- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
bu konuların üstüne dün iş arkadaşım diyor ki, kendisinin 2.cocuğu oldu yakın zamanda, sen 2 tane çocuk doğuramazsın yaşın kaç oldu artık!! ben sana 2 çocuk istiyorum ya da çocuk istiyorum diye bişey dedim mi? eşimle beni ilgilendirir çocuk yapıp yapmamak dedim. ki kendisinin 4 düşüğü var, 2.çocuk için 2 sene uğraştı, yine de ay eşim rahat bırakmıyor ki, ay kıskanmayın çalışın sizin de olur diyip duruyor. En canımı acıtan da boş gebelik yaşarkenbaşka bir iş arkadaşım biliyordu , tüp bebeği bilmiyordu ama, boş gebelikte bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorsun kese büyüyor ama içi boş) midem falan çok bulanıyordu ,kürtaj olucağımı biliyordu, hergün kan verip ağlıyordum sürekli, bana o halde bile elini çabuk tut yaşın kaç oldu birsürü aptal şey söylüyordu. o sırada başka bir arkadaşta hamileydi, kalktı ona kurabiye verdi, ay yazık kız canı çeker hamile diyor! ya bir düşün orda acı çeken tıbben hamile olan bir de ben varım . insanlar çok acımasız ya. Ben kesinlikle iyi niyete özendirmeye falan inanmıyorum. Ki çocuk yapacak insan öyle fotografla mesajla mı karar verip yapıcak. Bu arkadaşın mesela inanılmaz berbat evliliği var, çok mutsuz, adam ne kendisiyle ne çocukla ilgilenmiyormuş, çocuk var diye boşanmıyorda. Bana 2.cocuk yapıcağından bahsediyor!! nasıl yani dedim sen ciddi misin dedim, gayet normal şekilde evet 2 çocuk yapılır tek çocuk olmaz diyor. Görüyorum ki kimse hayat arkadaşıyla mutlu olmak ondan bir çocuk yapıp onu iyi mutlu yetiştirmek amacında değil ya. Olsun da nasıl olursa olsun mantığında. Yapıp sonra da face e kakasını koyucak duruma geliyorlarevet Allahın bir bildiği vardır bızım için
umudunu kaybetme inan cok duydum tüp bebek tutmayıp da hıc ummadıgı anda anne olanları
senın de oyle olur ınsallah
eşinle de mutluymussun en onemlı sey bu bundan daha degerlı bırsey yok hayat arkadasımız çnk
Çok güzel ifade etmıssınız düşünceleriniİ gecmıs olsun size debu konuların üstüne dün iş arkadaşım diyor ki, kendisinin 2.cocuğu oldu yakın zamanda, sen 2 tane çocuk doğuramazsın yaşın kaç oldu artık!! ben sana 2 çocuk istiyorum ya da çocuk istiyorum diye bişey dedim mi? eşimle beni ilgilendirir çocuk yapıp yapmamak dedim. ki kendisinin 4 düşüğü var, 2.çocuk için 2 sene uğraştı, yine de ay eşim rahat bırakmıyor ki, ay kıskanmayın çalışın sizin de olur diyip duruyor. En canımı acıtan da boş gebelik yaşarkenbaşka bir iş arkadaşım biliyordu , tüp bebeği bilmiyordu ama, boş gebelikte bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorsun kese büyüyor ama içi boş) midem falan çok bulanıyordu ,kürtaj olucağımı biliyordu, hergün kan verip ağlıyordum sürekli, bana o halde bile elini çabuk tut yaşın kaç oldu birsürü aptal şey söylüyordu. o sırada başka bir arkadaşta hamileydi, kalktı ona kurabiye verdi, ay yazık kız canı çeker hamile diyor! ya bir düşün orda acı çeken tıbben hamile olan bir de ben varım . insanlar çok acımasız ya. Ben kesinlikle iyi niyete özendirmeye falan inanmıyorum. Ki çocuk yapacak insan öyle fotografla mesajla mı karar verip yapıcak. Bu arkadaşın mesela inanılmaz berbat evliliği var, çok mutsuz, adam ne kendisiyle ne çocukla ilgilenmiyormuş, çocuk var diye boşanmıyorda. Bana 2.cocuk yapıcağından bahsediyor!! nasıl yani dedim sen ciddi misin dedim, gayet normal şekilde evet 2 çocuk yapılır tek çocuk olmaz diyor. Görüyorum ki kimse hayat arkadaşıyla mutlu olmak ondan bir çocuk yapıp onu iyi mutlu yetiştirmek amacında değil ya. Olsun da nasıl olursa olsun mantığında. Yapıp sonra da face e kakasını koyucak duruma geliyorlar
Eski eşimle bosanacagim zaman msn de konusurken kocacım geldi canım kapatayım da yanına kıvrılayım falan demesi de art niyet değil mi , ben boşanma aşamasında canım yanarken de beni kocaya mi heveslendiriyorBence sizi heveslendirmek için yapıyor.cok samimiyseniz hele bu hakkı görüyordur kendinde. Size iyilik yapacağını düşünüyordur bile
Bence durumunu kuzeninize söyleyin. Açılın ona ne kadar yaralandığını uzuldugunuzu bu cocuk konusuyla ilgili ve bebek resimlerini atmamasini rica edin.eger o zaman yaparsa art niyet arayın derim.
