Kuzenimin eşi vefat etti annem

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar kuzenim in eşi bu gün vefat etti 50 yaşındaydı yarın cenazesi var annem gitmiyor herkes sorucak annem kardeşim vefat ettikten sonra kimseyle görüşmüyor cenazeler e gitmiyor bana sorucak lar annen niye gelmiyor ne diycem bşrazda patavatsız bizim anne tarafı akıl verin lütfen

Ben bunları söylüycem ama kavga çıkarmı çünkü sadece cenaze değil onlar la görüşmüyor da

Çocugumu kaybetmiş olsam dünya yansa umrumda olmazdı herhalde başınız sagolsun ama annenize ömür boyu düğün bayram cenaze vs törenlerde müsamaha gösterilmeli ki çocugunu kaybetmiş bir kadının başkalarının ne düşüneceği gibi basit şeyleri kafasına takacağını sanmıyorum

Çok ciddi rahatsız olduğunu söyleyin, zaten çok zor bir durum diye anlatın. Bir aileden bir kişi gelse bile bence bu kabul edilmeli. Bilmiyorum her şeyi bırakıp bunu takmak bana cenazeye gelip dedikodu yapıp karnını doyurmaları hatırlattı.

Ben bunları söylüycem ama kavga çıkarmı çünkü sadece cenaze değil onlar la görüşmüyor da
Neden görüşmüyor anneniz, özel bir sebebi var mı?

Kardeşinizin ölümü cenazelere gitmemek için sebeptir ama görüşmemek için başka sebeplerde lazım

Cenazede kim gelmis kim gelmemis hesabi yapip bir de gelmeyen icin kavga mi cikaracaklarindan korkuyorsunuz? Ne garip insanlar var.

Seni çok çok iyi anlıyorum canım.Benim annemde abimi kaybettikten sonra hiç bir cenaze evine ilk günlerde gitmedi gitmez 15 senedir bi iki kişi sormuştur belki ama kimseden duymadım ben.ama ortam sakinleşince gider mutlaka herkeste anlayışla karşılar

Kavga çıkar diyorsanız sadece cenaze define gidin geri gelin. Kadın napsın haklı yerinde kim olsa bence aynı davranır. Sağlığından önemli değil ya.

Annen için terapi desteği alıyor musunuz?
Kimin ne dediğinin ne önemi var? O kadın evladını kaybetmiş! Rahat bırakın gitmeyecek tabiki.

Kim ne derse desin kavga ciksin dunya yansin o kadinin umrunda olmaz..
Anneniz evlat acisi yasamis birakin kadini gitmesin kimin ne dedigi sizinde umrunuzda olmasin annem katilmiyor hakli olarak dersin..

Neden böyle bu türk milleti iyidir hostur ama Halden anlamaz ahh bilerek gelmio önceden de gelmezdi gibi daha korkunc seviyesiz laflar bizim sulalede boyle bir acigin olsun offf baslarlar dedikodu ya

Ne önemi var kime ne temsilen siz gidiyorsaniz yeterli bence hayat insanlara kafa yora yora tükeniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…