- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 35
Kul hakkı denen bir durum var. Dedikodunun da hesap isteyeceği gün gelecek. Kapatın kulağınızı. Pisliklerinde boğulsunlar.Neden böyle bu türk milleti iyidir hostur ama Halden anlamaz ahh bilerek gelmio önceden de gelmezdi gibi daha korkunc seviyesiz laflar bizim sulalede boyle bir acigin olsun offf baslarlar dedikodu ya
Annemde paranoya var onlar yaptı falan diyor trafik kazası sonucu vefat etti anne tarafı akrabaların bir suçu yokNeden görüşmüyor anneniz, özel bir sebebi var mı?
Kardeşinizin ölümü cenazelere gitmemek için sebeptir ama görüşmemek için başka sebeplerde lazım
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunBenim de yillar once annem babam öldü ve uc ay once kizkardesim. Kizkardesimden sonra kalbim oyle bir haldeki kimse umurumda degil. Cenaze hastane vs gitmiyorum gitmeyecegim de. Anneniz cok hakli ici yaniyor. Soran olursa kendisi iyi degil de gec.
SağolunKime ne ?
Neden gitmediyse onu söylersiniz.
Basınız sağolsun
Annemde paranoya var gitmiyor hastaneye kesinlikleAnnen için terapi desteği alıyor musunuz?
Kimin ne dediğinin ne önemi var? O kadın evladını kaybetmiş! Rahat bırakın gitmeyecek tabiki.
zikkimin ta en dibini ic deseydin ya.Annen gelse de laf edecekler gelmese de. Bosver milleti. Benim kizkardesim vefat etti akraba denen akrepler bin olay yaratti. Taziye evinde cay verilmedi bana diyerwk küsen pislikbir akrabam bile var.
Sağolun annemi hiç zolamadım geçen sene abisi öldü ona da gitmeyince laf ettiler ben de bu aralar sinirliyim tartışma çıksın istemiyorum cenaze yede gitmem lazım sevdiğim biriydi ölen bakıcaz artık yarın sakin olucam Annem zaten her cenaze de kavga çıkarıyor yoruldum bendeBaşınız sağolsun.
Bir kuzenim yıllar önce oğlunu kaybetti, cenaze ortamlarına hala katilamiyor. Bir ablam 4 yıl önce eşini kucaginda kaybetti kalp krizinden. O da hala cenaze ortamlarına giremiyor. Annenizin tavrı o kadar doğal ki, onu anlayamayan ve buna laf edecek olanlar empatiden çok uzaklar kişilerdir. Annenizi siz anlayın ve zorlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?