Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

Anne olmak için kendimi imkansız görmüyorum ki
Siz yanlıs anlamıssınız
Bu anlamda zırh giydiğim yok
Yukarılarda zaten bunun ceşitli yollarla tedavisinin oldugunu bizim de ilk asamada oldugundan bahsettim ben
Ben hep olsa da olmasa da hersey Allahtandır gözüyle bakıyorum
Ama insanların evlilikte cocuga bu kadar anlam yuklemesi ve cocugu olmayana da farklı anlamlar yüklemesi beni rahatsiz ediyor
Size de iyi geceler

Fff whasap grubu olusunca aniden gruptan ayrılıyorum:))))
Bu kuzen de yaptıgı yemegi yollar
Çamasırında leke kalsın yıkanınca onu yollar
Kocası koltukta uyuyakalsın onu yollar:))
İşte sen de samimi ol onunla, bir başka arkadaşını çekiştiriyormuş gibi yap... Düşünür, anlar hatasını...

Sakın söylemeyin durumu keşke zamanı geri alsam Onan aldığım doktor tavsiyelerini ilaçla tavsiyeleri bitkisel şu iyi gelir bu iyi gelir bunalım normal bi insan gibi davranmiyolar gerçekten yolda biri görse tedavi nasıl gidiyo diye sorar oldu e iyi gitse Karnım burnumda olurdum dimi sakin kimseye bu konuda yüz verme kapatabiliyosan kapat agizlarini

Bazen diyorum kendisine
Bana doğum videoları falan attıgında
Sen 3. Yü doğur diyorum
Kocam cok fena zaten falan diyor
Hapı bi gün içmesem kesin hamile kalırım diyor

Yok canım soylemem
Haklısınız

Bebek gene iyi benim eltimdede kendi reklamini yapma var bir keresinde resmini atib ayna ayna soyle bana benden guzel elti varmi bu dunyada diye yazmisdi
Bir kere ile kaldı mi :)) devamı geliosa fena

Kızlar azıcık cazgır olun
Ben böyle şeylerin 'özel hayat' a girdiğinden sorulmayacağını sanıyordum
Evlendim afalladım, adını zor bildiğim çocuk yok mu çocuk der olmuştu
Oha diyodum içimden 'düşünmüyoruz' der geçerdim
Ama işte o kadar arsızlar ki tekrarlıyorlardı hemde toplumda, kadınlar arasında. Yani eşim yokken...
Bir değil beş değil
Birgün 'siparişle olmuyo bu işler' hem çalışıyoruz dedim, bi de kızardım
İkincisinde 'siz yapın' dedim ( Koca kadın bunlar, eşimin tarafı )
Ama hep aynı heyet bi baskı oluşturuyordu
Birgün yine eşim yokken ( kasıtlı olduğunu düşünüyorum ) başkasının evinde, kayınvalidem korunursanız çocuğunuz olmaz bak dedi
Şok oldum ama altta da kalmak istemedim yoksa o gece yatamazdım
Dedim ki ' Korunmakla ne ilgisi var bu işler nasip ' uzattı da uzattı
'Sizin kardeşinizin 21 yıldır çocuğu olmamış, korunmayla ilgisi yok demek ki?' dedim
Bu sefer afallayan kayınvalidem oldu. Amacım nasip demekti ama ikna olmayınca kendi erkek kardeşini örnek verdim. İşine gelmedi tabi
Sonra taaa eve dönerken yolda bana diyo ki ' Xin çocuğu olmuyo ( yani gelinin ) ' erkek kardeşinde değilmiş sözde sorun
Valla ben yer miyim yemem ? Dedim ki kardeşinizin 2.evliliği, birinciden de olmamış : )

Ben milletin çoluk çocuk ve sağlık durumunu asla sormam ( yaşıtlarıma bile çocuk düşünüyo musun demem bana ne )
Ama kaşınanı kaşırım
O günden sonra çıt çıkmamıştı
Eşime de dedim, sizin ihtiyar heyeti sana sormuyo beni toplumda sıkıştırıyolar sen yokken, tersim pistir haberin olsun diye

Bazen diyorum kendisine
Bana doğum videoları falan attıgında
Sen 3. Yü doğur diyorum
Kocam cok fena zaten falan diyor
Hapı bi gün içmesem kesin hamile kalırım diyor
Deseydin belli zaten o haplar sende kafa yapmış
Hayattaki tek gayen kocana olan görevler ve boy boy çocuk dizmek gibi

Çok çok haklısınız. Aynı durumu yaşamasam belki abartıyosunuz derdim ama eminimki eksiği var fazlası yoktur... İnsanlar çok anlayışsız olabiliyo bazen.. Bnce tek çozum bu sıkı fıkı ilişkinizi biraz gevşetmeniz.. Mesela beni gebe kalmadan once çok kıran inciten samimi bi komşum vardı. Her oturmamızda bebek konusunu açardı oyle bi tavır koydum ki ona kus değilim ama anca dışarda gorsem konuşurum. Ve inanır mısın aynı apartmanda olmamıza rağmen hala gebe olduğumu bilmiyor. O derece kopardım bağı..

Bir kere ile kaldı mi :)) devamı geliosa fena
Malesef geliyor.kendine asik biri.kirmakda istemiyorum.bir kac kere ima ettirdim ama anlamadi.yada anladiysada bilemiyorum.sinir bozucu bir sey ama.

