Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

Demin mesaj atmıs
Benim iki sıpa da hala uyumadı diye
Kızkıza oturuyorız yazmıs :)

Buyuk uyur birazdan babasıyla yatırırım yazmıs
Sanki soran var
Sen napıyorsun dedi
Ben de sinemadayız canım dedim
Halbuki evdeydık

Bizimde 2 sene olmadi biz daha istemiyoruz diyorduk kv soranlara gulerek ayy bizimkiler beceriksiz cikti diyordu bu arada 3 kere dusuk yaptim bigun kizdim cocuk diye tutturma dedim. Cok sukur 2 sene sonunda kizima hamile kaldim tup bebege baslayacakken. Istemiyoruz dersen daha cok ustune gelirler

Ben sizin yerinizde olsam problem var tedavi görüyoruz derim . Niye düşünmüyoruz diyorsun . Herkes kendi evinde ki dertlere baksın . Kimse acıyamaz . Allahtan dahamı iyi bilecekler . O çocuğu olanların yarın evlatlarından çekmeyeceğinin garantisimi var .

Zaten cok mutsuz bi evliliği var
Ben ilk eşimden bosandıgımda nasıl cesaret ettim diye cok sasırdı
O ara o evlendi ve evini kocasını mutlulugunu hep gözüme soktu
Ben mahkeme koselerinde gezerken kocam geldi
Kocama yemek yapıcam vs vs vs
İnsan biraz düşünür hassas dönemde oldugumu tahmin eder
Şimdi o kocası onun için dayanılmaz bi hal aldı ve sırf maddi yonden bosanamıyor
Eee bana ne oldu
İkinciye evlendim ve allaha şükür çok ii bi evliliğim var
Bu tarz insanlar cocuga odaklı yasıyorlar
Ben evimde bahar gelip balkona çiçekler alıp saksışara dikerken bile mutluyum
Aldıgım çiçeklerin fotolarını cekiyorım hafta hafta buyumelerini takip ediyorum
Çalışıyorum 12-13 senedir aralıksız

İlk eşimle de cok mutsuz bi evliliğim oldu benim
4 sene evli kaldım cocuk hiç düşünmedim hep korundum.
Zaten cok münasebetimiz de olmadı
O ara eskisi ile yakın görüştüğümüz bi arkadas çift vardı
Bebekleri oldu biz evli iken
Siz düşünmuyor musunuz dedi
Daha erken dedim ve bana dedi ki
Siz hiçbir zaman tam bi aie olamayacaksınız dedi
Çok kırılmıstım
Cocuk olmayınca yarım aile olunuyor demek

Şimdi o arkadaslar boşandılar cocuk bi annede bi babada

Kimin hayatta ne olacagı belli olmaz

ben ortada bir kasit goremedim, bilakis size bir bebek yakisacagini dusunduklerinden, zor surecler yasayip da mutluluga erdiginize inandiklarindan sizin hayatinizda bir bebek olmasini arzu etmisler iyi niyetle. tabii gercekleri bilmedikleri icin kas yaparken goz cikartmislar.

ote yandan kamerada size izletmesi, size fotograf atmasi ise sadece evladinin her anini paylasacak kadar yakin olmanizdan. inanin nispet icin dahi olsa, cocugumun tek bir el gorselini dahi kimseye yollamam; evladimi paylasacak kadar hayatima almazsam.

Benim kvalide yonunden sorunum yok:)))
O zaten hep ayy dha cok erken der
:)
Allah evladınıza saglıklı nice yaslar nasip etsin

Böyle bir seyi nasil yaparsin ?

ECE ! Ben seni
dost bildim yakin olmaya çalıştım kuzenim dedim canim dedim.
Görüp bilmicegimi mi sandim.

Sen napiyosun orda burda benim cocuklarim hakkinda konusuyorsun l.

Ne hakkin var beni ve çocuklarimi kotulemeye. Bir daha senin ne adini duymak nede gormek istiyorum seni. Hayatimdan çık. Yaptıklarının hesabini sorucam ama daha burda kapanmadi konu.!!!!!

Korktun mu kiz. Korkma kuzenin degilim 2 nisan şakası yaptım saat 12 yi gecti malum :) :)

Birgün burada birilerine yakalanacagız zaten :)))))

O kadın iyiniyetle falan değil . Mutlu olsa zaten bunu yapmaz . Bende boşandım ama hiç bir kimseden böyle şeyler görmedim . Hatta hiç beklemediğim insan lardan inanılmaz destek gördüm . Üstelik bu sizin kuzeniniz . Mecbur olmadıkça görüşmeyin.