onlar yüzünden çocuklardan soğudum:) eskiden çocuk görsem severdim. Hele face de arkadaşlarımdan her doğuran bir blog açmış, hergün ayrıntılı anlatıyorlar. Bana çok abartı geliyor. Çocuğum olsa bile yapmam öyle şeyler, ne gerek var.Çok güzel ifade etmıssınız düşünceleriniİ gecmıs olsun size de
Bana da sürekli diyorlar üzülmeyin, sen şimdi istemem dersin ama allah ilerde hiç vermez. Yaptın yaptın yapmazsan zaten yasın gecıo hangi ara bakacaksın derler
Ben 35 yasındayım.
Üzülüyorım tabiki inanın cocugumun olmamasından cok insanların düşüncesizliklerine ğzülüyorum . Benim kuzen de kocasiyla iyi değil ama o da tek coxuk olmaz diye ikinciyi doğurdu:)))
Küçük kızı 15 aylık
Gecen bana bebek sevmeyı ozledim yaaa dedi
E minik zaten kucuk dedim
O kocaman oldu diyor
Ben kcuk bebek özlemi cekıyorum diyor
E doğur o zaman dedim 3. Yü de
2019 gbi düşünüyorum diyor
Sürekli kocadan sikayetci
Ama 3. Yü de düşünebilecek kadar deli cesaretli
Evet ben de aynı şekilde soğudum anca kendi cocugum olursa severim herhalde diyorımonlar yüzünden çocuklardan soğudum:) eskiden çocuk görsem severdim. Hele face de arkadaşlarımdan her doğuran bir blog açmış, hergün ayrıntılı anlatıyorlar. Bana çok abartı geliyor. Çocuğum olsa bile yapmam öyle şeyler, ne gerek var.
Yok duymus olamaz kimse bilmio ki istedğimizi :)))Konuşmalısın bence. sizin için çok önemli bir konu ve muhabbet olabilir ama bana açıp durmayın çok sıkılıyorum de. Bir de başka birilerinden sizin çocuk istediğinizi falan duydular ise canınızı yakmak için yapıyor olabilirler mi?
Küçük bebek özlemi için her yıl doğursun bir tane o zaman, bebeklik 1 yıl sürüyor, bu sebepten çocuk mu yapılır ya bu insanları anlamıyorum.Çok güzel ifade etmıssınız düşünceleriniİ gecmıs olsun size de
Bana da sürekli diyorlar üzülmeyin, sen şimdi istemem dersin ama allah ilerde hiç vermez. Yaptın yaptın yapmazsan zaten yasın gecıo hangi ara bakacaksın derler
Ben 35 yasındayım.
Üzülüyorım tabiki inanın cocugumun olmamasından cok insanların düşüncesizliklerine ğzülüyorum . Benim kuzen de kocasiyla iyi değil ama o da tek coxuk olmaz diye ikinciyi doğurdu:)))
Küçük kızı 15 aylık
Gecen bana bebek sevmeyı ozledim yaaa dedi
E minik zaten kucuk dedim
O kocaman oldu diyor
Ben kcuk bebek özlemi cekıyorum diyor
E doğur o zaman dedim 3. Yü de
2019 gbi düşünüyorum diyor
Sürekli kocadan sikayetci
Ama 3. Yü de düşünebilecek kadar deli cesaretli
Her açıdan hava atıyo yani görüşmeyin bence o zaman ben gerçekten böyle insanları yakınımda bulundurmazdım hiç hoşlanmam ki en eski en yakın arkadaşımla bu yüzden görüşmüyorum.tersleyin bi iki kez sonrada hiç cevap bile vermeyin mesajalrına heralde keser artıkyok ozendırma amaclı yaptıgını dusunmuyorum çnk diğer mesajlarda da belırttım
ben ilk eşimden bosanma asamasında canım yanarken sürekli, canım ya kocam geldı gıdıp yanına kıvrılıcam hadı gorusuruz deyıp msn den cıkardı.
kızı kocamın yanına yatırıcam babasıyla uyumayı cok sevıyor falan derdı.
o zamanlar özenıyordum çnk cok canım yanıyordu zor sureclerdeydım.
