- 13 Ağustos 2022
- 8.803
- 4.465
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Yorum yapanlar var da ona cevap yazdımBiz bişe şiştik ya
Ne bitmez konu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorum yapanlar var da ona cevap yazdımBiz bişe şiştik ya
Ne bitmez konu
Ay evet ne zaman bitecek bu nööööranin konuları ya ?Biz bişe şiştik ya
Ne bitmez konu
AşkolsunAy evet ne zaman bitecek bu nööööranin konuları ya ?
Sizin aranızda aşk olmamış işte daha ne irdeleyip duruyorsun ?Aşkolsun
Yorum yapan birisi var sadeceSizin aranızda aşk olmamış işte daha ne irdeleyip duruyorsun ?
Bu konunun kuzeninizle alakası ne peki?Evlilik yapmaya çalıştığım kişi İzmir den ben Ankaraliyim ne arkadaş ne akraba vesile oldu.Biz kendimiz tanışıp öncü olduk.Annesi olacak kişi sağolsun babamla eşimin arasını açtı benimle eşimin arasını açtı.
valla düğünlere hiç özenmedim. Her düğüne gittiğimde de iyi ki gelinin yerindeki ben değilim diyorum. Aşırı cringe olaylar bence tuhaf danslar, pasta kesme, masa masa dolasıp foto çekilme. Gidin ve doyasıya eğlenin. Bu cringelikleri siz yapmadığınız için de sevininBen yabanci gibi yaklaşıyorum.Geç gitmeye çalışıyorum düğüne.Kuzenimle soğuğum.Birde kendi düğünüm olmadığı için sebepsizce kıskancım napmaliyim ?![]()
Oooo bir anlatmaya kalksa sayfalar yetmez tanışmadan itibaren konu açıyor hepimiz konunun içindeyizAnlamadim akraba evliliģi mi yaptınız yada yapacaktınız iptal mi oldu?
Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki herkes tüm konularınızı okumuş,tüm hayat hikayenize hakim. Yapmayın şunu,üşenmeyin adam akıllı anlatın.
Sen böyle sosyal platformlarda her özelini paylaşırsan davada eline çok büyük kozlar veriyorsun...haklı iken haksız duruma düşer bide ona tazminat ödersinBana o zaman da inandırıcı gelmedi.Cunku e posta şifrem ulaşıp üyeliklerimi görebileceğinden supheleniyorum
Aslında çok haklısınSen böyle sosyal platformlarda her özelini paylaşırsan davada eline çok büyük kozlar veriyorsun...haklı iken haksız duruma düşer bide ona tazminat ödersin
Haklıysa neden akillanmiyorsun ?Aslında çok haklısın
Sen herşeye karismasanHaklıysa neden akillanmiyorsun ?
Beni çok alakadar eder.Sen herşeye karismasan
Ben fransız kaldım tabi sürekli uğramadığım için.Oooo bir anlatmaya kalksa sayfalar yetmez tanışmadan itibaren konu açıyor hepimiz konunun içindeyiz![]()
Diyorumya herşeyi anlatiyor içinde gibiyiz sadece gerçekte görmedik...a dan Zye anlatıyor eşide burayı takip ediyormuşBen fransız kaldım tabi sürekli uğramadığım için.
Ama sanki arkadaşına anlatıyor, öyle bir rahatlık seviyesi pes.
EvetBu adamdan mı ayrıldığın için üzülüyorsun?