Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

Of ne sinir ya kesınlıkle iyi niyetli değil seni yaralamaya çalışıyor
Pekı bunun dışında Nasıl daha önce seni üzmeye çalıştığı oldumu

gerçekten hayret verici konuşmana ragmen yine mi gonderiyor

Malesef çocuğunu bulunmaz hint kumaşı sanan anneler çok. Benim arkadaşım da bana diyor ki inşallah bebeğin benim çocuğum gibi güzel olur. Benim ilk çocuğumu beğenmiyor güya haspam. kendi çocuğu üzerinden bana dua ediyor:)

Allahım ya ne sacma birsey
Herkesin cocugu dünya güzeli zaten kendine göre
Bu da begenmez bi bebek olunca birinin çirkin der( ne kadar günah)
Allaj önce sağlıklı ve hayırlısını versin evlat olarak

Y
Of ne sinir ya kesınlıkle iyi niyetli değil seni yaralamaya çalışıyor
Pekı bunun dışında Nasıl daha önce seni üzmeye çalıştığı oldumu
yok olmadı hiç
Eskiden ben boşanma asamadında iken o yeni evliydi o zaman evi ile eşi işe cok övünürdü
Ama artık övünülecek bir tarafı kalmadı
Mutsuzlugunu acık acık soyler

Allahım ya ne sacma birsey
Herkesin cocugu dünya güzeli zaten kendine göre
Bu da begenmez bi bebek olunca birinin çirkin der( ne kadar günah)
Allaj önce sağlıklı ve hayırlısını versin evlat olarak
Amin tüm isteyenlere, bekleyenlere inşallah..
Kuzenin dert edilecek bir insan değil. İnan milyonlarca var bu kadından. Kendi egolarını, eksiklerini, özlemlerini tek başarıları olan çocuk yada maddiyat üzerinden tatmin eden zavallılar. Benim kendi arkadaşımdan anladığım kadarıyla direk dur şunu biraz üzeyim, kuskandırayım düşüncesiyle yapmıyorlar ama bilinçaltındaki amaç bu. Ben bu şahsa bir derdimi anlattığım zaman istisnasız her seferinde aayy allaha şükür benim böyle dertlerim yok, ayy ben aslaaa yapamazdım tarzı yorumlar duyuyorum, ki onun uğraştığı meselelerin yanında çok küçük şeyler. Anladım ki benim sorunlarımı gözümde fazlasıyla büyütüp beni üzmek istiyor. Bu insanlar değişmez, düzelmez. Malesef tek çıkış yol araya mesafe koymak ve hiç bir problemi paylaşmamak.

Yine fotolar geliyor kızlar :)))
Konusmamın hiçbi faydası olmamıs

"Rahatsiz oldugumu soylememe ragmen hala cocuk fotografi gondermenin bir amaci olmali" gibi bir cevap yazsaniza. Ne sinir bozucu ya.

Evet ben de bunalıyordum
Sizde sıkıntı ne ((
Umarım tez zamanda olur cnm

amın ınsallah. bellı bı sıkntımz yok aslında bı benm fsh azcık yuksk cıkmstı 9 10 falan o kadr onn dısında bısey cıkmadı ama kısmet ıste bıtane asılama yaptk ttmadı ıkncıye gtcez bakalm.. allah kısmet etmeynce hepsı bahane ıste. allah buk

Evet doğru söylüyorsun hersey Allahtan
Ben de bu ay rahim filmi cektireceğim
Sen cektirdin mi inanılmaz agrı oluyormus sanırım

Evet doğru söylüyorsun hersey Allahtan
Ben de bu ay rahim filmi cektireceğim
Sen cektirdin mi inanılmaz agrı oluyormus sanırım

abartlcak bsey yok cnm cektrdm bnde zatn 2 dk suruyoo 2 dkdan snra gecıyo kalkncabıkac gn akıntın luyo snra oda gecıyo.. elere katlanmıyorzkı o 2 dklık agrı ıcın ozele gııdp 200 300tl vermeye gerk yok bnce. ınsallah acıktr tuplerınbnde bıse cıkmadı ama ıste.......

