tahmin ettiğimiz gibi olmuş, sen bide ağladı diye üzülmüştün. Hiç cevap vermeYine fotolar geliyor kızlar :)))
Konusmamın hiçbi faydası olmamıs
Allahım ya ne sacma birseyMalesef çocuğunu bulunmaz hint kumaşı sanan anneler çok. Benim arkadaşım da bana diyor ki inşallah bebeğin benim çocuğum gibi güzel olur. Benim ilk çocuğumu beğenmiyor güya haspam. kendi çocuğu üzerinden bana dua ediyor:)
yok olmadı hiçOf ne sinir ya kesınlıkle iyi niyetli değil seni yaralamaya çalışıyor
Pekı bunun dışında Nasıl daha önce seni üzmeye çalıştığı oldumu
Amin tüm isteyenlere, bekleyenlere inşallah..Allahım ya ne sacma birsey
Herkesin cocugu dünya güzeli zaten kendine göre
Bu da begenmez bi bebek olunca birinin çirkin der( ne kadar günah)
Allaj önce sağlıklı ve hayırlısını versin evlat olarak
Yine fotolar geliyor kızlar :)))
Konusmamın hiçbi faydası olmamıs
Evet ben de bunalıyordum
Sizde sıkıntı ne((
Umarım tez zamanda olur cnm
Evet doğru söylüyorsun hersey Allahtanamın ınsallah. bellı bı sıkntımz yok aslında bı benm fsh azcık yuksk cıkmstı 9 10 falan o kadr onn dısında bısey cıkmadı ama kısmet ıste bıtane asılama yaptk ttmadı ıkncıye gtcez bakalm.. allah kısmet etmeynce hepsı bahane ıste. allah buk
Evet doğru söylüyorsun hersey Allahtan
Ben de bu ay rahim filmi cektireceğim
Sen cektirdin mi inanılmaz agrı oluyormus sanırım
Arkadasım özelde cektirmişabartlcak bsey yok cnm cektrdm bnde zatn 2 dk suruyoo 2 dkdan snra gecıyo kalkncabıkac gn akıntın luyo snra oda gecıyo.. elere katlanmıyorzkı o 2 dklık agrı ıcın ozele gııdp 200 300tl vermeye gerk yok bnce. ınsallah acıktr tuplerınbnde bıse cıkmadı ama ıste.......
Arkadasım özelde cektirmiş
450 tl vermiş ist da
Devlet de cekıyor mu bu filmi
İnsallah acıktır onun dısında birsey cıkmadı bende ama eşimde sıkıntı işte
Aaa arkadas özelde anestesisiz yaptırmıs hem dedevlette cekıyo tabıkı tek farkı anestezılı yapmıyor oze gıbı. amelıat deglkı bu özele gtcek kadr tabı benm dusuncem bu. tedavı ıcın bı hastaneye gıdıyosundr orası ıstemedımı rahm fılmını yaptr orda ıste. benmde esım varıkoselden amelıyat oldu degerlernde sıkntı yoktu pek ama agrısı fzla oldugu ıcın mecbr oldu amelıyat. 2. asılma ıcın gtcez bakalm bu ay yada onumuzdekı ay karar veremedık bı trlu
İnşallah bakalım bizim yüzde 10 duwala cnm oldktan snra yuzde 2 hareketlılıkle bıle oluyo bu iş rabbım ol desın yeterkı
Aaa arkadas özelde anestesisiz yaptırmıs hem de
Bakalım biraz korktum ama bu ay gtmem gerekli
İnsallah ikinci asılama tutar canım
bızım kactı hatrlamıyormd ıkı uc farklı yerde yaptrmstık hepsıde nrmal degerler demstı.. kecıboynuzu ıcıyomu esın faydası oluyo dıyolar genelde deneyn bakalm. bde aktarda arı sutu bal polen karısımı satılıyo onu deneyn sıfa allahtanİnşallah bakalım bizim yüzde 10 du
Arttı mi düştü mü baktıracagız
3 aydır falan keciboynuzu kür yapıyorım eşime içiyorbızım kactı hatrlamıyormd ıkı uc farklı yerde yaptrmstık hepsıde nrmal degerler demstı.. kecıboynuzu ıcıyomu esın faydası oluyo dıyolar genelde deneyn bakalm. bde aktarda arı sutu bal polen karısımı satılıyo onu deneyn sıfa allahtan
3 aydır falan keciboynuzu kür yapıyorım eşime içiyor
Bir de evicap kullanıyor
İşte yeniden gtmek gerek dr a
Siz ne kadarlık evlisiniz ne kadardır bebek düşünüyorsunuz
Ben çok takmıyorum kafama siz de takmayın
Hep allahın taktiri olarak düşünüyorım
Allah isteyen herkese nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?