilermis.bir dönem yedikleri içtikleri bir gitmezken ona aşık olduğumu farkettim diyor.fakat platonik olma ihtimali yüksek.sorun şu ki kız duygularini söylemeye karar vermiş.gorusmeyelim bundan sonra demeye karar vermiş.benim duyularim var bilmeni istiyorum demeyi düşünüyormuş.fakat herhangi bir beklentisi yok.sadece çok üzgün.karmakarisik.sizce uygunmu söylemesi?
E iyi de ilişki yaşamıyor kadın ama aşık olmuş duygulara engel olmak çok güçtürAma öyle ne yapak yani evli ve çocuklu
İnanın bende anlamadım.neden açıklama gereği duyuyor.uzaklasacaksam sevgim için diyor.Artık kuzenlerimize de güvenemeyeceğiz anlaşılan. Kuzene yan gözle bakmak?
Eşinden memnun ama başkasına aşık üstelik kuzenine?
Onu geçtim madem bir beklentisi yok hiçbir şey demeden uzaklaşsın ve münasebeti kessin?! Neden duygularını açıklama gereği duyuyor? Kusura bakmayın da anlatacak başka külah bulsun.
Bencede öyle zaten...Fena saçmalar,ben sana aşığım bı daha gorusmeyelim ne demektir ya,adamda oldu o zaman diyip kuzeniyle gorusmeyecek. Baska bı dünya başka bir kafa. Bir de bana sanki ben sana aşık oldum gorusmeyelimin altında adamın nabzını ölçme durumu var gibi gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?