- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Cocugu olan birinin beni anlaması ne güzel
Ben de hiç sormuyorum sormadım da gerek jalmıyor zaten
Çocuk sürekli mutfak masasının üzerinde , kahvaltı ettiği tabak bacak arasında, elinde salatalık yanında laptop
Off bana cok dagnık özensiz geliyor
Annesine ne kadar sevimli gelıyır ki benle de paylasıyor
Şimdi yaz geliyor yazın balkonda şişme havuzda oyun oynuyorlar artık yaz fotoları gelir bana
Benim kuZen de üstümde yeni bişi görse direkt markası ne der
Ben zaten marka giyinmeyi seviyorum
Snr da parasını sorar
En son da güle güle giy der
Mesela dr a giitm derim hemen özele mi devlete mi der
Özele de gttiğim olur devlete de ne var yani
Kendisi koca parası ile gecinen
Eve hapis sürekli cocuklarla hasir nesir olan biri
Araba alırlar foto atar
Gecen bi araba almıslar jeep tarzı
Araba aldık demez jeep aldık der
Komik yani kocasının arabası parası araba kullanmayı dahi bilmiyr
Ben 15 senedir arax kullanıyorum
Kendime ait arabam var yeniledim gecen yıl
Hiç de övünmem ne resim atarım ne bişe
Kaşları uzr kasının resmını atar
Offff sizi de sıkıyorsa cıkartın hayatınızdan benim kuzen cıkaramıyorım bir de bozuldugumu anlasın istemıyorım içimi dokmek için burda konu actım
Kızlar selam.
Burada da birkaç kere yazdım ama artık çok bunaldım inanın.
2 yıldır bebeğimiz olmuyor eşimle.
Ben Allahın bir taktiri olarak bakıyorum, zamanı vardır diyorum, bir bildiği vardır diyorum.
Yaşım 35
Eskiden 20 li yaşlarda sokakta bır bebek gorsem cok severdım , dokunmak isterdım , ilgilenırdım vs.
Son 4-5 yıldır içimde insanların cocuklarına karsı bır sempati duymuyorum.
Yani öyle sokakta görüp ayyy ne tatlı vs vs yapmıyorum , belki de yaşımla alakalı bir durum bu.
Eşimi çok seviyorum ve anne olmayı da tatmak istiyorum.
1 yıl hıc korunmadık eşimle ama bebeğimiz olmadı.
1 yıl evvel dr a gttik ve eşimde sperm ileri hareket azlığı çıktı , olması gerekenden daha düşükmüş ileri hareket oranı.
Şuanda bitkisel yollardan çözmeye çalışıyoruz bu durumu olmazsa ilaç kullanacak eşim.
Neyse benim sorunum çok yakın bir kuzenım var,
bebekliğimden beri hiç kopmadık ve bu cocuk mevzusu dısında ona takmıs oldugum bır durum yok.
İlk kızı doğdugunda ben eski eşimden yeni ayrılmıştım, o zamanlar zor donemler gecırıyordum ve kuzenle msn de goruntulu konuusyorduk bazen.
Bebeğine cevırırdı kamerayı sen izle ben gelıcem falan derdi, sanki ben cok meraklıymısım gbi.
Kırmamak adına bazen izlerdim ne tatlı falan derdim.
Snr ben eşimden ayrılmanın acısını cekerken o bana kocam geldi , kocamın yanına yatıcam hadi gorusurz falan der msn kapatırdı.
İlk cocugu dogdugundan berı gunde en az 10 kere kızın fotosunu atar.
Bazen naber napıyorsun yazarım kızın altını değişirken resim atar, kız banyoda iken resim atar, kızı krese yollar servis beklerken resım atar.
Sanki ben bebeğin babasıyım!!!!
Bu arada kıza teyzem baktı , teyzem kıza mama yedırıken resım yollar, işte teyzemle kız yanyana uyurken resım yollar. Telefonumdan süreklı onların resımlerını siliyorum sil sil bıtmıyor.
İki sene snr ikinciyi doğurdu bu kuzenim , şimdi ona başladı sürekli foto foto artık bıktım,
Bazen bana annelik çok başka sen hiç anne olmayacak mısın, anneliğe hiç özenmıyor musun falan der.
Çocugu olmayanlar için mesela sorunları mı var problemleri mi var falan der, yani kuzenımın cocugu falan olmasa intihar falan edermiş sanırım o yapıda bir insan.
Bu yüzden ben de bana sülalece acıyarak bakmamaları için bizde sıkıntı var demedim.
Düşünmuyoruz bana zor gelıyor çocuk durumu dedim.
