Şimdi yine foto geldi arkadaslar
Bunun bi arkadası var benden 10 yas kucuk kızı bir kere gordum
Adı ebru kızın
Ebrunun buyuk oğlunun dgunuymus
Kucuk oğlu da kucagında ebrunun
Kız bu fotoyu instda paylasmıs sanırım
Ordan ekran goruntusunu alıp bana attı kuzenim şimdi
Altına da ebru iki erkek annesi yazmıs
Hiç cevap yazmadım cıktım whatsaptan
Ben de ayda bir kızımın 2, 3 resmini arkadaşıma gönderiyorum. Şimdi düşündüm acaba üzdüm mü onu diye. Eşiyle 2 yıldır ayrı yaşıyorlar. Sanırım biraz daha dikkatli ve ince düşünmem lazım. Bunu farkettirdiğiniz için önce teşekkür ederim. Size de madem istiyorsunuz en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar diliyorum. Kuzeniniz biraz aşırıya kaçmış sanırım. Altında kötü niyet yoksa bile can sıkıcı bir durum. Şakayla karışık söylemek en mantıklısı sanırım.
Evet eşiyle ayrı yasıyorsa belki kendini kötü hissetmıs olabilir ama siz ayda bir iki kere falan yokluyormussunuz:))))Ben de ayda bir kızımın 2, 3 resmini arkadaşıma gönderiyorum. Şimdi düşündüm acaba üzdüm mü onu diye. Eşiyle 2 yıldır ayrı yaşıyorlar. Sanırım biraz daha dikkatli ve ince düşünmem lazım. Bunu farkettirdiğiniz için önce teşekkür ederim. Size de madem istiyorsunuz en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar diliyorum. Kuzeniniz biraz aşırıya kaçmış sanırım. Altında kötü niyet yoksa bile can sıkıcı bir durum. Şakayla karışık söylemek en mantıklısı sanırım.
Hahaha cok güzel yazmıssınız :)))Yok ya burada bana fenalik geldi sizde ne sabir varmis. Ben olsam coktan yazardim "cnm ya seninkilerden zaten gina geldi bir de elalemin sevimsiz cocuklarini yolluyorsun sanki umurumdaymis gibi. ayrica ebruyu da tebrik ediyorum iki kere ureyebilmis de beni ilgilendirmiyor anliyor musun?"
Evet kendi isterse yollaması daha doğru ama üzülmüş baksana kötülük yok içinde.Aslinda kendisi talep etmeden yollamaniz biraz sacma olmus ama icinizde bir kotuluk yok anladigim kadariyla. Fakat gerek yok. Mesela ozlerse kendi soyler zaten napiyor bakalim cimcime foto at diye. Ben de iki sene bebek icin ugrastigim icin o psikolojiyi cok iyi biliyorum.
Evet ben de oyle düşünüyorumBence kesinlikle kuzeniniz sizii kıskandırmaya çalışıyor.sizin yanınızda kendini yıllarca belki de eksik gördü eğitim durumunuz, eşinizle birbirinize olan sevginiz eşinin değer vermesi sana .belki evlenmeden önceki hayatınız anne babanızın size yaklaşımı sosyal çevren mesela bunlarla kendince kıyaslama yapıp yıllarca kendini aşağıda gördü siz farketmediniz şuan sizden yukarıda görüyor kendini ve bu fırsat kaçırılmaz aklı sıra. yavaş yavaş arayı açın kesinlikle abartmış artık.ve durumunuzdan heberdar olursa ve yazdıklarım gibiyse durumu bu durumun daha büyük keyif verecek gibi geldi bana.bebeğiniz ne zaman olur allah bilir olursa bebeğin duyan en son kişi olmalı bence en kısa zamanda allah gönlüne göre versin .kuzen için de allah kolaylık versin arkadaşım
Kendisi 19 yıllık tek dostum. Sürekli arar sorar, kızımın sesini duymak ister. Resimlerini gördüğünde de çok mutlu olduğunu söyler. Ama ya içten içe üzülüyorsa? O ihtimal için bile vazgeçmek lazım sanırım.Aslinda kendisi talep etmeden yollamaniz biraz sacma olmus ama icinizde bir kotuluk yok anladigim kadariyla. Fakat gerek yok. Mesela ozlerse kendi soyler zaten napiyor bakalim cimcime foto at diye. Ben de iki sene bebek icin ugrastigim icin o psikolojiyi cok iyi biliyorum.
