Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

Bence sizi heveslendirmek için yapıyor.cok samimiyseniz hele bu hakkı görüyordur kendinde. Size iyilik yapacağını düşünüyordur bile

Bence durumunu kuzeninize söyleyin. Açılın ona ne kadar yaralandığını uzuldugunuzu bu cocuk konusuyla ilgili ve bebek resimlerini atmamasini rica edin.eger o zaman yaparsa art niyet arayın derim.

bu konuların üstüne dün iş arkadaşım diyor ki, kendisinin 2.cocuğu oldu yakın zamanda, sen 2 tane çocuk doğuramazsın yaşın kaç oldu artık!! ben sana 2 çocuk istiyorum ya da çocuk istiyorum diye bişey dedim mi? eşimle beni ilgilendirir çocuk yapıp yapmamak dedim. ki kendisinin 4 düşüğü var, 2.çocuk için 2 sene uğraştı, yine de ay eşim rahat bırakmıyor ki, ay kıskanmayın çalışın sizin de olur diyip duruyor. En canımı acıtan da boş gebelik yaşarkenbaşka bir iş arkadaşım biliyordu , tüp bebeği bilmiyordu ama, boş gebelikte bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorsun kese büyüyor ama içi boş) midem falan çok bulanıyordu ,kürtaj olucağımı biliyordu, hergün kan verip ağlıyordum sürekli, bana o halde bile elini çabuk tut yaşın kaç oldu birsürü aptal şey söylüyordu. o sırada başka bir arkadaşta hamileydi, kalktı ona kurabiye verdi, ay yazık kız canı çeker hamile diyor! ya bir düşün orda acı çeken tıbben hamile olan bir de ben varım . insanlar çok acımasız ya. Ben kesinlikle iyi niyete özendirmeye falan inanmıyorum. Ki çocuk yapacak insan öyle fotografla mesajla mı karar verip yapıcak. Bu arkadaşın mesela inanılmaz berbat evliliği var, çok mutsuz, adam ne kendisiyle ne çocukla ilgilenmiyormuş, çocuk var diye boşanmıyorda. Bana 2.cocuk yapıcağından bahsediyor!! nasıl yani dedim sen ciddi misin dedim, gayet normal şekilde evet 2 çocuk yapılır tek çocuk olmaz diyor. Görüyorum ki kimse hayat arkadaşıyla mutlu olmak ondan bir çocuk yapıp onu iyi mutlu yetiştirmek amacında değil ya. Olsun da nasıl olursa olsun mantığında. Yapıp sonra da face e kakasını koyucak duruma geliyorlar

Çok güzel ifade etmıssınız düşünceleriniİ gecmıs olsun size de
Bana da sürekli diyorlar üzülmeyin, sen şimdi istemem dersin ama allah ilerde hiç vermez. Yaptın yaptın yapmazsan zaten yasın gecıo hangi ara bakacaksın derler
Ben 35 yasındayım.
Üzülüyorım tabiki inanın cocugumun olmamasından cok insanların düşüncesizliklerine ğzülüyorum . Benim kuzen de kocasiyla iyi değil ama o da tek coxuk olmaz diye ikinciyi doğurdu:)))
Küçük kızı 15 aylık
Gecen bana bebek sevmeyı ozledim yaaa dedi
E minik zaten kucuk dedim
O kocaman oldu diyor
Ben kcuk bebek özlemi cekıyorum diyor
E doğur o zaman dedim 3. Yü de

2019 gbi düşünüyorum diyor
Sürekli kocadan sikayetci
Ama 3. Yü de düşünebilecek kadar deli cesaretli

Eski eşimle bosanacagim zaman msn de konusurken kocacım geldi canım kapatayım da yanına kıvrılayım falan demesi de art niyet değil mi , ben boşanma aşamasında canım yanarken de beni kocaya mi heveslendiriyor
Böyle cahil sacmasapan seylerle övünen bi insana asla durumumu anlatıp onu da koz olarak vermem

onlar yüzünden çocuklardan soğudum:) eskiden çocuk görsem severdim. Hele face de arkadaşlarımdan her doğuran bir blog açmış, hergün ayrıntılı anlatıyorlar. Bana çok abartı geliyor. Çocuğum olsa bile yapmam öyle şeyler, ne gerek var.

