Kuzenimin doktor eşi sapık olabilir mi

Yani belki fantezi anlamında, yılda 1-2 sefer böyle bir dilekte bulunsa eş kişisi, diyeceğim ki tamam adam ilişkisinde renk arıyor. Ama yıllardır her defasında olan birşey olduğu için bence adamın psikolojik sorunları var ya da hastalarına karşı ilgi duyuyor, hastaya bu şekilde bir iletişim haline giremeyeceğinden de eşinden çıkartıyor acısını...

Yazık kadına üzüldüm gerçekten, ben aynı durumda olsam çok pis olay çıkartır boşanmaya kadar giderdi mevzu sanırım.
Allah kuzeninizin yardımcısı olsun.

Bu noktada yapılacak tek şey uzman yardımı almak.
Aile terapisine gidilerek çözülebilecek bir durum, yani çözülecek derken önce ne olduğu anlaşılır, sonrasında da tedavisini olur, umarım işe yarar. Ama bu kadar büyük kavga ettiklerine göre, eşi bu konuda pek uzman desteği alma gönüllüsü değil gibi geldi bana.

Yaw kizlar hep merak etmisimdir jinekolog lar da boyle dusunmuyor dur degil mi.Bu yasima kadar utancim erkek doktora gitmedim hic.

Sizin konunuza gelince 6 yildir neden bi cozum bulmamislar.Ne kadar itici ya.Hastalarin vay haline karsidaki doktor musveddesi neler dusunuyor siz sedyede iken.

Umarım düşünmüyorlardır :))

yani fantazi taraftarı bir insanım ben de ama eğer 6 senedir istisnasız her ilişkide tek kurguladığı şey buysa bir huylanırdım.

Ya fantezi dediğin kötü birşey değil aslında renk katar ilişkiye ama her iki tarafta memnunsa bu rol yapma durumundan, belli ki kuzen memnun değil.Ayrıca eniştenin ki bana fantezi gibi gelmedi çünkü gerçek kişileri hayal ediyor belli ki , olmayan şeyleri hayal etmiyor.O zaman bu fantezi olmaktan çıkıp sapıklığa doğru gidiyor bence.Yani ben olsam gerçek bir insanın, eşimin hastasının yerine konulmaktan çok rahatsız olurum.

Iyı kı denememıs bugun sen filancasın ve dolgu yapıcam sana. ayy hasta doktor fantazısı yuzunden kadıncagız dısınden olmasa barı

Hepsi diş hekiminden iyidir. En azından konuya giriş daha müsait, yani diş hekimi muayenesinden konu nasıl sekse geliyor, çok zorlama.

Ya valla ben ağzımı açmayayım bu konularda

muayne esnasında değil işlem bitince kadın ücreti adamın üstüne atlayarak ödemeye karar veriyor belki
başkasını aklım kesmedi benimde:))

Ben de genelde erkek jinekolog tercih ediyorum. Birkaç kez kadın doktora gitmiştim, daha acımasızlardı. Ya da benim şansıma bilmiyorum.

Jinekologlarda artık mesleki deformasyon oluyor. Adam her gün kaç tane üstelik hastalıklı vajinaya bakıyor. Ha yok mudur başka yöne çeken, insanoğlu bu illa ki vardır ama tek tüktür. Yani beni hiç rahatsız eden bir durum olmadı, sağlıkta utanma olmaz. Öyle saçmalıklar düşünüyorsa kendi ayıbı der geçerim.

Yani kanal tedavisi yaparken tahrik olan dişçi bence daha ilginç bir olay

Estetikte alan çok nasılsa
of neler diyesim var da tutuyorum kendimi.
Benim zaafım var bu konulara valla bir hoş oluyorum

muayne esnasında değil işlem bitince kadın ücreti adamın üstüne atlayarak ödemeye karar veriyor belki
başkasını aklım kesmedi benimde:))
Hahaha sesli güldüm bu yorumunuza gerçekten

Yoksa "azı dişinizde çürük var, bunun en iyi tedavisi şurada bir posta sevişmek" değildir yani kurgu. Napıyor erkek berberi gibi kadın koltukta yatarken koluna değdiriyor falan mı acaba

Aklıma ismini hatırlamadığım bir film/dizi sahnesi geldi. Beyin cerrahları ile ilgiliydi.
Bilmiyoruz onu.
Ben devlete gidecem,özeller zaten ateş pahası.
Gülersek sıkıntı işte noluyor derse daktır amca
"X Hanım, hayırdır,"

"Yok bir şey hocam, huy kaptım. Siz devam edin."

Tut tut geyiğe kayıyor bu konuda

Dişci - hasta fantazisi ama süreklide böyle yapılmaz ki.. Bi kere eş olarak yapsalarmış keşke.. Disim agriyor ;dolgum var. doktor disimi oyarken neremi oydugunu dusunuyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…