Anne olmak için kendimi imkansız görmüyorum kiece ezgi hanim, sizin siz olmak adina gectiginiz yollari bilemem. dolayisiyla aynaya baktiginizda ne hissettiginizi anlayamam. kuzeninizin yansimasi bana bu gorunur, size o.
anne olmasi imkansiz olan, bu sebeple daha 18 yasinda avukata vasiyet hazirlatmis bir kadinim. olur da annem ile ayni anda olursem mal mulk sevdiklerime kalsin diye...
hic beklemedigim bir anda anne oldum.
doktorlar benden cok hayrete dustu.
demem su ki; anne olmayi bilinc altinda arzu ediyor ama zahirdeki imkansizligina kapilip zirh giyiyorsaniz uzerinize, tez vakitte selamet ile sifalanin. Yok eger gercekten annelik ile uzaksa yolunuz... O vakit temenni ederim ki civarinizdakiler selimlik ile aydinlansin.
iyi geceler dilerim.
İşte sen de samimi ol onunla, bir başka arkadaşını çekiştiriyormuş gibi yap... Düşünür, anlar hatasını...Fff whasap grubu olusunca aniden gruptan ayrılıyorum:))))
Bu kuzen de yaptıgı yemegi yollar
Çamasırında leke kalsın yıkanınca onu yollar
Kocası koltukta uyuyakalsın onu yollar:))
Yok valla en basında anladımBastan okurken bir korku kapladi mi icini :) yerinden dogruldun mu bi noluyoz diye :) ne zaman anladın durumu en sonda mi :)
Bazen diyorum kendisineÇok münasebetsiz bi kadınmış kuzenin
Bence samimiyet değil nispet yaptığı.. ' Kocamın yanına yatacam, 10 ar bebek pozu hergün ' kısmı mesela..
Ama o kadar mutlu mesut olsa senin hayatını bu kadar merak etmez
Bence çocuklardan bunalmış
Sizin başbaşa olmanızı özgür olmanızı çekemiyor
Deseydin ben sana üçüncü ne zaman diyor muyum, herkesin hayatı tercihi kendisini bağlar
Görgüsüz
Allah gönlünüzden geçeni hayırlı ise nasip etsin.
Yok canım soylememSakın söylemeyin durumu keşke zamanı geri alsam Onan aldığım doktor tavsiyelerini ilaçla tavsiyeleri bitkisel şu iyi gelir bu iyi gelir bunalım normal bi insan gibi davranmiyolar gerçekten yolda biri görse tedavi nasıl gidiyo diye sorar oldu e iyi gitse Karnım burnumda olurdum dimi sakin kimseye bu konuda yüz verme kapatabiliyosan kapat agizlarini
Bir kere ile kaldı mi :)) devamı geliosa fenaBebek gene iyi benim eltimdede kendi reklamini yapma varbir keresinde resmini atib ayna ayna soyle bana benden guzel elti varmi bu dunyada diye yazmisdi
Deseydin belli zaten o haplar sende kafa yapmışBazen diyorum kendisine
Bana doğum videoları falan attıgında
Sen 3. Yü doğur diyorum
Kocam cok fena zaten falan diyor
Hapı bi gün içmesem kesin hamile kalırım diyor
Malesef geliyor.kendine asik biri.kirmakda istemiyorum.bir kac kere ima ettirdim ama anlamadi.yada anladiysada bilemiyorum.sinir bozucu bir sey ama.Bir kere ile kaldı mi :)) devamı geliosa fena
Insanin sevesi varsa bile sevmez. Bu ne ayol zirt pirt. Sorunlu bir kisilik bence. Ben olsam samimiyeti azaltirdim. Anlar o da essekk degil ya.sanmıyorum çocukları ile gurur duyoyor hep böbürlenıyor
cocuk aglıuor mesela whatsaptan bana sesli mesaj yolluyor bebegın ağlama sesını :))) ben ne yapacaksam
kızlarının videosunu cekıyor arkadan da kendısı konuusyor guzel kızlarım benım akıllı kızlarım benım vs
ya cocuklara cok pasaklı bakıyor agızları yuzlerı hep pis
daha da soguyorum ama ses edemıyorum
Ben de 2.yi yapanlari anlayamiyorum
sozum meclisten disari ama delirmis olmalari lazim
insan niye bu zulmu 2.ci kez yasamak ister...
uysal sayilan bir bebegim olmasina ragmen buyuk lafima tovbe ama evlerden uzak....
uremek cok da matah birsey degil...aksine cok sey goturuyor insandan...
