Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

Kuzeninize kizmayin durumunuzu bilmiyor istemiyorsunuz sanıyor o yüzden hefeslenin diye foto yolluyor. Bunu yapmasını istemiyorsanız söyleyin durumunuzu belki o zaman yapmaz

Sogan kuru varmıs denedınmı benım esımın annedı ole esıme hamıle kalmus sınradan 3 erkk daha gelmıs

Kuzeninize kizmayin durumunuzu bilmiyor istemiyorsunuz sanıyor o yüzden hefeslenin diye foto yolluyor. Bunu yapmasını istemiyorsanız söyleyin durumunuzu belki o zaman yapmaz
Ben bosanma asamasında iken de kocacım geldi hadi görüşürüz yanına kıvrılayım falan derkende beni kocaya mi heveslendirmek isterdi

H
arada diyorım sohbet ederken ama anlamıyor onu da
Karar aldım dün artık cok muhatap olmayacagım

Sogan kuru varmıs denedınmı benım esımın annedı ole esıme hamıle kalmus sınradan 3 erkk daha gelmıs
Bizde sıkıntı eşimde
Sogan kürü sanırım bayanlar için cnm si mi?

İnsanların doğuracağı çocuk millete kalmış sanki acaba sen doğursan napacak merak ettim. Olur yada olmaz Allah ın nasibidir benim yengemin 5 senedir olmuyor hiçte umrum değil isterim olsun ama üzerine gitmem bana düşmez yani.insanlar çocuk doğurabiliyor diye kendilerini bişi sanıyorlar herşeyi akışına bırak nasipse olur kuzenine de tavır koyma zamanı gelmiş geçiyor iyi dayanmışsın valla sertleşmenin tam zamanı koparsa da kopsun

Evet canım ben de öyle düşünüyorum doğru diyorsun

Bizde sıkıntı eşimde
Sogan kürü sanırım bayanlar için cnm si mi?
Esınınmı sıkıntı arkmda oleydı dısardan dolnme yaptrfılar esının spermlerını alıp asılma yaptlr ark bebısı somdı 3 aylık adılma yaptrmyı dusndunmu canm

Bilerek yapıyor. Benim arkadaşımda aynısını yapıyor. Her telefon konuşmamız da yok mu bişey diye mutlaka soruyor. Imalarda bulunuyor. Artık bıktım.nasilsin iyimisinden sonra direkt aynı soru. Ben görüşmemeyi seçtim. Anlamıyorum yani bir insanın çocuğu yoksa ya olmuyordur ya istemiyordur. Bunu usteliyerek insanın canını yakarak gündeme getirdikce ne degisicek

evet bence de bilerek yapıyor
Kendi cocugu var mi arkadasınızın
Ben bebek ayagı bebek poposu görmekten bıktım ya
Altı bezlenmiş bi bebek bana hiç sempatık gelmıyor ve ben babasımıyım cocugun günde 10 tane fotodan banane
Cocuklar kendi arasında konusuyo bana watsaptan sesli mesaj atıo banane ise
İyi yapmıssınız ben de dün koydum mesafemi
Bugun hiç sesi cıkmadı bakalım:)))

evet var çocuğu, bizim olmadığını da tahmin ediyor tabi , üstüme geliyor. İnsan her konuşmada direkt sorar mı ya. Kaldı ki gerçekten çocuk düşünmeyedebilirim o sorunca mı çocuk yapıcam sanki. Valla artık kafam çok rahat. Kestim görüşmeyi. Çok salak insanlar var ya.Hele iş yerindekiler aman allahım. Ben üretken bir kadınım diye ortada dolaşıyorlar . Övündükleri övünebildikleri şey bu. Bi gün dışarda sokaktaki köpekte ürüyor desem kötü olucam.

Konu disi ama aklinda bulunsun diye soyluyorum. Benim esimde de hem sperm azligi hem de yavasligi vardi. Keciboynuzu kuru uyguladik. 2 ayin sonunda yine test yapildi ve degerler 3 katina cikmisti. Doktor bile sasirdi yani. Sonra onu icmekten biktigi icin proxeed plusa basladi. 2. kutunun sonunda hamile kaldim. Sonradan farkettim proxeedin icinde keciboynuzunda olan bir madde vardi simdi hatirlayamayacagim. Kenarinda bulunsun

Biz de 2 sene ugrastik cocuk icin. Ama bizim icin olmazsa olmasindi yani aramizda bir sikinti degildi bu. Sizin icin de oyle sanirim. Zaten cocuk yapmak icin evlenmiyoruz, mutlu olmak icin evleniyoruz. Mutluysak gerisi teferruat

Evet ben de artık hayatta hiçkimseye güvenemiyorum
Şimdi oldu mu bebeginiz
Sizinkinin de benden farkı yokmus bizimki Allahtan durumu bilmiyor
Hayır cnm maalesef olmadı daha. Allahımın bi bildiği var demekki, nasip. Dicem şu, ben kuzenimle aynen sizinki gibi beraber büyüdük sayılır ve çok iyi anlaşıyoruz ama ne yazıkki bu durum birbirimizi ayrımsı yapıyor, ben sadece arada sırada msj yazarım o kadar ve şuan çok rahatım. Size tafsiyem, görüşmeyin demiyorum ama bu durumlarda biraz mesafe lazım. Siz ne kadarda aldırmıyorum takmıyorum desenizde, bu sizin bilinç altınınızda devamlı ve bu psikolojik stres yaratıyor. Herşeyin az ı yarar çoğu zarar, hakikatende doğru söylemişler. Allahım bizimde yüzümüzü güldürür inşallah...

Evet gercekten düşünmeyebilirsin de ama cocuk düşünmeyenlere uzaylı gbi bakıyorlar:))))
Anneme gttim gecenlerde anneme dio ki arkadası kardesim de evli benim onda da yok cocuk:)
Gebe var mı cocuklar arasında benim iki kız da gebe diyor:))))
Evet insanlar böle malesef
Sizin ne kadardır olmuyor sıkıntı ne peki

Evet bilincaltımda yer etmıs demekki dün butün gün agladım sinirden

Biz de uyguluyorız canım kürü:)) 3 ay oldu ama tık yok:)
Bu ay basında yeniden test yaptıracak eşim bakalım ileri harekette artma yok ise proxeed biz de alıcaz
Çok da pahalı yahu :)
Bizim sayımız çok iyi
Canlılık oranı da masallah cok ii ama hareket ve morfolojide sorun var
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsın insallah hem senin için hem bebiş için :)
Darısı da Allahımdan isteyen herkese nasip olsun

Bizde morfoloji düşük. Sayı ve hızı arttı doktor normal yolla olur diyor ama olmadı. Tüp bebek yaptık 1. Si boş gebelik oldu. 2 ve 3. Negatif.

Kızlar, eşim o yüzden pazartesi kaan aydos hoca ya gidecek ankaraya. Bakalım ne diyecek. Oraya eşlerinizin gitmesini tafsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…