Kuzenimin attığı mesaj 2 artık şaştım kaldım benden mi hoşlanıyo ?

Gercekten dusunmeyen, bu duruma kesin karsi olan biri, o benim kuzenim, kardesim gibi olur mu oyle sey asla olmaz gibi seyler soylerdi. Ben onun sevgilisini gordum o benim nisanlimi gordu nasil olur diyosunuz siz, sizin de gonlunuz var bu kuzende

Bizim buralarda kuzen kardeştir. Sizin oralarda da öyle mi? Öyleyse bir höst deme zamanı gelmiş kuzene. Dozu arttırarak geliyor çünkü. İlk konunuzu da biliyorum. Belki samimiyetten, kendiyle dalga geçer gibi anlamıştır o rüya meselesini diye, hemen hoşlanıyora yormamak gerektiğini düşünmüştüm ama bu son mesajında sizin ağzınızı aradığı, niyetinin farklı olduğu kabak gibi ortada.

Bana göre illaki seviyor hoşlanıyor anlamında degil. Şuan sevgilisi yoksa sizle yakınlık kurarak dert ortayı vb. İfadelerle yakınlaşmaya çalışıyor olabilir..İşin ileriye gideceğini sanmıyorum. Tek sebep kuzeninin hormonları bence.

Bu mesajla da emin oldum gibi kuzen baya baya ilgili sana karşı.
Hiç bir fırsatı kaçırmıyor bu konuda iletişim kurmak için..

Sen eğer istemiyorsan hiç anlamıyormuş gibi yapmaya devam et. Sözlerini dalgaya al. Senden ışık gördüğü zaman açılabilir.

Kafan karışmış belli ki. Ama emin ol hiç uygun bir durum değil. Kapılmaya zemin hazırlama.

Bizim bir jenerasyon üstümüzde kuzen evliliği çok yaygındır.
Ama en son teyzemin oğlu ve dayımın kızı evlenmek istediklerini söyleyince olay olmuştu.
Kardeş gibi büyümediler hep farklı şehirlerdelerdi ama yine de çok tuhaf karşılandı. Anne babalar diretse de onlar istedi ve evlendiler. Kızın bir abisi hala tepkili görüşmüyor.

Dünyada aşık olunacak milyarlarca insan varken neden kuzen yani?

Ulkemizde akraba evliligi cok.benim kuzenlerle ilgilide basima geldi bu tarz seyler ben konuyu direk ben akrabayla evlenmeme getirdim ve kapadim.suan evliyim tabiki akraba olmayan biriyle.onemli olan sizin his ve dusuncelerinz olmayacak bisey degil kuzen evliligi cok gordum ben

oha yaa
kardeş sayiliyosunuz farkindami acaba
sizin yerinizde olsam akraba evliliginin zararlariyla ilgili bir makale yollarim kendisine

Kuzeninin niyeti belli de senin niyetini çözemedim ben. Eski konunda herkes söyledi zaten kuzeninin niyetini, e burda açık açık kendi de söylemiş. Sen ne istiyorsun peki?

yazdıgı şey gece beni uyutmadı yazmıssınız bi yazınızda. Allah aşkına yasak bi kuzen aşkı başlamasın. Dünyada erkek mi kalmadı yahu

Kuzen kardeştir algısı bana göre yanlış. Ama sadece şunu söyleyebilirim tıpta kuzen ilişkisi ensest sayılıyor.
Ayrıca böyle bir ilişkiyi göze alıyorsanız ailenin her durumda işin içinde olacağını da unutmayın.

Yani sizde bos degilsiniz ama adim atmaya korkuyorsunuz cünkü hala emin degilsiniz dogru mu anladim?

Hasta olduğumda kuzenim başımda bekledi demişsin bir yerde iyide kuzen bekler hasta olunca bu anormal değil ki. Demek ki sende olaya romantik bakmışsın. Gönlün varsa ne olur diye soruyorsun sen bence. Mesela ben bir 3,4 yıl önceydi hasta oldum bayıldım duyan kuzenler geldi ama hiçbirinin bana aşık olduğunu düşünmedim. Çünkü gönlüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…