Demin mesaj atmısAyyyy ne görgüsüz insanlar var şu dünyada. Canım bence sen direk yüzüne karşı bir şey söyleyip tartışma durumuna girme. Sen de onun yaptığı şeylerin aynısını başka bir arkadaşın yapıyormuş gibi ona anlat. Ayy görgüsüz falan de, aklından geçen ne varsa de :) Sonra yapamaz bir daha. Ben bu taktiği uyguluyorum. Çok da işe yarıyor...
Ben sizin yerinizde olsam problem var tedavi görüyoruz derim . Niye düşünmüyoruz diyorsun . Herkes kendi evinde ki dertlere baksın . Kimse acıyamaz . Allahtan dahamı iyi bilecekler . O çocuğu olanların yarın evlatlarından çekmeyeceğinin garantisimi var .Bana da baskı var annemin arkadas tayfasından
Bak sen şimdi istemezsin allah ilerde hıc vermez
Eee bebek yok mu
Zor gelio diyorım , pek sıcak bakmıyorum diyorum
E o zaman sen anne olamazsın zaten hıc doğurma diyorlar
İnsanlar harbi mallar yani cok afedersiniz de
Sanki onlar aa cocuk yok mu deyince olacak
Kimse iki kişinin kararı bu vardır bi bildikleri demıyor
Gecen kardesim ilk defa sordu
Erkek kardesim var
Eşinin ailesi evliliğimde problem var sanıyormus
Sinir olmus o da bana anlattı
Kardesim de durumumuzu bilmiyordu
O ara bahsettim olabilir dedi insanlar dakika bir gol bir cocuk beklıo dedi
Zaten cok mutsuz bi evliliği varNekadar anlayışsız insanlar bunlar . Ben gerçekten düşüncesiz insana dayanamıyorum . Bence şanslarını zorluyorlar onlar . Yanlız farkında olmasa dahi size zarar veriyorlar ve inşallah çok acı sonuçlarla karşılaşmaz. Ne malüm onun boşanmayacağı . Garantisimi var . Bence onla yazışmayı kesin .
Kızlar selam.
Burada da birkaç kere yazdım ama artık çok bunaldım inanın.
2 yıldır bebeğimiz olmuyor eşimle.
Ben Allahın bir taktiri olarak bakıyorum, zamanı vardır diyorum, bir bildiği vardır diyorum.
Yaşım 35
Eskiden 20 li yaşlarda sokakta bır bebek gorsem cok severdım , dokunmak isterdım , ilgilenırdım vs.
Son 4-5 yıldır içimde insanların cocuklarına karsı bır sempati duymuyorum.
Yani öyle sokakta görüp ayyy ne tatlı vs vs yapmıyorum , belki de yaşımla alakalı bir durum bu.
Eşimi çok seviyorum ve anne olmayı da tatmak istiyorum.
1 yıl hıc korunmadık eşimle ama bebeğimiz olmadı.
1 yıl evvel dr a gttik ve eşimde sperm ileri hareket azlığı çıktı , olması gerekenden daha düşükmüş ileri hareket oranı.
Şuanda bitkisel yollardan çözmeye çalışıyoruz bu durumu olmazsa ilaç kullanacak eşim.
Neyse benim sorunum çok yakın bir kuzenım var,
bebekliğimden beri hiç kopmadık ve bu cocuk mevzusu dısında ona takmıs oldugum bır durum yok.
İlk kızı doğdugunda ben eski eşimden yeni ayrılmıştım, o zamanlar zor donemler gecırıyordum ve kuzenle msn de goruntulu konuusyorduk bazen.
Bebeğine cevırırdı kamerayı sen izle ben gelıcem falan derdi, sanki ben cok meraklıymısım gbi.
Kırmamak adına bazen izlerdim ne tatlı falan derdim.
Snr ben eşimden ayrılmanın acısını cekerken o bana kocam geldi , kocamın yanına yatıcam hadi gorusurz falan der msn kapatırdı.
İlk cocugu dogdugundan berı gunde en az 10 kere kızın fotosunu atar.
Bazen naber napıyorsun yazarım kızın altını değişirken resim atar, kız banyoda iken resim atar, kızı krese yollar servis beklerken resım atar.
Sanki ben bebeğin babasıyım!!!!
Bu arada kıza teyzem baktı , teyzem kıza mama yedırıken resım yollar, işte teyzemle kız yanyana uyurken resım yollar. Telefonumdan süreklı onların resımlerını siliyorum sil sil bıtmıyor.
