- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
Bu cümleyi kaçıncı kuruşum bilmiyorum. Kadının hislerini onaylamıyorum kimseye muhalefet olmakla da uğraşamamAldatmak sadece fiziksel olmaz.Baskasina asik surekli aklinda baskasi var.Ustelik asik oldum ama zamanla unuturum da demiyor karsi tarafa soylemeyi planliyor ve bu aldatmak sayilmiyor oyle mi?
Bence sizin caniniz muhalefet olmak istiyor bu gece.
Uç değil normal tepkiler. Ayağa ayak demek gibi bir şey bu.Ben kadının yaptığını onaylamıyorum verilmesi muhtemel uç tepkileri yansıttım
bir insana aşık olabilmemiz icin,onu yakın markaja almamız gerekir. Halini tavrini,ondan hoslanabilmemiz icin bunu engellemek içinde irade sarttir. Ha dış görünüşünü beğenirsiniz sadece beğenmekle yetinirsiniz.Yanılıyorsunuz duygular değil davranışlar iradidir. Zorla birini sevemezsiniz ama sevmediğiniz bir kişiye kibar davranmak sizin iradenize bağlıdır. Birine aşıksanız buna engel olamazsınız ama bu çarpık bi duygusal oluşumken bunu dışa yansıtıp yansıtmamak iradidir.
Siz ne öneride bulundunuz merak ettim umarım amacınız konuyu ateşleyip gitmek degildirArkadaşlar bu yaz uzun süre görmediğim bir kuzenimle kavuştuk uzakta oturuyor evli ve çocuğu var.esinden genel manada memnun aslında.fakat bir derde düşmüş.ben tanımıyorum ama baba tarafından bekar bir kuzeniyle çok samimilermis.bir dönem yedikleri içtikleri bir gitmezken ona aşık olduğumu farkettim diyor.fakat platonik olma ihtimali yüksek.sorun şu ki kız duygularini söylemeye karar vermiş.gorusmeyelim bundan sonra demeye karar vermiş.benim duyularim var bilmeni istiyorum demeyi düşünüyormuş.fakat herhangi bir beklentisi yok.sadece çok üzgün.karmakarisik.sizce uygunmu söylemesi?
Benim vurguladığım sadece evli ve çocuklu olması kelimeleri onlarida zaten büyük harflerle yazdım..Bak nasıl agresifleştin diyerek beni agresifleşmekle suçladınız evli ve çocuklu olduğunu vurguladığınız mesajınız beni agresifleşmekle suçladığınız mesajınızdan bir öncekiydi
Aynen bende onu demek istedim demek ki gün için belki sürekli telefonla belki de yüzyüze görüşüyor birine aşık oldum demek için onunla bi muhabbet falan lazım zaten konu sahibide yazmış o kuzeniyle samimi olduğunu artık ne tür bi konuşma olduysa aşık oldum diyebiliyor...bir insana aşık olabilmemiz icin,onu yakın markaja almamız gerekir. Halini tavrini,ondan hoslanabilmemiz icin bunu engellemek içinde irade sarttir. Ha dış görünüşünü beğenirsiniz sadece beğenmekle yetinirsiniz.
Canım adam değil kadın bunları yaşayan:))Evli ve cocuklu bir adam platonik asik oluyor kuzenine.. Oncelikle esine Allah yardim etsin boyle bir kocaya sahip uzuldum acikcasi.. Soylesin mi ne demek yahu marifetmis gibi.. Bir beklentisi var ki soylesem mi diye dusunuyor belki karsilik bulurum diyor herhalde.. Yazik gunah dogru yolu bulmasina yardim edin
Ay evet simdi farkettim :) o zaman ayni uzuntumu kocasi icin yasiyorum Allah yardimcisi olsunCanım adam değil kadın bunları yaşayan:))
evli ve çocuğu var
kız duygularini söylemeye karar vermiş
benim duyularim var bilmeni istiyorum demeyi düşünüyormuş
fakat herhangi bir beklentisi yok
Evli bir kadın üstelik ćocukları var üstelik kuzenine aşık olmuş neresinden tutarsan elinde kalan bir konu.Arkadaşlar bu yaz uzun süre görmediğim bir kuzenimle kavuştuk uzakta oturuyor evli ve çocuğu var.esinden genel manada memnun aslında.fakat bir derde düşmüş.ben tanımıyorum ama baba tarafından bekar bir kuzeniyle çok samimilermis.bir dönem yedikleri içtikleri bir gitmezken ona aşık olduğumu farkettim diyor.fakat platonik olma ihtimali yüksek.sorun şu ki kız duygularini söylemeye karar vermiş.gorusmeyelim bundan sonra demeye karar vermiş.benim duyularim var bilmeni istiyorum demeyi düşünüyormuş.fakat herhangi bir beklentisi yok.sadece çok üzgün.karmakarisik.sizce uygunmu söylemesi?
Konuyu buraya acmamin sebebi kendisine engel olmakti.bakis açısı okadar duygusalki ben ifade edemedim burada.durum kesinlikle normal değil ve ben hala olayın etkisindeyim.kendisine üzüldüm.birazda şu açıdan üzüldüm çocuğa açıldı diyelim onunda kafasını karıştırmış olmazmi.ne. Gerek var bu saçmalığa.Siz ne öneride bulundunuz merak ettim umarım amacınız konuyu ateşleyip gitmek degildir
Tesekkur ederim çok haklısınız.hayir çocukta ok derse bile bişey olmicak evliligimi bırakamam diyor.sadece duygularımı bilsin ve neden uzak duruyorum anlasın bana yardımcı olsun diye düşünüyor.yanlis tabiiki.Evli bir kadın üstelik ćocukları var üstelik kuzenine aşık olmuş neresinden tutarsan elinde kalan bir konu.
Bence söylemesin ki daha fa kötü olmasın herşey ne me lazım kuzenide bende senden hoslandım evlisin diye açılamadım falan der yazık orta da kalan adama da çocuklarında.
Kuzeniyle görüsmesin bir daha aramasın sormasın. Akıl verin kuzeninize yanlıďa sürüklenmesin daha fazla
Arkadaşlar bu yaz uzun süre görmediğim bir kuzenimle kavuştuk uzakta oturuyor evli ve çocuğu var.esinden genel manada memnun aslında.fakat bir derde düşmüş.ben tanımıyorum ama baba tarafından bekar bir kuzeniyle çok samimilermis.bir dönem yedikleri içtikleri bir gitmezken ona aşık olduğumu farkettim diyor.fakat platonik olma ihtimali yüksek.sorun şu ki kız duygularini söylemeye karar vermiş.gorusmeyelim bundan sonra demeye karar vermiş.benim duyularim var bilmeni istiyorum demeyi düşünüyormuş.fakat herhangi bir beklentisi yok.sadece çok üzgün.karmakarisik.sizce uygunmu söylemesi?
Ya napalım? Tebrik mi edelim ?Ama şimdi birazdan kuzeniniz için evli ve çocuklu olduğu halde başka birine aşık olduğu için hakaretler yağdıracak iğrenç diyecek veemojisi koyacaklar hem de bir sürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?