- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi ozledigimkendim
-
sanmam uydursun.
neden habire başka başka isim söylesin ki o zaman. ha ben olsam kırk kere gidip hasta kayıt defteri vs ne varsa gidip bakmıştım. bir önceki gün gelen hasta isimlerine.
Hepsi diş hekiminden iyidir. En azından konuya giriş daha müsait, yani diş hekimi muayenesinden konu nasıl sekse geliyor, çok zorlama.Yaa estetikçi olsaydı
Hepsi diş hekiminden iyidir. En azından konuya giriş daha müsait, yani diş hekimi muayenesinden konu nasıl sekse geliyor, çok zorlama.
Ya valla ben ağzımı açmayayım bu konularda
Yaw kizlar hep merak etmisimdir jinekolog lar da boyle dusunmuyor dur degil mi.Bu yasima kadar utancim erkek doktora gitmedim hic.
Sizin konunuza gelince 6 yildir neden bi cozum bulmamislar.Ne kadar itici ya.Hastalarin vay haline karsidaki doktor musveddesi neler dusunuyor siz sedyede iken.
Hangi şehirde acaba?Aklıma gelecek kesin gittiğimde
Hangi şehirde acaba?
İptal edip, devlet hastanesine mi gitsem
Şimdi her dişçiye gidişimizde bir gülme gelir.
Hepsi diş hekiminden iyidir. En azından konuya giriş daha müsait, yani diş hekimi muayenesinden konu nasıl sekse geliyor, çok zorlama.
Ya valla ben ağzımı açmayayım bu konularda
Hangi şehirde acaba?
İptal edip, devlet hastanesine mi gitsem
Şimdi her dişçiye gidişimizde bir gülme gelir.
Ben de genelde erkek jinekolog tercih ediyorum. Birkaç kez kadın doktora gitmiştim, daha acımasızlardı. Ya da benim şansıma bilmiyorum.Yaw kizlar hep merak etmisimdir jinekolog lar da boyle dusunmuyor dur degil mi.Bu yasima kadar utancim erkek doktora gitmedim hic.
Sizin konunuza gelince 6 yildir neden bi cozum bulmamislar.Ne kadar itici ya.Hastalarin vay haline karsidaki doktor musveddesi neler dusunuyor siz sedyede iken.
Estetikte alan çok nasılsa
Hahaha sesli güldüm bu yorumunuza gerçektenmuayne esnasında değil işlem bitince kadın ücreti adamın üstüne atlayarak ödemeye karar veriyor belki
başkasını aklım kesmedi benimde:))
"X Hanım, hayırdır,"Bilmiyoruz onu.
Ben devlete gidecem,özeller zaten ateş pahası.
Gülersek sıkıntı işte noluyor derse daktır amca
Ben de genelde erkek jinekolog tercih ediyorum. Birkaç kez kadın doktora gitmiştim, daha acımasızlardı. Ya da benim şansıma bilmiyorum.
Jinekologlarda artık mesleki deformasyon oluyor. Adam her gün kaç tane üstelik hastalıklı vajinaya bakıyor. Ha yok mudur başka yöne çeken, insanoğlu bu illa ki vardır ama tek tüktür. Yani beni hiç rahatsız eden bir durum olmadı, sağlıkta utanma olmaz. Öyle saçmalıklar düşünüyorsa kendi ayıbı der geçerim.
Yani kanal tedavisi yaparken tahrik olan dişçi bence daha ilginç bir olay
of neler diyesim var da tutuyorum kendimi.
Benim zaafım var bu konulara valla bir hoş oluyorum
Aklıma ismini hatırlamadığım bir film/dizi sahnesi geldi. Beyin cerrahları ile ilgiliydi.
"X Hanım, hayırdır,"
"Yok bir şey hocam, huy kaptım. Siz devam edin."
Hahaha sesli güldüm bu yorumunuza gerçekten
Yoksa "azı dişinizde çürük var, bunun en iyi tedavisi şurada bir posta sevişmek" değildir yani kurgu. Napıyor erkek berberi gibi kadın koltukta yatarken koluna değdiriyor falan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?