Evet ben de bunalıyordumbı ınsann o kadr ustune gıdılmez ben bıle sınır oldm bze cock ıstıyorz 2 yıllk ewlıyız. herkesn nasıbı kısmetı ayrı. benm bı yaknmda olsa bu kadr ustune gtmezdım kmse kmsenn ıcını bılemez soncta ıkkatlı dusuncelı davranmak gerek bırz.. uzennde daha dkkatlı davran umarm cekme kendını yap uyarını gerektgnde ınsann sıkntısı kendıne yetıyo zatn bıde bsalaınn bunaltmaya hakkı yok
Konuştum gecenlerde de hiç tanımadıgım birinin yeni doğmus bebeginin fotolarını yolladı
Ben de konustum biraZ ağladı telefonda ben seni üzmek asla istemem falan dedi
Bu sefer de ben üzüldüm
Sana kızgınım demiştim zaten
Ağlancak bir durum yokSana kızgınım demiştim zaten
Bikac gün sessiz kaldı snr neden kızgınsın dedi
Sürekli bana cocuklarının fotosunu yolluyorsun dedim
Yani bastan bir iki evet onlar da benim yegenim sayılır diye art niyet düşünmedim ama baktım ardı arkası kesilmiyor dedim
Hatta kendini de aştın artık hiç tanımadıgım insanların bebekler , doğum haberleri vs dedim
Hiç olmadık bi sohbeti doğuma bebeğe getşrşyorsun farkında mısın ben 36 yasındayım evliyim ve cocugum yok dedim
Cidden ya cok gercekci ağladı
Seninle herseyi paylastık falan dedi
Belki ben anneyım diye daha cok algılarım o yönde dedi
Sen cocuk düşünmüyorsun ki dedi
Hadi olmuyor olsa alınmanı anlarım dedi:) ( bizim olmuuır zaten)
Tabiki ona soylemedm
Hep cocukları gözüme sokuyorsun dedim yani benim hosuma gtmıyor falan dedim
Ben seni cok seviyorım asla bu yüzden kaybetmekstemem dedi daha dikkatli olurum dedi.
Nelere alınmıssın dedi.
Ben de dedim ki
Hadi herseyi gectim ct gunu bana arkadasının fotosunu yolluyorsu bir iki adını duydugum bi kız ve bu kız benden 10 yas kucuk dedim kıcagında iki bebek, altına da sen ebru iki erkek annesi yazıyorsun dedim .
Zaten noktayı orda koydum ben dedim
Yani bastan bir iki evet onlar da benim yegenim sayılır diye art niyet düşünmedim ama baktım ardı arkası kesilmiyor dedim
Hatta kendini de aştın artık hiç tanımadıgım insanların bebekler , doğum haberleri vs dedim
Hiç olmadık bi sohbeti doğuma bebeğe getşrşyorsun farkında mısın ben 36 yasındayım evliyim ve cocugum yok dedim
Tabiki ona soylemedm
Ben seni cok seviyorım asla bu yüzden kaybetmekstemem dedi daha dikkatli olurum dedi.
Nelere alınmıssın dedi.
Ben de dedim ki
Hadi herseyi gectim ct gunu bana arkadasının fotosunu yolluyorsu bir iki adını duydugum bi kız ve bu kız benden 10 yas kucuk dedim kıcagında iki bebek, altına da sen ebru iki erkek annesi yazıyorsun dedim .
Ben de aynı şekilde düşünüyorum:)))Sürekli çocuğunun yaptıklarını anlatan insanlardan videolarını izletenlerden bana da tiksinti geldi. Bunlar bana ders olsun. Çocuğum olduğunda orda burda bahsedersem kör olayım. Buraya da yazdım.
Tabiki ona soylemedm
Nelere alınmıssın dedi.
