Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

Yok ya burada bana fenalik geldi sizde ne sabir varmis. Ben olsam coktan yazardim "cnm ya seninkilerden zaten gina geldi bir de elalemin sevimsiz cocuklarini yolluyorsun sanki umurumdaymis gibi. ayrica ebruyu da tebrik ediyorum iki kere ureyebilmis de beni ilgilendirmiyor anliyor musun?"

Aslinda kendisi talep etmeden yollamaniz biraz sacma olmus ama icinizde bir kotuluk yok anladigim kadariyla. Fakat gerek yok. Mesela ozlerse kendi soyler zaten napiyor bakalim cimcime foto at diye. Ben de iki sene bebek icin ugrastigim icin o psikolojiyi cok iyi biliyorum.

Evet eşiyle ayrı yasıyorsa belki kendini kötü hissetmıs olabilir ama siz ayda bir iki kere falan yokluyormussunuz:))))
Ben cocugun her anına sahıt oluyorum babası gbi:))))
Bunaldıgım nokta bu, belki dozunda olsa idi bu kadar gözüme batmazdı.
Kızının cok uzun sacları var sürekli bununla övünüyor saclarını cekiyor bana yolluyor
Birkeresinde buyuk kizi kucuk kızına mama yediriyor bu da videoya cekmıs bana yolladı
Kendi de arkadan sürekli aferin benim kızlarıma
Güzel kızlarım benim
Annelerinin kuzuları falan diyor
Cocuk olmasalar günah olmasa cidden bu boburlenmesinin sonu hayır olmasın dicem ama diyemem asla cocukların günahı ne

Hahaha cok güzel yazmıssınız :)))

Evet kendi isterse yollaması daha doğru ama üzülmüş baksana kötülük yok içinde.

Ben kuzeninizin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bildiğin sana nispet yapıyor.. Onun çocuğu var, senin yok ya.. Kendini level atlamış sanıyor.. sana iki de bir foto atması da, bildiğin ego tatmini.. Sizde de ne sabır varmış arkadaş...
Bence mesafe koyun araya..

Benimde cok yakin iki kuzenim var.hic birimiz bir birimize cocuklarin filan resmini atmayiz.az once gerçekten kuzenimin kucuk bebegini ozledim.ve resmini atmasini söyledim.ayni sekilde onlarda oyleler.

Bence kesinlikle kuzeniniz sizii kıskandırmaya çalışıyor .sizin yanınızda kendini yıllarca belki de eksik gördü eğitim durumunuz, eşinizle birbirinize olan sevginiz eşinin değer vermesi sana .belki evlenmeden önceki hayatınız anne babanızın size yaklaşımı sosyal çevren mesela bunlarla kendince kıyaslama yapıp yıllarca kendini aşağıda gördü siz farketmediniz şuan sizden yukarıda görüyor kendini ve bu fırsat kaçırılmaz aklı sıra. yavaş yavaş arayı açın kesinlikle abartmış artık.ve durumunuzdan heberdar olursa ve yazdıklarım gibiyse durumu bu durumun daha büyük keyif verecek gibi geldi bana.bebeğiniz ne zaman olur allah bilir olursa bebeğin duyan en son kişi olmalı bence en kısa zamanda allah gönlüne göre versin .kuzen için de allah kolaylık versin arkadaşım

Evet ben de oyle düşünüyorum
Ben ünv mezunuyum senelerdir calısıyorum ve eski kocamdan ayrıldım suansa onun dusunup de cesaret edemediği seyı yaptım
Ehliyeti var ama kocası araba kullanmayı öğretmıyormus kullanamıyor bu yuzden
Benim 2004 den beri kendi aracım var
Cocukları ile beni vurmaya calısıyor ama cok buyuk gunaha giriyor haberi yok. İçim cok acıyor cnk
Evet asla en gec öğrenen o olucak

Canım kendi ayaklarının üstünde güçlü bir kadınsın ilk eşinle anlaşamadınız ve ayrıldınız yani o gücün var ayrılabilirsin olmuyorsa olmuyor sonuçta .kendi senin gibi olamıyor eşiyle senin eşinle arandaki kadar bağ yok o kadar eksik görüyormuş ki kendini ancak bu konuda özgüveni tavan yapmış doğurabiliyor olmasından başka sana kullanacağı birşey yok çok şükürki durumunu bilmiyor çok güzel kullanırdı .hiç canını sıkma arkadaşım sen mutlusun bebek de zamanı gelince olacak inşallah ve bebeğin olursa da yine benim çocuklarım şu kiloda idi senin ki zayıf sütün yetmiyo doymuyor gibi şeyler söylerse hiç şaşma kv olsa gelinin durumu fena

Kendisi 19 yıllık tek dostum. Sürekli arar sorar, kızımın sesini duymak ister. Resimlerini gördüğünde de çok mutlu olduğunu söyler. Ama ya içten içe üzülüyorsa? O ihtimal için bile vazgeçmek lazım sanırım.

