- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi ozledigimkendim
-
Dişci - hasta fantazisi ama süreklide böyle yapılmaz ki.. Bi kere eş olarak yapsalarmış keşke.. Disim agriyor ;dolgum var. doktor disimi oyarken neremi oydugunu dusunuyor acaba
Bir kadın ve erkek karşılıklı yemek yiyorlar film mi, dizi mi hatırlamıyorum. Adam diyor ki; beyin cerrahları (eline çatal bıçağı alıp beyin ameliyatı yapıyormuş gibi yapıyor) bunu yaparken, diğer yandan (hastanın mahrem bölgelerini ima ederek uzanıp hayali bir örtüyü kaldırıyormuş gibi yapıp) bunu yaparlar.Daha bunun porselen diş yapımı olacak amann yarabbim sana gelyorummm
Estetikte alan çok nasılsa
Bir kadın ve erkek karşılıklı yemek yiyorlar film mi, dizi mi hatırlamıyorum. Adam diyor ki; beyin cerrahları (eline çatal bıçağı alıp beyin ameliyatı yapıyormuş gibi yapıyor) bunu yaparken, diğer yandan (hastanın mahrem bölgelerini ima ederek uzanıp hayali bir örtüyü kaldırıyormuş gibi yapıp) bunu yaparlar.
Tüm beyin cerrahlarını tenzih ederek, tövbe
Aklıma vajina beyazlatırken kameraya alan bi kadın vardı o geldi. Bide doktor bey merhaba dermisiniz takipçilerime diyordu
Oyyyy neler demiş öylee
Yok artık yaaa bu nedir böyle
Ne zaman bir hastaneye gidip, tabelada beyin cerrahı yazısını görsem aklıma düşer, bir gülme gelirOyyyy neler demiş öylee
Doktorda işlem sırasında kafasını kaldırıp merhaba diyordu ya
Ne zaman bir hastaneye gidip, tabelada beyin cerrahı yazısını görsem aklıma düşer, bir gülme gelir
Kahkaha attım :) alemsiniz.her gün mü
Hem hasta fantazisi hem isim veriyor Ayse'sin Fatma'sın diye , kuzeniniz de sen Ali'sin mesela bugün desin bakalım ne oluyor. Fantaziden başka bir boyuta geçmiş olay.
Gün boyu otopsi yapan sevgilimin böyle bi fantezisi olduğunu düşündüm de. “Sen şimdi ölü ol..” Lağğnn
Gözler pörtlediGün boyu otopsi yapan sevgilimin böyle bi fantezisi olduğunu düşündüm de. “Sen şimdi ölü ol..” Lağğnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?