Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

Amin Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin. Proxeed evet cok pahali ama ise gercekten yariyor.

İlk 3 yurtdışı 1 türkiye. Hemde arkadaşımın yaptırıp positif aldığı dr da tafsiye etti ama maalesef negatif. Peki ya siz?
Benim de hep aynı yerde oldu. 3 . Dondurulmuştu . Bi dahakine bahcecide yaptırmak istiyorum. Tabi yaptirirsam !! Çünkü çok yıprandim özellikle boş gebelik dönemi...

Benim de hep aynı yerde oldu. 3 . Dondurulmuştu . Bi dahakine bahcecide yaptırmak istiyorum. Tabi yaptirirsam !! Çünkü çok yıprandim özellikle boş gebelik dönemi...
Biz istanbulda yaptırmayı çok istedik, hatta istanbul tüp bebek merkezine gittik ama kaldı öyle, kalacak yerimiz sorundu. Tanıdıkta yok.

Biz istanbulda yaptırmayı çok istedik, hatta istanbul tüp bebek merkezine gittik ama kaldı öyle, kalacak yerimiz sorundu. Tanıdıkta yok.
Bazı merkezlere yakın yerlerde uygun fiyatlı apartlar oluyormuş. Araştırın isterseniz. Ben de son kez bahcecide denemek istiyorum. Yurtdışında da 5. Gün mu koyuyorlar? Benimki hep 5.gun 1.kaliteydi ama olmadı

Evet bilincaltımda yer etmıs demekki dün butün gün agladım sinirden
Cnm kafana takmamaya çalış, maalesef çocuk olasıya kadar böyle durumlarla karşılaşacağız. Ben zamanında iş ten çıkmayı bile göze almıştım. Bir keresinde iş yerinde bi bayan vardı, maddi durumları süperdi ama çocukları yoktu, bende o sıralar yeni evl sayılırdım. 2 bayan arkadaş o bayanın çocuğu olmadığını bildikleri halde şöyle diyalog geçmişti. 1. Kadın 'kaç tane çocuğun var senin' diye sordu 2. Bayanda gülerek 'leylek yolunu şaşırmış' diye kahkaha attı. O bayan hiç cvp ta vermedi sessiz kaldı. Ne kadar ağır bir durum.

Bazı merkezlere yakın yerlerde uygun fiyatlı apartlar oluyormuş. Araştırın isterseniz. Ben de son kez bahcecide denemek istiyorum. Yurtdışında da 5. Gün mu koyuyorlar? Benimki hep 5.gun 1.kaliteydi ama olmadı
Cnm istanbulu bilmediğimiz için kaldı işte çok aradık intenetten ama olmadı bulamadık. Benim her tedavimde 3. Gün koydular 2. Kalite falan yani ama olmadı. Boş gebelikte 1 tane transfer olmuştu. Türkiyede 3 tane transfer olmuştu.

Bende alti yildir evliyim bebegim olmuyor.bazı insanların soruları ve tavırları ile muhatap olmak çok zor bazı hal ve davranışlar insanın sınırını bozuyor bana kalırsa kuzeninle samimiyeti azalt sinirlerin daha az bozulur

Kafayi yemis sizin kuzen, sizde anormal birsey yok bence sanki inadina yapar gibi yapmis, bence ya yuzune acikca soyleyin yada kesin gorusmeyi o kadar sinir ediyorsa sizi..

Cok sinir bozucu bir durum ne kadar anlayissiz insanlar var banada ilk evlendgim zamanlar cocuk yokmu cocuk diye sorarlardi snir olurdum aglardim pskolojm bozulmstu sizi cok iyi anliyorm o dusuncesiz kuzeninzle samimiyeti kesin bence

İnsanlar insafsız gercekten
Allah ıslah etsin ne diyelim
Benim işyerinde yok allahtan öyle bi sıkıntı kendi işimiz :))

Allahım size de nasip eder insallah
Dün en son bi arkadasının fotosunu yolladı
Kızın iki oğlu var benden 10 yas kucuk kız
Bebekleri ile foto cekjmmıs kuzen bunu bana yolluyor
Altına da yazı yazmıs
Ebru iki erkek annesi diye
Ben ne yapacaksam ebru kim banane yanii

Cnm artık iyice belli yani kuzeninin psikolojisi acayip derecede bozulmuş görünüyor. Dört duvar arasında 2 çocukla. Bir yere çıkmıyor, eşi ilgilenmiyor dediniz ya, o bakımdan. İnsan bunaldığında bi avm bile gezse kafasını dağıtır yani. Bir yandan acımaya başladım. Çünkü kendi kuzenimde anlattım ya, o da aynen kocasınla çocuklarınla çıkmazlar. Çocuklar zaten hafta içi anneannesinde evde ve haftasonuda kendi evlerinde. Çocuklara çok acıyorum, yabani gibi evde büyüyorlar. Çocukların hergün temiz havaya çıkmaya, annesinle babasınla dişarda oynamaya, parka, avm gitmeye ihtiyaçları var. Burda yurtdışında aile alışverişe gittiler mi, çocuğu almanlar 1,2 lira neyse verirler ve kasada bile çocuklar aldıkları çikolata neyse kendileri boyları yetişmeye yetişmeye kendileri öderler. Tuhaf ama doğru yapıyorlar bence. Çocuklar sosyal oluyorlar, öğreniyorlar.

Evet benim kuzenın de kucuk kızı krese gidiyor
Diğeri hep evde anne ile
Bütün gün ofluyo pofluyo
İşim bitmiyor vs die
Hatta hsonu iki kız da evde oldugu için hsonunu hiç sevmıyor işi daha da artıyormus
Kocasi ile aralar bozuk
Gttikleri tek yer pz günü avm gezisi bu
Kuzenin annesi teyzem de bugun yıne bu kuzenın cpcuklarını. Fotosunu ve teyzemin diğer kızının cocuklarının fotolarını anneme atmıs watsaptan
Annem belki 20 tane foto attı ben bunları zaten facede goruyorım özel neden atıyorsa diye teyzeme sinirlenmiş

Bu arada benim bi karsesim daha var
Evlilik olarak kardesle aramızda bikaç ay var onların da cocugu yok henüz
Teyzemin de dört torunu var bu kuzen ve kardesinden
İnsan biraz annemi de düşünür dimi
Onun da iki cocugu evli ama torunu yok belki özenir diye daha hassas olur ama nerde insanlar daha cok göze sokuyorlar

Cok sinir bozucu bir durum ne kadar anlayissiz insanlar var banada ilk evlendgim zamanlar cocuk yokmu cocuk diye sorarlardi snir olurdum aglardim pskolojm bozulmstu sizi cok iyi anliyorm o dusuncesiz kuzeninzle samimiyeti kesin bence
Şimdi var mi bebişiniz

Cok bunaltici o ne öyle. Seni kiskandirmak icin yapiyor bence. Söylemen lazim rahatsiz oldugunu.
En sonuncu fotodan snr hiç yazmadı
Bugun naber yazdı az evvel
Dısarıdayız dedim :)))
Baska da yazmadı
Evet kıskandırmak için yaptıgınu düşünüyorum ben de ama kendinden sogutuyor farkında değil

Amin Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin. Proxeed evet cok pahali ama ise gercekten yariyor.
Siz eczeneden mi aldıniz netten mi
İşe yaradıgı için sizde fikir almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…