Kuzenimin doktor eşi sapık olabilir mi

He canım he fantazi. Seninle sen olduğun için birlikte olmuyor, ayşe oluyorsun, hayriye oluyorsun tabi fantazi bunun adı. Bir değil iki değil, sürekli.Kuzeniniz de bir gün eline levye versin tamirci ol desin, bir gün vites versin eline kamyoncu olsun dr bey. Bir gün boru versin tesisatçı olsun bakalım fantazi nasıl oluyormuş hadi bakalım.

Yok ben gerçeğe dökeceğini hiç sanmıyorum, öyle niyeti olsa bunca senedir tutmaz kendini. Her fantezi gerçeğe dökülmüyor, farklı nedenlerle fantezi boyutunda kalıyor.

Eniştenin saplandığı bir yer var ve çıkamıyor. Gerçeğe dökse muhtemelen bu fantezisini aşmış olurdu, gerçekleştirmediği için hala aynı noktada.

Ay ben geçen hafta dişçiye gittim, kazık kadar kadınım korkudan tansiyonum çıktı. Standart muayeneden sonra ağlamaya falan başladım ki adamın tek yaptığı "aç ağzını, hmm, röntgen çekelim" demekti. Rezillik.

Kuzeniniz "artık şüpheleniyor" öyle mi?
İyi erken gelmiş aklı başına.

Sapık elbette. Fantazi vs diyerek durumu küçümseyemicem, normalleştiremicem.
Kimin hoşuna giderdi böyle birşey?
6 sene beklemezdim ben bu adamı boşamak için.

Br anda söyleyemedi belkide herşey olabiliyor bu durumda.
Enişte stabil durumda şu anda,komadan çıkarsa uyanır belkide.

Bende huylanıyorum gidince benmde alt tarafı dolgu yapacak,oysaki 2 tane implantım var ağzımda:))

6 yıldır adam bu sekılde ise bence cok büyük bir sıkıntı var. Yani okudugum bir makalede cinsel ilişkiye girereken bilinçaltımızdakiler açığa çıkarmış diye okumuştum. Bence sıkıntılı bir durum. Yani adam demekki böyle seylerin hayalını kuruyor ve tahrik oluyor. Herneyse bence çift terapisinr gitmeyi teklif edebilir kuzeniniz. Ama beni cok rahatsız ederdi açık çası

Adam evlenmese daha mantıklıymış. En azından beğendiği ve birlikte olmak istediği kadınları ikna edebildikleri
ile birlikte olurdu hayalindeki hayatı yaşardı.. ama böyle resmen karısını o kadınların yerine koymuş hep..
Artık o gün kliniğe beğendiği kim geliyorsa adam karısından o olmasını istemiş. Aynen eşi yapsa acaba bugün şu ol yarın bu ol diye karısına kadının ne o...... luğu kalırdı ne ahlaksızlığı.. Allah her şeyin hayırlısını versin diye boşa denmiyor işte
dışardan bakanlar da ne güzel çift filan diye belki gıpta ediyordur işte bilmeden..

Diş hekimi değilde jinekolog olsaydı fantazi diyenler ne düşünürdü acaba cidden merak ettim
Ay diş hekiminden iyidir yine jinekolog olması.

Yani 1 kere dişçiye gitmektense 20 kere jinekologa gitmeyi tercih eden biri olarak en azından daha makul olurdu benim için.

Bir de fanteziye daha müsait, zaten olay mahalinde geçiyor her şey.

Ahadha neler diyorum ya

O.. etiketi kadına yapıştırılmış ama kimse erkeğin o...luğunu görmez. Adı fantazi olur, çapkın olur, hovarda olur, gözü dışarda olur, sosyal ve girişken olurda olur, kadının öyle bir şansı yok direk o.... olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…