- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Akraba evliligine karşıyım ama tabiki olabilir eğer ilginiz yoksa uzak durun boşuna ümitlenmesin derim ama hoşlanıyorsanız bekleme de kalın yada açıkça sorun.Öyle bi düşüncem yok ben daha önce nişanlandım o benim nişanlımı gördü ben onun sevgilisiyle tanıştım bu nasıl düşünülür ki sadece gece gece seni sararım fln diye bi mesaj almak şaşırttı uykumu kaçırdı
Artık kahkaha atıyorum inanin ki ben de :)))))
Sen de bos görünmüyorsun açıkçası:) ne diyelim hayirlisiKendisini karakterini hep çok beğenmişimdir hasta olduğumda başımda beklediği bile oldu . Ama bu anlamda hiç düşünmedim ki
Evet gayet hoşlanıyor sizden onu anlıyoruz artık,sizinde gönlünüz varsa niye eliniz kolunuz titriyor anlamadım açıkça sorun,açılınca da birbirinize başlamak istiyorsanız bir ilişkiye başlarsınız,seversiniz nedir yani bu kadar kasılmayın.
Hayır hiç yok akraba evliliği
benim ailemde de yok. biri böyle bir şeye kalkışsa ciddi de tepki görür.
dolayısı ile niyeti bozan bile cesaret edemez
bu kuzende nereden geliyor bu cesaret?
bence bu mesaj biraz amacını aştı,
insanın her zaman yanında senin gibi bir abisi olması çok güzel, teşekkür ederim yaz,
mesafeni de koy.
Kendisini karakterini hep çok beğenmişimdir hasta olduğumda başımda beklediği bile oldu . Ama bu anlamda hiç düşünmedim ki
Bu kuzen teyze oğlu mu?Bugun instagramda denk gelen bir yazıyı beğendim zor zamanda kimse yanında olmadı fln diye duygusal bi söz .
Ve kuzenim bunu atıp bana" ben yanında olurum istersen her anında ilgimle şefkatimle sevgilimle ve kollarımla sararım seni " yazmış bende nasıl yani ne demek istiyosun dedim ve bana ben itmem meşgul olmam ihtiyacın olduğunda yanında olurum diyorum dedi ve bende zaten her ihtiyacım olduğun da yanımdasın fln yazdım oda konuyu değiştirdi kızlar elim ayapım titriyo evet her zaman dertleşirdik her zaman yanımda olurdu ama bu olayın üstüne bu şekilde bi mesaj almak beni bi tuhaf etti direk soracaktım benden mi hoşlanıyosun diye ama şaşırdım kaldım siz ne diyosunuz
Unutamıyorum şuan oyuzden yeni konu açtım eski konumda bu https://www.kadinlarkulubu.com/foru...da-bana-asik-oldugunu-soyledi.1108627/page-15
Bu kuzen teyze oğlu mu?
Hep abi derim zaten ama günlük kpnuşma dilinde değildi konuşma tarzı uzun uzun ve özenliydi
E diğer konunun başlığı zaten kuzenim bana aşık olmuş diye yazıyor..
Hayır önceki konu da bir sürü mevzu oldu akraba evliliğiyle ilgili bilinçli bir şekilde konu açıyorsunuz gibi geldi bana, kuzenin öyle bir niyeti varsa bile bu üslûpla yaklamasmazdı diye düşünüyorum.
yaş farkı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?