Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

Bizde morfoloji düşük. Sayı ve hızı arttı doktor normal yolla olur diyor ama olmadı. Tüp bebek yaptık 1. Si boş gebelik oldu. 2 ve 3. Negatif.
Hiç belli olmaz bu işler bakarsın hamile kalivermıssın
Ben o yuzden cok düşmüyorum üstüne
Tüp bebek yapılıyo tutmuyor snr bi bakıyorsun hamile kalan cok kişi var
Ya da asılama yapılıo olmuyo
Kendiliğinden oluyor falan
Sadece şunu düşünün rabbim henüz vermiyorsa bi bildiği vardır muhakkak
Benim en buyuk düşüncem güvencem iç rahatlıgım bu
Sizin için de bizim için de bir zamanı vardır cnm

tanıdığım biri Yakınlarda tüp bebeğe olmuyor diye 45.000lira ödedi doğumu yaptı bebek 8 aylık şookkk suan normal yoldan hamile ve nerde6se dogurmalik oldu.Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin bebek konusunda hassalik gostermeyen kötü insanlardan uzak tutsun aminnnn

Siz eczeneden mi aldıniz netten mi
İşe yaradıgı için sizde fikir almak istedim

Eczaneden aldik. Internete guvenemedik zira riske edilecek birsey degildi. Hele hele uygun fiyata satanlara hic inanmayin. Piyasada son derece basarili taklitlerinin oldugunu biliyorum.

öyle tabi, olmuyorsa bir neden vardır, hayırlısı... kendiliğinden olma düşüncesinden vazgeçtim ben artık çünkü 4 sene oldu, 1 sene ilaçtı şuydu buydu onlarla geçti. Sonra tüp bebek denemeleri. Ki tüp bebek en son seçenekti bizim için, ama onla bile olmuyor . Bakalım kısmet, eşimle çok mutlu bir evliliğimiz var en önemlisi bu. Son tüp bebek denememde bir çocuk getirmişlerdi, çocuk 7 yaşında yürüyemiyor konuşamıyor hareket edemiyordu , onu görünce kötü oldum zaten .O yüzden hayırlısı diyorum..

Evet absürt, gereksiz.

ancak size bir tüp bebek annesi olarak nacizane tavsiyem yasınız 35 ve varolan sorunu bıtkısel olarak cozume kavusturmaya calısmayın bence. Bır an once tedavı olmanız gerekıyor eger kı ıstıyorsanız , cunku esınızın duzelme ıhtımalındeyken sızınde yasınız buyuyor ve bazen bıtkısel kullanılan seyler erkeklerde hormonları yukseletebılıyor buda cok zararlı ve olmaması gereken bısey.

Sanki sizin ailenin gidişatı onun bebeğine baglıymıs gibi

İstemiyosunuz diye sizi özendirmeye, teşvik etmeye çalışıyo olabilir.keşke düşünmüyoruz yerine istiyoruz ama araba almak istiyoruz,ev almak istiyoruz,borçlarımız var kapatalım ondan sonra vs gibi şeyler söyleseydiniz.yine de rahatsız edici.bende 7 aylık evliyim yaşımda genç daha şimdiden başladılar bebek yok mu diye sormaya ya olmasa diye düşünüyorum kendi kendime.eminim onlar sordukça herkese olduğu gibi benim de canım sıkılcak.herşeyin bi vakti zamanı vardır kulaklarınızı tıkayın gerekirse mesafe koyun.ablamında 5 sene olmadı sonra tüp bebekle Allah dünya tatlısı bi kız bi erkek ikiz verdi.görümcemde aynı şekilde 2. Evliliğinden 38 yaşında bi kız bi erkek ikiz doğum yaptı tüp bebekle.içinizi rahat tutun Allah nasip eder inşallah.

Eczaneden aldik. Internete guvenemedik zira riske edilecek birsey degildi. Hele hele uygun fiyata satanlara hic inanmayin. Piyasada son derece basarili taklitlerinin oldugunu biliyorum.
evet ben de o yuzden sordum
ben de alacagım zaman eczaneden alırım sanırım
tesekkurler:)

evet Allahın bir bildiği vardır bızım için
umudunu kaybetme inan cok duydum tüp bebek tutmayıp da hıc ummadıgı anda anne olanları
senın de oyle olur ınsallah
eşinle de mutluymussun en onemlı sey bu bundan daha degerlı bırsey yok hayat arkadasımız çnk

evet aslında doğru soyluyorsunuz benım yas durumu da var
bu ay ılk defa yumurtlama takıbınde bırlıkte olduk
16-17 nisan gbı bellı olacak
olmazsa eger daha hızlı adımlar atacagız
tesekkurler yorumunuz için :)

yok ozendırma amaclı yaptıgını dusunmuyorum çnk diğer mesajlarda da belırttım
ben ilk eşimden bosanma asamasında canım yanarken sürekli, canım ya kocam geldı gıdıp yanına kıvrılıcam hadı gorusuruz deyıp msn den cıkardı.
kızı kocamın yanına yatırıcam babasıyla uyumayı cok sevıyor falan derdı.
o zamanlar özenıyordum çnk cok canım yanıyordu zor sureclerdeydım.
şimdi bebek fotosu attıkca içim şişiyor açıkcası
maddı olarak da oyle bırsey soylemem.
kocası cok zengın ve kocasının parasıyla zaten luuzmsuz hava atan bırı :)

Sizin yazdığınız cümleleri söyledim birine. .
dedimki ne bu ya taktı millet bebekte bebek sanki bi cocuk onlarda var...
ne görgüsüz insanlar var. . bildiğin çocuk herkeste var. .. Ayy canım inşallah bigün seninde olur dedi bana. .. başımdan kaynar su indi. .. sonra susdu ve bidahaki karşılaşmamizda bidaha sordu bebek düşünmüyor musun hala. .. Hayır istemiyoruz dedim.. adet etmiş her defasında soruyor... bende sürekli aynı cevabı veriyorum ama bigün dayanamayacagim ve bagiracagim SANANEEEEEEEEEE...

söyledim bunu daha evvel hiç alınmadı üstüne
evet haklısın falan dedi ben hıc facede bıle paylasmıyorum ğek dedi

HAY ALLAHIM YA
BU TARZ İNSANLARIN COCUGU OLMASA CİDDEN İNTİHAR FALAN EDERLERMİŞ
İŞTE SANANE DEMEK LAZIM AMA DENMIYOR O ZAMAN HIC GORUSMEMEK LAZIM İPLER TAMAMEN KOPAR
YANI SENIN YA DA BENIM BEBEGIM OLSA YA DA OLMASA INSANLAR NE YAPACAK COK SACMA BIRSEY
:))

Çevremde böyle insanlar olsa uzaklaştırırım. Hiç çekemem; benim derdim bana yetiyor zaten. Sen iyi dayanmışsın

Çevremde böyle insanlar olsa uzaklaştırırım. Hiç çekemem; benim derdim bana yetiyor zaten. Sen iyi dayanmışsın
pz gunu koydum tepkimi
bana ne oldu dıye sormasını beklıyorum kenara cekıldım
çok düşüncesiz oldugunu soyleyeceğim sordugunda

Kimileri sırf üzmek için yapıyo
Sizinki de sırf bildiğini okuyo
Böylesi Okkalı bir SANANE yi hakediyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…