Kuzenimin aşkı..

Beklentisi olmasa bir bahaneylr vs gorusmeyi keserdi. Duygu aciklamak sonra gitmek filan bildigin karsilik beklemek oluyor.
Sanırım aşk duygusunun bilinmesini istiyor..Evli ama masumca sevdiğini düşünüyorum.kocasini aldatacak bir insan değil.nasil başına geldi bilemiyorum.o yüzden kimseyi kınamak istemiyorum.

Sanırım aşk duygusunun bilinmesini istiyor..Evli ama masumca sevdiğini düşünüyorum.kocasini aldatacak bir insan değil.nasil başına geldi bilemiyorum.o yüzden kimseyi kınamak istemiyorum.

Ortada masumca birsey yok. Esini duygusal olarak aldatiyor zaten.
Esimin bir baskasini sevdigini ogrensem. "Ama flort etmemişler, ten tene degmemisler" demem. Benim icin evlilik bitmiştir. Kimse esinin bir baskasina "masumca" asik olmasini saygiyla karsilayip evlilik birligine sorunsuzca devam etmez diye dusunuyorum. Bu basli basina evliliği bitirmelik bisey neyin masumlugundan bahsediyorsunuz?

Evli olan kuzeniniz dimi? Kiz yani?
Sakin o erkege sana asik oldum frlan demesin. Basina bela alir. Erkek ne malum sagda solda bunun lafini etmiycegi? Akilli olsun. Ve uzak dursun bu islerden.

Evli olan kuzeniniz dimi? Kiz yani?
Sakin o erkege sana asik oldum frlan demesin. Basina bela alir. Erkek ne malum sagda solda bunun lafini etmiycegi? Akilli olsun. Ve uzak dursun bu islerden.
Evet evet evli olan kuzenim.Kadın evli yani.bende başına bela alırsın diyorum ama soylemiyecegine ve evliliğine zarar vermiyecegine yüzde yüz emin konuşuyor.ama bilemezsinki.bu devirde kime guvenebilirsin

Rivavia yazdıklarında haklısın aslında.tesekkur ederim

Beklentisi olmayan adam, bu konuyu dillendirmez, üzerine toprak atar, gömer ve kendi içinde bitirir.
Kimse kimseyi kandırmasın, öyle söylerim, ben evliyim ama der arkamı döner giderim filan. Ona söylemek demek, "Onun tepkisini görmek istiyorum" demek. Ya karşılık verirse ne olacak?

Zirvalamanin adı masum aşk olmus bence soylesin adama sonra eşi öğrensin ve enayi yerine konmaktan kurtulsun.

Söylemeden mesafe koyulmuyormu bacım, söylese karşılık verse ki büyük ihtimal verir erkek egosu bu belli olmaz, sonrası sonsuza kadar mutluluk mu zannediyor. Evli çocuklu kadının toz pembesi, karbuluta döner sonra, Allah muhafaza..

Sen degilsin yani bu kuzenin

tabiki de değil
duygusu varsa başkasına önce boşanacak sonra bakacak çevresine...
ar gurur denen kavramlar var...bir hatırlat derim kuzenine...

Bu nedir ya. Tamam adamı sevmiyorsa boşansın,adamın başını yakmasın. Evli,çocuğu var fakat aşk istiyor ne
tuhaf. İnsanlar bazen yanı başındaki aşkı göremiyor.

ben o bekar kuzen olsam sırf evli kuzeni götürmek için karşılık veririm,e kuzen hanımın beklentisi de var nasılsa ,alan memnun satan memnun yazık geride kalan kocayla çocuğa ,kuzenlik ilişkilerinizi gözden geçirin.

Kocasından memnun olan başka birine aşık olan kadın aşk istiyor kocasından sadece sevgi saygılar var aşık mı olamıyor madem aşık olamıyorsa niye evlenmiş iki çocuk yapmış onu sen düşün.
İnsan aşık olduğu düşünerek evlenir o mantık aşkıyla hareket eder. Fakat mantık hep devam eder ya kalp... O hissediyo mu? Ah ne zalim dünya.. galiba anlatamadım!

evli bir insanın başkasına aşık olması çok saçma kendine sahip olamıyor mu . eşine büyük saygısızlık olarak görüyorum sevmiyorsan evlenme arkadaş ayrıl bence eşini aldatıyor.içinde tutsun ne hissediyorsa çok geç duygularını paylaşmaya yada ayrılsın paylaşsın bu nedir ya

Sizin kuzen,aşkını itiraf edecek, "oo noo imkansız aşk,yasak aşk,senden uzak durmalıyım" türevinde zırlayacak,duygusal hareketler falan filan derken finalde karşılık görüp,tutkulu ve imkansız aşkları başlayacak...
Yoksa bi insan bunu niye dillendirir ki,sessizce uzaklaş adam gibi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…