Size umut olsun birqzamın ınsallah. 2 bucuk yıllık ewlıyız bı yılı gectı korunmayı bırakalı ama nasıp ıste 10 aydr falanda hastaneye gıdıyorz bı asılama denendı sadece bu kadar.. yasımz kucuk degl artık ıstıyo ınsan ben 26 esım 27 yasnda bıde atrafea bzden kucuk yastakılern oldu hep cocugu yenı ewlenenlern bıle ıster ıstemez ınsannn aklından cıkmıyo.. etrafta sagolsun her goren bı bakıyo varmı yokmu dıye kıme neyse.. allaha havale edıyorum onlarıda
Yok yok iyice belli oldu mahsus yapıyorYine fotolar geliyor kızlar :)))
Konusmamın hiçbi faydası olmamıs
:))))Yok yok iyice belli oldu mahsus yapıyor
Gerizekalı mısın yazacaksın da olmayacak
Evet doğru söylüyorsun hersey Allahtan
Ben de bu ay rahim filmi cektireceğim
Sen cektirdin mi inanılmaz agrı oluyormus sanırım
Tesekkur ederım:)Canim oncelikle allahim sanada guzel guzel bebisler nasip etsin ins.. Bu yaşına kadar hic bir konuda kendini kanitlayamamis insanların yaptığı en dogru sey çocuk olunca dillerinden dusurmuyolar haliyle.. kuzenini bilmem etmem ama oda eminim hayati boyunca yaptigi en dogru sey cocuk dogurmaktir. Bencil insanlar işte onu bile ego araci görüyorlar. Ilk konuya baktigimda atabilir ne varki bunda dedim ama konustugun halde bunu yapiyorsa en basta yazdiklarimi düşünüyorum artık
Sizde sorun var mıydı pekiBen rahim filminden hemen sonra hamile kaldim ona gore dikkat et
Sizde sorun var mıydı peki
Eşinizde ya da sizde
Nasıl riskli dönem mi oluyormus o donem :)))
Bahane atıyor, ben de anneyim ama algılarım hiç de o yönde değil.Sana kızgınım demiştim zaten
Bikac gün sessiz kaldı snr neden kızgınsın dedi
Sürekli bana cocuklarının fotosunu yolluyorsun dedim
Yani bastan bir iki evet onlar da benim yegenim sayılır diye art niyet düşünmedim ama baktım ardı arkası kesilmiyor dedim
Hatta kendini de aştın artık hiç tanımadıgım insanların bebekler , doğum haberleri vs dedim
Hiç olmadık bi sohbeti doğuma bebeğe getşrşyorsun farkında mısın ben 36 yasındayım evliyim ve cocugum yok dedim
Cidden ya cok gercekci ağladı
Seninle herseyi paylastık falan dedi
Belki ben anneyım diye daha cok algılarım o yönde dedi
Sen cocuk düşünmüyorsun ki dedi
Hadi olmuyor olsa alınmanı anlarım dedi:) ( bizim olmuuır zaten)
Tabiki ona soylemedm
Hep cocukları gözüme sokuyorsun dedim yani benim hosuma gtmıyor falan dedim
Ben seni cok seviyorım asla bu yüzden kaybetmekstemem dedi daha dikkatli olurum dedi.
Nelere alınmıssın dedi.
Ben de dedim ki
Hadi herseyi gectim ct gunu bana arkadasının fotosunu yolluyorsu bir iki adını duydugum bi kız ve bu kız benden 10 yas kucuk dedim kıcagında iki bebek, altına da sen ebru iki erkek annesi yazıyorsun dedim .
Zaten noktayı orda koydum ben dedim
Biz de bu ay proxeed e baslayacağizEsimde ileri hizli sperm sayisi cok dusuktu, o ara proxeed plus ve keciboynuzu kullaniyordu. Sperm sayisi oldukca fazla yukselmesine ragmen yine de hamile kalamamistim. Bende de bir sorun yoktu. Artik dedik ki bebisimiz normal gelmeyecek illa tupte gelecek, tedavisine baslayalim. Doktor elimize bir suru tahlil vs. verdi ve rahim filmi de istedi. Rahim filminden tam bir bucuk ay sonra hamile kaldim. Simdi hsg cekildikten sonra rahim tertemiz oluyor. Mesela hic sorun yoktur ama rahimde belki sumuksu yapilar vardir ve spermin ilerlemesini kisitliyordur. Iceri verilen sivi sayesinde ne var ne yok temizlendigi icin hsg den sonra hamile kalma orani cok fazla arastirin isterseniz.
Biz de bu ay proxeed e baslayacağiz
Bizim de sayımız iyi canlılık oranı da yüksek ama ileri hareket az
Çok sevindim neler düşünürken hamile kalmıssınjz
Darısı bizim basımıza insallah:)
Size umut olsun birqz
Ben 36 yasındayım:)
Eşim de 35
Ayyy aynen..hele akraba icinden meraklilar yok mu sinir ediyor beni... belli ki bir sorun var sormayin iste... 2 kayiptan sonra umudumu biraz kaybettim ama yine de hayirlisi....amın ınsallah. 2 bucuk yıllık ewlıyız bı yılı gectı korunmayı bırakalı ama nasıp ıste 10 aydr falanda hastaneye gıdıyorz bı asılama denendı sadece bu kadar.. yasımz kucuk degl artık ıstıyo ınsan ben 26 esım 27 yasnda bıde atrafea bzden kucuk yastakılern oldu hep cocugu yenı ewlenenlern bıle ıster ıstemez ınsannn aklından cıkmıyo.. etrafta sagolsun her goren bı bakıyo varmı yokmu dıye kıme neyse.. allaha havale edıyorum onlarıda
Ayyy aynen..hele akraba icinden meraklilar yok mu sinir ediyor beni... belli ki bir sorun var sormayin iste... 2 kayiptan sonra umudumu biraz kaybettim ama yine de hayirlisi....
Artı.. asilama biraz ticari birsey.. asilama normal yoldan hic bir sikintisi olmayan onceden gebe kalabilmis insanlarda sansi yukseltiyor...
Nedense ben de öyle düşünüyorum.Ben de 2.yi yapanlari anlayamiyorum
sozum meclisten disari ama delirmis olmalari lazim
insan niye bu zulmu 2.ci kez yasamak ister...
uysal sayilan bir bebegim olmasina ragmen buyuk lafima tovbe ama evlerden uzak....
uremek cok da matah birsey degil...aksine cok sey goturuyor insandan...
Ayyy aynen..hele akraba icinden meraklilar yok mu sinir ediyor beni... belli ki bir sorun var sormayin iste... 2 kayiptan sonra umudumu biraz kaybettim ama yine de hayirlisi....
Artı.. asilama biraz ticari birsey.. asilama normal yoldan hic bir sikintisi olmayan onceden gebe kalabilmis insanlarda sansi yukseltiyor...
Biliyor musun bazen ne dusunuyorum? Acaba bu cocuk tecavuzculeri ensest iliskiler egitim sisteminin berbat ahlakin bozuk oldugu toplumda cocuk sahibi olmak mantikli mi diye? O kadar emek verecegiz maddi manevi.. sonra buyuyup yuvadan ucacaklar. Belki uzak bir sehirde olacakyok ınsanlara laf olsn dedıkodu olsun ılla her gorklernde bı bakacaklar. aptal deglz anlıyorz bakslarndan yanı esımn tarafa yaknz onlar yapıyo bnu terslemek ıstemıyorum tam terslerm yksa onnda lafını ederler... allaha havaleedp susuyorm en ıyısı ne yapıyım bska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?