Ben de dedim ki
Ben de sizin gibiyimiyi de hem çocuktan konu açıp foto atıp anneliğe özenmiyor musun ,annelik çok başka diye üstüne geliyor hem de çocuk düşünmüyorsun ki nolucak diye ağlıyor. Bana samimi gelmedi, suçunu bastırmak için ağlıyor bence. Bilse inan ki bişey değişmeyecek. Deşip durucak bu sefer, tedaviye başlasan sorucak ee yok mu olmadı mı vs. Bilmiyorum ben ince düşünürüm hep, ailem öyle yetiştirdi, ondan zoruma gidiyor düşüncesizlikler. Karşımdakinin yerine koyarım hep kendimi. Bekar sevgilisi olmayan arkadaşlarıma evlilik sorup durmam mesela, olsa kendi anlatır , yoksa yoktur , sadece evlilik konusunda kararsız olana fikir sorana anlatırım evliliğimin güzelliğini, Boşanıcak arkadaşım var eşimden evliliğimden konu açılırsa dikkatli konuşurum vs. köpeği ölen arkadaşım var diye köpeğimin fotografını paylaşmıyorum ben artık.Ben bu düşüncelikle daha çok üzülürüm yani:) burda bile bi konuda tam hatırlamıyorum konuyu ,konuyu açan diğer bayana senin çocuğun olmuyor herhalde ondan hasetlendin gibi bişi demişti, benim için bunlar çok acımasız seviyesiz laflar. Cahillik diyip geçemiyor insan.
aynen öyle, mutsuzlukla mutlu olacak insanlar çok çünkü. Size karşı birsüre sonra aynı davranışlara devam ederse kesin görüşmeyi inan kafan daha rahat eder, tedaviye başlarsanız da kimseye söylemeyin.Ben de
Ben de sizin gibiyim
Sürekli empati kurarak hareket ederim
Ama inanın bu yapıdaki insanlar o kadar azlar ki sayı olarak
Bu yüzden düşüncesiz ve kaba insanlarla sürekli ugrasmak durumunda olan biz oluyoruz
Yok asla söylemem insanlar o durumu bile kullanırlaraynen öyle, mutsuzlukla mutlu olacak insanlar çok çünkü. Size karşı birsüre sonra aynı davranışlara devam ederse kesin görüşmeyi inan kafan daha rahat eder, tedaviye başlarsanız da kimseye söylemeyin.
Allahım size de nasip eder insallah
Dün en son bi arkadasının fotosunu yolladı
Kızın iki oğlu var benden 10 yas kucuk kız
Bebekleri ile foto cekjmmıs kuzen bunu bana yolluyor
Altına da yazı yazmıs
Ebru iki erkek annesi diye
Ben ne yapacaksam ebru kim banane yanii
Gecmıs olsın size deAnam yaaa..ben ne kadar izole bir yaşam sürüyormuşum ve hayattan şamar yiye yiye artık hiçbişeye sorun değil gözüyle bakar olmuşum. Benim de bu model bir arkadaşım var, sürekli çocuğunun fotolarını atıp durur bana, istiyo muyum arkadaşım? Ne gönderip duruyosun di mikonuyu okuyunca farkettim çok sinir bozucu hakkaten. Tanıştıpımızda ikimizde deli gibi çocuk istiyoduk benim evliliğimdeki problemlerden dolayı olmadı üstelik düşük yaptım bu arada. İnsan sırf bunları bildiği için bile yapmaz di mi ayıp yani. Bir de kendi meşgulken hiç arayıp sormaz, evde tek kalınca falan bana dadanıyor, çocuğuyla video foto falan artık. Ama ben bazen bigün sonra cevap yazıyorum, hep meşgul butonuma basılıyım, tepki verdiğimde de çok donuk ifadeler yazıyorum. Maşallah. Nokta.
Eceezgi sen de öyle yap, bi meşguliyet üret, yoksa da salla bişey gitsin. Düşsünler yakandan. Ben böyle durumlarda yok iyi niyetli aslında falan diyemiyorum. Böyle iyi niyet mi olur Allah aşkına
Engelle canım başka türlü anlamicak senin kuzen son bi cvp at ve engelleYine fotolar geliyor kızlar :)))
Konusmamın hiçbi faydası olmamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?