Sanırım aşk duygusunun bilinmesini istiyor..Evli ama masumca sevdiğini düşünüyorum.kocasini aldatacak bir insan değil.nasil başına geldi bilemiyorum.o yüzden kimseyi kınamak istemiyorum.Beklentisi olmasa bir bahaneylr vs gorusmeyi keserdi. Duygu aciklamak sonra gitmek filan bildigin karsilik beklemek oluyor.
Sanırım aşk duygusunun bilinmesini istiyor..Evli ama masumca sevdiğini düşünüyorum.kocasini aldatacak bir insan değil.nasil başına geldi bilemiyorum.o yüzden kimseyi kınamak istemiyorum.
Allah yardımcısı olurda inşallah bir an önce kendine gelir.Tesekkur ederim çok haklısınız.hayir çocukta ok derse bile bişey olmicak evliligimi bırakamam diyor.sadece duygularımı bilsin ve neden uzak duruyorum anlasın bana yardımcı olsun diye düşünüyor.yanlis tabiiki.
Evet evet evli olan kuzenim.Kadın evli yani.bende başına bela alırsın diyorum ama soylemiyecegine ve evliliğine zarar vermiyecegine yüzde yüz emin konuşuyor.ama bilemezsinki.bu devirde kime guvenebilirsinEvli olan kuzeniniz dimi? Kiz yani?
Sakin o erkege sana asik oldum frlan demesin. Basina bela alir. Erkek ne malum sagda solda bunun lafini etmiycegi? Akilli olsun. Ve uzak dursun bu islerden.
Rivavia yazdıklarında haklısın aslında.tesekkur ederimOrtada masumca birsey yok. Esini duygusal olarak aldatiyor zaten.
Esimin bir baskasini sevdigini ogrensem. "Ama flort etmemişler, ten tene degmemisler" demem. Benim icin evlilik bitmiştir. Kimse esinin bir baskasina "masumca" asik olmasini saygiyla karsilayip evlilik birligine sorunsuzca devam etmez diye dusunuyorum. Bu basli basina evliliği bitirmelik bisey neyin masumlugundan bahsediyorsunuz?
Sen degilsin yani bu kuzeninArkadaşlar bu yaz uzun süre görmediğim bir kuzenimle kavuştuk uzakta oturuyor evli ve çocuğu var.esinden genel manada memnun aslında.fakat bir derde düşmüş.ben tanımıyorum ama baba tarafından bekar bir kuzeniyle çok samimilermis.bir dönem yedikleri içtikleri bir gitmezken ona aşık olduğumu farkettim diyor.fakat platonik olma ihtimali yüksek.sorun şu ki kız duygularini söylemeye karar vermiş.gorusmeyelim bundan sonra demeye karar vermiş.benim duyularim var bilmeni istiyorum demeyi düşünüyormuş.fakat herhangi bir beklentisi yok.sadece çok üzgün.karmakarisik.sizce uygunmu söylemesi?
tabiki de değilArkadaşlar bu yaz uzun süre görmediğim bir kuzenimle kavuştuk uzakta oturuyor evli ve çocuğu var.esinden genel manada memnun aslında.fakat bir derde düşmüş.ben tanımıyorum ama baba tarafından bekar bir kuzeniyle çok samimilermis.bir dönem yedikleri içtikleri bir gitmezken ona aşık olduğumu farkettim diyor.fakat platonik olma ihtimali yüksek.sorun şu ki kız duygularini söylemeye karar vermiş.gorusmeyelim bundan sonra demeye karar vermiş.benim duyularim var bilmeni istiyorum demeyi düşünüyormuş.fakat herhangi bir beklentisi yok.sadece çok üzgün.karmakarisik.sizce uygunmu söylemesi?
Ben değilim ama benmisim gibi üzüldüm duruma..Dert etttim. Buradaki yazılanları kendisine soyliyeceim.Sen degilsin yani bu kuzenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?