• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin Düğünü Var

Ben yabanci gibi yaklaşıyorum.Geç gitmeye çalışıyorum düğüne.Kuzenimle soğuğum.Birde kendi düğünüm olmadığı için sebepsizce kıskancım napmaliyim ? 😔😔😔
valla düğünlere hiç özenmedim. Her düğüne gittiğimde de iyi ki gelinin yerindeki ben değilim diyorum. Aşırı cringe olaylar bence tuhaf danslar, pasta kesme, masa masa dolasıp foto çekilme. Gidin ve doyasıya eğlenin. Bu cringelikleri siz yapmadığınız için de sevinin

Anlamadim akraba evliliģi mi yaptınız yada yapacaktınız iptal mi oldu?
Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki herkes tüm konularınızı okumuş,tüm hayat hikayenize hakim. Yapmayın şunu,üşenmeyin adam akıllı anlatın.
Oooo bir anlatmaya kalksa sayfalar yetmez tanışmadan itibaren konu açıyor hepimiz konunun içindeyiz 😂😂

Bana o zaman da inandırıcı gelmedi.Cunku e posta şifrem ulaşıp üyeliklerimi görebileceğinden supheleniyorum
Sen böyle sosyal platformlarda her özelini paylaşırsan davada eline çok büyük kozlar veriyorsun...haklı iken haksız duruma düşer bide ona tazminat ödersin

Ben fransız kaldım tabi sürekli uğramadığım için.
Ama sanki arkadaşına anlatıyor, öyle bir rahatlık seviyesi pes.
Diyorumya herşeyi anlatiyor içinde gibiyiz sadece gerçekte görmedik...a dan Zye anlatıyor eşide burayı takip ediyormuş

Back
X