- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi ozledigimkendim
-
Yok ben gerçeğe dökeceğini hiç sanmıyorum, öyle niyeti olsa bunca senedir tutmaz kendini. Her fantezi gerçeğe dökülmüyor, farklı nedenlerle fantezi boyutunda kalıyor.Alıştırma dönemine bakıyor belkide belli olmazki bu işler.
Adamda nasıl bir azim varsa 6yıldır kafasının içinde bu düşünceler.
Diş dedinmi kaçacan,1 hafta sonra randevum varda,inşallah akıma gelmez
Yok ben gerçeğe dökeceğini hiç sanmıyorum, öyle niyeti olsa bunca senedir tutmaz kendini. Her fantezi gerçeğe dökülmüyor, farklı nedenlerle fantezi boyutunda kalıyor.
Eniştenin saplandığı bir yer var ve çıkamıyor. Gerçeğe dökse muhtemelen bu fantezisini aşmış olurdu, gerçekleştirmediği için hala aynı noktada.
Ay ben geçen hafta dişçiye gittim, kazık kadar kadınım korkudan tansiyonum çıktı. Standart muayeneden sonra ağlamaya falan başladım ki adamın tek yaptığı "aç ağzını, hmm, röntgen çekelim" demekti. Rezillik.
Daha 20 dakika önce yeni bir diş doktorundan, randevu aldım.
Denk gelecek konu muydu şimdi bu? Bursa'da falan değil, değil mi?
He canım he fantazi. Seninle sen olduğun için birlikte olmuyor, ayşe oluyorsun, hayriye oluyorsun tabi fantazi bunun adı. Bir değil iki değil, sürekli.Kuzeniniz de bir gün eline levye versin tamirci ol desin, bir gün vites versin eline kamyoncu olsun dr bey. Bir gün boru versin tesisatçı olsun bakalım fantazi nasıl oluyormuş hadi bakalım.
Kesin isimler, hastaların ismi.
Belki isimleri uyduruyordur. Somut bir veri var mı isimlerin gerçek olduğuna dair?
Ay diş hekiminden iyidir yine jinekolog olması.Diş hekimi değilde jinekolog olsaydı fantazi diyenler ne düşünürdü acaba cidden merak ettim
Kesin isimler, hastaların ismi.
Başlarım öyle fanteziye.
Adam evlenmese daha mantıklıymış. En azından beğendiği ve birlikte olmak istediği kadınları ikna edebildikleri
ile birlikte olurdu hayalindeki hayatı yaşardı.. ama böyle resmen karısını o kadınların yerine koymuş hep..
Artık o gün kliniğe beğendiği kim geliyorsa adam karısından o olmasını istemiş. Aynen eşi yapsa acaba bugün şu ol yarın bu ol diye karısına kadının ne o...... luğu kalırdı ne ahlaksızlığı.. Allah her şeyin hayırlısını versin diye boşa denmiyor işte
dışardan bakanlar da ne güzel çift filan diye belki gıpta ediyordur işte bilmeden..
Ay diş hekiminden iyidir yine jinekolog olması.
Yani 1 kere dişçiye gitmektense 20 kere jinekologa gitmeyi tercih eden biri olarak en azından daha makul olurdu benim için.
Bir de fanteziye daha müsait, zaten olay mahalinde geçiyor her şey.
Ahadha neler diyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?