Kuzenimin doktor eşi sapık olabilir mi

enisteniz kuzeninizden başka herkesi arzuluyor sanirim
arada sirada olsa fantazi diyecegim ama her iliskide ayse serap bildiginiz musterilerini dusunuyor yani

Her yaptıkları gün anlamında

yani kuzenle kuzen olarak sevişmemiş hiç..
fanteziyse kuzen hasta olsun. adı sürekli dolguya vs ye gelen kadınların ismi olmasın.
dolguyu yaparken akşam bu kadınla sevişicem hayalleri kuran bir dişçinin yatak fantezisi olmak istemez kimse.

Ben de fanteziden yana kullanıyorum oyumu. Ama adamın fantezi dünyası biraz darmış. Kuzeniniz geliştirebilir belki, o zaman sorun da kalmaz gibi.

Hasta kayit listesi vardir mutlaka baksin bakalim isimler tutuyor mu tutmasa bile cok mide bulandirici bir durum kocam bana bu sekilde baska isimlerle seslense onu memnun etmemek icin elimden geleni yaparim. Kuzeninizde ona iliski aninda hasan huseyin diye seslensin bakalim beyimiz zevk alacak mi igrenc ya boyle.seyler yuzunden doktorlara bile supheyle bakiyorum artik.

Fantazi ise bile çok saygısızca.Hadi bu ayda yılda bir yapılır da her sevişmede bu fantazi çok saçma.resmen karısını hiçe sayıyor.onun istekleri düşünceleri umrunda bile değil.
Fantazi dediğin iki tarafında hoşuna gidecek şekilde iki tarafında isteği doğrultusunda yapılır.
Sapık mi bilemem ama son derece saygısız olduğu kesin.
Ben olsam bu huyundan vazgeçene kadar elini bile sürdürtmem vazgeçmiyorsa da tekmeyi basarım.

Karşılıklı olarak anlaşma olsaydı bu bir fantezi denilip, geçilebilirdi..
Ama durumdan bir taraf rahatsızsa psikolojik açıdan hasarı olmaması için önüne geçilmesi gereklidir.
Benim en iyi mottom 'yaşattığını yaşatacaksın' ki senin nasıl hissettiğini anlasın..
Birgün ilişki sırasında kuzeninizde 'sende bugün Mehmetsin' desin bakalım ne oluyor?

Benim de doktor fantezim var şöyle yeşil ameliyat önlüğüyle falan öhm neyse

Yani ara sıra olsa tamam fantezidir iyidir hoştur derdim ama HİÇ başka türlü ilişkileri olmamışsa enişte biraz saplanmış oraya demektir. Yani kuzeniniz rahatsız olmakta haklı.

Ben de fanteziden yana kullanıyorum oyumu. Ama adamın fantezi dünyası biraz darmış. Kuzeniniz geliştirebilir belki, o zaman sorun da kalmaz gibi.
Kuzum ama adam yıllardır sadece bu şekilde sevişiyormuş. Fanteziyle başlayıp alışkanlık olmuş bence.

Dahada ileriye dönük planları olmasında sakın.

Adam belliki hastalarda düşündüğü şeyi karisinda uyguluyor doktor olmasa fantazi derim ama yinede kendi karisi yerinde başka birini hayal etmesi iğrenç bişey. Kadın na yazık kocası ondan etkilenmiyor bellki bu yolu seçmis

Dahada ileriye dönük planları olmasında sakın.
İleriye dönük planı olan adam 6 yılda yapardı muhtemelen.

Zaten bu fantezisini gerçeğe dökme işi çok riskli, mesleğinden de olur. O yüzden fantezi aşamasında yaşıyor ama takılmış, aşamamış onu. O da sıkıcı yani. Ara sıra olsa tamam renkli olur da her seferinde bayar.

Bir de dişçi ayol, olayın kendisi bile korkutucu. Dişçiden biraz(!) korkuyorum da

Alıştırma dönemine bakıyor belkide belli olmazki bu işler.
Adamda nasıl bir azim varsa 6yıldır kafasının içinde bu düşünceler.
Diş dedinmi kaçacan,1 hafta sonra randevum varda,inşallah akıma gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…