- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
yaş farkı nedir?
Vallah senin kuzenin niyeti bozukBugun instagramda denk gelen bir yazıyı beğendim zor zamanda kimse yanında olmadı fln diye duygusal bi söz .
Ve kuzenim bunu atıp bana" ben yanında olurum istersen her anında ilgimle şefkatimle sevgilimle ve kollarımla sararım seni " yazmış bende nasıl yani ne demek istiyosun dedim ve bana ben itmem meşgul olmam ihtiyacın olduğunda yanında olurum diyorum dedi ve bende zaten her ihtiyacım olduğun da yanımdasın fln yazdım oda konuyu değiştirdi kızlar elim ayapım titriyo evet her zaman dertleşirdik her zaman yanımda olurdu ama bu olayın üstüne bu şekilde bi mesaj almak beni bi tuhaf etti direk soracaktım benden mi hoşlanıyosun diye ama şaşırdım kaldım siz ne diyosunuz
Unutamıyorum şuan oyuzden yeni konu açtım eski konumda bu https://www.kadinlarkulubu.com/foru...da-bana-asik-oldugunu-soyledi.1108627/page-15
o zaman abi diye hitap ediyorsun diye düşünüyorum. bence hiç Oluru yok, sizin çevrede de hoş karşılanmayacagini söylemiştin daha önce yorumlarda. o nedenle yaptığı yanlış. insan kardeşini rüyasında sevgilisi olarak görmez. Yani aşk böyle bir şey değil onu anlatmaya çalışıyorum. kalbime mukayyet olamadım vuruldum durumları filmlerde olur ancak. kuzenin yaptığı şey kardeşe yan gözle bakmak benim bakış açıma göre. Bu sebeple, yerinde olsam bir süre ona cevap vermeyi keserim veya kısa, net ve ciddi cevaplar yazarım. araya mesafe koyarım. abi kelimesine daha bir vurgu yaparım ve bir daha böyle bir imada dahi bulunacak olsa onun yaptığı gibi dolaylı yoldan cevabı yüzüne çarparım. kuzeninin karakterini beğendiğini söylemişsin bir de, bence bu adamın karakteri bile yok. insan birlikte büyüdüğü insana bu gözle bakamaz nokta.
ne demek istiyosun diye sormayın sizde,direk bana karşı hoşlantı mı var içinde söyle de bileyim,uzatma istersen diye sorun.sanki sizi yanlış düşünüyormuş gibi hissettiren de o üstelik ortada bişey yoksa bile. oluru varsa olur zaten duygularınızı bastırmayın,ha yok bende karşıyım diyorsunuz o zaman yine de sorun öğrenin hoşlanıp hoslanmadigini sonra da,ben uygun bulmuyorum bu durumu, kabul edemem der aranıza mesafenizi koyarsiniz diye düşünüyorumBende karşıyım ama görüyoruz bunları oluyo evet . Ama ne demek istiyosun dediğimde net bi cevap vermiyo böyle sanki ben kötü düşünüyomuşım ggibi oluyo . En son mesajı kendini yalnız hissteme diye yazdım sadece oldu hani dert ortağıymış gibi
Bence sizeböyşebir şey sölemeden deki bi arkadasım var kuzeni aşık olduğunu yazmış ne kadar ayıp terbiyesizlik yaz.Böyle bişeyi size anlatmadan önünü tıka.Ne kadar ayıp düşünsene senle ben olacak şeymı biz kardesız yaz .Sonrada birineaşık oldum de yaşandan.Ne kadar ayıp yaaa .Ağzına tıka.Ne kadar terbıyesızler var bu dunyada fln de.Bugun instagramda denk gelen bir yazıyı beğendim zor zamanda kimse yanında olmadı fln diye duygusal bi söz .
Ve kuzenim bunu atıp bana" ben yanında olurum istersen her anında ilgimle şefkatimle sevgilimle ve kollarımla sararım seni " yazmış bende nasıl yani ne demek istiyosun dedim ve bana ben itmem meşgul olmam ihtiyacın olduğunda yanında olurum diyorum dedi ve bende zaten her ihtiyacım olduğun da yanımdasın fln yazdım oda konuyu değiştirdi kızlar elim ayapım titriyo evet her zaman dertleşirdik her zaman yanımda olurdu ama bu olayın üstüne bu şekilde bi mesaj almak beni bi tuhaf etti direk soracaktım benden mi hoşlanıyosun diye ama şaşırdım kaldım siz ne diyosunuz
Unutamıyorum şuan oyuzden yeni konu açtım eski konumda bu https://www.kadinlarkulubu.com/foru...da-bana-asik-oldugunu-soyledi.1108627/page-15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?