Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

Size umut olsun birqz
Ben 36 yasındayım:)
Eşim de 35

Canim oncelikle allahim sanada guzel guzel bebisler nasip etsin ins.. Bu yaşına kadar hic bir konuda kendini kanitlayamamis insanların yaptığı en dogru sey çocuk olunca dillerinden dusurmuyolar haliyle.. kuzenini bilmem etmem ama oda eminim hayati boyunca yaptigi en dogru sey cocuk dogurmaktir. Bencil insanlar işte onu bile ego araci görüyorlar. Ilk konuya baktigimda atabilir ne varki bunda dedim ama konustugun halde bunu yapiyorsa en basta yazdiklarimi düşünüyorum artık

Tesekkur ederım:)

Sizde sorun var mıydı peki
Eşinizde ya da sizde
Nasıl riskli dönem mi oluyormus o donem :)))

Esimde ileri hizli sperm sayisi cok dusuktu, o ara proxeed plus ve keciboynuzu kullaniyordu. Sperm sayisi oldukca fazla yukselmesine ragmen yine de hamile kalamamistim. Bende de bir sorun yoktu. Artik dedik ki bebisimiz normal gelmeyecek illa tupte gelecek, tedavisine baslayalim. Doktor elimize bir suru tahlil vs. verdi ve rahim filmi de istedi. Rahim filminden tam bir bucuk ay sonra hamile kaldim. Simdi hsg cekildikten sonra rahim tertemiz oluyor. Mesela hic sorun yoktur ama rahimde belki sumuksu yapilar vardir ve spermin ilerlemesini kisitliyordur. Iceri verilen sivi sayesinde ne var ne yok temizlendigi icin hsg den sonra hamile kalma orani cok fazla arastirin isterseniz.

Bahane atıyor, ben de anneyim ama algılarım hiç de o yönde değil.
Kimseye tanımadığı insanların bebeklerini yollamıyorum, kendi bebeğimin de.

Bence kafayı yemus çocuklarıyla bozmuş aklını.esiyle bişey paylasamiyor çocukla mutluluk pozu veriyor icabında hiç mutlu değil kendine imrendirmek istiyor sizi.ben burda bir iyi niyet goremedim ben olsam görüşmem bu kişiyle çok itici! !!

Biz de bu ay proxeed e baslayacağiz
Bizim de sayımız iyi canlılık oranı da yüksek ama ileri hareket az
Çok sevindim neler düşünürken hamile kalmıssınjz
Darısı bizim basımıza insallah:)

Ayyy aynen..hele akraba icinden meraklilar yok mu sinir ediyor beni... belli ki bir sorun var sormayin iste... 2 kayiptan sonra umudumu biraz kaybettim ama yine de hayirlisi....
Artı.. asilama biraz ticari birsey.. asilama normal yoldan hic bir sikintisi olmayan onceden gebe kalabilmis insanlarda sansi yukseltiyor...

yok ınsanlara laf olsn dedıkodu olsun ılla her gorklernde bı bakacaklar. aptal deglz anlıyorz bakslarndan yanı esımn tarafa yaknz onlar yapıyo bnu terslemek ıstemıyorum tam terslerm yksa onnda lafını ederler... allaha havaleedp susuyorm en ıyısı ne yapıyım bska

Nedense ben de öyle düşünüyorum.
Ben bekarım, çok anaç bir tip de değilim. İlla yapacaksam da bir tane olsa keşke diyorum...
Çok uzun bir süreç hamilelik, kendimde o sabrı göremiyorum. Doğurmakla da bitmiyor, hatta yeni başlıyor.
Çok çok detaylı bir şey...

yok ınsanlara laf olsn dedıkodu olsun ılla her gorklernde bı bakacaklar. aptal deglz anlıyorz bakslarndan yanı esımn tarafa yaknz onlar yapıyo bnu terslemek ıstemıyorum tam terslerm yksa onnda lafını ederler... allaha havaleedp susuyorm en ıyısı ne yapıyım bska

Biliyor musun bazen ne dusunuyorum? Acaba bu cocuk tecavuzculeri ensest iliskiler egitim sisteminin berbat ahlakin bozuk oldugu toplumda cocuk sahibi olmak mantikli mi diye? O kadar emek verecegiz maddi manevi.. sonra buyuyup yuvadan ucacaklar. Belki uzak bir sehirde olacak
Acaba kocalarimizla hayatin tadini mi cikarmaliyiz..gezerek tatil yaparak??
= SANA ima da bulunan akrabalarin cocuklari buyunce ne dertler yasayacaklar..belki okumayacak is bulamayacak ahlaki bozulacak.. kotu evlilik yapacak..bilmiyoruz ki... sende de oluyor mu boyle dusunceler??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…