Sogan kuru varmıs denedınmı benım esımın annedı ole esıme hamıle kalmus sınradan 3 erkk daha gelmısKızlar selam.
Burada da birkaç kere yazdım ama artık çok bunaldım inanın.
2 yıldır bebeğimiz olmuyor eşimle.
Ben Allahın bir taktiri olarak bakıyorum, zamanı vardır diyorum, bir bildiği vardır diyorum.
Yaşım 35
Eskiden 20 li yaşlarda sokakta bır bebek gorsem cok severdım , dokunmak isterdım , ilgilenırdım vs.
Son 4-5 yıldır içimde insanların cocuklarına karsı bır sempati duymuyorum.
Yani öyle sokakta görüp ayyy ne tatlı vs vs yapmıyorum , belki de yaşımla alakalı bir durum bu.
Eşimi çok seviyorum ve anne olmayı da tatmak istiyorum.
1 yıl hıc korunmadık eşimle ama bebeğimiz olmadı.
1 yıl evvel dr a gttik ve eşimde sperm ileri hareket azlığı çıktı , olması gerekenden daha düşükmüş ileri hareket oranı.
Şuanda bitkisel yollardan çözmeye çalışıyoruz bu durumu olmazsa ilaç kullanacak eşim.
Neyse benim sorunum çok yakın bir kuzenım var,
bebekliğimden beri hiç kopmadık ve bu cocuk mevzusu dısında ona takmıs oldugum bır durum yok.
İlk kızı doğdugunda ben eski eşimden yeni ayrılmıştım, o zamanlar zor donemler gecırıyordum ve kuzenle msn de goruntulu konuusyorduk bazen.
Bebeğine cevırırdı kamerayı sen izle ben gelıcem falan derdi, sanki ben cok meraklıymısım gbi.
Kırmamak adına bazen izlerdim ne tatlı falan derdim.
Snr ben eşimden ayrılmanın acısını cekerken o bana kocam geldi , kocamın yanına yatıcam hadi gorusurz falan der msn kapatırdı.
İlk cocugu dogdugundan berı gunde en az 10 kere kızın fotosunu atar.
Bazen naber napıyorsun yazarım kızın altını değişirken resim atar, kız banyoda iken resim atar, kızı krese yollar servis beklerken resım atar.
Sanki ben bebeğin babasıyım!!!!
Bu arada kıza teyzem baktı , teyzem kıza mama yedırıken resım yollar, işte teyzemle kız yanyana uyurken resım yollar. Telefonumdan süreklı onların resımlerını siliyorum sil sil bıtmıyor.
İki sene snr ikinciyi doğurdu bu kuzenim , şimdi ona başladı sürekli foto foto artık bıktım,
Bazen bana annelik çok başka sen hiç anne olmayacak mısın, anneliğe hiç özenmıyor musun falan der.
Çocugu olmayanlar için mesela sorunları mı var problemleri mi var falan der, yani kuzenımın cocugu falan olmasa intihar falan edermiş sanırım o yapıda bir insan.
Bu yüzden ben de bana sülalece acıyarak bakmamaları için bizde sıkıntı var demedim.
Düşünmuyoruz bana zor gelıyor çocuk durumu dedim.
Mesela demın estetık amelyatından konusuyorduk hemen durumu sezeryana getirdi
Bazen bana tanımadıgım ınsanların doğum videosunu yolluyor
ne bu dıyorum işte youtubede baksana ne tatlı falan dıyor
etkılenmedın mı hıc dıyor
yooo dıyorum
sen zaten doğurma sakın dıyor bu sefer
gecenlerde bi bebek fotosu yollamıs , bu kım dedım, kocasının arkadasının kuzenı doğurmus ne tatlı baksana dıyor.
Teyzem dersenız velhasıl o da öyle, annenlere bi torun sevgisi tattır, torun gormeden ölecekler mi,
bak şimdi sen ıstemıyorsun ılerde hiç olmaz.