Tesekkur ederim güzel yorumunuz içinCanım kendi ayaklarının üstünde güçlü bir kadınsınilk eşinle anlaşamadınız ve ayrıldınız yani o gücün var ayrılabilirsin olmuyorsa olmuyor sonuçta .kendi senin gibi olamıyor eşiyle senin eşinle arandaki kadar bağ yok o kadar eksik görüyormuş ki kendini ancak bu konuda özgüveni tavan yapmış doğurabiliyor olmasından başka sana kullanacağı birşey yok çok şükürki durumunu bilmiyor çok güzel kullanırdı .hiç canını sıkma arkadaşım sen mutlusun bebek de zamanı gelince olacak inşallah ve bebeğin olursa da yine benim çocuklarım şu kiloda idi senin ki zayıf sütün yetmiyo doymuyor gibi şeyler söylerse hiç şaşma kv olsa gelinin durumu fena
Yok yok sesini falan duymak istiyorsa üzülmüyordur:)))Kendisi 19 yıllık tek dostum. Sürekli arar sorar, kızımın sesini duymak ister. Resimlerini gördüğünde de çok mutlu olduğunu söyler. Ama ya içten içe üzülüyorsa? O ihtimal için bile vazgeçmek lazım sanırım.
İnşallah öyledir. Değilse gerçekten çok mahçup hissederim ona karşı. Allah size de hayırlı evlatlar versin. Ama insanın arada şunu hatırlatması lazım kendine "ben olmazsam hiçbir şey olmaz". Yani her şeyin başı sizsiniz. Eşinizle mutlusunuz ne güzel, hayatınızdan da memnunsunuz anladığım kadarıyla. Kuzeninize de çok takılmayın. Sanırım o da bu şekilde tatmin ediyor kendini. Belli ki mutsuz bir kadın. Bazı mutsuzluklarını örtmeye çalışırken abartıya kaçabiliyor insan. Onun yaptıklarının, sizin ve eşinizin keyfini kaçırmasına izin vermeyin. Cahilliğine verin gitsin. Allah en yakın zamanda dilediğinize kavuştursun inşallah.Yok yok sesini falan duymak istiyorsa üzülmüyordur:)))
Hem siz abartı birsey yapmamıssınız gönlünüz rahat olsun
Kızlar selam.
Burada da birkaç kere yazdım ama artık çok bunaldım inanın.
2 yıldır bebeğimiz olmuyor eşimle.
Ben Allahın bir taktiri olarak bakıyorum, zamanı vardır diyorum, bir bildiği vardır diyorum.
Yaşım 35
Eskiden 20 li yaşlarda sokakta bır bebek gorsem cok severdım , dokunmak isterdım , ilgilenırdım vs.
Son 4-5 yıldır içimde insanların cocuklarına karsı bır sempati duymuyorum.
Yani öyle sokakta görüp ayyy ne tatlı vs vs yapmıyorum , belki de yaşımla alakalı bir durum bu.
Eşimi çok seviyorum ve anne olmayı da tatmak istiyorum.
1 yıl hıc korunmadık eşimle ama bebeğimiz olmadı.
1 yıl evvel dr a gttik ve eşimde sperm ileri hareket azlığı çıktı , olması gerekenden daha düşükmüş ileri hareket oranı.
Şuanda bitkisel yollardan çözmeye çalışıyoruz bu durumu olmazsa ilaç kullanacak eşim.
Neyse benim sorunum çok yakın bir kuzenım var,
bebekliğimden beri hiç kopmadık ve bu cocuk mevzusu dısında ona takmıs oldugum bır durum yok.
İlk kızı doğdugunda ben eski eşimden yeni ayrılmıştım, o zamanlar zor donemler gecırıyordum ve kuzenle msn de goruntulu konuusyorduk bazen.
Bebeğine cevırırdı kamerayı sen izle ben gelıcem falan derdi, sanki ben cok meraklıymısım gbi.
Kırmamak adına bazen izlerdim ne tatlı falan derdim.
Snr ben eşimden ayrılmanın acısını cekerken o bana kocam geldi , kocamın yanına yatıcam hadi gorusurz falan der msn kapatırdı.
İlk cocugu dogdugundan berı gunde en az 10 kere kızın fotosunu atar.
Bazen naber napıyorsun yazarım kızın altını değişirken resim atar, kız banyoda iken resim atar, kızı krese yollar servis beklerken resım atar.
Sanki ben bebeğin babasıyım!!!!
Bu arada kıza teyzem baktı , teyzem kıza mama yedırıken resım yollar, işte teyzemle kız yanyana uyurken resım yollar. Telefonumdan süreklı onların resımlerını siliyorum sil sil bıtmıyor.
İki sene snr ikinciyi doğurdu bu kuzenim , şimdi ona başladı sürekli foto foto artık bıktım,
Bazen bana annelik çok başka sen hiç anne olmayacak mısın, anneliğe hiç özenmıyor musun falan der.
Çocugu olmayanlar için mesela sorunları mı var problemleri mi var falan der, yani kuzenımın cocugu falan olmasa intihar falan edermiş sanırım o yapıda bir insan.
