- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Niye kendisi internet kullanamiyor mu?İnsanlar yemiyor artik kuzenimin bir arkadasin...Ayrica herkese onun agzindan cevap verebilmen de ilginc geldiBen değilim ama benmisim gibi üzüldüm duruma..Dert etttim. Buradaki yazılanları kendisine soyliyeceim.
Ohaaa hiç senin gibide düşünmemiştim ha :))))Niye kendisi internet kullanamiyor mu?İnsanlar yemiyor artik kuzenimin bir arkadasin...Ayrica herkese onun agzindan cevap verebilmen de ilginc geldi
Bu klasik numara oldu burada boyle ahlaksiz seylerini kuzenim yapti arkadasim yapti diye anlatiyorlarOhaaa hiç senin gibide düşünmemiştim ha :))))
Olabilir mi acaba...
Konu sahibi evli misin dostum sen
Hmm olabilir eski konularına baktım çocuğu da var.. bide uzun süredir görüşemediğim kuzenimle kavuştuk diye başladı konuya uzun süredir görüşemediğin kuzenin bi çırpıda bunları güvenip nasıl anlattıBu klasik numara oldu burada boyle ahlaksiz seylerini kuzenim yapti arkadasim yapti diye anlatiyorlar
Evet haklısınız..Ben bu yönünü bu forumda anladım.demekki aslında karşılık görmek niyeti var belkide.off nasıl birSizin kuzen,aşkını itiraf edecek, "oo noo imkansız aşk,yasak aşk,senden uzak durmalıyım" türevinde zırlayacak,duygusal hareketler falan filan derken finalde karşılık görüp,tutkulu ve imkansız aşkları başlayacak...
Yoksa bi insan bunu niye dillendirir ki,sessizce uzaklaş adam gibi!
Kendisini çok uzun dinledim.her detayı biliyorum.konuyu onun açmasını isterdim.ama birsuru prosedür var.okucam kendisine.Ben değilim ama niçin bu duruma takildiniz.assagilamak icinmi?Niye kendisi internet kullanamiyor mu?İnsanlar yemiyor artik kuzenimin bir arkadasin...Ayrica herkese onun agzindan cevap verebilmen de ilginc geldi
Uzun süredir gorusmesekte her gorustugumuzde sanki hiç uzak kalmamış gibi dertlesiriz.ben olsaydım emin olun benim dedim.mesele bu degilki.kizcagiza nasıl yardım edebilirim.fikrini nasıl değiştirebilirim onu dusunuyorumHmm olabilir eski konularına baktım çocuğu da var.. bide uzun süredir görüşemediğim kuzenimle kavuştuk diye başladı konuya uzun süredir görüşemediğin kuzenin bi çırpıda bunları güvenip nasıl anlattı
Doğru canım haklı olabilirsin mantıklı bencede..
Ben olsaydım kendim diye izah ederdim.Konuyu açan her türlü elestiriyede açık olmalı sonuçta.Bu klasik numara oldu burada boyle ahlaksiz seylerini kuzenim yapti arkadasim yapti diye anlatiyorlar
Beklentisi yoksa neden soyluyor. Ayrica kuzene asik olmak ne demek, hem de evliyken hem de cocugun varken.
Evliyim çocugumda var.mesele ben değilim ama.Ohaaa hiç senin gibide düşünmemiştim ha :))))
Olabilir mi acaba...
Konu sahibi evli misin dostum sen
Ozaman yapacak bişey yok o kuzenden uzak duracaksın çünkü seni her türlü dinlemeyecek belki karşıdan bi yeşil ışık görmüştür.. çünkü hiç bir kadın EVLİ çoluklu çocuklu emin olmadan bu kadar cesaretli olamaz...Uzun süredir gorusmesekte her gorustugumuzde sanki hiç uzak kalmamış gibi dertlesiriz.ben olsaydım emin olun benim dedim.mesele bu degilki.kizcagiza nasıl yardım edebilirim.fikrini nasıl değiştirebilirim onu dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?