Kuzenimin attığı mesaj 2 artık şaştım kaldım benden mi hoşlanıyo ?

Vallah senin kuzenin niyeti bozuk kendini dikkat et onunla da fazla muhatap olmamaya calis aileden biriyle evlenmek cocuklarda %70 sakat dogma ihtimalleri var mutlaka, yine de akraba evliligi ne bileyim biz sicak bakamiyoruz benim de öyle bi kuzenim vardi herseyime karisiyordu bi anlam veremiyordum bi tirladim sen kimsin ki benim hayatimi kiyafetim olsun disari cikmak icin olsun arkadaslarim olsun onu bi tek annemle babam karisabilir hayatima dedim sen kimsin ki dedim falan bi kavga ettik bi 3 seneye görüsmedim o da sevdigiyle evlendi bende sevdigimle evlendim gene konusmaya basladik cok sükür dedim kuzen halimize döndük ya karismayan saygili olan

Konu bana çok tanıdık geldi ya. Çok yakın bir arkadaşıma teyzesinin oğlu böyle şeyler söyler hediyeler gönderirdi. Uzun bir aradan sonra arkadaşımla buluştuğumda sevgili olduklarını öğrendim, kuzeniyle. Şimdi Allah bağışlasın 3 aylık bir bebekleri var. Bana ters akraba evliliği vs. Ama olmayan şeyler değil. Sizin de ilgi hoşunuza gitmiş gibi.

o zaman abi diye hitap ediyorsun diye düşünüyorum. bence hiç Oluru yok, sizin çevrede de hoş karşılanmayacagini söylemiştin daha önce yorumlarda. o nedenle yaptığı yanlış. insan kardeşini rüyasında sevgilisi olarak görmez. Yani aşk böyle bir şey değil onu anlatmaya çalışıyorum. kalbime mukayyet olamadım vuruldum durumları filmlerde olur ancak. kuzenin yaptığı şey kardeşe yan gözle bakmak benim bakış açıma göre. Bu sebeple, yerinde olsam bir süre ona cevap vermeyi keserim veya kısa, net ve ciddi cevaplar yazarım. araya mesafe koyarım. abi kelimesine daha bir vurgu yaparım ve bir daha böyle bir imada dahi bulunacak olsa onun yaptığı gibi dolaylı yoldan cevabı yüzüne çarparım. kuzeninin karakterini beğendiğini söylemişsin bir de, bence bu adamın karakteri bile yok. insan birlikte büyüdüğü insana bu gözle bakamaz nokta.

Benim kuzenim de benden hoşlanıyordu. Olamaz böyle şey duymayım bir daha dedim. Zamk gibi yapıştı. Gitmiş babamla konuşmuş neler neler. Bulunduğum şehre gelmiş çıkmadım karşısına babamı aradım. Bunların evine gitmiş ortalığı ayağa kaldırmış. Of ay hala ailesiyle aram kötü konuşmam gelip gitmem. Zaten baba tarafıyla aramız kötü tüy dikti pis. Tabi 10 yıllık mevzu nereden baksan. Bizim ailede yaşadığımız yerde kuzen evliliği çok normal yabancı aileden evlenmek anormal diyeyim. Şu kuzen konuları hep tepemin tasını attırır. Sizden hoşlanıyor bu net. Hoşlanan erkek kipirtilari bunlar nerde olsam tanırım hep böyle g.tünde kurt varmış gibi kıvrana kivrana mesaj atar saçma bahanelerle sevkat/ iyi niyet gösterisi sergilemeye çalışırlar. Sempatik gelip gelmemesi kızın hoslantisiyla doğru orantılıdır.

ne demek istiyosun diye sormayın sizde,direk bana karşı hoşlantı mı var içinde söyle de bileyim,uzatma istersen diye sorun.sanki sizi yanlış düşünüyormuş gibi hissettiren de o üstelik ortada bişey yoksa bile. oluru varsa olur zaten duygularınızı bastırmayın,ha yok bende karşıyım diyorsunuz o zaman yine de sorun öğrenin hoşlanıp hoslanmadigini sonra da,ben uygun bulmuyorum bu durumu, kabul edemem der aranıza mesafenizi koyarsiniz diye düşünüyorum

Önceki konuyu da okuyup yazmamıştım ama açtığınız konularınızda evet sizden hoşlanıyoru duymak istiyomuşsunuz gibi geliyor.
Hoşalnıyorsa nolacak mesela? Hoşlandığını hissedip uykusuz kalmak nedir? Belli ki seninde niyetin var aranızda bir çekim var, kuzende ondan cesaret alıp gece gece mesaj atıyor.
Yok ben kesinlikle istemiyorum diyosan abi niye flört ediyomuşuz gibi konuşuyosun gecenin bu vaktinde, sarhoş musun de. Bitsin yani.
İlanı aşk etsin diye soru sorup durma adama.

Bence aklıniz karıştı. Siz de boş değilsiniz gibi. Şahsen benim kuzenim yazsa hayırdir derdim.

Diğer kuzenlerine tavrı nasıl ? Gerçi bu kadar sasiriyorsaniz demek ki yeni yeni böyle davranmaya başlamış , alışkın olmadiginiz bir şey. Rahatsizsaniz belli edin , edemiyorsaniz hoşlandığıniz başka bir çocuk olduğundan falan bahsedip uzaklaştırın.

eğer gönlün varsa karşılık ver ama yoksa kestir at... kuzen değil yabancıda olsa böyle yapmak gerek duygularla oynayıp ah almanın anlamı yok.

Ben anlamadım sizin niyetinizi. Eger istemiyorsaniz vurguyla abi demey devam edin

Ben akraba evliliği doğrudur/değildir vs tarzı bir yorum yapmıycam, polemikler hiç bana göre değil. Ama net olarak söyleyebilirim ki her şey sizin düşündüğünüz gibi, kuzeninizin size ilgisi çok bariz. Ve bir çok arkadaş da söylemiş zaten, bu ilginin sizin hoşunuza gittiği de hissediliyor. O yüzden artık konunun bu kısmını geçin ve siz ona ne cevap vereceksiniz, bununla ilgili karar almaya bakın.

Şimdi yeme bizi şaştım kaldım aaa hiç beklemiyordum falan diye. Durumun sen de gayet farkındasın. Senin de bence kuzeninde gönlün var ya da kuzeninin sana olan ilgisi hoşuna gidiyor. Hangisi daha kötü bilemiyorum. Yıl olmuş 2019, 1950lerde köyde falan yaşıyor olsan da tek görüşebildiğin karşı cins kuzen olsa ya da ailen miras dışarı gitmesin diye seni dışarıdan insanlara vermese hadi neyse. Artık insanlar sosyal medyada binlerce kilometre öteden sevgili bulabiliyor yahu, bunca insan yokmuş gibi "Kuzenim benden mi hoşlanıyor" falan bunlar çok abes yani. Kusura bakma.

Bence sizeböyşebir şey sölemeden deki bi arkadasım var kuzeni aşık olduğunu yazmış ne kadar ayıp terbiyesizlik yaz.Böyle bişeyi size anlatmadan önünü tıka.Ne kadar ayıp düşünsene senle ben olacak şeymı biz kardesız yaz .Sonrada birineaşık oldum de yaşandan.Ne kadar ayıp yaaa .Ağzına tıka.Ne kadar terbıyesızler var bu dunyada fln de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…