Kamerada bana aile ortamını izletıyordu
Kocası bebegi seviyor oynuyorlar falan
Ve ben o zaman boşanma sürecinde idim
Ailemin evine dönmüştüm
Sizce biraz daha hassas olması gerekmıyor mu
Ben son 10 yıldır gunde kırk tane yollanan fotodan bahsediyorım
Bebegin altını acarken cekilen resim beni ilgilendirmiyor
Ya da bebek ağlarken whatsaptan aglama sesini sesli mesaj atması bunlardan banane ki?
Sen zaten doğurma demesi, benden kucuk arkadasları için cocukları onlara anneanne diyecek falan demesi bunlarda kasıt yok mu sizce

Benim iki yıldır evladım yok ve ben 36 yasına girdim
Bence biraz daha düşünceli olmalı insanlar bunun yakınlıkla uzaklıkla alakası yok

Sürekli babam torunlarına ölecek
Cok seviyorlar
Sen dd teyzeme torun sevgisi tattırmayacak msun vs

Milletin youtubede dogum videolarından banane ki
Kuzenimin tüm tanımadıgım arkadaslarının hamilelik ve doğum haberlerinden banane?

Baktik canın sıkılmış bir şaka yapayim dedim :)
Yakalancaz valla o kesin kendimizi kaptirinca dokuyoruz her seyi ortaya :)
Ben en cok gorumceme yakalanmaktan korkuyorum
Bazen kaynanamı da cekıstırıyorım cunku:)))
Gorumcem de buralarda dolanıyor olabilir
Ahahahh:))) ii yaptın valla güldüm sağol

Sinir oluyorum böyle ruh hastası tiplere... Aşağılık kompleksi var herhalde... Takmış sana kafayı.
Ailemde yok böyleleri ama eşimin ailesinde yığınla... Ben böyle tiplerle sürekli dalga geçtiğim için, böyle davranamıyorlar bana karşı. Watsapp grubu açmışlar. Beni eklememişler dalga geçeceğimi bildikleri için ahaha... Manyak gibi birbirlerine hazırladıkları kahvaltının, yemeğin resimlerini atıyorlar. Kayınvalidemler de ben eve dönerken hava limanında resim çekiyorlardı gruba göndermek için. Beni çekmeyin, uzakta çekinin, millet bize gülecek, bu ne ayol dedim. Ona rağmen çekinip resim attılar gruba düşün... Bazıları böyle görgüsüz işte, o yüzden hak ettikleri gibi davranmak gerekiyor bu tiplere...

Bebek gene iyi benim eltimdede kendi reklamini yapma var bir keresinde resmini atib ayna ayna soyle bana benden guzel elti varmi bu dunyada diye yazmisdi

ece ezgi hanim, sizin siz olmak adina gectiginiz yollari bilemem. dolayisiyla aynaya baktiginizda ne hissettiginizi anlayamam. kuzeninizin yansimasi bana bu gorunur, size o.
anne olmasi imkansiz olan, bu sebeple daha 18 yasinda avukata vasiyet hazirlatmis bir kadinim. olur da annem ile ayni anda olursem mal mulk sevdiklerime kalsin diye...
hic beklemedigim bir anda anne oldum.
doktorlar benden cok hayrete dustu.

demem su ki; anne olmayi bilinc altinda arzu ediyor ama zahirdeki imkansizligina kapilip zirh giyiyorsaniz uzerinize, tez vakitte selamet ile sifalanin. Yok eger gercekten annelik ile uzaksa yolunuz... O vakit temenni ederim ki civarinizdakiler selimlik ile aydinlansin.

iyi geceler dilerim.

Fff whasap grubu olusunca aniden gruptan ayrılıyorum:))))
Bu kuzen de yaptıgı yemegi yollar
Çamasırında leke kalsın yıkanınca onu yollar
Kocası koltukta uyuyakalsın onu yollar:))

Ben en cok gorumceme yakalanmaktan korkuyorum
Bazen kaynanamı da cekıstırıyorım cunku:)))
Gorumcem de buralarda dolanıyor olabilir
Ahahahh:))) ii yaptın valla güldüm sağol

Bastan okurken bir korku kapladi mi icini :) yerinden dogruldun mu bi noluyoz diye :) ne zaman anladın durumu en sonda mi :)

Çok münasebetsiz bi kadınmış kuzenin
Bence samimiyet değil nispet yaptığı.. ' Kocamın yanına yatacam, 10 ar bebek pozu hergün ' kısmı mesela..

Ama o kadar mutlu mesut olsa senin hayatını bu kadar merak etmez
Bence çocuklardan bunalmış
Sizin başbaşa olmanızı özgür olmanızı çekemiyor
Deseydin ben sana üçüncü ne zaman diyor muyum, herkesin hayatı tercihi kendisini bağlar

Görgüsüz

Allah gönlünüzden geçeni hayırlı ise nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…