Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

Siz ne kadardır evlisiniz
Teyzem bu kuzenin annesi bana sürekli annene babama bi torun sevgisi tattır der
Sanki biz bilmiyoruz
Torunları olmasa öleceklermis

Aynen bende aileme hep derm sakin bekar brne nezamn evlenyosun dye sormayn cocuk yapacagni evlenecegni kimse nin sormaya hakki yok.icnden gelrse anlatr insan zaten derdini

Sanki biz bilmiyoruz
Haziranda iki yıl olacak ilk zamanlar bir kac ay korunduk o kadar doktora gittik esimde sayi dusuk benim sol tüp kapalı yumurta takibibe baslayacaktı asistana kizdim randevu almadim

Haziranda iki yıl olacak ilk zamanlar bir kac ay korunduk o kadar doktora gittik esimde sayi dusuk benim sol tüp kapalı yumurta takibibe baslayacaktı asistana kizdim randevu almadim
Bizim de mayısta iki sene bitecek
Hiç korunmadık
Bende birsey cıkmadı ama eşimin sperm ileri hareket azlıgı cıktı
Sayısı canlılıgi iyi ama ileri hareketleri cok azmıs:))

Randevuyu alın bi an önce
Ben de calısıyorım dr takibinde birseyler yapayım diyorım ama bir türlü denk gelmedi
Yasınız kac

25 yasndayım iyi bir doktor arastırrıyorum bakalım adetimin 5.günü sanirim gcti takip icin zamn

Herkesin çocuğu da bi özel zaten. Bu gidişle 2100 yılında kesin biz de uzaya çıkarız ortalık süper zeka çocuk kaynıyor.

Cocugu olan birinin beni anlaması ne güzel
Ben de hiç sormuyorum sormadım da gerek jalmıyor zaten
Çocuk sürekli mutfak masasının üzerinde , kahvaltı ettiği tabak bacak arasında, elinde salatalık yanında laptop
Off bana cok dagnık özensiz geliyor
Annesine ne kadar sevimli gelıyır ki benle de paylasıyor
Şimdi yaz geliyor yazın balkonda şişme havuzda oyun oynuyorlar artık yaz fotoları gelir bana

Benim kuZen de üstümde yeni bişi görse direkt markası ne der
Ben zaten marka giyinmeyi seviyorum
Snr da parasını sorar
En son da güle güle giy der

Mesela dr a giitm derim hemen özele mi devlete mi der
Özele de gttiğim olur devlete de ne var yani

Kendisi koca parası ile gecinen
Eve hapis sürekli cocuklarla hasir nesir olan biri
Araba alırlar foto atar
Gecen bi araba almıslar jeep tarzı
Araba aldık demez jeep aldık der
Komik yani kocasının arabası parası araba kullanmayı dahi bilmiyr
Ben 15 senedir arax kullanıyorum
Kendime ait arabam var yeniledim gecen yıl
Hiç de övünmem ne resim atarım ne bişe
Kaşları uzr kasının resmını atar
Offff sizi de sıkıyorsa cıkartın hayatınızdan benim kuzen cıkaramıyorım bir de bozuldugumu anlasın istemıyorım içimi dokmek için burda konu actım

Bu mesajdan sonra kadına denecek laf yok aslında
Bu kadını kafaya takmaya degmez, kocamın yanına yatacam falan deyip msnleri kapamak
Cok silik bir tip hayatta hicbir basarı elde edememis, seni böyle etkilemeye calısıyor.
Offf evet ya iğrenc yani banane ne sekılde becerdiğinizden cocugu

Tüp bebek denemelisin. Hiç kimseye de söyleme.

Fakat Çelik gibi sağlam iraden olmalı, zorlu süreç, hiç moralini bozma. Bir annen, baban bilir. Birbirinize destek olursunuz.

Kuzeninin de samimi olmadığını düşündüm.

Üzme kendini, inan bir gün tadacaksın o sevgiyi

Ayy bence kır kalbini söyle atma artık diye sen her gün kırılıcağına o bi kere kırılsın amann ay sinirlendim valla

Sanki biz bilmiyoruz
Merhaba bebek konusunda bende dertliyim ya insanlar neden anlamıyor lar bunu verecek olan Rabbim bidahakine iki canlı gel diyenler bile var anneme gittiğimde artık yoruldum ama tedavi görüyoruz diyorum artık bu seferde tedavi nasıl gidio ya artık yoruldum bizdede sperm sayisi düşük tüp bebekten başka yol yokk Rabbim hepimize tatdirsin ins ❤

Şimdiki aklım olsa düşünmüyoruz derdim bence devam edin bu şekilde ve uzak durmaya çalışın biras kafanı rahatlatır sizden değerli kimse yokk ...

Ayyyy ne görgüsüz insanlar var şu dünyada. Canım bence sen direk yüzüne karşı bir şey söyleyip tartışma durumuna girme. Sen de onun yaptığı şeylerin aynısını başka bir arkadaşın yapıyormuş gibi ona anlat. Ayy görgüsüz falan de, aklından geçen ne varsa de :) Sonra yapamaz bir daha. Ben bu taktiği uyguluyorum. Çok da işe yarıyor...

Nekadar anlayışsız insanlar bunlar . Ben gerçekten düşüncesiz insana dayanamıyorum . Bence şanslarını zorluyorlar onlar . Yanlız farkında olmasa dahi size zarar veriyorlar ve inşallah çok acı sonuçlarla karşılaşmaz. Ne malüm onun boşanmayacağı . Garantisimi var . Bence onla yazışmayı kesin .

Canım tüp bebek için cok erken dedi dr
Önce bitkisel uygulamalar verdi
O da olmaz ise proxeed diye bir ilaç varmıs onu kullanacak eşim
O da olmazsa aşılama
Tüp bebek için cok erken dedi
Bu bitkisel yontemler ve proxeed ileri hareket sorununu cozuyormus
Biraz da boyle deneyelım bakalım
Rabbimin bildiği birsey vardır
Olmasa da hersey Allahtan

Bana da baskı var annemin arkadas tayfasından
Bak sen şimdi istemezsin allah ilerde hıc vermez
Eee bebek yok mu
Zor gelio diyorım , pek sıcak bakmıyorum diyorum
E o zaman sen anne olamazsın zaten hıc doğurma diyorlar
İnsanlar harbi mallar yani cok afedersiniz de
Sanki onlar aa cocuk yok mu deyince olacak
Kimse iki kişinin kararı bu vardır bi bildikleri demıyor

Gecen kardesim ilk defa sordu
Erkek kardesim var
Eşinin ailesi evliliğimde problem var sanıyormus
Sinir olmus o da bana anlattı
Kardesim de durumumuzu bilmiyordu
O ara bahsettim olabilir dedi insanlar dakika bir gol bir cocuk beklıo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…