Çocukla neyin havasini atiyor anlamadim. Butun gun kska temizlemek cok mu guzel bisey? Ee sen esini alip alip cikmiyor musun ? Gez haftasonlari biyerlere kacin fotograf atip durun. :)))) cozumu basit yani.

Insanin sevesi varsa bile sevmez. Bu ne ayol zirt pirt. Sorunlu bir kisilik bence. Ben olsam samimiyeti azaltirdim. Anlar o da essekk degil ya.

Çocuk sahibi olmak istemediğinizi söylediğiniz için belki imrenin diye işgüzarlık yapıyor bence. Ama çok yakışıksızca.
Bir kaç yıllık evli olup çocuksuz çiftlere çocuk hakkında soru sorulmaz ve ima edilmez. Görgü ile ilgili böyle şeyler.
Bence hiç umursamayız, umursamaz ve ilgilenmez bir tavır takının hiç bi yorum yapmayın. Nötr kalın söylediklerine duymazdan gelin belki anlar.

Belki heveslendirme pesinde kendi çapında ama ne derece dogru; tartisilir..
Ama ben, yeni bosandiginda sana surekli bebeği ve kocasi ile ilgili bildirim yapmasina takildim.. O sureci ve ayni hareketleri ben de yasadim zamaninda ve bilirim ne hissettirdigini.. Mesele kiskanmak veya uzulmek degil; durumu bile bile dikkat etmemeleri mesela.. Sen uzulmesen de karsidaki hassas olmali..

Hafizam dolu yer yok de resm atmasin . bi kere boxarsan belki bu konuyu acmaz. Hayat bizim hayatimiz kimseyi ilgilendirmez cocuk sorumluluk gerektirir de. Belki bu konudan rahatsiz oldugunu anlar.

aşırı yorucu bir ilişki bu. okumaya dayanamadım artık bi noktadan sonra.
kendinizle derdiniz mi var, ondan bana ne ki, şundan bana ne ki diyorsunuz ama on yılda bi türlü sınır hattını çekememişsiniz aranıza. o da bunu fırsat bilip sürekli yaralamış sizi.
feci sıkıcı, cocuk yapmayı gercekten istemiyor olsaydınız da aynı derecede sıkıcı olurdu. ilk eşinizden ayrıldığınız sıralarda yaptıklarını hayretle okudum keşke tepki verseydiniz. bu nasıl bir insanlıktır, bu kadını size bağlayan nasıl hoş hasletleri var ki bu insafsız tavırlarına hala sabretmenizi sağlıyor. bunları yapabilen birinin hoşlukları zannımca çok nadirdir, çölde seraptır hatta.
Allah insallah size hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin. lütfen bu kadınla ilişkinizi bitirin. yazmayın görüşmeyin bahane bulun bir sürü arkadaş edinin eğer yoksa. bol bol gezin tozun. eşinizle mutluluğunuz daim olsun. hayatınızın hiçbir dakikası böyle geçirilmeyi hak etmiyor. buna bir son verin gerçekten kendim yaşamış gibi sevineceğim. birdenbire kesmenize gerek yok, yavaş yavaş cevapları kesin ve sonrasında sebep belirtmeyin. (internetim yok, görmedim gibi.)
ben bir ara birine aşıktım. sonra bu kişi evlendi ben dağıldım ve o sıralarda kuzenim biriyle görüşmeye başlamıştı. kuzenimin ablası da aman onun yanında ballandıra ballandıra anlatma demiş daha yeni kız neler yaşadı. ben de o zaman alınmıştım, sanki kıskanacak mıyım niye böyle demiş ki diye... kıskanmazdım doğru ve çok sevinirdim ama bu tip durumlarda münasip olan tam olarak bu davranışmış. insanlıkları tartmak için kötü gün gibisi yok.
kimsenin kimseye sana yapılanları yapmaya hakkı yok. kimse mutsuzluğunu, eksikliğini başkalarının aynasında kendini güzelleştirerek yok edemez ama demek ki nasıl bir tatmin sağlıyorsa on yılda zerrece değişim olmamış. kuzeninin durumu bence içler acısı. hiç bu tip yorumlar yapmam ama cidden çok sinirlendim. mutlaka birileri de ona yaşatır zayıf anında. kendi gibi biriyle illaki denk gelir. ama bunu yapan sen olma, böyle davranan biriyle aşık atmak kendi kişiliğine hakaret etmek olur.

Kesinlikle.. Evladimi seviyorum ama butun bunlari 2.kez yapamam.
Ki bebegim uysal mi yaramaz mi olacak bilmiyorum bile.
Kardesi olsun bencillik yapamam derken kendi bebek sevme gudulerini tatmin ediyorlar sadece..

Benzer bir durumu yakınım yaşadı. Zorlu bir süreç, sonunda tüp bebek denediler harika bir oğulları oldu.
Hakkında hayırlısı olsun canım, sen gönlünü ferah, kalbini hep temiz tut.

Teyzenizin kızının yaptığı nisbet değil siz bu konuda eksik hissettiğiniz için bu kadar alıngan ve konuyu bambaşka boyuta taşıyıp farklı bir açıdan bakıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…