Bu yüzden ben de bana sülalece acıyarak bakmamaları için bizde sıkıntı var demedim.
Düşünmuyoruz bana zor gelıyor çocuk durumu dedim.
Mesela demın estetık amelyatından konusuyorduk hemen durumu sezeryana getirdi
Bazen bana tanımadıgım ınsanların doğum videosunu yolluyor
ne bu dıyorum işte youtubede baksana ne tatlı falan dıyor
etkılenmedın mı hıc dıyor
yooo dıyorum
sen zaten doğurma sakın dıyor bu sefer
gecenlerde bi bebek fotosu yollamıs , bu kım dedım, kocasının arkadasının kuzenı doğurmus ne tatlı baksana dıyor.
Teyzem dersenız velhasıl o da öyle, annenlere bi torun sevgisi tattır, torun gormeden ölecekler mi,
bak şimdi sen ıstemıyorsun ılerde hiç olmaz.
Bıktım ya bu insanlardan birgun cok fena bozacagım ama o zaman tüm ipler de kopar
Öncelikle Allah yardımcımız olsun. Sanki benide anlattınız yazınızda, sizinki kadar olmasada, bendede var öyle bir 'teyze kızı'. Bizimde 5 senedir çocuğumuz olmadı ve 4 tedavi gördük. Benim kuzeninde 6 sene sonra oldu çocuğu ve ardından 2. oldu. Bakıyorumda o aradığı günleri çabuk unutmuş. Size şöyle söyliyim çocuklarla alakası yok kadının, bakmaktan korktuğu için hemen işe başladı. Biri 3 ve 2 yaşlarında. Çocuklara anneannesi bakıyor, kuzenimden daha iyi bakıyor hemde, çocuklar yemeklerini yiyorlar (kuzenim çorba bile pişirmezde) ama anne sevgisinden mahrumlar. Ama başkalarının yanında, face de öyle şeyler paylaşıyorki, sanki o büyütüyor çocukları, sanki dillerinden anlıyor. En son tedavi gördüğümde 3 embriyo transfer edilmişti, bana söylediği '3 ü tutmazda'. İnsan daha moral vereceği yerde...hem nerden biliyor tutmayacağını? Allahım yazdıktan sonra 3 de tutar 4 de. artık fazla görüşmüyorum kendisi ile arada msj yazarız o kadar. Kendi teyzem bile komşusuna taktığı lakap 'kısır' kadının çocuğu yokta, ama o lakap ı kullanırken ben varım orda dimi. Benim nerdeyse kimseye güvencim kalmadı. Bir söz vardır 'düşman kör nişancıdır da, dost nerden vuracağını iyi bilir'. İnşallah Allah herkesin kalbine göre versin.Kızlar selam.
Burada da birkaç kere yazdım ama artık çok bunaldım inanın.
2 yıldır bebeğimiz olmuyor eşimle.
Ben Allahın bir taktiri olarak bakıyorum, zamanı vardır diyorum, bir bildiği vardır diyorum.
Yaşım 35
Eskiden 20 li yaşlarda sokakta bır bebek gorsem cok severdım , dokunmak isterdım , ilgilenırdım vs.
Son 4-5 yıldır içimde insanların cocuklarına karsı bır sempati duymuyorum.
Yani öyle sokakta görüp ayyy ne tatlı vs vs yapmıyorum , belki de yaşımla alakalı bir durum bu.
Eşimi çok seviyorum ve anne olmayı da tatmak istiyorum.
1 yıl hıc korunmadık eşimle ama bebeğimiz olmadı.
1 yıl evvel dr a gttik ve eşimde sperm ileri hareket azlığı çıktı , olması gerekenden daha düşükmüş ileri hareket oranı.
Şuanda bitkisel yollardan çözmeye çalışıyoruz bu durumu olmazsa ilaç kullanacak eşim.
Neyse benim sorunum çok yakın bir kuzenım var,
bebekliğimden beri hiç kopmadık ve bu cocuk mevzusu dısında ona takmıs oldugum bır durum yok.
İlk kızı doğdugunda ben eski eşimden yeni ayrılmıştım, o zamanlar zor donemler gecırıyordum ve kuzenle msn de goruntulu konuusyorduk bazen.
Bebeğine cevırırdı kamerayı sen izle ben gelıcem falan derdi, sanki ben cok meraklıymısım gbi.
Kırmamak adına bazen izlerdim ne tatlı falan derdim.
Snr ben eşimden ayrılmanın acısını cekerken o bana kocam geldi , kocamın yanına yatıcam hadi gorusurz falan der msn kapatırdı.
İlk cocugu dogdugundan berı gunde en az 10 kere kızın fotosunu atar.
Bazen naber napıyorsun yazarım kızın altını değişirken resim atar, kız banyoda iken resim atar, kızı krese yollar servis beklerken resım atar.