İki sene snr ikinciyi doğurdu bu kuzenim , şimdi ona başladı sürekli foto foto artık bıktım,
Bazen bana annelik çok başka sen hiç anne olmayacak mısın, anneliğe hiç özenmıyor musun falan der.
Çocugu olmayanlar için mesela sorunları mı var problemleri mi var falan der, yani kuzenımın cocugu falan olmasa intihar falan edermiş sanırım o yapıda bir insan.
Bu yüzden ben de bana sülalece acıyarak bakmamaları için bizde sıkıntı var demedim.
Düşünmuyoruz bana zor gelıyor çocuk durumu dedim.
Mesela demın estetık amelyatından konusuyorduk hemen durumu sezeryana getirdi
Bazen bana tanımadıgım ınsanların doğum videosunu yolluyor
ne bu dıyorum işte youtubede baksana ne tatlı falan dıyor
etkılenmedın mı hıc dıyor
yooo dıyorum
sen zaten doğurma sakın dıyor bu sefer
gecenlerde bi bebek fotosu yollamıs , bu kım dedım, kocasının arkadasının kuzenı doğurmus ne tatlı baksana dıyor.
Teyzem dersenız velhasıl o da öyle, annenlere bi torun sevgisi tattır, torun gormeden ölecekler mi,
bak şimdi sen ıstemıyorsun ılerde hiç olmaz.
Bıktım ya bu insanlardan birgun cok fena bozacagım ama o zaman tüm ipler de kopar
Benim kvalide yonunden sorunum yok:)))Bizimde 2 sene olmadi biz daha istemiyoruz diyorduk kv soranlara gulerek ayy bizimkiler beceriksiz cikti diyordu bu arada 3 kere dusuk yaptim bigun kizdim cocuk diye tutturma dedim. Cok sukur 2 sene sonunda kizima hamile kaldim tup bebege baslayacakken. Istemiyoruz dersen daha cok ustune gelirler
Yaaaa çok güldüm:))))Bi fotograf at altina da
"Bu da benim s..kim hüsnü" de.
Manyak mi deli mi ne yaw.
Birgün burada birilerine yakalanacagız zaten :)))))Böyle bir seyi nasil yaparsin ?
ECE ! Ben seni dost bildim yakin olmaya çalıştım kuzenim dedim canim dedim.
Görüp bilmicegimi mi sandim.
Sen napiyosun orda burda benim cocuklarim hakkinda konusuyorsun l.
Ne hakkin var beni ve çocuklarimi kotulemeye. Bir daha senin ne adini duymak nede gormek istiyorum seni. Hayatimdan çık. Yaptıklarının hesabini sorucam ama daha burda kapanmadi konu.!!!!!
Korktun mu kiz. Korkma kuzenin degilim 2 nisan şakası yaptım saat 12 yi gecti malum :) :)
O kadın iyiniyetle falan değil . Mutlu olsa zaten bunu yapmaz . Bende boşandım ama hiç bir kimseden böyle şeyler görmedim . Hatta hiç beklemediğim insan lardan inanılmaz destek gördüm . Üstelik bu sizin kuzeniniz . Mecbur olmadıkça görüşmeyin.Zaten cok mutsuz bi evliliği var
Ben ilk eşimden bosandıgımda nasıl cesaret ettim diye cok sasırdı
O ara o evlendi ve evini kocasını mutlulugunu hep gözüme soktu
Ben mahkeme koselerinde gezerken kocam geldi
Kocama yemek yapıcam vs vs vs
İnsan biraz düşünür hassas dönemde oldugumu tahmin eder
Şimdi o kocası onun için dayanılmaz bi hal aldı ve sırf maddi yonden bosanamıyor
Eee bana ne oldu
İkinciye evlendim ve allaha şükür çok ii bi evliliğim var
Bu tarz insanlar cocuga odaklı yasıyorlar
Ben evimde bahar gelip balkona çiçekler alıp saksışara dikerken bile mutluyum
Aldıgım çiçeklerin fotolarını cekiyorım hafta hafta buyumelerini takip ediyorum
Çalışıyorum 12-13 senedir aralıksız
İlk eşimle de cok mutsuz bi evliliğim oldu benim
4 sene evli kaldım cocuk hiç düşünmedim hep korundum.