Arkadasım özelde cektirmiş
450 tl vermiş ist da
Devlet de cekıyor mu bu filmi
İnsallah acıktır onun dısında birsey cıkmadı bende ama eşimde sıkıntı işte

Arkadasım özelde cektirmiş
450 tl vermiş ist da
Devlet de cekıyor mu bu filmi
İnsallah acıktır onun dısında birsey cıkmadı bende ama eşimde sıkıntı işte

devlette cekıyo tabıkı tek farkı anestezılı yapmıyor oze gıbı. amelıat deglkı bu özele gtcek kadr tabı benm dusuncem bu. tedavı ıcın bı hastaneye gıdıyosundr orası ıstemedımı rahm fılmını yaptr orda ıste. benmde esım varıkoselden amelıyat oldu degerlernde sıkntı yoktu pek ama agrısı fzla oldugu ıcın mecbr oldu amelıyat. 2. asılma ıcın gtcez bakalm bu ay yada onumuzdekı ay karar veremedık bı trlu

wala cnm oldktan snra yuzde 2 hareketlılıkle bıle oluyo bu iş rabbım ol desın yeterkı

Aaa arkadas özelde anestesisiz yaptırmıs hem de
Bakalım biraz korktum ama bu ay gtmem gerekli
İnsallah ikinci asılama tutar canım

Aaa arkadas özelde anestesisiz yaptırmıs hem de
Bakalım biraz korktum ama bu ay gtmem gerekli
İnsallah ikinci asılama tutar canım

e nıye ozelde yaptrms o zaman. ıkı tane hap verıyolar fılme grmeden ırı agrı kesıcı bırı ıltıhap kapmaman ıcın. fılm snrası agrın oldkca agrı kesıcı ıcıyosun ılthap ıcın olanıda bıtırı ıc demslerdı bana.. hc korkma canm 2 dk sancın olcak snra kalkıp gtceksın ewıne kasma kendını rahat ol uzamasn ıslem.ınsallah tutarda demk ıstemıyorm cnm asılama ıcın allah buyuk vardr bı bıldıgı bı vaktı var demekkı stres yapnca olsa olrdu smdıye. elmzden gelenı yapp ısyan etmedn beklıcez bska yolu yok. bska seylerle ugrasp fzla takmamaya calsmak lazm tedavı surecnde yksa gecen gudunuzun bebek oluyo ıyıce psıkolojısı bozuluyo ınsann. herkesn yardmcısı olsn rabbım

İnşallah bakalım bizim yüzde 10 du
Arttı mi düştü mü baktıracagız
bızım kactı hatrlamıyormd ıkı uc farklı yerde yaptrmstık hepsıde nrmal degerler demstı.. kecıboynuzu ıcıyomu esın faydası oluyo dıyolar genelde deneyn bakalm. bde aktarda arı sutu bal polen karısımı satılıyo onu deneyn sıfa allahtan

3 aydır falan keciboynuzu kür yapıyorım eşime içiyor
Bir de evicap kullanıyor
İşte yeniden gtmek gerek dr a
Siz ne kadarlık evlisiniz ne kadardır bebek düşünüyorsunuz
Ben çok takmıyorum kafama siz de takmayın
Hep allahın taktiri olarak düşünüyorım
Allah isteyen herkese nasip etsin inş

amın ınsallah. 2 bucuk yıllık ewlıyız bı yılı gectı korunmayı bırakalı ama nasıp ıste 10 aydr falanda hastaneye gıdıyorz bı asılama denendı sadece bu kadar.. yasımz kucuk degl artık ıstıyo ınsan ben 26 esım 27 yasnda bıde atrafea bzden kucuk yastakılern oldu hep cocugu yenı ewlenenlern bıle ıster ıstemez ınsannn aklından cıkmıyo.. etrafta sagolsun her goren bı bakıyo varmı yokmu dıye kıme neyse.. allaha havale edıyorum onlarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…