Kuzenimin aşkı..

Aldatmak sadece fiziksel olmaz.Baskasina asik surekli aklinda baskasi var.Ustelik asik oldum ama zamanla unuturum da demiyor karsi tarafa soylemeyi planliyor ve bu aldatmak sayilmiyor oyle mi?
Bence sizin caniniz muhalefet olmak istiyor bu gece.
Bu cümleyi kaçıncı kuruşum bilmiyorum. Kadının hislerini onaylamıyorum kimseye muhalefet olmakla da uğraşamam

bir insana aşık olabilmemiz icin,onu yakın markaja almamız gerekir. Halini tavrini,ondan hoslanabilmemiz icin bunu engellemek içinde irade sarttir. Ha dış görünüşünü beğenirsiniz sadece beğenmekle yetinirsiniz.

Son düzenleme:
Siz ne öneride bulundunuz merak ettim umarım amacınız konuyu ateşleyip gitmek degildir

Bak nasıl agresifleştin diyerek beni agresifleşmekle suçladınız evli ve çocuklu olduğunu vurguladığınız mesajınız beni agresifleşmekle suçladığınız mesajınızdan bir öncekiydi
Benim vurguladığım sadece evli ve çocuklu olması kelimeleri onlarida zaten büyük harflerle yazdım..
Onun dışında bişeyi vurgulamadım agresifleştiniz çünkü sinirli bir şekilde yazdığınız çok açık belli hanımefendi demenizle alakalı değil zaten hanımefendiyim o konuda sorun yok yani...
Neyse iyi geceler..

Aynen bende onu demek istedim demek ki gün için belki sürekli telefonla belki de yüzyüze görüşüyor birine aşık oldum demek için onunla bi muhabbet falan lazım zaten konu sahibide yazmış o kuzeniyle samimi olduğunu artık ne tür bi konuşma olduysa aşık oldum diyebiliyor...
Laf arasında benim bi kuzen var çok yakışıklı der o ayrı olay o beğenmektir ama bu kadın düpedüz aşık oldum diyor...
Yazık valla kocasına çocuğuna

Evli ve cocuklu bir adam platonik asik oluyor kuzenine.. Oncelikle esine Allah yardim etsin boyle bir kocaya sahip uzuldum acikcasi.. Soylesin mi ne demek yahu marifetmis gibi.. Bir beklentisi var ki soylesem mi diye dusunuyor belki karsilik bulurum diyor herhalde.. Yazik gunah dogru yolu bulmasina yardim edin

Canım adam değil kadın bunları yaşayan:))

Şaka gibi ALLAH uzak etsin. Ben akraba arasındaki bu ilişkilere karşıyım. Kardeş gözüyle bakılmalı. Evlendikten sonra da mesafeli olunmalı. Cidden iğrenç. Kınamak istemiyorum RABBİM uzak etsin.

evli ve çocuğu var

kız duygularini söylemeye karar vermiş

benim duyularim var bilmeni istiyorum demeyi düşünüyormuş

fakat herhangi bir beklentisi yok

Hoc mantigin aliyor mu? Sessizce ortadan kaybolmak yerine duygularini aciklamaya karar vermesi sence de normal mi yani? Adama acilmasinin tek sebebi olabilir o da karsilik bulmayi umdugu icin. Bulursa gayette guzel kocasini aldatacak. Yuz vermeyin suna kendine gelsin cocuklu coluklu kadin...

Evli bir kadın üstelik ćocukları var üstelik kuzenine aşık olmuş neresinden tutarsan elinde kalan bir konu.

Bence söylemesin ki daha fa kötü olmasın herşey ne me lazım kuzenide bende senden hoslandım evlisin diye açılamadım falan der yazık orta da kalan adama da çocuklarında.

Kuzeniyle görüsmesin bir daha aramasın sormasın. Akıl verin kuzeninize yanlıďa sürüklenmesin daha fazla

Siz ne öneride bulundunuz merak ettim umarım amacınız konuyu ateşleyip gitmek degildir
Konuyu buraya acmamin sebebi kendisine engel olmakti.bakis açısı okadar duygusalki ben ifade edemedim burada.durum kesinlikle normal değil ve ben hala olayın etkisindeyim.kendisine üzüldüm.birazda şu açıdan üzüldüm çocuğa açıldı diyelim onunda kafasını karıştırmış olmazmi.ne. Gerek var bu saçmalığa.

Tesekkur ederim çok haklısınız.hayir çocukta ok derse bile bişey olmicak evliligimi bırakamam diyor.sadece duygularımı bilsin ve neden uzak duruyorum anlasın bana yardımcı olsun diye düşünüyor.yanlis tabiiki.

bence içine atsın bunu. akraba sonuçta

yarın birgün o çocuk birisine söylerse oda başka birisine söylerse evliliği bitebilir..

bence uygun değil. kuzenle bu kadar samimi olmasıda uygun değil. ççok yanlış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…