Zaten cok münasebetimiz de olmadı
O ara eskisi ile yakın görüştüğümüz bi arkadas çift vardı
Bebekleri oldu biz evli iken
Siz düşünmuyor musunuz dedi
Daha erken dedim ve bana dedi ki
Siz hiçbir zaman tam bi aie olamayacaksınız dedi
Çok kırılmıstım
Cocuk olmayınca yarım aile olunuyor demek
Şimdi o arkadaslar boşandılar cocuk bi annede bi babada
Kimin hayatta ne olacagı belli olmaz
Birgün burada birilerine yakalanacagız zaten :)))))
Kamerada bana aile ortamını izletıyorduben ortada bir kasit goremedim, bilakis size bir bebek yakisacagini dusunduklerinden, zor surecler yasayip da mutluluga erdiginize inandiklarindan sizin hayatinizda bir bebek olmasini arzu etmisler iyi niyetle. tabii gercekleri bilmedikleri icin kas yaparken goz cikartmislar.
ote yandan kamerada size izletmesi, size fotograf atmasi ise sadece evladinin her anini paylasacak kadar yakin olmanizdan. inanin nispet icin dahi olsa, cocugumun tek bir el gorselini dahi kimseye yollamam; evladimi paylasacak kadar hayatima almazsam.
Ben en cok gorumceme yakalanmaktan korkuyorumBaktik canın sıkılmış bir şaka yapayim dedim :)
Yakalancaz valla o kesin kendimizi kaptirinca dokuyoruz her seyi ortaya :)
Sinir oluyorum böyle ruh hastası tiplere... Aşağılık kompleksi var herhalde... Takmış sana kafayı.Demin mesaj atmıs
Benim iki sıpa da hala uyumadı diye
Kızkıza oturuyorız yazmıs :)
Buyuk uyur birazdan babasıyla yatırırım yazmıs
Sanki soran var
Sen napıyorsun dedi
Ben de sinemadayız canım dedim
Halbuki evdeydık
Kamerada bana aile ortamını izletıyordu
Kocası bebegi seviyor oynuyorlar falan
Ve ben o zaman boşanma sürecinde idim
Ailemin evine dönmüştüm
Sizce biraz daha hassas olması gerekmıyor mu
Ben son 10 yıldır gunde kırk tane yollanan fotodan bahsediyorım
Bebegin altını acarken cekilen resim beni ilgilendirmiyor
Ya da bebek ağlarken whatsaptan aglama sesini sesli mesaj atması bunlardan banane ki?
Sen zaten doğurma demesi, benden kucuk arkadasları için cocukları onlara anneanne diyecek falan demesi bunlarda kasıt yok mu sizce
Benim iki yıldır evladım yok ve ben 36 yasına girdim
Bence biraz daha düşünceli olmalı insanlar bunun yakınlıkla uzaklıkla alakası yok
Sürekli babam torunlarına ölecek
Cok seviyorlar
Sen dd teyzeme torun sevgisi tattırmayacak msun vs
Milletin youtubede dogum videolarından banane ki
Kuzenimin tüm tanımadıgım arkadaslarının hamilelik ve doğum haberlerinden banane?
Fff whasap grubu olusunca aniden gruptan ayrılıyorum:))))Sinir oluyorum böyle ruh hastası tiplere... Aşağılık kompleksi var herhalde... Takmış sana kafayı.
Ailemde yok böyleleri ama eşimin ailesinde yığınla... Ben böyle tiplerle sürekli dalga geçtiğim için, böyle davranamıyorlar bana karşı. Watsapp grubu açmışlar. Beni eklememişler dalga geçeceğimi bildikleri için ahaha... Manyak gibi birbirlerine hazırladıkları kahvaltının, yemeğin resimlerini atıyorlar. Kayınvalidemler de ben eve dönerken hava limanında resim çekiyorlardı gruba göndermek için. Beni çekmeyin, uzakta çekinin, millet bize gülecek, bu ne ayol dedim. Ona rağmen çekinip resim attılar gruba düşün... Bazıları böyle görgüsüz işte, o yüzden hak ettikleri gibi davranmak gerekiyor bu tiplere...
Ben en cok gorumceme yakalanmaktan korkuyorum
Bazen kaynanamı da cekıstırıyorım cunku:)))
Gorumcem de buralarda dolanıyor olabilir
Ahahahh:))) ii yaptın valla güldüm sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?