şimdi bebek fotosu attıkca içim şişiyor açıkcası
maddı olarak da oyle bırsey soylemem.
kocası cok zengın ve kocasının parasıyla zaten luuzmsuz hava atan bırı :)
Tesekkur ederim
Anneleik tabii ki güzel bir duygu ama belki rabbim size bambaşka güzellikler sunacak mutlaka bir vakti zamanı var .bence herkes herşeyi bilmek zorunda değil bu sizin hayatınıZ biraz mesafe koymaya çalışın .rabbim gonlumuzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin insKızlar selam.
Burada da birkaç kere yazdım ama artık çok bunaldım inanın.
2 yıldır bebeğimiz olmuyor eşimle.
Ben Allahın bir taktiri olarak bakıyorum, zamanı vardır diyorum, bir bildiği vardır diyorum.
Yaşım 35
Eskiden 20 li yaşlarda sokakta bır bebek gorsem cok severdım , dokunmak isterdım , ilgilenırdım vs.
Son 4-5 yıldır içimde insanların cocuklarına karsı bır sempati duymuyorum.
Yani öyle sokakta görüp ayyy ne tatlı vs vs yapmıyorum , belki de yaşımla alakalı bir durum bu.
Eşimi çok seviyorum ve anne olmayı da tatmak istiyorum.
1 yıl hıc korunmadık eşimle ama bebeğimiz olmadı.
1 yıl evvel dr a gttik ve eşimde sperm ileri hareket azlığı çıktı , olması gerekenden daha düşükmüş ileri hareket oranı.
Şuanda bitkisel yollardan çözmeye çalışıyoruz bu durumu olmazsa ilaç kullanacak eşim.
Neyse benim sorunum çok yakın bir kuzenım var,
bebekliğimden beri hiç kopmadık ve bu cocuk mevzusu dısında ona takmıs oldugum bır durum yok.
İlk kızı doğdugunda ben eski eşimden yeni ayrılmıştım, o zamanlar zor donemler gecırıyordum ve kuzenle msn de goruntulu konuusyorduk bazen.
Bebeğine cevırırdı kamerayı sen izle ben gelıcem falan derdi, sanki ben cok meraklıymısım gbi.
Kırmamak adına bazen izlerdim ne tatlı falan derdim.
Snr ben eşimden ayrılmanın acısını cekerken o bana kocam geldi , kocamın yanına yatıcam hadi gorusurz falan der msn kapatırdı.
İlk cocugu dogdugundan berı gunde en az 10 kere kızın fotosunu atar.
Bazen naber napıyorsun yazarım kızın altını değişirken resim atar, kız banyoda iken resim atar, kızı krese yollar servis beklerken resım atar.
Sanki ben bebeğin babasıyım!!!!
Bu arada kıza teyzem baktı , teyzem kıza mama yedırıken resım yollar, işte teyzemle kız yanyana uyurken resım yollar. Telefonumdan süreklı onların resımlerını siliyorum sil sil bıtmıyor.
İki sene snr ikinciyi doğurdu bu kuzenim , şimdi ona başladı sürekli foto foto artık bıktım,
Bazen bana annelik çok başka sen hiç anne olmayacak mısın, anneliğe hiç özenmıyor musun falan der.
Çocugu olmayanlar için mesela sorunları mı var problemleri mi var falan der, yani kuzenımın cocugu falan olmasa intihar falan edermiş sanırım o yapıda bir insan.
Bu yüzden ben de bana sülalece acıyarak bakmamaları için bizde sıkıntı var demedim.
Düşünmuyoruz bana zor gelıyor çocuk durumu dedim.
Mesela demın estetık amelyatından konusuyorduk hemen durumu sezeryana getirdi
Bazen bana tanımadıgım ınsanların doğum videosunu yolluyor
ne bu dıyorum işte youtubede baksana ne tatlı falan dıyor
etkılenmedın mı hıc dıyor
yooo dıyorum
sen zaten doğurma sakın dıyor bu sefer
gecenlerde bi bebek fotosu yollamıs , bu kım dedım, kocasının arkadasının kuzenı doğurmus ne tatlı baksana dıyor.
Teyzem dersenız velhasıl o da öyle, annenlere bi torun sevgisi tattır, torun gormeden ölecekler mi,
bak şimdi sen ıstemıyorsun ılerde hiç olmaz.
Bıktım ya bu insanlardan birgun cok fena bozacagım ama o zaman tüm ipler de kopar
Konuştum gecenlerde de hiç tanımadıgım birinin yeni doğmus bebeginin fotolarını yolladı
Boşver ağlarsa ağlasınKonuştum gecenlerde de hiç tanımadıgım birinin yeni doğmus bebeginin fotolarını yolladı
Ben de konustum biraZ ağladı telefonda ben seni üzmek asla istemem falan dedi
Bu sefer de ben üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?