Kuzenimin doktor eşi sapık olabilir mi

6 yılda bir kere bile normal ilişkşye giremeyen kuzen yeni mi işkillendi gerçekten

seninle sevişirken başkasını düşünüyor çok iğreennçç, diyen kadınlar, kocalarınızın her seviştiğinizde yalınızca sizi düşündüğünü nereden biliyorsunuz?

doktor amca fazla açık sözlü ve alışkanlığından vazgeçemiyor buradan kaybetmiş. kuzen de razı gelmesin yahu. bugün de kendim olacağım desin.
yada farklı bir şey sunsun adamın da ufkunu açsın.
6 yılda tedavi edecek diş kalmadı be adam yeter desin.

bir dişçim vardı, kendisini andım şu an. okul yüzünden geç saatte gidiyordum, asistanı çıkmıştı, epey kan içinde kalmıştı adamın üstü başı, testere gibi oldu bu da az sen de kork yahu falan diyordu korkup ona sarılacagımı mı düşündü n’aptı onu bilmiyorum. ama ağzım uyusuk, elleri de ağzımda konuşup benden cevap beklemesi
dişçi-hasta fantezisi hastada işlemez hiç çekici değil, söylesin kuzen doktor beye boşa hayal kurmasın.

Daha bunun porselen diş yapımı olacak amann yarabbim sana gelyorummm
Bir kadın ve erkek karşılıklı yemek yiyorlar film mi, dizi mi hatırlamıyorum. Adam diyor ki; beyin cerrahları (eline çatal bıçağı alıp beyin ameliyatı yapıyormuş gibi yapıyor) bunu yaparken, diğer yandan (hastanın mahrem bölgelerini ima ederek uzanıp hayali bir örtüyü kaldırıyormuş gibi yapıp) bunu yaparlar.

Tüm beyin cerrahlarını tenzih ederek, tövbe

Oyyyy neler demiş öylee

Aklıma vajina beyazlatırken kameraya alan bi kadın vardı o geldi. Bide doktor bey merhaba dermisiniz takipçilerime diyordu

Yok artık yaaa bu nedir böyle

Tövbe tövbe 6 yıl nasıl dayanmış böyle şeye. Kendinize bunu yapılmasına nasıl müsade ettiniz. Bu işin peşini bırakmayın araştırın yani. Öyle adamın dişlerini sökmek lazım

Canım fantezi de bir yere kadar. İnsan her seferinde dillendirmez ki fantezi isteğini. Özellikle gerçek hayatıyla bağdaşıyorsa.
Bir yere kadar sınırı olmalı.

Bence de seks sırasında hastalarını düşleyen bir manyak..

Gün boyu otopsi yapan sevgilimin böyle bi fantezisi olduğunu düşündüm de. “Sen şimdi ölü ol..” Lağğnn

Gerçek hayatıyla bu kadar içiçe bi fantezi olması tuhaf. Eşi rahatsız olmakta haklı geldi bana. Muayene odasında ne düşünüyor da eve böyle geliyor diye gerilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…