Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

yok anacim yok anlamiyirlar. . hic cevap verme . ben vermeye vermeye kurtuldum . ebru iki erkek annesi ise annesidir nedir yani . babannemin de 10 coxugu varmis valla kuzenin biraz geri kalmis amcamlarin14 coxugu var .
Ağladim artık o fotoyu atınca sinirimden
Resmen sende bi eksiklik var demek istiyor
Ebru dediği kız benden 10 yas kucuk
Üsenmemiş inst dan ekran goruntusunu alıp bana yollamaya

benim de lise arkadasim vardi . dugununde esi calmis bu sarki soylemis face koymus . ben de msndey yillar sonra karsilastik nasilsin bile demeden videoyu izlesene begendin.mi begensene dio cok sasirdim . kendini yuceltmek icin beni kullanan bi insan arkadasim olamaz ugrasamam yani . hic nosu yok . ortak yerleee gitmem .

ha beni vatsaptan bu sekilde rahatsiz edenleri de engelledim cok guzel oluyo yaa :)

uzulme yaa . bu kuzenin bence tam.bir enneagram tip2 . yapacak.bisi yok huyu boyle.

inadina inadina . ben olsam simdiye kadar susamazdim .Allah yardim etsin

Cnm sakin ola ki kuzenine bizim cocugumuz olmuyo sorun var vs. Gibi seyler soyleme sakın. Kimseye yaralarini gosterme cunku seni vurmak istediklerinde ilk ordan vuruyorlar. Birak istedigi kadar foto yollasin cevap verme bu kim diye sorma ilgilenme mumkun oldugunca da az gorus bu fesat insanla. Bu arada hamile kalirsan onuda soyleme burak karnin sisince ogrensin.

Yok sorun oldugunu asla soylemem
Dedim ya kendisinin cocugu olmasa kahrından ölürmüş
Onun için cok buyuk bir dert çnk bana acıyarak yazıııkkk falan diye bakar
Hamile kalsam da evet soylemıycem
Neden sölemedin derse de aa ne bilim söylemedim mi aklıma gelmemiştir faln diyeceğim:))))

eceezgi ayni sehirde misiniz?

Su insanlarin "bir tek ben cocuk dogurdum" triplerine sinir oluyorum gercekten. Sanki dunyada onlardan baska kimse dogum yapmamis kimse cocuk buyutmemis.

50 gunluk bir bebegim var ve hicbir sosyal medyada resmini paylasmadim. Sadece gun icinde babasina resim ceker yollarim.

Evet bu cocuk benim en degerlim benim icin bir tane ama herkes icin oyle olmak zorunda degil ki.

Bunalmakta haklisiniz bence biraz tavirli ve mesafeli davranin. Hep sorun yokmus gibi davranirsaniz birden fena patlayabilirsiniz. Bu daha kotu olur. Biraz artik bebek muhabbettinden sikildiginizi belli edin bence karsi tarafa.

Arada soyluyorum
Cocukları sevmıyorum diyorum
Ve yolladıgında abartı sevgi tepkileri vermıyorum
Bu sadece ben dogurdum diye düşünmüyor bence
Herkes doğurdu bi sen doğuramadın demek istıyor((
Youtubeden tanımadıgı insanların doğum videolarını bile atıyo
Her arkadasi hamile kaldıgında bana haber verio
Son fotosu da işte ebru iki erkek annesi yazması eksiklik sende demek değil mi

Allah evladınızı bagıslasın
Sağlıklı uzun ömürler versin

yok anacim yok anlamiyirlar. . hic cevap verme . ben vermeye vermeye kurtuldum . ebru iki erkek annesi ise annesidir nedir yani . babannemin de 10 coxugu varmis valla kuzenin biraz geri kalmis amcamlarin14 coxugu var .
Begenmiş durumumu:))
Demek ki anlamamıs cidden

Bu zulmü bana iki kızkardeşimde yapıyor
Çocuğum olmayacağı aşikar ama durmuyor böyle insanlar
Resimleri videoları sile sile içim tükendi, açıkça bozduğum zamanlarda çok olmuştur
Yok olmaz onların çocuklarının s.... bile herkes görmek zorunda =))

Hadi ya sizin durumunuz daha da üzücü
Kızkardes olarak daha düşünceli olmalılar

Hadi ya sizin durumunuz daha da üzücü
Kızkardes olarak daha düşünceli olmalılar

Nerdeeeee=)))
Çocuğun yoksa yeğenlerini sev gibi tuhaf bir bahaneleri var, çocuk sevmek zorundaymışım gibi =))
Yeğenlerime bayılırım aslında, ablam boşandığı için kızını birlikte büyüttük, tam anne yarısıyım yani
Ama bu küçüklerin çocuklarından içime ikrah geldi artık =))
Günde bin kere, resim , video olmadı ses kaydı, üstelik en küçük kardeşim yine hamile bir de ultrason resimleri falan çıktı başımıza =)) Gülüyorum artık napim, elden bir şey gelmiyor, kötü niyetli değiller deyip kendimi susturuyorum

Evet cocuk sevme zorunluluğumuz var
Sizdefr mi sıkıntı var yoksa düşünmüyor musunuz?
Sizin yıne günde bi iki tane imiş
Benimki buyugun krese giderken servis bekleyısınden, küçüğün kahvaltı saatınden baslıyo yatana kadar
Günde en az 20-30 resim atıyor
Ben cocuklardan soğudum hatta fobi haline geldi
Kendim bebek istiyorım ama öyle bi hale geldim ki acaba kendi bebegimden de sıkılır mıyım diyorum bazen

Ben de ayda bir kızımın 2, 3 resmini arkadaşıma gönderiyorum. Şimdi düşündüm acaba üzdüm mü onu diye. Eşiyle 2 yıldır ayrı yaşıyorlar. Sanırım biraz daha dikkatli ve ince düşünmem lazım. Bunu farkettirdiğiniz için önce teşekkür ederim. Size de madem istiyorsunuz en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar diliyorum. Kuzeniniz biraz aşırıya kaçmış sanırım. Altında kötü niyet yoksa bile can sıkıcı bir durum. Şakayla karışık söylemek en mantıklısı sanırım.

Toplumumuzda ne yazık ki insanların işlerine burun sokmak var.Bebek de bebek diye tuttururlar bebek doğar ikinci nerede diye tuttururlar.
Kendi kızlarının/oğullarının fotolarını durmadan atanları da hiç sevmem.O an kızı ona çok tatlı geliyor ve sizi çok sevdiği için sizle paylaşmak istiyor olabilir.
Sorun olduğunu söylememişsiniz fakat anlamışlardır veya arkanızdan bir iki fısıltı gıslanmışlardır çocuğu olmuyordur vs diye düşünüyorum.
Çok fazla kaale almayın insanları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…