Tesekkur ederim güzel yorumunuz için

Yok yok sesini falan duymak istiyorsa üzülmüyordur:)))
Hem siz abartı birsey yapmamıssınız gönlünüz rahat olsun

Yok yok sesini falan duymak istiyorsa üzülmüyordur:)))
Hem siz abartı birsey yapmamıssınız gönlünüz rahat olsun
İnşallah öyledir. Değilse gerçekten çok mahçup hissederim ona karşı. Allah size de hayırlı evlatlar versin. Ama insanın arada şunu hatırlatması lazım kendine "ben olmazsam hiçbir şey olmaz". Yani her şeyin başı sizsiniz. Eşinizle mutlusunuz ne güzel, hayatınızdan da memnunsunuz anladığım kadarıyla. Kuzeninize de çok takılmayın. Sanırım o da bu şekilde tatmin ediyor kendini. Belli ki mutsuz bir kadın. Bazı mutsuzluklarını örtmeye çalışırken abartıya kaçabiliyor insan. Onun yaptıklarının, sizin ve eşinizin keyfini kaçırmasına izin vermeyin. Cahilliğine verin gitsin. Allah en yakın zamanda dilediğinize kavuştursun inşallah.

sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayım.. Kendimi artık insanlardan uzak tutuyorum kimseyle görüşmek bile istemiyorum. .
insanlar çok acımasız sürekli duyduklarım beynimde sadece bu cümle ler. ...:::

ay kız neyi bekliyorsun dogursana bitane. . yok bu bitane yapana kadar ben 3 CÜ yu dogururum. .. anam bi beceremedin aylardır. . baksana ne kadar tatlı ( bu arada da çocuğu kucağında yukarı atıp tutuyor )
hiç mi heveslenmiyorsun diye soruyor. ..

istemiyorum diyorum herkese ama çok çok istiyorum olmuyor bende sorun var...
şuan doktorum biraz daha bekleyelim dedi.

herkesten uzaklaştım kendimi odalara kapattım sadece dua ediyorum. ..
bigün çok kötü tersleyecegim insanları o yüzden uzak durmak en iyisi. ..

yaşamayan asla anlamaz bizi. .
sorarlar merak ederler olmuyor dersen bu kez inatla sorarlar tedavi ne durumda niye olmuyor diye. ..
ben her sorana düşünmüyoruz diyorum ailelere bile öyle söylüyorum. ..

inşallah bigün bizimde bebeğimiz olur yüzümüz güler evimize neşe gelir...
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. ..

Öncelikle Allah yardımcımız olsun. Sanki benide anlattınız yazınızda, sizinki kadar olmasada, bendede var öyle bir 'teyze kızı'. Bizimde 5 senedir çocuğumuz olmadı ve 4 tedavi gördük. Benim kuzeninde 6 sene sonra oldu çocuğu ve ardından 2. oldu. Bakıyorumda o aradığı günleri çabuk unutmuş. Size şöyle söyliyim çocuklarla alakası yok kadının, bakmaktan korktuğu için hemen işe başladı. Biri 3 ve 2 yaşlarında. Çocuklara anneannesi bakıyor, kuzenimden daha iyi bakıyor hemde, çocuklar yemeklerini yiyorlar (kuzenim çorba bile pişirmezde) ama anne sevgisinden mahrumlar. Ama başkalarının yanında, face de öyle şeyler paylaşıyorki, sanki o büyütüyor çocukları, sanki dillerinden anlıyor. En son tedavi gördüğümde 3 embriyo transfer edilmişti, bana söylediği '3 ü tutmazda'. İnsan daha moral vereceği yerde...hem nerden biliyor tutmayacağını? Allahım yazdıktan sonra 3 de tutar 4 de. artık fazla görüşmüyorum kendisi ile arada msj yazarız o kadar. Kendi teyzem bile komşusuna taktığı lakap 'kısır' kadının çocuğu yokta, ama o lakap ı kullanırken ben varım orda dimi. Benim nerdeyse kimseye güvencim kalmadı. Bir söz vardır 'düşman kör nişancıdır da, dost nerden vuracağını iyi bilir'. İnşallah Allah herkesin kalbine göre versin.

Hadsiz bencil kalpsiz kalbi kurumus kuzen!
Bi kuzem bunlari nasil yapar ya??
Hemen iletisimini kes hemen!
Eger engellemezsen sama diyexek sozuk yok.
Kendin kasinirsin.
Tum bu sozleri soylemesine izin veren sensin!

Evet ben de artık hayatta hiçkimseye güvenemiyorum
Şimdi oldu mu bebeginiz
Sizinkinin de benden farkı yokmus bizimki Allahtan durumu bilmiyor

Amin Allah size de nasip eder inş
İmsanların sacmasapan konusmalarından ben de bıktım
Benim evliliğimde de sürekli bir problem mi var kocana mi güvenmıyorsun da doğurmuyorsun diyorlar
Cocuk hazır içimizde bi çıkmayı beklıyor sanki

Birgün laf çarpın
"Şu çocuklarını da hiç durmadan insanların gözüne gözüne sokanlara gıcık oluyorum
Sanki dünyada tek onların çocuğu var.
Onları veren Allah. Allah ın verdiğiyle GÖRMEMİŞ gibi övünmek bu kadar da doğru değil" gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…