- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
Hadi yaAynen biz gibi. Benimde 1. boş gebelik, 2,3 ve 4 negatif
İlk 3 yurtdışı 1 türkiye. Hemde arkadaşımın yaptırıp positif aldığı dr da tafsiye etti ama maalesef negatif. Peki ya siz?Hadi yadenemeleri nerelerde yaptirdiniz
Biz de uyguluyorız canım kürü:)) 3 ay oldu ama tık yok:)
Bu ay basında yeniden test yaptıracak eşim bakalım ileri harekette artma yok ise proxeed biz de alıcaz
Çok da pahalı yahu :)
Bizim sayımız çok iyi
Canlılık oranı da masallah cok ii ama hareket ve morfolojide sorun var
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsın insallah hem senin için hem bebiş için :)
Darısı da Allahımdan isteyen herkese nasip olsun
Benim de hep aynı yerde oldu. 3 . Dondurulmuştu . Bi dahakine bahcecide yaptırmak istiyorum. Tabi yaptirirsam !! Çünkü çok yıprandim özellikle boş gebelik dönemi...İlk 3 yurtdışı 1 türkiye. Hemde arkadaşımın yaptırıp positif aldığı dr da tafsiye etti ama maalesef negatif. Peki ya siz?
Biz istanbulda yaptırmayı çok istedik, hatta istanbul tüp bebek merkezine gittik ama kaldı öyle, kalacak yerimiz sorundu. Tanıdıkta yok.Benim de hep aynı yerde oldu. 3 . Dondurulmuştu . Bi dahakine bahcecide yaptırmak istiyorum. Tabi yaptirirsam !! Çünkü çok yıprandim özellikle boş gebelik dönemi...
Bazı merkezlere yakın yerlerde uygun fiyatlı apartlar oluyormuş. Araştırın isterseniz. Ben de son kez bahcecide denemek istiyorum. Yurtdışında da 5. Gün mu koyuyorlar? Benimki hep 5.gun 1.kaliteydi ama olmadıBiz istanbulda yaptırmayı çok istedik, hatta istanbul tüp bebek merkezine gittik ama kaldı öyle, kalacak yerimiz sorundu. Tanıdıkta yok.
Cnm kafana takmamaya çalış, maalesef çocuk olasıya kadar böyle durumlarla karşılaşacağız. Ben zamanında iş ten çıkmayı bile göze almıştım. Bir keresinde iş yerinde bi bayan vardı, maddi durumları süperdi ama çocukları yoktu, bende o sıralar yeni evl sayılırdım. 2 bayan arkadaş o bayanın çocuğu olmadığını bildikleri halde şöyle diyalog geçmişti. 1. Kadın 'kaç tane çocuğun var senin' diye sordu 2. Bayanda gülerek 'leylek yolunu şaşırmış' diye kahkaha attı. O bayan hiç cvp ta vermedi sessiz kaldı. Ne kadar ağır bir durum.Evet bilincaltımda yer etmıs demekki dün butün gün agladım sinirden
Cnm istanbulu bilmediğimiz için kaldı işte çok aradık intenetten ama olmadı bulamadık. Benim her tedavimde 3. Gün koydular 2. Kalite falan yani ama olmadı. Boş gebelikte 1 tane transfer olmuştu. Türkiyede 3 tane transfer olmuştu.Bazı merkezlere yakın yerlerde uygun fiyatlı apartlar oluyormuş. Araştırın isterseniz. Ben de son kez bahcecide denemek istiyorum. Yurtdışında da 5. Gün mu koyuyorlar? Benimki hep 5.gun 1.kaliteydi ama olmadı
Kızlar selam.
Burada da birkaç kere yazdım ama artık çok bunaldım inanın.
2 yıldır bebeğimiz olmuyor eşimle.
Ben Allahın bir taktiri olarak bakıyorum, zamanı vardır diyorum, bir bildiği vardır diyorum.
Yaşım 35
Eskiden 20 li yaşlarda sokakta bır bebek gorsem cok severdım , dokunmak isterdım , ilgilenırdım vs.
