- 17 Aralık 2015
- 27.122
- 49.578
- 598
- Konu Sahibi ozledigimkendim
-
Adam gerçekten diş hekimi olmasa hadi tamam fantezi dersin. Ama gerçekten doktor olunca durum değişir bence.
Her yaptıkları gün anlamında
Hasta kayit listesi vardir mutlaka baksin bakalim isimler tutuyor mu tutmasa bile cok mide bulandirici bir durum kocam bana bu sekilde baska isimlerle seslense onu memnun etmemek icin elimden geleni yaparim. Kuzeninizde ona iliski aninda hasan huseyin diye seslensin bakalim beyimiz zevk alacak mi igrenc ya boyle.seyler yuzunden doktorlara bile supheyle bakiyorum artik.Arkadaşlar kuzenim tam 6yıldır evli dışarıdan bakıldığında muhteşem bir evlilikleri var enişte bey doktor kendi kliniği var (diş hekimi).
Bugün ilkkez duyduğum birşey beni çok işkillendirdi kuzenimi üzmemek için net bir yorum yapmadım ancak sizden de fikir almak istedim.
Kuzenim bugün bana geldi eşiyle akşam birlikte olurlarken kavga etmişler sabahı zor etmiş ağlaya ağlaya geldi.
Konu şu: eşi tam 6yıldır her ilişkilerinde sen benim hastamsn kliniğe gelmişsin gibi sevişelim diyormuş ve bütün ilişkileri bu şekilde olmuş hergün yeni bir isim veriyor kıza bugün ayşesin bugün serap vs gibi bazende hemsire oluyor bunlara göre kıyafetler getiriyormus kuzenm artk süpheleniyor hastaları mı arzuluyor vs gibi cünkü bir kere bile doğal bir iliski olmamış. İki yıldır dile getiriyor ama eşi geçiştiriyormuş saçmalık vs gibi. Dün baya büyük kavga etmişler neyse..
Sizlerden fikir rica ediyorum acaba ben mi kötü düsündüm
Ya bence çok eğlenceli. Bende mi bir terslik var acep. Yalnız 6 yıl çokmuş. İnsan sıkılır.
Belki isimleri uyduruyordur. Somut bir veri var mı isimlerin gerçek olduğuna dair?adam gözüne kestirdiği hastasının adını karısına veriyor.
sen bu ol diyor.
karısına sen hastammışsın gibi ol demiyor.
fantezi falan değil bu.
Kuzum ama adam yıllardır sadece bu şekilde sevişiyormuş. Fanteziyle başlayıp alışkanlık olmuş bence.Ben de fanteziden yana kullanıyorum oyumu. Ama adamın fantezi dünyası biraz darmış. Kuzeniniz geliştirebilir belki, o zaman sorun da kalmaz gibi.
Benim de doktor fantezim var şöyle yeşil ameliyat önlüğüyle falan öhm neyse
Yani ara sıra olsa tamam fantezidir iyidir hoştur derdim ama HİÇ başka türlü ilişkileri olmamışsa enişte biraz saplanmış oraya demektir. Yani kuzeniniz rahatsız olmakta haklı.
Kuzum ama adam yıllardır sadece bu şekilde sevişiyormuş. Fanteziyle başlayıp alışkanlık olmuş bence.
İleriye dönük planı olan adam 6 yılda yapardı muhtemelen.Dahada ileriye dönük planları olmasında sakın.
İleriye dönük planı olan adam 6 yılda yapardı muhtemelen.
Zaten bu fantezisini gerçeğe dökme işi çok riskli, mesleğinden de olur. O yüzden fantezi aşamasında yaşıyor ama takılmış, aşamamış onu. O da sıkıcı yani. Ara sıra olsa tamam renkli olur da her seferinde bayar.
Bir de dişçi ayol, olayın kendisi bile korkutucu. Dişçiden biraz(!) korkuyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?