Canım tüp bebek için cok erken dedi dr
Önce bitkisel uygulamalar verdi
O da olmaz ise proxeed diye bir ilaç varmıs onu kullanacak eşim
O da olmazsa aşılama
Tüp bebek için cok erken dedi
Bu bitkisel yontemler ve proxeed ileri hareket sorununu cozuyormus
Biraz da boyle deneyelım bakalım
Rabbimin bildiği birsey vardır
Olmasa da hersey Allahtan
Teyzenizin kızının yaptığı nisbet değil siz bu konuda eksik hissettiğiniz için bu kadar alıngan ve konuyu bambaşka boyuta taşıyıp farklı bir açıdan bakıyorsunuz.Kızlar selam.
Burada da birkaç kere yazdım ama artık çok bunaldım inanın.
2 yıldır bebeğimiz olmuyor eşimle.
Ben Allahın bir taktiri olarak bakıyorum, zamanı vardır diyorum, bir bildiği vardır diyorum.
Yaşım 35
Eskiden 20 li yaşlarda sokakta bır bebek gorsem cok severdım , dokunmak isterdım , ilgilenırdım vs.
Son 4-5 yıldır içimde insanların cocuklarına karsı bır sempati duymuyorum.
Yani öyle sokakta görüp ayyy ne tatlı vs vs yapmıyorum , belki de yaşımla alakalı bir durum bu.
Eşimi çok seviyorum ve anne olmayı da tatmak istiyorum.
1 yıl hıc korunmadık eşimle ama bebeğimiz olmadı.
1 yıl evvel dr a gttik ve eşimde sperm ileri hareket azlığı çıktı , olması gerekenden daha düşükmüş ileri hareket oranı.
Şuanda bitkisel yollardan çözmeye çalışıyoruz bu durumu olmazsa ilaç kullanacak eşim.
Neyse benim sorunum çok yakın bir kuzenım var,
bebekliğimden beri hiç kopmadık ve bu cocuk mevzusu dısında ona takmıs oldugum bır durum yok.
İlk kızı doğdugunda ben eski eşimden yeni ayrılmıştım, o zamanlar zor donemler gecırıyordum ve kuzenle msn de goruntulu konuusyorduk bazen.
Bebeğine cevırırdı kamerayı sen izle ben gelıcem falan derdi, sanki ben cok meraklıymısım gbi.
Kırmamak adına bazen izlerdim ne tatlı falan derdim.
Snr ben eşimden ayrılmanın acısını cekerken o bana kocam geldi , kocamın yanına yatıcam hadi gorusurz falan der msn kapatırdı.
İlk cocugu dogdugundan berı gunde en az 10 kere kızın fotosunu atar.
Bazen naber napıyorsun yazarım kızın altını değişirken resim atar, kız banyoda iken resim atar, kızı krese yollar servis beklerken resım atar.
Sanki ben bebeğin babasıyım!!!!
Bu arada kıza teyzem baktı , teyzem kıza mama yedırıken resım yollar, işte teyzemle kız yanyana uyurken resım yollar. Telefonumdan süreklı onların resımlerını siliyorum sil sil bıtmıyor.
İki sene snr ikinciyi doğurdu bu kuzenim , şimdi ona başladı sürekli foto foto artık bıktım,
Bazen bana annelik çok başka sen hiç anne olmayacak mısın, anneliğe hiç özenmıyor musun falan der.
Çocugu olmayanlar için mesela sorunları mı var problemleri mi var falan der, yani kuzenımın cocugu falan olmasa intihar falan edermiş sanırım o yapıda bir insan.
Bu yüzden ben de bana sülalece acıyarak bakmamaları için bizde sıkıntı var demedim.
Düşünmuyoruz bana zor gelıyor çocuk durumu dedim.
Mesela demın estetık amelyatından konusuyorduk hemen durumu sezeryana getirdi
Bazen bana tanımadıgım ınsanların doğum videosunu yolluyor
ne bu dıyorum işte youtubede baksana ne tatlı falan dıyor
etkılenmedın mı hıc dıyor
yooo dıyorum
sen zaten doğurma sakın dıyor bu sefer
gecenlerde bi bebek fotosu yollamıs , bu kım dedım, kocasının arkadasının kuzenı doğurmus ne tatlı baksana dıyor.
Teyzem dersenız velhasıl o da öyle, annenlere bi torun sevgisi tattır, torun gormeden ölecekler mi,
bak şimdi sen ıstemıyorsun ılerde hiç olmaz.
Bıktım ya bu insanlardan birgun cok fena bozacagım ama o zaman tüm ipler de kopar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?