Son 4-5 yıldır içimde insanların cocuklarına karsı bır sempati duymuyorum.
Yani öyle sokakta görüp ayyy ne tatlı vs vs yapmıyorum , belki de yaşımla alakalı bir durum bu.
Eşimi çok seviyorum ve anne olmayı da tatmak istiyorum.
1 yıl hıc korunmadık eşimle ama bebeğimiz olmadı.
1 yıl evvel dr a gttik ve eşimde sperm ileri hareket azlığı çıktı , olması gerekenden daha düşükmüş ileri hareket oranı.
Şuanda bitkisel yollardan çözmeye çalışıyoruz bu durumu olmazsa ilaç kullanacak eşim.
Neyse benim sorunum çok yakın bir kuzenım var,
bebekliğimden beri hiç kopmadık ve bu cocuk mevzusu dısında ona takmıs oldugum bır durum yok.
İlk kızı doğdugunda ben eski eşimden yeni ayrılmıştım, o zamanlar zor donemler gecırıyordum ve kuzenle msn de goruntulu konuusyorduk bazen.
Bebeğine cevırırdı kamerayı sen izle ben gelıcem falan derdi, sanki ben cok meraklıymısım gbi.
Kırmamak adına bazen izlerdim ne tatlı falan derdim.
Snr ben eşimden ayrılmanın acısını cekerken o bana kocam geldi , kocamın yanına yatıcam hadi gorusurz falan der msn kapatırdı.
İlk cocugu dogdugundan berı gunde en az 10 kere kızın fotosunu atar.
Bazen naber napıyorsun yazarım kızın altını değişirken resim atar, kız banyoda iken resim atar, kızı krese yollar servis beklerken resım atar.
Sanki ben bebeğin babasıyım!!!!
Bu arada kıza teyzem baktı , teyzem kıza mama yedırıken resım yollar, işte teyzemle kız yanyana uyurken resım yollar. Telefonumdan süreklı onların resımlerını siliyorum sil sil bıtmıyor.
İki sene snr ikinciyi doğurdu bu kuzenim , şimdi ona başladı sürekli foto foto artık bıktım,
Bazen bana annelik çok başka sen hiç anne olmayacak mısın, anneliğe hiç özenmıyor musun falan der.
Çocugu olmayanlar için mesela sorunları mı var problemleri mi var falan der, yani kuzenımın cocugu falan olmasa intihar falan edermiş sanırım o yapıda bir insan.
Bu yüzden ben de bana sülalece acıyarak bakmamaları için bizde sıkıntı var demedim.
Düşünmuyoruz bana zor gelıyor çocuk durumu dedim.
Mesela demın estetık amelyatından konusuyorduk hemen durumu sezeryana getirdi
Bazen bana tanımadıgım ınsanların doğum videosunu yolluyor
ne bu dıyorum işte youtubede baksana ne tatlı falan dıyor
etkılenmedın mı hıc dıyor
yooo dıyorum
sen zaten doğurma sakın dıyor bu sefer
gecenlerde bi bebek fotosu yollamıs , bu kım dedım, kocasının arkadasının kuzenı doğurmus ne tatlı baksana dıyor.
Teyzem dersenız velhasıl o da öyle, annenlere bi torun sevgisi tattır, torun gormeden ölecekler mi,
bak şimdi sen ıstemıyorsun ılerde hiç olmaz.
Bıktım ya bu insanlardan birgun cok fena bozacagım ama o zaman tüm ipler de kopar
İnsanlar insafsız gercektenCnm kafana takmamaya çalış, maalesef çocuk olasıya kadar böyle durumlarla karşılaşacağız. Ben zamanında iş ten çıkmayı bile göze almıştım. Bir keresinde iş yerinde bi bayan vardı, maddi durumları süperdi ama çocukları yoktu, bende o sıralar yeni evl sayılırdım. 2 bayan arkadaş o bayanın çocuğu olmadığını bildikleri halde şöyle diyalog geçmişti. 1. Kadın 'kaç tane çocuğun var senin' diye sordu 2. Bayanda gülerek 'leylek yolunu şaşırmış' diye kahkaha attı. O bayan hiç cvp ta vermedi sessiz kaldı. Ne kadar ağır bir durum.
