Ben bunları söylüycem ama kavga çıkarmı çünkü sadece cenaze değil onlar la görüşmüyor daÇok makul bir gerekçesi var. Defin gününü tekrar tekrar hatırlamak istemiyor olabilir. Sağlık durumu el vermedi diyin geçin.
Evlat acısı yaşamış bir kadının arkasından laf eden olursa da kendileri bilir.
Bu yuzden kavga cikaracak tiynette insanlarsa siz de gitmeyinBen bunları söylüycem ama kavga çıkarmı çünkü sadece cenaze değil onlar la görüşmüyor da
Neden görüşmüyor anneniz, özel bir sebebi var mı?Ben bunları söylüycem ama kavga çıkarmı çünkü sadece cenaze değil onlar la görüşmüyor da
Cenazede kim gelmis kim gelmemis hesabi yapip bir de gelmeyen icin kavga mi cikaracaklarindan korkuyorsunuz? Ne garip insanlar var.Kızlar kuzenim in eşi bu gün vefat etti 50 yaşındaydı yarın cenazesi var annem gitmiyor herkes sorucak annem kardeşim vefat ettikten sonra kimseyle görüşmüyor cenazeler e gitmiyor bana sorucak lar annen niye gelmiyor ne diycem bşrazda patavatsız bizim anne tarafı akıl verin lütfen
Annen için terapi desteği alıyor musunuz?Kızlar kuzenim in eşi bu gün vefat etti 50 yaşındaydı yarın cenazesi var annem gitmiyor herkes sorucak annem kardeşim vefat ettikten sonra kimseyle görüşmüyor cenazeler e gitmiyor bana sorucak lar annen niye gelmiyor ne diycem bşrazda patavatsız bizim anne tarafı akıl verin lütfen
E o zaman sebepler iki oldu :)Ben bunları söylüycem ama kavga çıkarmı çünkü sadece cenaze değil onlar la görüşmüyor da
Neden böyle bu türk milleti iyidir hostur ama Halden anlamaz ahh bilerek gelmio önceden de gelmezdi gibi daha korkunc seviyesiz laflar bizim sulalede boyle bir acigin olsun offf baslarlar dedikodu yaÇok makul bir gerekçesi var. Defin gününü tekrar tekrar hatırlamak istemiyor olabilir. Sağlık durumu el vermedi diyin geçin.
Evlat acısı yaşamış bir kadının arkasından laf eden olursa da kendileri bilir.
Ne önemi var kime ne temsilen siz gidiyorsaniz yeterli bence hayat insanlara kafa yora yora tükeniyor.Kızlar kuzenim in eşi bu gün vefat etti 50 yaşındaydı yarın cenazesi var annem gitmiyor herkes sorucak annem kardeşim vefat ettikten sonra kimseyle görüşmüyor cenazeler e gitmiyor bana sorucak lar annen niye gelmiyor ne diycem bşrazda patavatsız bizim anne tarafı akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?