Kuzenimin aşkı..

Sanildigi kadar masum oldugunu sanmiuorum.Asik olmus ne yapsin diyenler icin soyluyorum.

Bir beklentisi olmasa hoslansa bile icinde tutar.Durumun buna uygun olmadigini evli ve cocuklu oldugunu ustelik karsisindaki kisinin kuzeni oldugunu bildiginden susar.

Bence tek amaci karsi tarafa soyleyerek de ondan da olumlu bir cevap alip bir iliskiye baslamak.

Cani sıkılıyor herhalde heyecan ariyor.

Ama kadın EVLİ ve ÇOCUKLU..
Hatta kocasindanda çok memnun...
Evlisin ve kocan başkasına aşık oldu Ne yapardın??
Hanımefendi insan duygularına engel olamaz diyorum bunu takdir ediyorum herkes böyle yapsın demiyorum ayrıca kocam başkasına aşık olursa da salarım gider napiyim herife zorla kendimi sevdirecek halim yok

Beklentisi yoksa neden söyleyecek mantık ne nasıl insanlar varya

Hanımefendi insan duygularına engel olamaz diyorum bunu takdir ediyorum herkes böyle yapsın demiyorum ayrıca kocam başkasına aşık olursa da salarım gider napiyim herife zorla kendimi sevdirecek halim yok
Kendini onun yerine koy denince nasılda agresifleştin..
Demek ki normal değilmiş...
Ozaman o kadında madem başkasına aşık kocasını salsın demek daha mantıklı...

Salarsın tabi de bunun için kocanın başkasına aşık olduğunu bilmen gerekir. Gizlice sevdiği kişiye aşkını ilan edip, seni aptal yerine koyup, gizli gizli boynuzlamaya kalkınca da napayım aşık dersin.

Demek ki sürekli gün içinde de konuşuyor yoksa nasıl bu kadar aşık oldum diyebilir...

duygulara engel olmak için bize bahsedilen irademiz aklımız var. O zaman o yakışıklı hop onu sevelim bu zengin hadi gonlum ona kay. Duygularınızın esiri olamyiverin nefsinize öte git diyiverin siz kazancli çıkarsınız emin olun.

Kendini onun yerine koy denince nasılda agresifleştin..
Demek ki normal değilmiş...
Ozaman o kadında madem başkasına aşık kocasını salsın demek daha mantıklı...
Ben agresifleşmedim beni bununla suçlamayın isterseniz yazdığınız mesaja bir göz atın esas agresifleşen kelimeleri vurgulayan ve beni işin içine karıştıran sizsiniz. Hanımefendi dedim diye mi agresifleştim?

Salarsın tabi de bunun için kocanın başkasına aşık olduğunu bilmen gerekir. Gizlice sevdiği kişiye aşkını ilan edip, seni aptal yerine koyup, gizli gizli boynuzlamaya kalkınca da napayım aşık dersin.
Yahu ben kadın haklı demiyorum keşke bunu yaşamasa ama kadın şu an kocasını aldatmıyor ama başkasına aşık buna ne denli engel olabilir. Keşke olabilse dediğim gibi bence de yaşanması hoş değil ama olan olmuş artık

Yanılıyorsunuz duygular değil davranışlar iradidir. Zorla birini sevemezsiniz ama sevmediğiniz bir kişiye kibar davranmak sizin iradenize bağlıdır. Birine aşıksanız buna engel olamazsınız ama bu çarpık bi duygusal oluşumken bunu dışa yansıtıp yansıtmamak iradidir.

Ben sizi suçlamadım sadece kocası yerine kendinizi koyun dedim..
Vurgulayarakta konuşmadım sadece EVLİ ve ÇOCUKLU bölümünü vurguladım okadar...

Insanlar iğrenç bir duruma iğrenç der tabiki ne bekliyorsunuz?
Duygu da nefis de bizim kontrol edebileceğimiz şeyler, istese gayet engel olur, yaşın ilerledikçe otokontrolun de artar, bu dediğimi daha iyi anlarsın.
Kocasını boynuzlamak için ilk adımı atacak gidip söyleyerek, söylemedeki amaç bellidir, ya karşılık alır ilişkiye başlar ya da karşılık göremez içine atar.

Ben sizi suçlamadım sadece kocası yerine kendinizi koyun dedim..
Vurgulayarakta konuşmadım sadece EVLİ ve ÇOCUKLU bölümünü vurguladım okadar...
Bak nasıl agresifleştin diyerek beni agresifleşmekle suçladınız evli ve çocuklu olduğunu vurguladığınız mesajınız beni agresifleşmekle suçladığınız mesajınızdan bir öncekiydi

Aldatmak sadece fiziksel olmaz.Baskasina asik surekli aklinda baskasi var.Ustelik asik oldum ama zamanla unuturum da demiyor karsi tarafa soylemeyi planliyor ve bu aldatmak sayilmiyor oyle mi?
Bence sizin caniniz muhalefet olmak istiyor bu gece.

Ben kadının yaptığını onaylamıyorum verilmesi muhtemel uç tepkileri yansıttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…