Allahım size de nasip eder insallahBende alti yildir evliyim bebegim olmuyor.bazı insanların soruları ve tavırları ile muhatap olmak çok zor bazı hal ve davranışlar insanın sınırını bozuyor bana kalırsa kuzeninle samimiyeti azalt sinirlerin daha az bozulur
Cnm artık iyice belli yani kuzeninin psikolojisi acayip derecede bozulmuş görünüyor. Dört duvar arasında 2 çocukla. Bir yere çıkmıyor, eşi ilgilenmiyor dediniz ya, o bakımdan. İnsan bunaldığında bi avm bile gezse kafasını dağıtır yani. Bir yandan acımaya başladım. Çünkü kendi kuzenimde anlattım ya, o da aynen kocasınla çocuklarınla çıkmazlar. Çocuklar zaten hafta içi anneannesinde evde ve haftasonuda kendi evlerinde. Çocuklara çok acıyorum, yabani gibi evde büyüyorlar. Çocukların hergün temiz havaya çıkmaya, annesinle babasınla dişarda oynamaya, parka, avm gitmeye ihtiyaçları var. Burda yurtdışında aile alışverişe gittiler mi, çocuğu almanlar 1,2 lira neyse verirler ve kasada bile çocuklar aldıkları çikolata neyse kendileri boyları yetişmeye yetişmeye kendileri öderler. Tuhaf ama doğru yapıyorlar bence. Çocuklar sosyal oluyorlar, öğreniyorlar.Allahım size de nasip eder insallah
Dün en son bi arkadasının fotosunu yolladı
Kızın iki oğlu var benden 10 yas kucuk kız
Bebekleri ile foto cekjmmıs kuzen bunu bana yolluyor
Altına da yazı yazmıs
Ebru iki erkek annesi diye
Ben ne yapacaksam ebru kim banane yanii
Evet benim kuzenın de kucuk kızı krese gidiyorCnm artık iyice belli yani kuzeninin psikolojisi acayip derecede bozulmuş görünüyor. Dört duvar arasında 2 çocukla. Bir yere çıkmıyor, eşi ilgilenmiyor dediniz ya, o bakımdan. İnsan bunaldığında bi avm bile gezse kafasını dağıtır yani. Bir yandan acımaya başladım. Çünkü kendi kuzenimde anlattım ya, o da aynen kocasınla çocuklarınla çıkmazlar. Çocuklar zaten hafta içi anneannesinde evde ve haftasonuda kendi evlerinde. Çocuklara çok acıyorum, yabani gibi evde büyüyorlar. Çocukların hergün temiz havaya çıkmaya, annesinle babasınla dişarda oynamaya, parka, avm gitmeye ihtiyaçları var. Burda yurtdışında aile alışverişe gittiler mi, çocuğu almanlar 1,2 lira neyse verirler ve kasada bile çocuklar aldıkları çikolata neyse kendileri boyları yetişmeye yetişmeye kendileri öderler. Tuhaf ama doğru yapıyorlar bence. Çocuklar sosyal oluyorlar, öğreniyorlar.
Şimdi var mi bebişinizCok sinir bozucu bir durum ne kadar anlayissiz insanlar var banada ilk evlendgim zamanlar cocuk yokmu cocuk diye sorarlardi snir olurdum aglardim pskolojm bozulmstu sizi cok iyi anliyorm o dusuncesiz kuzeninzle samimiyeti kesin bence
En sonuncu fotodan snr hiç yazmadıCok bunaltici o ne öyle. Seni kiskandirmak icin yapiyor bence. Söylemen lazim rahatsiz oldugunu.
Siz eczeneden mi aldıniz netten miAmin Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin. Proxeed evet cok pahali ama ise gercekten yariyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?