• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin Düğünü Var

Gelin arabasi nokta atışı oldu.Tartisma çıktı.Gelin almasiz evden cik dedi babam araba getirmezlerse dedi.Cok ağrıma gitti.Gelmis annemle konusmussunuz araba işini falan filan yaptı.Cok ağrıma gitti.Lanet olsun dedim bitirdim.
Senin öfken kime anlamadım ki? Baban demiş ki gelin almasız evden çık diye, annesiyle konuştuysanız konuştuk de geç. Gerçekten sizin için önem sıranızda ilk 100 e girdi mi hiç bu adam merak ettim açıkçası. Hiç yazdıklarınızda eşinizle alakalı problem yok çoğunlukla para ve kaynana problemi. Para bu kadar sorun ise nereden buldun bu züğürtü?

Senin öfken kime anlamadım ki? Baban demiş ki gelin almasız evden çık diye, annesiyle konuştuysanız konuştuk de geç. Gerçekten sizin için önem sıranızda ilk 100 e girdi mi hiç bu adam merak ettim açıkçası. Hiç yazdıklarınızda eşinizle alakalı problem yok çoğunlukla para ve kaynana problemi. Para bu kadar sorun ise nereden buldun bu züğürtü?
Soğan ekmek yerdim ama hiç fakir gibi yaşamıyorlar ki ? Dedim ya evine gelin alıyor kadın boynuna elmas kolye takmis kuaförü kıyafeti bitmiyor oğlunun parasını yemiş bize gelince ee benim başka çocuklarımda var ? Birde evli oğlunun kazancına göz dikiyor ?

Ey eş kişisi buradaysan masaya üç kere vurur😂 gel buraya yaz bakalım birde seni dinleyelim sen neler anlatacaksın 😂
Sizin gibi konuşur.Burada onu anca siz savunursunuz.Okuyorsa yazayimda daha benim.kullandigim sıfır eşyalarımı annesi kardeşi kullanıyor.Evimizi onlara açmış.Bu hak mi ? Ben geri dönsem onların kullandığı eşyayı mi kullanicam ? Gelinlik almazlar.Gelin arabası tutmazlar.Kuafore yuksunurler.Balayi bile hayal olmuştu zaten.Dugun salonu tutmazlar.Dertleri düğün yapmamakti.2 sene önce düğüne anlastik.Nikah oldu bitti düğünü iptal edelim demeye başladılar düğün yapmamak için.

Sizin gibi konuşur.Burada onu anca siz savunursunuz.Okuyorsa yazayimda daha benim.kullandigim sıfır eşyalarımı annesi kardeşi kullanıyor.Evimizi onlara açmış.Bu hak mi ? Ben geri dönsem onların kullandığı eşyayı mi kullanicam ? Gelinlik almazlar.Gelin arabası tutmazlar.Kuafore yuksunurler.Balayi bile hayal olmuştu zaten.Dugun salonu tutmazlar.Dertleri düğün yapmamakti.2 sene önce düğüne anlastik.Nikah oldu bitti düğünü iptal edelim demeye başladılar düğün yapmamak için.
Karısına bir elbise ayakkabı almayan adamdan ne beklenir ki ?

Karısına bir elbise ayakkabı almayan adamdan ne beklenir ki ?

Kesin olarak boşandınız mı? Barışmak istediler mi? Sen böyle içten içe özür dilemesini bekliyor musun? Özür dilese kalkıp o eve gelin gider misin?

Ayrıca barışsan bile ne annesi ne teyzesi ne kızkardeşi ne düğüne gelebilirler.Ne de evime sokarım onlari.Torunlari olsa göstermem.Tipleri huyları benzemesin.

Güzelim burada seni savunmakta kolay değil ki... Zaten tanımadığım etmediğim insanı savunmam. Ama yaptığım şey senin hatalarını ve onun hatalarını söyleyebilirim. Sen madem ki boşanacaksın neden bıraktın eşyalarını orada? Diğer taraftan maddiyatçı bakılan hiçbir evlilik sürmez bunu unutma.

3 bilezik yahu bu düğün takısı ile mehir aynı mi ?

Babaniz istedigi 100 gramm altini kendisi takabilir mi bugün biri istese? Veya siz? Sizin geliriniz ne kadar? Karsi taraf tamam hanzo belki, ama dügün su bu üstüne 100 gramm altin istemekte biraz cok degil mi bir kisiye? Insan kendi yapamayacagi maddi yükü baskalarina da yüklememeli.