Konuşmalısın bence. sizin için çok önemli bir konu ve muhabbet olabilir ama bana açıp durmayın çok sıkılıyorum de. Bir de başka birilerinden sizin çocuk istediğinizi falan duydular ise canınızı yakmak için yapıyor olabilirler mi?

Evet ben de aynı şekilde soğudum anca kendi cocugum olursa severim herhalde diyorım
Belki kendi içimde ben de günlük falan tutarım bebek için ilerde hatıra olur okur diye ama blog falan acmam bende
Sizin yasınız kac
Ne kadardır bebek olmadı
Ben 35 yasındayım

Yok duymus olamaz kimse bilmio ki istedğimizi :)))
Bir de farklı sehirlerdeyız zaten
Sıkıldığımı soyleyeceğim

Ne zaman çocuk mevzusu açsa, işim var acele de kapat. İlla ki anlar.

Küçük bebek özlemi için her yıl doğursun bir tane o zaman, bebeklik 1 yıl sürüyor, bu sebepten çocuk mu yapılır ya bu insanları anlamıyorum.
Ne huzurlu bir yuva sunabiliyor, ne annelik amacı doğru, ama küçük bebek özlemi çekiyormuş..
İnsanlar çok garip.

Her açıdan hava atıyo yani görüşmeyin bence o zaman ben gerçekten böyle insanları yakınımda bulundurmazdım hiç hoşlanmam ki en eski en yakın arkadaşımla bu yüzden görüşmüyorum.tersleyin bi iki kez sonrada hiç cevap bile vermeyin mesajalrına heralde keser artık

Anneleik tabii ki güzel bir duygu ama belki rabbim size bambaşka güzellikler sunacak mutlaka bir vakti zamanı var .bence herkes herşeyi bilmek zorunda değil bu sizin hayatınıZ biraz mesafe koymaya çalışın .rabbim gonlumuzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin ins

Bence kötü niyetle yapmıyor hiç bi şeyi. Sonuçta beraber büyümüşsünüz, benimde beraber büyüdüğüm çok sevdiğim yakın olduğum bi kuzenim var. Onu düşünerek söylüyorum bunları.
Belkide sadece hoşunuza gittiğini, gerçekten bebeğini sevdiğinizi düşünüyordur. Hem kendi iradenizle bebek yapmadığınızı düşündüğü için bu şekilde sizi ikna etmeye çalışıyordur..
Yani ben art niyetle yaptığını düşünmüyorum hiç bi şeyi.

eceezgi ne yaptın
bozdun mu şu kuzeni :)
Konuştum gecenlerde de hiç tanımadıgım birinin yeni doğmus bebeginin fotolarını yolladı
Ben de konustum biraZ ağladı telefonda ben seni üzmek asla istemem falan dedi
Bu sefer de ben üzüldüm

Görmemişlerin çocuğu olmuş gözümüze sokmuşta sokmuş bu ne ya..
Ben de tanıyorum öyle insanları hatta bebeleri yetmiyor kendi fotolarını yolluyorlar.
Bebeğe gelince sen hazır olduğunda Rabbim nasip eder inşallah.
Onlar bebeklerinin devamlı reklamını yaptıklarında iyi bir anne olduklarını sanıyor sadece annelik başka bir şey ama farkında değiller devamlı doğurmakla meşguller...

Konuştum gecenlerde de hiç tanımadıgım birinin yeni doğmus bebeginin fotolarını yolladı
Ben de konustum biraZ ağladı telefonda ben seni üzmek asla istemem falan dedi
Bu sefer de ben üzüldüm
Boşver ağlarsa ağlasın
Çoktan haketmişti bence

bı ınsann o kadr ustune gıdılmez ben bıle sınır oldm bze cock ıstıyorz 2 yıllk ewlıyız. herkesn nasıbı kısmetı ayrı. benm bı yaknmda olsa bu kadr ustune gtmezdım kmse kmsenn ıcını bılemez soncta ıkkatlı dusuncelı davranmak gerek bırz.. uzennde daha dkkatlı davran umarm cekme kendını yap uyarını gerektgnde ınsann sıkntısı kendıne yetıyo zatn bıde bsalaınn bunaltmaya hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…