Bıktım ya bu insanlardan birgun cok fena bozacagım ama o zaman tüm ipler de kopar
Ben bosanma asamasında iken de kocacım geldi hadi görüşürüz yanına kıvrılayım falan derkende beni kocaya mi heveslendirmek isterdiKuzeninize kizmayin durumunuzu bilmiyor istemiyorsunuz sanıyor o yüzden hefeslenin diye foto yolluyor. Bunu yapmasını istemiyorsanız söyleyin durumunuzu belki o zaman yapmaz
arada diyorım sohbet ederken ama anlamıyor onu daBirgün laf çarpın
"Şu çocuklarını da hiç durmadan insanların gözüne gözüne sokanlara gıcık oluyorum
Sanki dünyada tek onların çocuğu var.
Onları veren Allah. Allah ın verdiğiyle GÖRMEMİŞ gibi övünmek bu kadar da doğru değil" gibi
Bizde sıkıntı eşimdeSogan kuru varmıs denedınmı benım esımın annedı ole esıme hamıle kalmus sınradan 3 erkk daha gelmıs
Evet canım ben de öyle düşünüyorum doğru diyorsunİnsanların doğuracağı çocuk millete kalmış sanki acaba sen doğursan napacak merak ettim. Olur yada olmaz Allah ın nasibidir benim yengemin 5 senedir olmuyor hiçte umrum değil isterim olsun ama üzerine gitmem bana düşmez yani.insanlar çocuk doğurabiliyor diye kendilerini bişi sanıyorlar herşeyi akışına bırak nasipse olur kuzenine de tavır koyma zamanı gelmiş geçiyor iyi dayanmışsın valla sertleşmenin tam zamanı koparsa da kopsun
Esınınmı sıkıntı arkmda oleydı dısardan dolnme yaptrfılar esının spermlerını alıp asılma yaptlr ark bebısı somdı 3 aylık adılma yaptrmyı dusndunmu canmBizde sıkıntı eşimde
Sogan kürü sanırım bayanlar için cnm si mi?
Esınınmı sıkıntı arkmda oleydı dısardan dolnme yaptrfılar esının spermlerını alıp asılma yaptlr ark bebısı somdı 3 aylık adılma yaptrmyı dusndunmu canm[/QUOTE
Asılama için erken dedi dr
Suanda keciboynuzu kürü uyguluyoruz
Evicap kulanıyor vitamin
Bu ay yeniden sperm testi yapılacak
Değerleri artmadı ise proxeed isimli bir ilaç var ona baslayacak
Asılama tüm bunlar olmazsa uygulanacak:)
evet bence de bilerek yapıyorBilerek yapıyor. Benim arkadaşımda aynısını yapıyor. Her telefon konuşmamız da yok mu bişey diye mutlaka soruyor. Imalarda bulunuyor. Artık bıktım.nasilsin iyimisinden sonra direkt aynı soru. Ben görüşmemeyi seçtim. Anlamıyorum yani bir insanın çocuğu yoksa ya olmuyordur ya istemiyordur. Bunu usteliyerek insanın canını yakarak gündeme getirdikce ne degisicek
evet bence de bilerek yapıyor
Kendi cocugu var mi arkadasınızın
Ben bebek ayagı bebek poposu görmekten bıktım ya
Altı bezlenmiş bi bebek bana hiç sempatık gelmıyor ve ben babasımıyım cocugun günde 10 tane fotodan banane
Cocuklar kendi arasında konusuyo bana watsaptan sesli mesaj atıo banane ise
İyi yapmıssınız ben de dün koydum mesafemi
Bugun hiç sesi cıkmadı bakalım:)))
Hayır cnm maalesef olmadı daha. Allahımın bi bildiği var demekki, nasip. Dicem şu, ben kuzenimle aynen sizinki gibi beraber büyüdük sayılır ve çok iyi anlaşıyoruz ama ne yazıkki bu durum birbirimizi ayrımsı yapıyor, ben sadece arada sırada msj yazarım o kadar ve şuan çok rahatım. Size tafsiyem, görüşmeyin demiyorum ama bu durumlarda biraz mesafe lazım. Siz ne kadarda aldırmıyorum takmıyorum desenizde, bu sizin bilinç altınınızda devamlı ve bu psikolojik stres yaratıyor. Herşeyin az ı yarar çoğu zarar, hakikatende doğru söylemişler. Allahım bizimde yüzümüzü güldürür inşallah...Evet ben de artık hayatta hiçkimseye güvenemiyorum