Güzelim burada seni savunmakta kolay değil ki... Zaten tanımadığım etmediğim insanı savunmam. Ama yaptığım şey senin hatalarını ve onun hatalarını söyleyebilirim. Sen madem ki boşanacaksın neden bıraktın eşyalarını orada? Diğer taraftan maddiyatçı bakılan hiçbir evlilik sürmez bunu unutma.
Beraber seçtiğimiz eşyalar.Esim ödüyor.Salon ile yemek odası vs.O aldı.İkimizin esyasiydi ben daha o eve girneden dolabima bile kendi kıyafetlerini astiklarini gördüm.Dengesizlerin evinde dolap yokmus gibi.

Babaniz istedigi 100 gramm altini kendisi takabilir mi bugün biri istese? Veya siz? Sizin geliriniz ne kadar? Karsi taraf tamam hanzo belki, ama dügün su bu üstüne 100 gramm altin istemekte biraz cok degil mi bir kisiye? Insan kendi yapamayacagi maddi yükü baskalarina da yüklememeli.
Babası mı istemiş🤮 inşallah klavyenin aziliğine uğramışsınızdır. Diğer konularda haklısınız.

Şöyle anlatayim tabiki 100 gramı bir insan ödeyemez.Dedi ki babam düğün takıları ile 100 grama tamamlarsiniz.Dugun takisini sadece erkek tarafı mi takacak? Annesi lafa atladı.İste düğün takısı ortaktır kız ile erkeğin kızının elinden alicam diyemedi tabii.Sonra biz 2 bilezik hesabı 30 gram anlaştik.Hoca bile nikahta 80 gram anlastiniz mı dedi ? Hoca ne anlastiniz diye sormadi.Hatta babam kızım isteme gerekirse boşver dedi.Hoca da ne anlastiniz diye sorması babamda.Babam nikahtan sonra sordu.

Beraber seçtiğimiz eşyalar.Esim ödüyor.Salon ile yemek odası vs.O aldı.İkimizin esyasiydi ben daha o eve girneden dolabima bile kendi kıyafetlerini astiklarini gördüm.Dengesizlerin evinde dolap yokmus gibi.
Boşanıyorsan ve kendisi ödüyorsa istediğini yapar artık sadece kendi eşyası daha neyi düşünüyorsun ki

Cidden cok fazla sey bekliyosun bu ekonomide. Ankaradan izmire gelin arabasi. Balayi icin en dandik otel bile 5 gun kalsan 20 30binden aşağı değil. Gelinlik, düğün, kuafor... esin 10bin maas alirken 9 binlik kredi oduyodu. Bu kadar cok seyi nasil karşılayabilir? Ha desen ki kv yapsin, o da tek calisan bi kadin ayrica sizin kiraniza kadar odeyecekti. Hepsini nasil yapsin ki?

Boşanıyorsan ve kendisi ödüyorsa istediğini yapar artık sadece kendi eşyası daha neyi düşünüyorsun ki
Hayir ne demek gittim evime kıyafet asmaya anası oğluna kas goz yapıyor.Dolabimda birtane boş yer bırakmamışlar.Esimle kendime ayrı ayrı düzenleme yapacaktım.Bir baktım elbise asmışlar.Kendi dolaplarında yer yokmus gibi daha kendim eşyamı kullanmamisim.Makyaj masami özenle seçtim.Makyaj malzemelerimi koymak için tırnak makası kulak çöpü koymuş salonun cekmecelerine tutkal gibi şeyler.Evi temizledik sen evini gelip temizlemedin diye tantana yaptılar.Ev pisti.Temiz değildi.

Cidden cok fazla sey bekliyosun bu ekonomide. Ankaradan izmire gelin arabasi. Balayi icin en dandik otel bile 5 gun kalsan 20 30binden aşağı değil. Gelinlik, düğün, kuafor... esin 10bin maas alirken 9 binlik kredi oduyodu. Bu kadar cok seyi nasil karşılayabilir? Ha desen ki kv yapsin, o da tek calisan bi kadin ayrica sizin kiraniza kadar odeyecekti. Hepsini nasil yapsin ki?
Gerekirse ben ise girecektim.Beraber oderdik.Dugunde paramız olurdu illaki.Borc kapatmaya.Gelin arabasını onlar da dedi.Ben Ankara'dan kirala dedim.

Back
X