Mesela demın estetık amelyatından konusuyorduk hemen durumu sezeryana getirdi
Bazen bana tanımadıgım ınsanların doğum videosunu yolluyor
ne bu dıyorum işte youtubede baksana ne tatlı falan dıyor
etkılenmedın mı hıc dıyor
yooo dıyorum
sen zaten doğurma sakın dıyor bu sefer
gecenlerde bi bebek fotosu yollamıs , bu kım dedım, kocasının arkadasının kuzenı doğurmus ne tatlı baksana dıyor.
Teyzem dersenız velhasıl o da öyle, annenlere bi torun sevgisi tattır, torun gormeden ölecekler mi,
bak şimdi sen ıstemıyorsun ılerde hiç olmaz.
Bıktım ya bu insanlardan birgun cok fena bozacagım ama o zaman tüm ipler de kopar
Bu sekilde düşünen tek siz çıktınızTeyzenizin kızının yaptığı nisbet değil siz bu konuda eksik hissettiğiniz için bu kadar alıngan ve konuyu bambaşka boyuta taşıyıp farklı bir açıdan bakıyorsunuz.
Bu tarz insanlardan da hiç haz etmıyorumBirinin yasantisiyla ilgili hava atma durumu yok zaten durumu ortada ama olsa yapar mi yapar gibi geliyo bana simdilik cocuguna asik bir anne sadece onunla bitiremiyorum uzaktanda olsa akrabalik var annelerimizin arasi cok iyi
Digeri okul arkadasim
Nasilsin dedigimde yazliktayim deyip bak bizim yazlik deyip 10 tane foto atar
Hep mercedeslerinden bahseder
Surdada evimiz var su marka sirket aracimiz var vs gibi
Ben utaniyorum o bunu yaptikca
Ne ayip bisey ama 30 yasini devirip hala bunun ayip oldugunu ogrenememisler
Oyle birsey ki bu huylari haric hic kotu huylari yok
Bana karsi cok ilgili cok sevgi dolu gozukuyolar
Aramasam da ararlar
Okul arkadasimi suan icin bir sure daha gozlemliycem devam ederse ki etcek gibi gorunuyo ya laf sokucam ( pek tarzim degil) ya da ufak ufak kacicam
Bence senin çocuk istemediğini düşündükleri için seni heveslendirmeye çalışıyorlar Canını sıkmaKızlar selam.
Burada da birkaç kere yazdım ama artık çok bunaldım inanın.
2 yıldır bebeğimiz olmuyor eşimle.
Ben Allahın bir taktiri olarak bakıyorum, zamanı vardır diyorum, bir bildiği vardır diyorum.
Yaşım 35
Eskiden 20 li yaşlarda sokakta bır bebek gorsem cok severdım , dokunmak isterdım , ilgilenırdım vs.
Son 4-5 yıldır içimde insanların cocuklarına karsı bır sempati duymuyorum.
Yani öyle sokakta görüp ayyy ne tatlı vs vs yapmıyorum , belki de yaşımla alakalı bir durum bu.
Eşimi çok seviyorum ve anne olmayı da tatmak istiyorum.
1 yıl hıc korunmadık eşimle ama bebeğimiz olmadı.
1 yıl evvel dr a gttik ve eşimde sperm ileri hareket azlığı çıktı , olması gerekenden daha düşükmüş ileri hareket oranı.
Şuanda bitkisel yollardan çözmeye çalışıyoruz bu durumu olmazsa ilaç kullanacak eşim.
Neyse benim sorunum çok yakın bir kuzenım var,
bebekliğimden beri hiç kopmadık ve bu cocuk mevzusu dısında ona takmıs oldugum bır durum yok.
İlk kızı doğdugunda ben eski eşimden yeni ayrılmıştım, o zamanlar zor donemler gecırıyordum ve kuzenle msn de goruntulu konuusyorduk bazen.
Bebeğine cevırırdı kamerayı sen izle ben gelıcem falan derdi, sanki ben cok meraklıymısım gbi.
Kırmamak adına bazen izlerdim ne tatlı falan derdim.
Snr ben eşimden ayrılmanın acısını cekerken o bana kocam geldi , kocamın yanına yatıcam hadi gorusurz falan der msn kapatırdı.
İlk cocugu dogdugundan berı gunde en az 10 kere kızın fotosunu atar.
Bazen naber napıyorsun yazarım kızın altını değişirken resim atar, kız banyoda iken resim atar, kızı krese yollar servis beklerken resım atar.
Sanki ben bebeğin babasıyım!!!!
Bu arada kıza teyzem baktı , teyzem kıza mama yedırıken resım yollar, işte teyzemle kız yanyana uyurken resım yollar. Telefonumdan süreklı onların resımlerını siliyorum sil sil bıtmıyor.
İki sene snr ikinciyi doğurdu bu kuzenim , şimdi ona başladı sürekli foto foto artık bıktım,
Bazen bana annelik çok başka sen hiç anne olmayacak mısın, anneliğe hiç özenmıyor musun falan der.
