Kuzenimin eşi vefat etti annem

Domuz gribi olmus evden cikamiyor deyin telefon etmesini rica edin

Neden böyle bu türk milleti iyidir hostur ama Halden anlamaz ahh bilerek gelmio önceden de gelmezdi gibi daha korkunc seviyesiz laflar bizim sulalede boyle bir acigin olsun offf baslarlar dedikodu ya
Kul hakkı denen bir durum var. Dedikodunun da hesap isteyeceği gün gelecek. Kapatın kulağınızı. Pisliklerinde boğulsunlar.

Benim annem de ölümlerden çok etkileniyor. Yaşı da baya var. Her ölüm haberinde sıra bize geliyor falan diyor. Sonrasında bir kaç gün çok kötü oluyor. Bu yüzden ben annemin cenazwlere gitmesine izin vermiyorum. Kardeşlerimi de tembihliyorum annemi götürmeyin hastalanıyor diyırum. Soranlara da biz annemizi cenazelere götürmüyoruz hastalanıyor diyoruz. Kalp pili takılı. Allah korusun biz de korkuyoruz. Bence siz de soranlara gelmesine ben izin vermiyorum hastalanıyor deyin. Annesini düşünen çocuga kim bişey diyebilir ki. Daha kıymetli birşey var mı şu fani dünyada anneden başka.

Anneniz görüşmüyorsa niye gitsin. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gitmez, gitmez. Benimde eğer önce ben ölmeden onlar ölürse cenazesine gitmeyecegim insanlar var. Kimseyi biseyler için zorlamayın. Herseyi bu kadar buyutmeyin, belki gotururseniz daha kötü olur. Kararlara saygı duyun, birakin akrabalari kim ne derse desin. Kuzeninizden ve sacma akrabalardan daha degerli anneniz.

Neden görüşmüyor anneniz, özel bir sebebi var mı?

Kardeşinizin ölümü cenazelere gitmemek için sebeptir ama görüşmemek için başka sebeplerde lazım
Annemde paranoya var onlar yaptı falan diyor trafik kazası sonucu vefat etti anne tarafı akrabaların bir suçu yok

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Annen için terapi desteği alıyor musunuz?
Kimin ne dediğinin ne önemi var? O kadın evladını kaybetmiş! Rahat bırakın gitmeyecek tabiki.
Annemde paranoya var gitmiyor hastaneye kesinlikle

Annen gelse de laf edecekler gelmese de. Bosver milleti. Benim kizkardesim vefat etti akraba denen akrepler bin olay yaratti. Taziye evinde cay verilmedi bana diyerwk küsen pislikbir akrabam bile var.
zikkimin ta en dibini ic deseydin ya.

allah rahmet eylesin sanada sabirlar versin

Başınız sağolsun.
Bir kuzenim yıllar önce oğlunu kaybetti, cenaze ortamlarına hala katilamiyor. Bir ablam 4 yıl önce eşini kucaginda kaybetti kalp krizinden. O da hala cenaze ortamlarına giremiyor. Annenizin tavrı o kadar doğal ki, onu anlayamayan ve buna laf edecek olanlar empatiden çok uzaklar kişilerdir. Annenizi siz anlayın ve zorlamayın.

Sağolun annemi hiç zolamadım geçen sene abisi öldü ona da gitmeyince laf ettiler ben de bu aralar sinirliyim tartışma çıksın istemiyorum cenaze yede gitmem lazım sevdiğim biriydi ölen bakıcaz artık yarın sakin olucam Annem zaten her cenaze de kavga çıkarıyor yoruldum bende

Gorusmek istemiyor ve gorusmuyor annen akrabalarla. Mecbur da degıl.
Kadını rahat bırakın bence.

Bazı istisnalar olsa da dostoyevski ne demıs, akrabalar arasında zorunlu bir sevgı bagı vardır. Oysa ki sevgi oncelıkle hakedılmesı gereken bırseydır.
İşte buyuzden akrabalar arası sevgı, samimiyetsiz ve ıgrenctır.

Anneni yargilamak kimseye düsmez. Hakli veya haksiz vardir kendine göre sebepleri. Siz icinizden geldigi gibi yapin gidin ve annenizi sorana detaya girmeden rahatsiz etkileniyor gelemiyor dersiniz.

Şu Elalem ne der düşüncesini toplum olarak bir bırakabilsek,herşey okadar güzel olcakki.
Yahu diyelim evladını kaybetmedi buna rağmen gitmek istemiyor.yahu kime ne? Belki fobisi var belki irkiliyor vs vs vs ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…