Şimdi oldu mu bebeginiz
Sizinkinin de benden farkı yokmus bizimki Allahtan durumu bilmiyor
Evet gercekten düşünmeyebilirsin de ama cocuk düşünmeyenlere uzaylı gbi bakıyorlar:))))evet var çocuğu, bizim olmadığını da tahmin ediyor tabi , üstüme geliyor. İnsan her konuşmada direkt sorar mı ya. Kaldı ki gerçekten çocuk düşünmeyedebilirim o sorunca mı çocuk yapıcam sanki. Valla artık kafam çok rahat. Kestim görüşmeyi. Çok salak insanlar var ya.Hele iş yerindekiler aman allahım. Ben üretken bir kadınım diye ortada dolaşıyorlar . Övündükleri övünebildikleri şey bu. Bi gün dışarda sokaktaki köpekte ürüyor desem kötü olucam.
Evet bilincaltımda yer etmıs demekki dün butün gün agladım sinirdenHayır cnm maalesef olmadı daha. Allahımın bi bildiği var demekki, nasip. Dicem şu, ben kuzenimle aynen sizinki gibi beraber büyüdük sayılır ve çok iyi anlaşıyoruz ama ne yazıkki bu durum birbirimizi ayrımsı yapıyor, ben sadece arada sırada msj yazarım o kadar ve şuan çok rahatım. Size tafsiyem, görüşmeyin demiyorum ama bu durumlarda biraz mesafe lazım. Siz ne kadarda aldırmıyorum takmıyorum desenizde, bu sizin bilinç altınınızda devamlı ve bu psikolojik stres yaratıyor. Herşeyin az ı yarar çoğu zarar, hakikatende doğru söylemişler. Allahım bizimde yüzümüzü güldürür inşallah...
Biz de uyguluyorız canım kürü:)) 3 ay oldu ama tık yok:)Konu disi ama aklinda bulunsun diye soyluyorum. Benim esimde de hem sperm azligi hem de yavasligi vardi. Keciboynuzu kuru uyguladik. 2 ayin sonunda yine test yapildi ve degerler 3 katina cikmisti. Doktor bile sasirdi yani. Sonra onu icmekten biktigi icin proxeed plusa basladi. 2. kutunun sonunda hamile kaldim. Sonradan farkettim proxeedin icinde keciboynuzunda olan bir madde vardi simdi hatirlayamayacagim. Kenarinda bulunsun
Biz de 2 sene ugrastik cocuk icin. Ama bizim icin olmazsa olmasindi yani aramizda bir sikinti degildi bu. Sizin icin de oyle sanirim. Zaten cocuk yapmak icin evlenmiyoruz, mutlu olmak icin evleniyoruz. Mutluysak gerisi teferruat
Bizde morfoloji düşük. Sayı ve hızı arttı doktor normal yolla olur diyor ama olmadı. Tüp bebek yaptık 1. Si boş gebelik oldu. 2 ve 3. Negatif.Evet gercekten düşünmeyebilirsin de ama cocuk düşünmeyenlere uzaylı gbi bakıyorlar:))))
Anneme gttim gecenlerde anneme dio ki arkadası kardesim de evli benim onda da yok cocuk:)
Gebe var mı cocuklar arasında benim iki kız da gebe diyor:))))
Evet insanlar böle malesef
Sizin ne kadardır olmuyor sıkıntı ne peki
Aynen biz gibi. Benimde 1. boş gebelik, 2,3 ve 4 negatifBizde morfoloji düşük. Sayı ve hızı arttı doktor normal yolla olur diyor ama olmadı. Tüp bebek yaptık 1. Si boş gebelik oldu. 2 ve 3. Negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?