Sanki ben bebeğin babasıyım!!!!
Bu arada kıza teyzem baktı , teyzem kıza mama yedırıken resım yollar, işte teyzemle kız yanyana uyurken resım yollar. Telefonumdan süreklı onların resımlerını siliyorum sil sil bıtmıyor.
İki sene snr ikinciyi doğurdu bu kuzenim , şimdi ona başladı sürekli foto foto artık bıktım,
Bazen bana annelik çok başka sen hiç anne olmayacak mısın, anneliğe hiç özenmıyor musun falan der.
Çocugu olmayanlar için mesela sorunları mı var problemleri mi var falan der, yani kuzenımın cocugu falan olmasa intihar falan edermiş sanırım o yapıda bir insan.
Bu yüzden ben de bana sülalece acıyarak bakmamaları için bizde sıkıntı var demedim.
Düşünmuyoruz bana zor gelıyor çocuk durumu dedim.
Mesela demın estetık amelyatından konusuyorduk hemen durumu sezeryana getirdi
Bazen bana tanımadıgım ınsanların doğum videosunu yolluyor
ne bu dıyorum işte youtubede baksana ne tatlı falan dıyor
etkılenmedın mı hıc dıyor
yooo dıyorum
sen zaten doğurma sakın dıyor bu sefer
gecenlerde bi bebek fotosu yollamıs , bu kım dedım, kocasının arkadasının kuzenı doğurmus ne tatlı baksana dıyor.
Teyzem dersenız velhasıl o da öyle, annenlere bi torun sevgisi tattır, torun gormeden ölecekler mi,
bak şimdi sen ıstemıyorsun ılerde hiç olmaz.
Bıktım ya bu insanlardan birgun cok fena bozacagım ama o zaman tüm ipler de kopar
Evet ben de artık hayatta hiçkimseye güvenemiyorumÖncelikle Allah yardımcımız olsun. Sanki benide anlattınız yazınızda, sizinki kadar olmasada, bendede var öyle bir 'teyze kızı'. Bizimde 5 senedir çocuğumuz olmadı ve 4 tedavi gördük. Benim kuzeninde 6 sene sonra oldu çocuğu ve ardından 2. oldu. Bakıyorumda o aradığı günleri çabuk unutmuş. Size şöyle söyliyim çocuklarla alakası yok kadının, bakmaktan korktuğu için hemen işe başladı. Biri 3 ve 2 yaşlarında. Çocuklara anneannesi bakıyor, kuzenimden daha iyi bakıyor hemde, çocuklar yemeklerini yiyorlar (kuzenim çorba bile pişirmezde) ama anne sevgisinden mahrumlar. Ama başkalarının yanında, face de öyle şeyler paylaşıyorki, sanki o büyütüyor çocukları, sanki dillerinden anlıyor. En son tedavi gördüğümde 3 embriyo transfer edilmişti, bana söylediği '3 ü tutmazda'. İnsan daha moral vereceği yerde...hem nerden biliyor tutmayacağını? Allahım yazdıktan sonra 3 de tutar 4 de. artık fazla görüşmüyorum kendisi ile arada msj yazarız o kadar. Kendi teyzem bile komşusuna taktığı lakap 'kısır' kadının çocuğu yokta, ama o lakap ı kullanırken ben varım orda dimi. Benim nerdeyse kimseye güvencim kalmadı. Bir söz vardır 'düşman kör nişancıdır da, dost nerden vuracağını iyi bilir'. İnşallah Allah herkesin kalbine göre versin.
sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayım.. Kendimi artık insanlardan uzak tutuyorum kimseyle görüşmek bile istemiyorum. .
insanlar çok acımasız sürekli duyduklarım beynimde sadece bu cümle ler. ...:::
ay kız neyi bekliyorsun dogursana bitane. . yok bu bitane yapana kadar ben 3 CÜ yu dogururum. .. anam bi beceremedin aylardır. . baksana ne kadar tatlı ( bu arada da çocuğu kucağında yukarı atıp tutuyor )
hiç mi heveslenmiyorsun diye soruyor. ..
istemiyorum diyorum herkese ama çok çok istiyorum olmuyor bende sorun var...
şuan doktorum biraz daha bekleyelim dedi.
herkesten uzaklaştım kendimi odalara kapattım sadece dua ediyorum. ..
bigün çok kötü tersleyecegim insanları o yüzden uzak durmak en iyisi. ..
yaşamayan asla anlamaz bizi. .
sorarlar merak ederler olmuyor dersen bu kez inatla sorarlar tedavi ne durumda niye olmuyor diye. ..
ben her sorana düşünmüyoruz diyorum ailelere bile öyle söylüyorum. ..
inşallah bigün bizimde bebeğimiz olur yüzümüz güler evimize neşe gelir...
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?