Kuzenimin attığı mesaj 2 artık şaştım kaldım benden mi hoşlanıyo ?

Akraba evliligine karşıyım ama tabiki olabilir eğer ilginiz yoksa uzak durun boşuna ümitlenmesin derim ama hoşlanıyorsanız bekleme de kalın yada açıkça sorun.

Evet gayet hoşlanıyor sizden onu anlıyoruz artık,sizinde gönlünüz varsa niye eliniz kolunuz titriyor anlamadım açıkça sorun,açılınca da birbirinize başlamak istiyorsanız bir ilişkiye başlarsınız,seversiniz nedir yani bu kadar kasılmayın.

Bende karşıyım ama görüyoruz bunları oluyo evet . Ama ne demek istiyosun dediğimde net bi cevap vermiyo böyle sanki ben kötü düşünüyomuşım ggibi oluyo . En son mesajı kendini yalnız hissteme diye yazdım sadece oldu hani dert ortağıymış gibi

Hayır hiç yok akraba evliliği

benim ailemde de yok. biri böyle bir şeye kalkışsa ciddi de tepki görür.
dolayısı ile niyeti bozan bile cesaret edemez

bu kuzende nereden geliyor bu cesaret?
bence bu mesaj biraz amacını aştı,

insanın her zaman yanında senin gibi bir abisi olması çok güzel, teşekkür ederim yaz,
mesafeni de koy.

Oldukca yuksek reyting alan bir onceki konunuzda kuzenin size yurudugune topluca hemfikir olmustuk. Ancak siz kuzenin attigi ic gıcıklayıcı, gelecek vaadedici mesajlara hala şok olup, uykusuz kalmak yerine madem bu kadar istemiyorsunuz ???!!! ne diyosun oglum sen kendine gel biz kardesiz aloooo yazmiyorsunuz acaba?

Hep abi derim zaten ama günlük kpnuşma dilinde değildi konuşma tarzı uzun uzun ve özenliydi

Kendisini karakterini hep çok beğenmişimdir hasta olduğumda başımda beklediği bile oldu . Ama bu anlamda hiç düşünmedim ki

Sanki var gibi sizde de...
Hani ayan beyan, onunki kadar iddialı degil belki ama zihninizde gerilere attığınız ve bu diyaloglar sebebiyle gün yüzüne çıkan bir duygunuz var bence.

Iyice ölçüp tartın derim.
Ters giden ilk hamlede sadece siz degil ebeveynleriniz de papaz olacak

Şaşıracak birşey yok; kuzenin senden hoşlanıyor ve adım atmış.
Geri kalanı sende bitiyor..
İstiyorsan cilveleşip devamını getirirsin yok istemem diyorsan; kestir at. Bu tarz muhabbetlerinden hoşlanmadığını söyle.
Ama böyle ortada gitmen; istemem yan cebime koy havası yaratıyor.

Hayır önceki konu da bir sürü mevzu oldu akraba evliliğiyle ilgili bilinçli bir şekilde konu açıyorsunuz gibi geldi bana, kuzenin öyle bir niyeti varsa bile bu üslûpla yaklamasmazdı diye düşünüyorum.

Bu kuzen teyze oğlu mu?

Hep abi derim zaten ama günlük kpnuşma dilinde değildi konuşma tarzı uzun uzun ve özenliydi

sizin kafanız karışmış gibi...
benim hayatımda kuzenlerim kardeşlerim gibi. o yüzden bu konuda kafa karışıklığına mahal yok bana göre...
ama sanırım sizde durum böyle değil.
abi diyorsanız yine diyin, mesafenizi de koruyun.
yok size göre oluru varsa, bilmiyorum ne yapılır. kuzen sonuçta

Gerçekten bi art niyetim yok yakı cevreme anlatamayacağım bi konu o yüzden alelacele buraya yazdım
Hayır önceki konu da bir sürü mevzu oldu akraba evliliğiyle ilgili bilinçli bir şekilde konu açıyorsunuz gibi geldi bana, kuzenin öyle bir niyeti varsa bile bu üslûpla yaklamasmazdı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…