Kuzenimin aşkı..

Ben değilim ama benmisim gibi üzüldüm duruma..Dert etttim. Buradaki yazılanları kendisine soyliyeceim.
Niye kendisi internet kullanamiyor mu?İnsanlar yemiyor artik kuzenimin bir arkadasin...Ayrica herkese onun agzindan cevap verebilmen de ilginc geldi

Niye kendisi internet kullanamiyor mu?İnsanlar yemiyor artik kuzenimin bir arkadasin...Ayrica herkese onun agzindan cevap verebilmen de ilginc geldi
Ohaaa hiç senin gibide düşünmemiştim ha :))))
Olabilir mi acaba...
Konu sahibi evli misin dostum sen

Bu klasik numara oldu burada boyle ahlaksiz seylerini kuzenim yapti arkadasim yapti diye anlatiyorlar
Hmm olabilir eski konularına baktım çocuğu da var.. bide uzun süredir görüşemediğim kuzenimle kavuştuk diye başladı konuya uzun süredir görüşemediğin kuzenin bi çırpıda bunları güvenip nasıl anlattı
Doğru canım haklı olabilirsin mantıklı bencede..

Reactions: Tzk
İnsanlar karşı cinsle olan samimiyeti hoş görmemekte haklı galiba bir ilişki içindeyken şimdi anlıyorum

Evet haklısınız..Ben bu yönünü bu forumda anladım.demekki aslında karşılık görmek niyeti var belkide.off nasıl bir
Kendisini çok uzun dinledim.her detayı biliyorum.konuyu onun açmasını isterdim.ama birsuru prosedür var.okucam kendisine.Ben değilim ama niçin bu duruma takildiniz.assagilamak icinmi?

Uzun süredir gorusmesekte her gorustugumuzde sanki hiç uzak kalmamış gibi dertlesiriz.ben olsaydım emin olun benim dedim.mesele bu degilki.kizcagiza nasıl yardım edebilirim.fikrini nasıl değiştirebilirim onu dusunuyorum

Bu klasik numara oldu burada boyle ahlaksiz seylerini kuzenim yapti arkadasim yapti diye anlatiyorlar
Ben olsaydım kendim diye izah ederdim.Konuyu açan her türlü elestiriyede açık olmalı sonuçta.

Uzun süredir gorusmesekte her gorustugumuzde sanki hiç uzak kalmamış gibi dertlesiriz.ben olsaydım emin olun benim dedim.mesele bu degilki.kizcagiza nasıl yardım edebilirim.fikrini nasıl değiştirebilirim onu dusunuyorum
Ozaman yapacak bişey yok o kuzenden uzak duracaksın çünkü seni her türlü dinlemeyecek belki karşıdan bi yeşil ışık görmüştür.. çünkü hiç bir kadın EVLİ çoluklu çocuklu emin olmadan bu kadar cesaretli olamaz...
Bide hadi diyelim ki kabul etti karşıdakide ikiside gizli gizli fingirdeşiyorlar (yasak aşk diyemeyeceğim malesef çünkü öyle bışey yok insanları da bu pis şeyler dürtüyor)
Ve bunlar bi gün mutlaka ayrılacaklar adam ciddi anlamda birine aşık olucak kuzeninden ayrılacak..
Ee sonuç ne : düğünde halay başıda kadın olur artık birde tam altın takar kuzencigine ohhh oh kuzen kuzen devam ederler....
Ayrılınca tamamen kopmuş olamazlar asla akrabalar yani...
Adam evlenince karısına işte buda benim kuzen diye bi güzel tanıştıracak. Oysa ki bilmiyor karşındaki duran kadın hiçte masum bi kuzen değil mahremini kuzenim diyene açmış...
Allahım böyleleri ocaklardan ırak...

Kuzeninizin asik oldugunu soyleme amaci bir daha gorusmemek degil. Seni seviyorum bunu fark et demek ve karsi tarafin nabzini yoklamak. Sonra bir iliskiye baslamak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…