Çocugu olmayanlar için mesela sorunları mı var problemleri mi var falan der, yani kuzenımın cocugu falan olmasa intihar falan edermiş sanırım o yapıda bir insan.
Bu yüzden ben de bana sülalece acıyarak bakmamaları için bizde sıkıntı var demedim.
Düşünmuyoruz bana zor gelıyor çocuk durumu dedim.
Mesela demın estetık amelyatından konusuyorduk hemen durumu sezeryana getirdi
Bazen bana tanımadıgım ınsanların doğum videosunu yolluyor
ne bu dıyorum işte youtubede baksana ne tatlı falan dıyor
etkılenmedın mı hıc dıyor
yooo dıyorum
sen zaten doğurma sakın dıyor bu sefer
gecenlerde bi bebek fotosu yollamıs , bu kım dedım, kocasının arkadasının kuzenı doğurmus ne tatlı baksana dıyor.
Teyzem dersenız velhasıl o da öyle, annenlere bi torun sevgisi tattır, torun gormeden ölecekler mi,
bak şimdi sen ıstemıyorsun ılerde hiç olmaz.
Bıktım ya bu insanlardan birgun cok fena bozacagım ama o zaman tüm ipler de kopar
Evet bence de kıskandırmaya çalışıyorkuzen çok fesat biri gibi me geldi senin çocuğun olmadığını bile bile sana foto atması tabii polyanacılığından değil kıskandırma gibi hissettim.. umarım öyle değildir. size tavsiyem muhataba almayın araya mesafe koyun
İyice soğudumBence senin çocuk istemediğini düşündükleri için seni heveslendirmeye çalışıyorlar Canını sıkma
Ya benim de bir kızım var yaşıtım arkadaşlarımında var çocukları bazen durduk yere bana çocuklarının fotolarını yolluyorlar , arkadaşımın çalıştığı okulda bir arkadaşlarının torunu olmuş durup durup bütün öğretmenlere torunun fotosunu yolluyor yani çok Mutlu olup mutluluklarını mı paylaşmaya çalışıyorlar inan ben de anlamıyorum ben hiç foto yollamam herkes benim çocuğumun meraklısı değil netice boşver soğutmasın seni bunlar :)İyice soğudum
:)))) valla cok sogudumYa benim de bir kızım var yaşıtım arkadaşlarımında var çocukları bazen durduk yere bana çocuklarının fotolarını yolluyorlar , arkadaşımın çalıştığı okulda bir arkadaşlarının torunu olmuş durup durup bütün öğretmenlere torunun fotosunu yolluyor yani çok Mutlu olup mutluluklarını mı paylaşmaya çalışıyorlar inan ben de anlamıyorum ben hiç foto yollamam herkes benim çocuğumun meraklısı değil netice boşver soğutmasın seni bunlar :)
Evet dünyanın en güzeli de kendi bebekleri:) komik durumlar ama hani mutluluklarını paylaşıyor gibi düşün çok seviniyorlar denek ki paylaşmak istiyorlar bir arkadaşımda eşine böyleydi evlilik harika evlilik mucize derdi 3 sene sonra boşandı , annemin bir lafı var çok severim "kocasıyla çocuğunu çok öven , çok yanılırmış" övünmek iyi değil yani:)))) valla cok sogudum
Bunaldım da
Bi senin mi cocugun var diyesim gelıyor
Zor duruyorum
Ya da doğurmasan kahırdan ölecekmıssın diyesim var
Birine naber diyorum hemen cep telını cıkarıyo bebeğinin fotosunu gosterio video acıyo
Ben hıc etkılenmıyorum
Bir de herkesin cocugu kendine göre cok uslu cok akılıı
Evet bence de annenizin lafı çok doğru:)Evet dünyanın en güzeli de kendi bebekleri:) komik durumlar ama hani mutluluklarını paylaşıyor gibi düşün çok seviniyorlar denek ki paylaşmak istiyorlar bir arkadaşımda eşine böyleydi evlilik harika evlilik mucize derdi 3 sene sonra boşandı , annemin bir lafı var çok severim "kocasıyla çocuğunu çok öven , çok yanılırmış" övünmek iyi değil yani
Bariz nispet benceTeyzenizin kızının yaptığı nisbet değil siz bu konuda eksik hissettiğiniz için bu kadar alıngan ve konuyu bambaşka boyuta taşıyıp farklı bir açıdan bakıyorsunuz.
Sizin çok önem verip böbürlendiğiniz şeyler
Başkası için denizdeki milyonlarca kum tanesi kadar değersizdir...
Facede durumuma bunu yazdım
Sizce anlar mi?
Benim bi arkadasim vardı bu sekildeMalesef geliyor.kendine asik biri.kirmakda istemiyorum.bir kac kere ima ettirdim ama anlamadi.yada anladiysada bilemiyorum.sinir bozucu bir sey ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?